Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Νο 16

Recommended Posts

Βασουλα τις ειδα τις φωτο, ειναι ενας κουκλοοοοοος! Να σου ζησει κοπελαρα μου ο παιδαρος!Να τον χαιρεσαι!!! :laugh:

Εχω συγκινηθει πολυ ρε κοριτσια με τοσα μωρακια,ανυπομονω και εγω! :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Βασουλα τις ειδα τις φωτο, ειναι ενας κουκλοοοοοος! Να σου ζησει κοπελαρα μου ο παιδαρος!Να τον χαιρεσαι!!! :laugh:

Εχω συγκινηθει πολυ ρε κοριτσια με τοσα μωρακια,ανυπομονω και εγω! :woohoo:

καλε εσυ εισαι κοντα 37 w ???????????

τι να πουμε κι εμεις οι 34αρες ???????

σαν να εχουν κολλησει η μερες ?????dry:

σαν να μην περναει ο καιρος ?????? :dry:

εεεε θελω να περασει ο μηνας βαρεθηκα ...

θελω να δω επιτελους το αγορακι μου :blush:

βασουλα μου το νοσοκομειο που γεννησες δημοσιο δεν ειναι???

δεν ειχες συνεχεια το μωρακι σου μαζι????

και πως και πηγες σε τυχαιο γιατρο? δεν σε παρακολουθουσε καποιος τοσο καιρο???

σε πλακωσαμε στις ερωτησεις :P

Βασουλα και αφου τον ειδαμε, ας τον γνωρισουμε κιολας!

Ειναι ησυχο μωρακι? Τον θηλαζεις? Τα ματακια του ειναι γαλαζια ή μου φαινεται? Αν ναι, μακαρι να τα κρατησει! Ο Γιωργος γεννηθηκε με μπλε ματια (εγω εχω μπλε και ολοι στην οικογενεια μου) αλλα δεν τα κρατησε, στους 6 μηνες εγιναν καστανα σαν του μπαμπα του!

Βασιλικη τις ιδιες αποριες εχουμε! Με καλυψες!

Βασουλα (wendy) και εμενα μου φαινεται οτι εχει σταματησει ο χρονος και δεν περναει! Και φανταστειτε οτι εμενα ειναι και το 2ο μωρακι μου, υποτιθεται οτι εχω ξαναζησει την εμπειρια και θα επρεπε να ειμαι πιο ψυχραιμη και πιο συγκρατημενη! Δεν ειμαι ομως!!! :woohoo: Νιωθω παλι σαν να ειναι η 1η φορα, τα συναισθηματα, η λαχταρα και η αγωνια ειναι ακριβως τα ιδια! :woohoo: :ohmy: Και 3ο παιδι να εκανα, παλι ακριβως τα ιδια θα ενιωθα!

Καλησπέρα,κοριτσάκια!Ήρθα κι εγώ.

Βασούλα,τι ωραία που τα περιγράφεις.Μακάρι να μπορούσα να δω κι εγώ τις φώτο,αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να σε βάλω στις επαφές και να σε κάνω φίλη μου :(

Στεφανία,είσαι με τα καλά σου;Τι ντρέπεσαι καλέ;Α,δε θέλω τέτοια.Σε περιμένουμε ξανά να μας γράψεις.

Βρε κορίτσια,εγώ δεν το σκέφτομαι καν για την επισκληρίδιο.Θα κάνω ο κόσμος να χαλάσει.Θέλω να το ευχαριστηθώ.

Μαρία μου,μπαίνεις τη Δευτέρα;Άντε με το καλό!!!!!

Από εξετάσεις όλα καλά όπως είδα ε;Τέλεια!

Έχουν χαθεί Αγγελική και Ντόρα ε;Βρε λέτε;;;;;; :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

Δε θυμάμαι κάτι άλλο :blush::blush::blush::blush::blush:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Βασιλικη τις ιδιες αποριες εχουμε! Με καλυψες!

Βασουλα και εμενα μου φαινεται οτι εχει σταματησει ο χρονος και δεν περναει! Και φανταστειτε οτι εμενα ειναι και το 2ο μωρακι μου, υποτιθεται οτι εχω ξαναζησει την εμπειρια και θα επρεπε να ειμαι πιο ψυχραιμη και πιο συγκρατημενη! Δεν ειμαι ομως!!! :woohoo: Νιωθω παλι σαν να ειναι η 1η φορα, τα συναισθηματα, η λαχταρα και η αγωνια ειναι ακριβως τα ιδια! :woohoo: :ohmy: Και 3ο παιδι να εκανα, παλι ακριβως τα ιδια θα ενιωθα!

Νομιζω οτι οσα παιδια κι αν κανουμε καθε φορα θα ειναι σαν πρωτη φορα ...

η αναμονη ,η λαχταρα ,η αγωνια ,η αγαπη ειτε εχεις ενα ειτε δεκα παιδια ειναι παντα η ιδια ..κι αυτο ειναι υπεροχο :)

Κατερινοφουφου για να κανεις αιτηση πατας στο προφιλ της κοπελας που θελεις -->επαφες-->αιτηση επαφης-->αποστολη

και περιμενεις εγκριση!

Βασουλα wendy με καταλαβαινεις απολυτα, χαιρομαι γι αυτο! :)

Φουφουκα, η Αγγελικη οντως εχει χαθει, και εμεις περιμενουμε νεα της. Οσον αφορα τη Ντορα, εχει κανει εισαγωγη στο Αττικο λογω συσπασεων, ισως βγει αυριο, παντως παει καλυτερα!

Ευχαριστώ,Αννούλα για τις διευκρινίσεις.Έχεις pm.

Βασούλα,συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.Εγώ περιμένω το δεύτερο,αλλά πάλι ανυπομονώ.Το μόνο που αγχώνομαι λίγο επειδή δεν ξέρω αν είμαι ικανή να τα καταφέρω και με τα δύο :huh::dry:

Τι κάνουν τα κορίτσια?Εγώ από το πρωί δε μπήκα καθόλου και έχασα τις φωτογραφίες του Νεκτάριου... :(

Βάσω θα σου στείλω αίτημα φιλίας ;)

Μπράβο σου που άντεξες τον πόνο.Εγώ είμαι πολύ φοβιτσιάρα..Μάλλον θα είμαι σαν την απέναντι σου όταν γεννούσες!! :cheer:

Εχτές πήγα στην κλινική που θα γεννήσω και με έπιασε ένα αγχος......

Δεν παίζει να γεννήσω χωρίς επισκληρίδιο και χωρίς τον άντρα μου δίπλα!!!

κοριτσάκια μου θα σας απαντήσω αύριο σε όλα...

Τάισα, έκανα μπανάκι και μασαζάκι τον γλυκό μου και τώρα πάω να τον κοιμήσω

Καληνύχτα σε όλες!

Τα λέμε αύριο!!!

Βασούλα περιμένω έγκριση για να δώ τον κούκλο σου! Φτου φτου από τώρα!!!

Από Αγγελικούλα δεν είχε καμία κανά νέο ε?

Το Ντοράκι χαίρομαι που πάει καλύτερα! :kiss:

Μαρία μου κι εσύ κοντεύεις να υποδεχτείς το μωράκι σου??

Με το καλό και με έναν πόνο καλή μου!!!! :kiss:

Αντε κι εσύ Φραουλίτσα μου να έρθεις στη μανούλα..... :)

Καλό βράδυ σε όλες!

:kiss:

καλημέρα μανούλες... πάλι πρωινή πρωινή είμαι. Ξύπνια απ' της 4 και γυρίζω σαν το φάντασμα γύρω στο σπίτι.Πάω να φτιάξω ένα γαλατάκι κ να κάτσω στο μπαλκόνι να χαλαρώσω μπας κ έρθει αυτός ο πολυπόθητος υπνάκος... τα λέμε όταν ξυπνήσετε όλες.

:blink::blink::blink: ντιν νταν η αυπνία ξαναχτυπά :S:S το πάλεψα κανά μισάωρο στο κρεβάτι αλλά τίποτα ...... και έτσι σηκώθηκα.

Αφήστε που πεινάω κιόλας τώρα :blush: τι να φας τέτοια ώρα :huh:

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές όλες σας,

Δευτέρα βράδυ θα μπω και ξημερώματα Τρίτης (ελπίζω να μην πάρει πολλές ώρες μιας και είναι και δεύτερη γέννα ;) ) θα την έχω επιτέλους στην αγκαλιά μου. Ενώ το θέλω πολύ δεν έχω πει ακόμα το τελικό ok στον γιατρό μου, τον κρατάω και αυτόν στην τσίτα μέχρι τελευταία στιγμή (όπως με τσίτωσε και αυτός που θα φύγει :evil: :laugh: :laugh: )

Εύχομαι εσείς τουλάχιστον να κοιμηθήκατε καλά σήμερα, θα τα πούμε εντός της ημέρας , σας φιλώ :kiss::kiss::kiss:

μαρια@ έγραψε:

Καλημέρα Λαμπρινή!!!

Αφιερώνεις αλλά δεν μπορώ να τα ακούσω γιατί οι υπόλοιποι κοιμούνταιιιιι!!!

αργότερα Μαράκι μου κ γω με τ' ακουστικά είμαι... τι μου φταίνε οι υπόλοιποι ?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...