Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βασουλα μου συνονοματη

να σας ζησει ο γιοκας , γλυκια μου !!!!!!!!!!! :):):)

να ειναι γερος και ευτυχισμενος και σε εσενα να εχεις καλη λοχεια...

θα περιμενουμε την περιγραφη της γεννας σου αναλυτικα !!!!! :)

Δημοσίευση

Βασούλα μου γλυκιά να σου ευχηθώ και από εδώ!!!

να σου ζήσει ο μικρός Νεκτάριος!!!

να είναι πάντα τυχερός και καλοφώτιστος στη ζωή του!!!

περιμένουμε όλα τα νέα μόλις βγείς από την κλινική...

καλή λοχεία να έχεις κοπέλα μου!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

βασουλα σα χθες ηταν η αναγγελια της εγκυμοσυνης σου...

ποτε περασε ο καιρος...

να σου ζησει ο λεβεντης σου..

ιδιος η μαμα ειναι/????

παντα καλοτυχος..

καλη λοχεια κοριτσακι μου...

αντε θεη πλησιαζει κ η ωρα σου..σματςςςςςςςςςς

Δημοσίευση

Συμπεθερούλα, εύχομαι κι από εδώ να μας ζήσει ο μικρούλης Νεκτάριος και να έχει όλα τα καλά στη ζωή του! Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε πάντοτε, γλυκούλα μου :kiss:

Καλή λοχεία να έχεις και όλα να κυλήσουν όσο πιο ανώδυνα και ευχάριστα γίνεται.

Καλά ε, πάω στοίχημα ότι είναι ένα κουκλί ο γαμπρός μας ;)

Δημοσίευση

ΒΑΣΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ..ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥΛΗΣ!!ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ..ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ...ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Βασουλα μου γλυκια, σου ευχομαι και απο εδω! Να σου ζησει ο μικρος Νεκταριος, να τον δεις οπως επιθυμεις και να εχει παντα υγεια, ευτυχια και αγαπη στη ζωη του!Περιμενουμε συντομα και αναλυτικα τα νεα σου!

Μαααααααατς! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης αχ ψυχουλα ομορφη! Να σηκωθείς όσο μπορείς πιο γρήγορα. Εστω για 10 βηματα. Προσπάθησε να κοιμηθείς. Να παρεις τ πανω σου. @Sotiria_94 κ μενα μεγαλώσε η κοιλια μου αποτομα. Για να δουμε ποσο θα γεννηθει και η δικιά μου.
    • Αααααα @ΜαρίαΔημήτρης ειναι υπεροχη Παναγιτσα μου τι αφρατουλα ειναι αυτη με τα χερακια της δε μπορωωω. Τι πλουσια χαιτη ειναι αυτη φτου φτου μαλλουρα. Να σου ζησει και παλι Μαρακι μου❤️🌹
    • @Katerinioo μου και γω στην εβδομαδα σου δηλαδη υπεφερα απο καουρα αλλα για λιγες μονο μερες. Μετα υποχωρησε και να σκεφτεις οτι εχω παλινδρομηση γενικως. Τα γεμιστα δυστυχως νομιζω επιβαρυναν την κατασταση ειναι βαρυ φαγητο. Δοκιμασε ισως λιγο χαμομηλι ή λιγο γιαουρτακι- γαλατακι αλλα σιγουρα μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικο. @Diwni μου τι ωραια νεα, αφρατουλα και η δικη σου η μπεμπα μπραβο της, με το καλο να την ξαναδειτε. Ποσο μεγαλωσαν τα μπεμπινια μεσα στις κοιλιτσες Παναγιτσα μου και γω εχω κανει μια κοιλια να με το συμπαθειο αυτες τις μερες. 
    • Ναι στο Ρεα. Παιδιά δεν πονάω καθολου αλλά έρχονται από μόνοι τους και μου βάζουν παυσίπονο. απλά δεν έχω κοιμηθεί από χθες το πρωί,με σήκωσαν και άσπρισα και δεν με πήγαν να δω το μωρό, δεν με άφησαν καθόλου να περπατήσω. Τουλάχιστον έφαγα φαγητο και όχι μόνο τσάι και έβγαλα 5 ολόκληρα ml γάλα με το θηλαστρο να πάνε στην μπουμπού μου. Προσπάθησα να κόψω να δείτε το μαλλί μας.
    • Κορίτσι μου η ΑΜΗ δεν σχετίζεται με την ποιότητα αλλα με την ποσότητα. Και δεν υπάρχει και κάποια εξέταση που να μπορούμε να δούμε την ποιότητα. Ο κυρίως παράγοντας που επηρεάζει την ποιότητα είναι η ηλικία. Για ποιο λόγο εσύ θεωρείς ότι ίσως δεν έχεις καλά ωαρια; Ο γιατρός μου πάντως μου είπε πως μπορούμε ως ενα βαθμο να βελτιώσουμε τα ωάρια με συμπληρώματα βιταμίνες , ηπια άσκηση,  καλή διατροφή και αποφυγή καπνίσματος αλκοόλ.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...