Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσακια συγνωμη που δεν απανταω σε καμια ονομαστικα...γιατι εχω κ τον ταλιμπαν εδω....

οχι δεν κουραζω το μυαλο μου καθολου...αντιθετα βρισκω πραγματα κ λυσεις...σε πολλα γιατι μου...

περισυ εκατσα απραγη κ ακουσα τους τρελους γιατρους που σπουδασαν σε βοιδοσχολη κ πηρα τον μπουλο παλι....τωρα θα γινει οπως το θελω εγω κ μετα απο πολυ ψαξιμο κ σιγουρες απαντησεις....οχι απαντησεις του τυπου ''τυχαιο, δεν θα σου ξανατυχει''...γιατι τους διεψευσα ολους τελικα δεν ηταν τυχαιο ξαναετυχε...

μπορει εσεις να λετε τι λεει αυτη η τρελη...αλλα πιστεψτε με δευτερη φορα δεν αντεχετε...

• Απαντήσεις 925
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Δεν πιστεύω ότι είσαι τρελλή...και καταλαβαίνω απόλυτα ότι θες να είσαι σίγουρη ότι δεν θα πάει κάτι στραβά την επόμενη φορά!! εδώ εγώ το έπαθα μία φορά και φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά και την επόμενη φορά.. πόσο μάλλον εσύ που το πέρασες και 2 φορές... Εύχομαι να βρείς τη λύση κούκλα μου και την επόμενη φορά να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου..

Δημοσίευση

καλησπερα διαβασα το ποστ απλα δεν καταλαβα τι δεν ηταν τυχαιο τελικα

/εγω εχω ενα κοριτσακι κ ειχα μετα 3 παλλινδρομες οχι τυχαιο οπως ελεγαν εκανα του κοσμου τις εξετασεις κ δεν βρεθηκε καποιος συγκεκριμενος λογος.τωρα ειμαι παλι εγκυος κ με παει ζαρτ κλαιω γιατι φοβαμαι.ελπιζω να πανε ολα καλα.δεν μπορω να κανω κατι αλλο απο αυτα που εινα να κανω

Δημοσίευση

αστα βρε diosa...προσπαθω συνεχεια λεω θα το κανω ετσι, μετα αλλαζω γνωμη....εδω εχω διαβασει τοσα κ τελικα μετα απο τοσο διαβασμα καταλαβα τι ειναι ο μωσαικισμος...γιατι φυσικα αν δεν σου τυχει δεν ξερεις τι ειναι....αφου οταν το ελεγα ολοι καναν τους γιατρους κ μου λεγαν απιστευτα πραγματα...τωρα τα σκεφτομαι κ γελαω...με αλλα λογια ειναι σπανιο αλλα μπορουν να ζησουν μωρα με μωσαικισμο κ να μην το παρεις κ ποτε χαμπαρι...αλλα σε τι ποσοστο...κ φυσικα η ψυχουλα μου το ειχε σε μαγλυτερο....οπως επισης εμαθα οτι ειναι μεταλλαξη εκεινη την στιγμη...με αλλα λογια μπορει να συμβει σε ολους κ οχι μονο σε μενα...απλα εγω εχω περισσοτερες πιθανοτητες με την γκαντεμια μου....

το διαβασμα βοηθαει πολυ γιατι μαθαινεις πολλα κ οταν τελικα θα παω στον γεννετιστη θα ξερω πως να του μιλησω κ θα καταλαβαινω τι μου λεει...εδω μιλησα με μια φιλη μου χτες που ειναι γνωστης του αντικειμενου κ δεν ηξερε τοσα πραγματα που ηξερα εγω...

στο πανεπιστημιο φετος θα μαρω την βιολογια κ θα την περασω με 10...σιγουρα πραγματα...

κοριτσια ΦΟΒΑΜΑΙ πολυ...ουτε εγω δεν μπορω να το καταλαβω..

εχω μια λυση προεμφυτευτικη κ μια τροφοβλαστη...κ πρεπει να αποφασισω...

Δημοσίευση

tesh έγραψε:

κοριτσιααααααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:εκπληξηηηηηηηηηηηηη

μπαινω στην κατω λισταααααααααα...καποια να με ροζισει πλιζζζζζζζ

tesh..... :woohoo: :woohoo: :woohoo: αλιθια????????? :woohoo: :woohoo:

μπραβο κοπελα μου....μπραβο...αχ πολι πολι χερουμε...και σιμερα ελεγα στα κοριτσια ποσ στησ φιλεσ απο το εξοσοματικεσ εχουν μια κενουρια εγκιμοσινι...και ελεγα σιγα σιγα να αρχιζουν και εδο...και να ενφανιστικεσσσσσσ... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

λιπο κοπελα μου γλικα...να εχισ μια τελιομενι εγκιμοσινι,με ενα υγιερστατο παιδακι....

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: αντε σιγα σιγα να παρουμε σιρα κοριτσια..

Δημοσίευση

αντε σιμπετερααααα κανι τησ αλαγεσ....

tehs θελο λεπτομεριεσ.....οχι την πρατσι...αλα απο ποτε εχισ κατισθερισι..και δεν ξερο και εγο τη αλο....ιμε πολι πολι χαρουμενιιιιιιι..

Δημοσίευση

να στε καλα ολες κοριτσια γρηγορα και σε σας!!!

λοιπον νινα χωρις ναχω καθυστερηση εκανα τεστ κ βγηκε θετικο,πηγα μια φορα γιατρό αλλα δεν ειδαμε κατι,πηγα και σημερα κ τα ειδα όλα!!!

Δημοσίευση

ασ την κανο εγο...

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

1.DIOSA

2.maraki24

3.nikulina

4.Χρυσα82

5.andria

6.Maimoudaki

7.Anemosss78

8.christinne

9.persia

10.stedim

11.rinio23

12.σαγαπω

13.PIPITSAZOUZOUNA

14.anastasia32

15.rose25

16.mina2

17.ζουμπι

18.nefeloula

19.maria12

20.Χρυσάνθη

21.Μωρουλινη

22.ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ

23.dafni08

24.vasso78

25.Κ.Τ.Κ

26.giotatzo

Ψηλά το κεφάλι κούκλες-κούκλοι!!!!

Όλοι θα γίνουμε γονείς!!!!

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ!!!

ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ!!!

1.Lollipop

2.gioulaki

3.523 georgia

4.tehs

Δημοσίευση

tesh έγραψε:

να στε καλα ολες κοριτσια γρηγορα και σε σας!!!

λοιπον νινα χωρις ναχω καθυστερηση εκανα τεστ κ βγηκε θετικο,πηγα μια φορα γιατρό αλλα δεν ειδαμε κατι,πηγα και σημερα κ τα ειδα όλα!!!

διλαδι??? ποσεσ εβδομαδεσ ισε?

Δημοσίευση

tesh έγραψε:

7εβδομαδες κ μια ημερα...παω να ψαξω τικεεεεεεεεερρρρ

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο..ακουσεσ κια καρδουλα...εχισ μεγαλο σπορακι πια... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

να σου πανε ολα καλα..επιδι το αξιζισ.... :kiss::kiss:

Δημοσίευση

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Tesh μου ανατρίχιασα ολόκληρη!!! Μπράβο κοπέλα μου...Μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα υγιέστατο μωράκι!! Ακουσες καρδούλα?? Γι'αυτό εξαφανίστηκες τόσες μέρες???

Μεγάλη χαρά μας έδωσες..υπέροχα νέα!!

Δημοσίευση

AAAAAX θα τρελλαθώωωωωωω!!!!! Τέση μου κλαίω απο την χαρά μου πίστεψέ με!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα!!!! Δεν ήμουν πάνω στον υπολογιστή για κάποια λεπτά και μόλις ήρθα και είδα τι έγραψες!!!!!! και δεν άνοιγε το παράθυρο να σου απαντήσω!!! Έσκασα!!!!!!χαχαχα

Συμφωνώ με τη συμπεθέρα μου θέλουμε λεπτομέρειες!!! Εύχομαι να έχεις μια ΤΕΛΕΙΑ εγκυμοσύνη!!! και να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου κορίτσι μου!!! τώρα θα σε βάζω να μας κάνεις φουυυυυυυυ συνέχεια!!!! χαχαχα

Συμπεθέρα πάλι καλά που άλλαξες εσύ την λίστα!!! γιατί αν περιμένατε απο μένα.... ακόμα θα περιμένατε!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

Άλλαξα και την υπογραφή μου!!! χααχα τι καλάαα!!!

τώρα είδα ότι είσαι 7 εβδομάδων!!!! Σου είπε και ΠΗΤ??? αχ ναι ναι βάλε τικεράκι να το καμαρώσουμε!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

το εβαλε καλεεεεε...το τικεράκι.....!!!!!!!!

πο ισε τοσι οραααααα???????ολο μπενισ και βγενισ??αμαν αφτην ιη σινδεσι δικια σου....χαχαχαχα....

μαρακι μου τη κανισ? δεν μιλισαμε σιμερα....

Δημοσίευση

Χρυσάνθη_ραφαέλ έγραψε:

αστα βρε diosa...προσπαθω συνεχεια λεω θα το κανω ετσι, μετα αλλαζω γνωμη....εδω εχω διαβασει τοσα κ τελικα μετα απο τοσο διαβασμα καταλαβα τι ειναι ο μωσαικισμος...γιατι φυσικα αν δεν σου τυχει δεν ξερεις τι ειναι....αφου οταν το ελεγα ολοι καναν τους γιατρους κ μου λεγαν απιστευτα πραγματα...τωρα τα σκεφτομαι κ γελαω...με αλλα λογια ειναι σπανιο αλλα μπορουν να ζησουν μωρα με μωσαικισμο κ να μην το παρεις κ ποτε χαμπαρι...αλλα σε τι ποσοστο...κ φυσικα η ψυχουλα μου το ειχε σε μαγλυτερο....οπως επισης εμαθα οτι ειναι μεταλλαξη εκεινη την στιγμη...με αλλα λογια μπορει να συμβει σε ολους κ οχι μονο σε μενα...απλα εγω εχω περισσοτερες πιθανοτητες με την γκαντεμια μου....

το διαβασμα βοηθαει πολυ γιατι μαθαινεις πολλα κ οταν τελικα θα παω στον γεννετιστη θα ξερω πως να του μιλησω κ θα καταλαβαινω τι μου λεει...εδω μιλησα με μια φιλη μου χτες που ειναι γνωστης του αντικειμενου κ δεν ηξερε τοσα πραγματα που ηξερα εγω...

στο πανεπιστημιο φετος θα μαρω την βιολογια κ θα την περασω με 10...σιγουρα πραγματα...

κοριτσια ΦΟΒΑΜΑΙ πολυ...ουτε εγω δεν μπορω να το καταλαβω..

εχω μια λυση προεμφυτευτικη κ μια τροφοβλαστη...κ πρεπει να αποφασισω...

Χρυσάνθη μου μακάρι να γνώριζα κάτι για την περίπτωση σου για να μπορέσω να σε βοηθήσω!!! Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σου πω να έχεις κουράγιο και δύναμη... όποια απόφαση και να πάρεις εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Δημοσίευση

tesh έγραψε:

σας ευχαριστω κοριτσια όλες αν και...ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη.τπτ αλλο. γρηγορα να ειμαστε ολες στην κατω λιστα

ευχαριστουμε.......να ισε καλα κοπελα μου.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

tesh έγραψε:

σας ευχαριστω κοριτσια όλες αν και...ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη.τπτ αλλο. γρηγορα να ειμαστε ολες στην κατω λιστα

Ευχαριστούμε κούκλα μου... Ολα θα σου πάνε καλά... είμαι σίγουρη!! :kiss::kiss:

Συμπεθέρα!!!!! η σύνδεση μου σέρνεται και ότι γράφετε τα διαβάζω μετά απο μισή ώρα!!!! :angry::angry:

Το μπλουζάκι τέλειο!!!! αμα είναι να παραγγείλουμε απο ένα!!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση

DIOSA έγραψε:

tesh έγραψε:

Ευχαριστούμε κούκλα μου... Ολα θα σου πάνε καλά... είμαι σίγουρη!! :kiss::kiss:

Συμπεθέρα!!!!! η σύνδεση μου σέρνεται και ότι γράφετε τα διαβάζω μετά απο μισή ώρα!!!! :angry::angry:

Το μπλουζάκι τέλειο!!!! αμα είναι να παραγγείλουμε απο ένα!!!! χαχαχαχα[/quote:2xj0ccai]

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μπράβο σούπερ το μωράκι!!! Συμφωνώ να γεννήσεις 7 ή 10!! Όσο περισσότερο κάτσει τόσο καλύτερα! Κ από θέμα υγείας αν το σκεφτείς όσες μέρες μένει κέρδος είναι! Κ μια χαρά ημερομηνίες είναι κι αυτές ☺️💕
    • Κοιτα έχω κάνει 3 φυσιολογικούς τοκετούς, αλλά μόνο ο δεύτερος ξεκίνησε μόνος του κ μπορώ να σου πω. Στον πρώτο κ στην τρίτη πήγα με πρόκληση γιατί δεν έβγαιναν. Στη μεσαία επειδή ρωτάς πώς το καταλαβαίνουμε, εγώ δεν το κατάλαβα. Δεν είχα κ την εμπειρία από το πρώτο γιατί είχα πάει με πρόκληση. Μου είχε πει κ μια φίλη μου που είχε μιλήσει με τη μαία τις εκείνες τις μέρες, ότι όταν έχεις πόνους που δεν είναι τακτικοί είναι ψευτόπονοι, δεν είναι γέννα, οπότε μου είχε κάτσει αυτό. Κ ότι έτσι θα καταλάβεις τη γέννα είπε γιατί θα είναι ανά συγκεκριμένα διαστήματα οι πόνοι, πχ ανά 5 λεπτά, ανά 3 λεπτά, ανά 8 λεπτά. Οπότε μου είχε μείνει αυτό. Εμένα εκείνη την νύχτα με έπιασε κ ποναγα, από τις 1-2 τη νύχτα νομίζω αλλά δεν πέρναγε (καμπανάκι). Επίσης δε μπορούσα να ξαπλώσω, ένιωθα καλύτερα όρθια (επίσης καμπανάκι όπως κατάλαβα μετά). Αφού είχε πάει 3 κ δεν πέρναγε κ πήγαινα πάνω κάτω, λέω ας μετρήσω να δω. Αλλά ήταν ακανόνιστοι πόνοι. Δηλαδή μετά από 5 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 2 λεπτά, μετά ο άλλος μετά από 8 λεπτά. Δεν ήταν τακτικοί δηλαδή. Ξυπνάω τον άντρα μου του λέω πονάω, αλλά δεν είναι γέννα είναι ψευτόπονοι. Μου λέει ξάπλωσε να ηρεμήσεις. Του λέω δε μπορώ, πάω να κάνω μπάνιο(είχα κ το άγχος μη με πιάσει γέννα κ πάω άπλυτη🤣). Μου λέει τέτοια ώρα; Ναι του λέω. Τελικά ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, το ζεστό νερό με ανακούφιζε πολύ. Βγαινω λέω ας πάρω τη μαμά που έχει κάνει 2 παιδιά κ ξέρει. Την παίρνω της λέω αν δε γεννάω, μπορώ να πάω στο μαιευτήριο να με δουν που πονάω; Ναι μου λέει βέβαια. Οπότε ήρθε να κρατήσει το μικρό, δεν ήθελα να πάρω τη μαία μου γιατί την άλλη μέρα είχα ραντεβού στο γιατρό κ λέω αν τους πάρω 4 τη νύχτα με τι μούτρα θα πάω αύριο; Έρχεται η μαμά , με έβλεπε πως διπλωνόμουν όποτε άρχιζε ο πόνος κ κατάλαβε. Πήρε το σεσουάρ μου στέγνωσε τα μαλλιά εκείνη, κ πάμε να φύγουμε μου λέει η βαλίτσα σου; Καλά της λέω να με δουν πάω, δε γεννάω. Καλά μου λέει πάρτην καλού κακού 🤣 Άντε φερτη της λέω. Στο δρόμο πήραμε τη μαία, ας την ενημερώσω λέω να ξέρει, της μίλησε ο άντρας μου της λέει πάμε μαιευτήριο να τη δουν αλλά δε γεννάει, είναι ψευτόπονοι(τον είχα πείσει κι αυτόν🤣). Καλά καλά λέει η μαία πάτε κ έρχομαι. Στην είσοδο εγώ μπαίνω διπλωμένη, του λέω του κυρίου στην υποδοχή ήρθα να με δουν δε γεννάω. Εντάξει μου λέει με το ασανσέρ πας κάτω. Ωραία του λέω κ μόλις φεύγω κάνει του άντρα μου, εισαγωγή κάνω έτσι;😂 Κι αυτός το κατάλαβε. Ερχεται εκεί μια μαία με βλέπει είχα διαστολή 5 ήδη. Εντωμεταξύ έβηχα γιατί ήμουν κρυωμένη, κ δε μου έκαναν επισκληρίδειο μέχρι να βγει το κοβιντ τεστ. Τους έλεγα δεν έχω κοβιντ σας παρακαλώ κάντε μου, γιατί όσο περναγε η ώρα οι πόνοι ήταν πιο δυνατοί. Τίποτα αυτοί ανένδοτοι. Ήρθε κ η μαία μου εκεί γρήγορα δηλαδή μόλις πήγα στο μισάωρο είχε έρθει κι ούτε. Μ λέει θυμάσαι να σπρώχνεις; Δε ξέρω της λέω. Μου λέει για δοκίμασε. Πάω να σπρώξω μου λέει μη, βγαίνει το κεφάλι, περίμενε να έρθει ο γιατρός. Μου έκαναν κ επισκληρίδειο επιτέλους, ηρέμησα, ήρθε ο γιατρός με πήγαν στο άλλο δωμάτιο μου λέει νταξει τώρα σπρώξε. Πάω να σπρώξω κ μου βγαίνει βήξιμο κ έβηξα. Κ λέει ο γιατρός νταξει βγήκε. Κυριολεκτικά με ένα βήξιμο δηλαδή🤣ούτε να σπρώξω δεν πρόλαβα. Ο άντρας μου δεν το πίστευε, γιατί στον πρώτο είχα κάνει πολλές ώρες με την πρόκληση κ είχα ταλαιπωρηθεί πολύ. Αλλά του δείχνουν το μωρό κ έπαθε σοκ.  Αυτή ήταν η εμπειρία μου αυτή σου λέω γιατί ήταν κ η καλύτερη γέννα. Τα καμπανάκια είναι αν σε πιάσουν πόνοι που δεν περνάνε αλλά δυναμώνουν αποτι κατάλαβα. Ή αν σου σπάσουν τα νερά οκ. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ να μου σπάνε τα νερά, αλλά στο μαιευτήριο μου είπε η μαία ότι δε μου τα έσπασαν αυτοί, ήταν ήδη σπασμένα όταν πήγα. Οπότε ίσως έσπασαν όταν μπήκα για μπάνιο σκέφτομαι.  Τώρα την πρώτη γέννα δε στη λέω δεν υπάρχει λόγος🤣 δεν ήταν κάτι τραγικό αλλά πέρασα τις 40 εβδ, πήγα με πρόκληση, ταλαιπωρήθηκα γιατί έκανα πολλές ώρες δεν υπάρχει λόγος τώρα να σε αγχώνω. Είχα πάει από το προηγούμενο βράδυ θυμάμαι 11.30 η ώρα κ γέννησα την άλλη μέρα 7 παρά 10 το απόγευμα. Κ στην τρίτη γέννα πάλι πήγα με πρόκληση αλλά καμία σχέση. Δηλαδή πήγα 9 το πρωί κ 3 παρά είχα γεννήσει. Δεν ταλαιπωρήθηκα πολύ.  Γενικά τα σεμινάρια δε βοηθανε τόσο αποτι κατάλαβα, είχα κάνει κι εγώ στο πρώτο παιδί, αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα κάπως θα το καταλάβεις. Κ εκ πείρας σου λέω ότι είναι πιο εύκολο αν ξεκινήσει μόνος του ο τοκετός από το να πας για πρόκληση(πονάει κ περισσότερο η πρόκληση αποτι κατάλαβα).  Ό,τι άλλο θες κ μπορώ να βοηθήσω, ρώτα με ευχαρίστως !! ☺️🙏
    • Αντε, είσαι στην τελική ευθεία!! Με το καλό!!!😍🙏💕
    • Εγώ κανονικά ΠΗΤ έχω 28/2, αλλά μέχρι 14/02 θα γεννήσω αν φτάσω μέχρι εκεί, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγει νωρίτερα 
    • Μπράβο!! Να κάτσει λίγο ακόμα είναι νωρίς!! Καλά έκανες κ πήγες κ το είδες πάντως!! Κι εμένα μου έδωσε μαγνήσιο τώρα που πήγα γιατί σπρώχνει το μωρό χαμηλά, έχω κ συσπασουλες προπαρασκευαστικές, κ μου λέει μην έχουμε κάνα αστείο τώρα στο τέλος 😄 όχι τίποτε άλλο δε θα προλάβω να φτάσω κ στο μαιευτήριο αν έρθει ξαφνικά 😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...