Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ BLOG????


Recommended Posts

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ BLOG?!! ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!??? PLEASE :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα Ηλεκτρα!!Μπορεις να δημιουργησεις blog μεσω της διευθυνσης https://www.blogger.com/start,ειτε απο τη διευθυνση http://el.wordpress.com/.Και οι 2 διευθυνσεις που σου εδωσα ειναι στα ελληνικα,και κανουν λιγο πολυ την ιδια δουλεια!!Εγω το το δικο μου blog το δημιουργησα μεσω του blogger.Υπαρχουν οδηγιες στα ελληνικα σχετικα με το τι πρεπει να κανεις.Απο κει και περα,χρειαζεται υπομονη,φαντασια,χρονος και μερακι για αυτο που θες να κανεις.ΑΑΑ και ποοοοολυ ψαξιμο.δοξα το θεο,το ιντερνετ βοηθαει πολυ σε αυτο!Καλη επιτυχια σε οτι ξεκινησεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηλέκτρα καλησπέρα! Στην παρακάτω διεύθυνση θα βρεις μια αναλυτική παρουσίαση για το πως μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου Blog δωρεάν. Ο οδηγός σε πάει βήμα βήμα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

Δημιουργία ιστολογίου

Καλή αρχή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τουλάχιστον στο Blogger σίγουρα όχι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ενα forum σε μια άλλη υπηρεσία για δωρεαν forum πχ και να έχεις ενα link από το blog σου προς το forum.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...