Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 Νο 16

Recommended Posts

ναι Αννουλα παιρνω 1 ytopar καθε 3 ωρες,αυτο που φοβαμαι ειναι μην ταλαιπωρειται απο τις συσπασεις αλλα με τοκαρδιοτοκογραφο φαινοταν μια χαρουλα οι σφυγμοι του,γυρω στους 7 μου εκαναν,μισαωρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 985
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα Αννούλα!!!

άντε με το καλό να δείτε το "θρεφταράκι" σας , όπως το αποκαλέις, αύριο!!!

Μπέλλα μου λίγες μέρες έμειναν μέχρι να μπεις στον μήνα σου...πιστεύω να αντέξει ο βιαστικούλης μέχρι τότε...από εκεί και πέρα εσύ να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς καινα ακούς τις συμβουλές του γιατρού σου!!όλα καλά θα πάνε!!!

καλημερα κουκλες!!!!!

μπελλα μου μην ανησυχεις, ακομη κι αν βιαζεται ο μικρουλης σου τωρα πια ειναι ολα οκ!!!!

κι εμενα ισα ισα να μπω στο μηνα μου θελει ο γιατρος ;)

καλε η κατρινα εξαφανιστηκε!!!!

και η νανα επισης....

καλημερα θεη και αννουλα :kiss:

οσο για την Βιοκλινικη(Γαληνο)ειναι ολα ολοκαινουργια,αφου ακομη φτιαχνουν τα δωματια στην μαιευτικη!εχει 4 θαλαμους τοκετου,οπου απο την ωρα που θα πας μεχρι να γενησεις εισαι εκει και μετα σε μεταφερουν στο δωματιο,οι μαιες καλες,μια ηταν λιγο κρυοκωλη,αυτη που ηταν οταν πηγαμε στις 11 το βραδυ,αλλα ενταξει...η γιατρος μου παντως καθε 3 ωρο επερνε τηλ για να δει πως ειμαι,και φυσικα εδωσε εντολη να την ενημερωνουν καθε φορα που με εκαναν καρδιοτοκογραφο...μεχρι και στον αντρα μου τηλεφωνουσε για να τον ηρεμει...τι να πω,δεν εχω λογια..

Καλημερα και σε εσας Θεη και Βασιλικη, ολα καλα εσεις? B)

Βασιλικη, εσυ εχεις και διδυμα, και ως γνωστον, τα διδυμα παντα γεννιουνται νωριτερα, εισαι τυχερη ομως γιατι ειναι και τα δυο μεγαλα παιδακια, οποτε δεν θα εχεις προβλημα. ;)

Μπελλα οσον αφορα τις συσπασεις, μπορει τελικα να εχεις αρκετες αλλα φανταζεσαι μετα να στο γυρισει και να μη θελει να βγει? Αβυσσος η ψυχη των μωρων... :woohoo: Ευχομαι ο,τι ειναι να γινει, να γινει για καλο, ουτως ή αλλως λιγες μονο μερες εμειναν για να μπεις στον μηνα σου!

Η Κατρινα οντως χαθηκε...Προβλημα με τη συνδεση να υποθεσω??? :huh:

vasiliki76 έγραψε:

καλημερα κουκλες!!!!!

μπελλα μου μην ανησυχεις, ακομη κι αν βιαζεται ο μικρουλης σου τωρα πια ειναι ολα οκ!!!!

κι εμενα ισα ισα να μπω στο μηνα μου θελει ο γιατρος ;)

καλε η κατρινα εξαφανιστηκε!!!!

και η νανα επισης....

καλημερα θεη και αννουλα :kiss:

τα διδυμακια παντα νωριτερα βγαινουν!!!εσενα ειναι και ζουμπουρλουδικα οποτε δεν φοβασαι τιποτα!!!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι?Γίνεται να μας σπάσουν τα νερά την ώρα που κοιμόμαστε?Μου έχει μπει αυτή η ιδέα στο μυαλό.Μηπως πρέπει να στρώσουμε κάτι πάνω από το στρώμα?

vaster έγραψε:

vasiliki76 έγραψε:

τα διδυμακια παντα νωριτερα βγαινουν!!!εσενα ειναι και ζουμπουρλουδικα οποτε δεν φοβασαι τιποτα!!![/quote:2l28plfm]

εγω δεν φοβαμαι πλεον μετα την κορτιζονη και το τελευταιο υπερηχο!!!

αλλα νομιζω δεν πρεπει να φοβασαι κι εσυ ;):):):)

λοιπον κοριτσια η αληθεια ειναι οτι πλεον δεν βολευομαι πουθενα :blush:

οπως και να κατσω κατι θα με ενοχλει... ουτε καθιστη μπορω ουτε ξαπλα..

ευτυχως που τα μικρουλια μου κανουν κολπακια και ξεχναω τη δυσφορια μου :P

Κοριτσακια, καλη σας ημερα!!!Σας ευχαριστώ για την υποδοχή!!!Ειχα ξεκινησει να σας διαβαζω γιατι είσασταν πιο μπροστα στις ημερες και μαζευα πληροφοριες για τα συμπτωματα σας, την διακοσμηση των δωματιων κλπ και μετα κόλλησα γιατι μια μια γενναγατε και ηθελα καθε ημερα να δω αν ειστε ολες καλα!!!Πολλά φιλιά σε ολες σας, καλο κουραγιο στις νεες μανουλες και με το καλο τα ζουζουνακια ολων μας, να ειναι γερα!!!

βρε κοριτσια ξερετε ποια ειναι η στεφανια που μου εστειλε αιτημα φιλιας στο φεις?????

ειναι φιλη με καποιες απο εδω...

καλημέρα κουκλίτσες μου... Αν κ σήμερα όπως κάθε μέρα άλλωστε συκώνομαι απ τα αξημέρωτα και δεν βολεύομαι με τπτ κ πουθενά.Τι ταλαιπωρία....

Αναστασία μου να σου ζήσει η καραμελίτσα σου. Επιτέλους αποφάσισε να εμφανιστεί η μπουμπούκα χ χ χ.

Γεωργία μου welcome στην παρεούλα μας.Με το καλό το μωράκι σου.

Αγγελική μου ελπίζω και συ σήμερα να κρατάς το μωράκι σου...

Μπελλα μου κ συ λιγάκι υπομονή ακόμα κ όλα θα πάνε καλά!

Αχ δεν θυμάμαι κάτι άλλο... κόλλησα!!!

γειά σου Stacey!!!!με το καλό και το δικό σου ζουζουνάκι!!!καλά έκανες και μας διάβαζες!!!έπρεπε να συμμετέχεις και στις κουβέντες μας πιο νωρίς...αλήθεια τι μωράκι έχεις;;

καλημέρα Ελπίδα και Λαμπρινή!!!

Λαμπρινούλα και εσύ ταλαιπωρείσαι με τον ύπνο, ε;;join the club!!!!χαχαχαχα

Σταυρουλάκι τι φόβος είναι αυτός που σε έχει πιάσει;;μπορείς να βάλεις στο στρώμα κάτι είδικά που είναι για την ακράτεια σαν υποστρωματάκια...αν πάλι δεν θες εγώ έχω πάρει από το ικεα ένα προστατευτικό στρώματος που από μέσα είναι αδιάβροχο..οπότε οτι και να συμβεί και αργότερα με το μωρό είμαι προετοιμασμένη...

Καλημέρα! Όλα καλά και ήρεμα στο στρουμφοχωριό βλέπω και χαίρομαι :kiss: Οι άβολες νύχτες έτσι κι αλλιώς είναι μετρημένες πια!

Λέτε η Αγγελικούλα μας να γέννησε; Μακάρι να είναι όλα καλά. Έχει καμία το τηλέφωνό της σε περίπτωση που δεν μπει;

JennyBill αύριο η μεγάλη μέρα ε; Έτοιμη; Πώς αισθάνεσαι;

Μπέλλα, λίγο καλύτερα σήμερα, αν κατάλαβα καλά; Μέσα θα μείνει καλό μου, μην ανησυχείς, όλα εντάξει θα είναι :kiss:

Σταυρούλα, πολύ πιθανό! Χεχ φοβάσαι μη λερωθείτε; :P Διάβαζα για κάποιες κοπέλες που βάζουν κάλυμμα σαν σελτεδάκι.

Ήρθε η παιδίατρος πρωί πρωί. Όλα καλά λέει, αλλά το βάρος πολύ χαμηλό και πρέπει να συνεχίσουμε μαζί με στήθος και το μπουκάλι (το γάλα είναι με περισσότερες θερμίδες, για πρόωρα)... Για τα slings ρώτησα... Ούτε εκείνη τα πολυσυμπαθεί, αλλά για μικρές αποστάσεις/βόλτες στη γειτονιά είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

άντε με το καλό!!!αγορομάνα κι εσύ!!!!!

αλήθεια το κανονικό σου όνομα ποιό είναι;;

εμένα το δικό μου είναι Θέη και περιμένω και εγώ τον γιόκα μου μέχρι τις 20 Σεπτέμβρη!!!!

join the club δεν λες τπτ... Να δω πως θα την βγάλουμε. Εκεί που λέω ότι βρήκα τη μεριά μου για να κοιμηθώ λιγάκι... εκεί με πιάνει ένας πόνος, όπως χθες! Με πόναγε η αριστερή μου πλευρά από το γοφό κ κάτω.Πήγα να σηκωθώ που να τα καταφέρω...όταν τελικά τα κατάφερα περπατούσα και ακουμπούσα όπου έβρισκα γιατί κούτσενα. απαπαπαπαπαααααααααα

LabriniB έγραψε:

join the club δεν λες τπτ... Να δω πως θα την βγάλουμε. Εκεί που λέω ότι βρήκα τη μεριά μου για να κοιμηθώ λιγάκι... εκεί με πιάνει ένας πόνος, όπως χθες! Με πόναγε η αριστερή μου πλευρά από το γοφό κ κάτω.Πήγα να σηκωθώ που να τα καταφέρω...όταν τελικά τα κατάφερα περπατούσα και ακουμπούσα όπου έβρισκα γιατί κούτσενα. απαπαπαπαπαααααααααα

:laugh: :laugh: :laugh:

έχεις πολύ πλάκα βρε Λαμπρινή μου!!!

και εγώ έτσι είμαι..εκεί που λέω βολεύτηκα και δεν θα μουδιάσουν τα χέρια μου , αρχίζουν να μουδιάζουν και τα δύο μαζί.. :angry::angry: που να βολευτώ μετά;;;οπότε σηκώνομαι και βγαίνω βόλτα στο μπαλκόνι να χαζέψω την κίνηση...

Ελπιδα μου στην αρχη που πηγα ηταν συνεχεια στα υψη,και δυνατες αφου απο το σπιτι ξεκινησα με συσπασεις ανα 4 λεπτα,οποτε καταλαβαινεις,πολλες...το πρωτο μισαωρο 14,αλλα πολυ δυνατες αφου κοβοταν η αναπνοη μου..

Σταυρούλα με λενε αλλα με φωναζουν Ρούλα!Αντε με το καλό τα παλικαράκια μας!!!Όλο του παίρνω μπλουζακια με prince πάνω και μου λεει ο αντρουλης μου, δεν θα με θες πια, θα έχεις τον γιόκα σου!!!

vaster έγραψε:

Ελπιδα μου στην αρχη που πηγα ηταν συνεχεια στα υψη,και δυνατες αφου απο το σπιτι ξεκινησα με συσπασεις ανα 4 λεπτα,οποτε καταλαβαινεις,πολλες...το πρωτο μισαωρο 14,αλλα πολυ δυνατες αφου κοβοταν η αναπνοη μου..
,οι 14 οι δυνατες γιατι ειχα και ψιλες

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου!!  Δυστυχώς είχα και εγώ κάποια νέα που με πανικοβαλαν τη παρασκευή στο γιατρό άσχετα με τις αντιστάσεις στις μητριαιες.. για αυτό και χάθηκα λίγο.. είμαι στο τρέξιμο όλη την εβδομάδα μιλώντας με επαγγελματίες υγείας ψάχνοντας λύσεις.. που πιστεύω να πάνε όλα καλά τώρα, θα δείξει όμως πως θα πάει και τι θα γίνει... Δεν είμαι έτοιμη να το συζητήσω ακόμα... Διαβάζοντας και κάποια δικά σας νέα άλλο τόσο εκνευρίζομαι με τους γιατρούς που υπάρχουν εκεί έξω... Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς δεν θέλω να στεναχωρήσω και καμιά σας.. ας γεννησουμε όλες με το καλό να πάνε όλα κατ'ευχήν για όλες μας, να κρατήσουμε υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας και τότε θα είμαι χείμαρρος.. Να σας πω όμως ότι η μικρούλα μας είναι μια χαρά, επανέλαβα και το Doppler, μίλησα και με αγγειολογο.. τσάμπα ανησύχησα.. όλα καλά! 2.200kg και 0,570 η αριστερή μητριαια και 0,600+ η δεξιά.. κατά μέσο όρο δηλαδή γιατί τις μετρήσαμε καμία 10αρια φορές τουλάχιστον.. Τη Τρίτη που μας πέρασε έκανα και καρδιοτοκογραφημα, όλα καλά, 25/11 έχουμε πάλι καρδιοτοκογραφημα και υπέρηχο.. και αρχές Δεκέμβρη ξανά υπέρηχο..  @MarMar90 μου είδα και τα δικά σου νέα.. τα κορίτσια με κάλυψαν πλήρως.. θα πω μόνο ότι λυπάμαι για το γιατρό σας και για αυτό που σας κάνει ψυχολογικά τώρα στο τέλος.. δεν θα πω κάτι άλλο γιατί δε θα σταματήσω να βρίζω μέχρι αύριο..!! Βέβαια τα έχω μαζεμένα και από τον δικό μου... Anyway..! Σήμερα δεν έχεις το δεύτερο Doppler;; Περιμένω να διαβάσω νέα σου!!! Ευχαριστώ και για τη σκέψη κοριτσάκι μου..! ❤️❤️❤️
    • Ίσως να φταίει κ το τρελό άγχος για τα πάντα γιατί οι εξετ΄ασεις πάντα βγαίνουν οκ. Ξέρω θα σας φαίνεται πολύ κουλό να μην έβρισκαν κάτι αλλά το έχω αποδεχθεί τόσα χρόνια, στην αρχή ένιωθα πολύ μειονεκτικά ΄΄οντας στην εφηβεία. Κ όταν έμεινα έγκυος κ εκείνο τον κύκλο είχα ενδιάμεσα αιμορραγία κ δεν μπορούσαμε να υπολογίζουμε την 1η μέρα περιόδου!!!  
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι ❤️ Για όλες μας πιστεύω ότι το έχουμε! η @_piripiri_ έκανε ήδη την αρχή! Για τη θέση απ'ό,τι κατάλαβα είναι το κεφάλι μεν προς τα κάτω αλλά λίγο πλάγια, δεν έχει αρχίσει να κατεβαίνει στη λεκάνη. Δεν βιάζεται όμως ο γιατρός, θα αρχίσουμε να το κοιτάμε από το επόμενο ραντεβού που είναι σε 2 εβδομάδες νομίζω   
    • 2,5 κιλάκια πλασματάκι 😍 Μπράβο βρε κορίτσι μου! Πολύ πολύ χαρούμενα τα νέα σου!! Έχει πάρει και σωστή θέση με το κεφαλάκι;;; Μου αρέσει πολύ και η αισιοδοξία σου καθώς πλησιάζει η ΠΗΤ. Να μείνεις έτσι μέχρι να κρατήσεις την μπουμπού στην αγκαλιά σου!!!❤️💗❤️
    • @Diwni Πιο παλιά ήταν ΄έτσι κ το είχα αποδεχθεί κ έπαιρνα αντισυλληπτικά για να φτιάξει. Μετά την αποβολή (Μάρτιος 2023) άλλαξε ο κύκλος κ έγινε μεγάλος που είναι το κλασσικό για ΣΠΩ. Τώρα πρώτη φορά γίνεται αλλά δεν έχω κανένα κουρ΄άγιο να ασχοληθώ απλά αφήνω να περάσει, κουράστηκα να τρέχω στους γιατρούς κ η απάντηση να είναι ναι είσαι η εξαίρεση κ πάρε χάπια για μια ζω΄η. @Elli13 Δεν βρήκα ωορρηξία κ σταμάτησα τα τεστ απ'τη στιγμή που έχω φουλ αίμα Δεν πειράζει πάμε για τον Δεκέμβριο, ίσως μας το φέρει ο Αϊ Βασίλης το μωράκι ☺️ Γενικά στο θέμα περιόδου τρέχω από τότε που μου ήρθε πρώτη φορά περίοδος κ απλά ακούω συνέχεια είσαι η εξαίρεση κ έτσι λειτουργ΄εί ο κύκλος σου. Παλιά δεν με πείραζε γτ δεν προσπαθούσαμε για παιδιά
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...