Μετάβαση σε περιεχόμενο

μπανακι ,μπανιο ,τι?

Recommended Posts

καλημέρα,με προβληματίζει κατι αυτές τις ημέρες...η μικρη ειναι 17 μηνών,εως τωρα την εκανα μπανιο σε μια υπεροχη μπανιερα-διαστημοπλοιο της ΟΚ που απο τη μια εχει θεση με ανακλιντρο γ μικρα μωρακια και απο την αλλη καθισμα για παιδακια,οταν την αγορασα ελεγε πως ειναι εως 12 μηνών ,φυσικα και εμεις ακομη την χρησιμοποιουμε,τελευταια παρατηρησα οτι η μικρα αρχισε να σηκώνεται όρθια με κίνδυνο να χτυπήσει κ αναρωτιεμαι εαν το μπανακι ειναι πλεον ο ιδανικος χωρος γ το μπανιο της.μήπως ήρθε η ώρα να μπει στη μπανιέρα?εχετε να προτεινετε κατι?

με προβληματιζει γτ τωρα το καλοκαιρι την βαζω μεσα κ την αφηνω να πλατσουριζει μονη της κανοντας μικροδουλειες στο σαλονι κ κοιτωντας την καθε λιγα λεπτα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωτα μου, καλημερα!

Τι κανεις?

Χρονια και ζαμανια! :laugh:

Εγω κοπελα μου, εχω κανεναν μηνα που την κανω μπανιο ορθια.

Βεβαια, οχι πολυ.

Καμια φορα, καθετε κατω στην μπανιερα και πλατσουριζει παιζοντας με παιχνιδακια που της εχω βαλει.

Ξερω ειναι επικυνδινο αλλα...ετσι κανω.

Δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στο ΜΗ!

Παιζει μαζι με την μεγαλη μου και μετα απο κανενα δεκαλεπτο παω και τις βγαζω.

Κι εγώ ακόμα στην μπανιέρα τους τα κάνω μπάνιο, παράλο που είμαστε μεγαλύτεροι από εσας.

Έχω μια μπανιέρα που εφαρμόζει στα μπράτσα της δικιάς μας μπανιέρας για να μην σκύβω κιόλας και τα μπανιαρίζω εκεί.

Βέβαια κι εμένα σηκώνονται αλλά δεν τα αφήνω στιγμή μόνα τους.

Άλλωστε και στην μπανιέρα να την βάλεις νομίζεις ότι κι εκεί είναι πιο ασφαλής μόνη της. Και στην μπανιέρα γλυστράς πολύ και πόσο μάλλον ένα παιδί που όλο κουνιέται και παίζει.

Εγω τον κανω μπανιο ορθιο στην μπανιερα εδω και 2 μηνες περιπου...

Οταν βαριεται καθετε μονος του.

Εγω βαλει γυρω γυρω αντιολισθιτικα βεντουζοπατακια για να μη γλυστραει γιατι ειναι σβουρας.

Να σου πω κι'ολας με βολευει περισσοτερο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...