Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια έκανα το ντοπλερ και περιμένω να μου στείλει τις απαντήσεις αλλά μου είπε είναι όλα πολύ πολύ καλά. Ο μικρός έχει πάρει θέση. Μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να έχω συσπάσεις και πονάκια και μάλιστα ότι καλό είναι ότι ετοιμάζεται η μήτρα! Εκανα και εμβόλιο σήμερα. Ο σίδηρος μου βέβαια στα τάρταρα. Θα πάω για έγχυση στο νοσοκομείο που θα γεννήσω σε λίγες μέρες.   @ΜαρίαΔημήτρης περαστικά! Ολα θα πάνε καλά!!! Αφού σε είδε και γιατρός!! @Kn1 με το καλό να έρθει το μωρό σου! Θα γίνει η αρχή στο γκρουπ μας!!! Ολα τυχερά!!
    • Καλά είμαι, έχει 2 μέρες που επανήλθαν οι αϋπνίες κ ξυπνάω με τις κότες…😢 Σήμερα σηκώθηκα από τις 05.00… Το καλό είναι ότι 06:00 ξύπνησε ο Δημητράκος μου κ τον πήρα στην κρεβατοκάμαρα να τον κοιμησω κ κοιμήθηκα κ γω μέχρι τις 08:00 που ξύπνησε η μικρή…🤣🤣🤣 Κατα τα άλλα καλά, φουσκώνω φίλη!!!!😱😱😱 Πέταξε καμμιά άλλη κοιλιτσα ή μόνο εγώ;;;
    • Θέλω πολύ να έρθει η Δευτέρα να δούμε πώς πάει!!  Εσύ πως είσαι, πως νιώθεις;; 
    • Ναι μας έδωσε το οκ!!! Οχι ότι έχω όρεξη🤣🤣🤣 Μια φορά ψιλό κάναμε αλλά κ αυτό στο πολύ χαλαρό. Φοβάται κ ο άντρας μου κ εγώ… Στα δίδυμα δεν μας άφηνε. Βέβαια είχα κ αίμα σχεδόν συνέχεια. Αντε φίλη πλησιάζει η Δευτέρα!!! Πως αισθάνεσαι ;;
    • Λογικό είναι να έχεις δύσκολη περίοδο μετά την απόξεση. Σημασία έχει ότι ο οργανισμός δούλεψε ρολόι. Θα δεις πως κ οι ορμόνες σου θα είναι κομπλέ!! Αντε με το καλό σιγά σιγά να έρθει κ το σποριιιιι🙏🏻🙏🏻 Νωρίς είναι κοριτσάκι μου!! Εμένα 27η μέρα του κύκλου με πιθανή ωορρηξία 13η μέρα κ ήταν αχνό το predictor early. Σκέψου ότι από την εμφύτευση για να φανεί στα ούρα η χοριακη θέλει 2 μέρες.. Εμένα η χοριακη ήταν 84 κ το τεστ αρκετά αχνό!!! Μετά από ώρα σκουρηνε..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...