Ακριβώς αυτό.. ! Είναι η μαία του γιατρού, αλλά εμείς την "κλεισαμε" επιπλέον και ως ανεξάρτητη μαία. Για αυτό κ μας κάνει μαθήματα, θα έρθει σπίτι οπότε χρειαστεί κ πριν τον ενεργό τοκετό και θα την έχω συνέχεια μαζί.
@Παρασκευαιδου ναι και γω ήθελα οπωσδήποτε 2 παιδιά. Οπότε καταλαβαίνω απόλυτα την @Elli13 που δεν τα παρατάει. Το 3ο το άφησα στην τυχη. Θελαμε το προσπαθησαμε αλλά δε θα μπαίναμε σε διαδικασία εξωσωματικης πχ ενώ έχουμε ήδη 2 παιδιά. Για το 2ο όμως θα το έκανα.
Έδωσα τα πάντα και έζησα πολλά για το δεύτερο παιδί μου, και δεν μετανιώνω ούτε στιγμή. Ωστόσο, για τρίτο παιδί δεν υπάρχει ούτε ως σκέψη στα σχέδιά μου· αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει για εμένα. Παρ’ όλα αυτά, αν κάποια γυναίκα θέλει να συνεχίσει τις προσπάθειές της, είμαι απόλυτα μαζί της και τη στηρίζω με όλη μου την καρδιά.
@Elli13 και γω δ θα τα παρατουσα στη θεση σου. Τη μεγάλη μ τηβ επιασα τ μήνα π πηγαιναμε για εξωσωματικη. Ήθελα πολυ και 2ο. Είχαμε πει εξ αρχής ότι και για τ 2ο πάλι θα μπαίναμε στη διαδικασία αν χρειαζόταν. Δεν σκεφτηκα αα έχω ένα αμα έρθει κι άλλο καλως αλλιώς εξωσωματικη δεν κάνω. Τα ίδια ακριβώς θα έκανα. Τώρα το 3ο περυσι π ξεκινησαμε προσπαθειες είχαμε πει ένα χρόνο κ ότι γίνει. Αφού ήρθε και εφυγε όπως εφυγε είπαμε θα κάνουμε άλλη μια προσπάθεια. Είχαμε βάλει όριο τέλος του έτους. Ήρθε τ Σεπτέμβριο. Αλλα για 2ο θα το παλευα πολύ και θα έκανα ότι χρειαζόταν.