Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλες :) !!Τι μου κανετε??Η ζουζουνα μου κανει το μεσημεριανο της νανι κ ειπα να κατσω λιγακι κ εγω!

Ντινακι μου γλυκο απ΄οσο καταλαβαινω το Ολινακι ειναι προς το τελος της ταλαιπωριας κ λιγο καλυτερα ε?Αντε περαστικα στη νεραιδα,μονο χαμογελα τωρα :):):) !!!!!!Ουτε κ εγω ειχα ακουσει για το αιφνιδιο εξανθημα...πρεπει να αρχισω να ενημερωνομαι λιγο παραπανω :roll: !

Βρε Αγγελικουλα!!!!Τρελλοσυμπεθερουλα!!!!Ποσο με κανες κ γελασα :lol::lol: !!!!Καλα αυτο με τη σκουπα κ το ξεσκονοπανο στο χερι ειναι θεικο =))=))=))=))=)) !!!Θα το υιοθετησω κ εγω ;) !!!

Αχ κοριτσια ψυχραιμια με το σπιτι,τον 1ο καιρο ημουν σε απολυτη υστερια,εξω απο τα νερα μου τελειως!Τωρα προσπαθω να ειμαι πιο χαλαρη..φαι,πλυσιμο,σκουπισμα,σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα κ το μπανιο!Τα υπολοιπα πιο αραια κ οταν εχω χρονο!Πληρη γενικη κανω μονο οταν παω τη μικρη στη μαμα μου,οταν την εχω δε μπορω να κανω πολλα!Μεσα το μηνα πρεπει να την παω απο εκει μια βολτα σιγα σιγα για να ετοιμασω το σπιτι να στρωσω κ εγω!

Κατερινακι μου μη σκας,σε καποια ανυποπτη στιγμη θα ξεπεταχτει ο Παναγιωτακος κ δε θα τον προλαβαινετε!!!!Το καθε παιδακι ειναι ξεχωριστο!!

Α!Η σοκολατοπιτα δε με τρελλανε να σας πω την αληθεια,σε αντιθεση με τον καλο μου που την τσακισε!Ηταν πολυ λιγοτικη για τα γουστα μου!

Αχ Φανουλα κ μενα η σκατουλα μου το ιδιο κανει τελευταια,θελει το φαι μπουκιτσες με το χερι κ στις 5-6 σταματαει!!Μονο τη μπανανα τρωμε μεχρι τελους!!

Αννουλαααααααααααααααααα χρονια πολλα κοριτσαρα μου!!!!!!Πολυχρωμη κ ευτιχισμενη [smilie=occasion15.gif] [smilie=smileinbox.gif] [smilie=occasion13.gif] !!!!!!!!Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ εκεινοι εσενα!!!Να περασετε πολυ ομορφα σημερα!!

Ζαζαζου καλως μας ηρθες :) !!Πες μας για σας!!Κ αληθεια...ποσα δοντακια εχετε????Φανουλα συμπασχω μη ξεχνας!!!Μονο 2 ακομα :shock::shock::((:(( !!!!!

Οι φωτο της βαφτισης δεν ειναι ακομα ετοιμες,αργησαν λιγο μου φαινεται!Θα τους παρω σημερα!Μολις τις εχω θα σας βαλω στην ομαδα της ζαιρας!

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσαρες μουυυυυ

τι κανετε;;;;;

εμεις καλα!!

Δε σχολιαζω γιατι πλακωσε δουλεια

θα τα πουμ επιο μετα

μακια μακια σε ολες μια μια

Χρονια πολλα Αννοθλα..οτι επιθμεις

Δημοσίευση

Koριτσια να ρωτησω,η πληγουλα στο κεφαλακι των ζουζουνιων σας εχει κλεισει?Τα οστα δλδ!Εχουν κλεισει?

Εμας οχι τελειως ακομα!

Ηθελα να ρωτησω κ κατι ακομα αλλα τωρα δε θυμαμαι τι!

Δημοσίευση
Καρολινακι μου γλυκο τι κανεις??Το κουφετι παπι μας? :) ?Ειδα τα κατορθωματα!!Απιθανη η ζουζουνα!!Μοιαζουν τοσο πολυ τα παιδακια!!!

Καταληγω στο οτι ολα τα ζουζουνια κανουν κ σκεφτονται σχεδον τα ιδια γιατι ολα βλεπουν τον κοσμο απο το ιδιο υψος... :) !Ημουν σκυμμενη κ παιζαμε κ κοιταξα γυρω γυρω το σπιτι κ καταλαβα πολλα!

Με το σιδηρο πως τα πατε?Αληθεια πως καταλαβατε οτι εχει ελλειψη?

Στελλιτσα μου το κουφετι παπακι μας ειναι μια χαρουλα...αφου εχει βομβαρδισει όοοοοοοοοολο το σπιτι με τα παιχνιδακια της.... :lol::lol:και ειδικα σημερα που ειναι με την γιαγια νταντα ...την κανει ότι θελει.... :)):))

εχεις απολυτο δικιο...αν σκυψουμε και κατσουμε λιγακι στο υψος τους θα δουμε τον κοσμο τελειως διαφορετικο...ναι μεν πιο χαμηλο αλλα σιγουρα πολυ πιο ενδιαφερον....για τ αμωρακια μας...ολο και κατι εξεχει..... :lol::lol: τα φιλι α μου στην κουκλα σου και περιμενουμε φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ;);) απο την Αφροδιτουλα μας!

Αννουλα χιλιοχρονη κοριτσακι μου....ότι μα ότι επιθυμεις....με πολυ πολυ υγεια και ευτυχια στην οικογενεια σου...

Ζαιράκι μου τι κανεις εγκυούλα μας??????? δεν θα ταν τιποτα...απλα να μην κουραζεσαι πολυ...τα φιλια μου...

Χρυσουλινι μου χαρηκα που τα παμε ...μακια στον ζουζουνοταζουλη!!!!!!!!

Ντινουλα μου χαίρομαι πολυ που ειναι καλυτερα το Ολινάκι... :D:D αντε να αρχιζει νακαταβροχδίζει πάλι τ α 300 μλ γαγα...

Συμπεθερουλα μου τι κανετε?

Ζαζαζου..καλως ηρθες στην παρεουλα μας...

Δωρουλα μου,Φανουλα μου ,Σουλιτσα μου και οποια αλλη ξεχνω...τα φιλιαμου...

αχχχχχχ εχω να πλυνω όοοοοοοολα τα μαλλινα και βαριεμαιιιιιιιιιιιι ...αλλα αρχισε το κυο και πρεπει...

μακια απο την μαμαδοπαπενια :lol::lol:

Δημοσίευση

καλα ειπαμε ου γαρ ερχεται μονο του...αλλα ελεγα κατσε να κανω παραθεση μην ξεχασω να πω για το σιδηρο.... :lol::lol: και το ξεχασα Στελλιτσα μου..

η Λυδια μας( να την πω καμμια φορα και με το ονομα της!!!!!!!!!!!!!! :D:D )ηταν λιχο χλωμη...λιγο κιτρινη και την ειδε η γιατρος μας και μας ειχε πει ουτως η αλλως να της κανουμε εξετασεις οταν θα εκλινε τον πρωτο χρονο ζωης ενα τσεκ απ...απλα φανηκε και απο τις εξετασεις...απλα παιζει οπως εχω ξαναπει να χει στιγμα...αλλα αυτο δεν μπορει να διαγνωστει ακομη λογω μικρης ηλικιας...

το κεφαλακι του παπιου... :lol: εχει κλεισει....γιατι εσας δεν εκλεισε ακομη? μου φαινεται λιγο περιεργο...μηπως το πιανεις και ειναι λιγο πιο μαλακό?

Δημοσίευση

Γεια σας κ πάλιιι!!!

Να ευχηθω στην Αννούλα μας χρόνια πολλά,με υγεία κ οοοοοοοοοοοτι άλλο επιθυμεί!!!

Στελλίτσα μου ούτε κ σε μας έχει κλείσει απόλυτα,απ οτι θυμαμαι η γιατρινα μας

μου ειχε πει οτι κλείνει εντελως στους 16 μηνες...

Καρολινάκι μου τα φιλάκια μου κ στις 2 σας!!!!!Σημερα ξεκινησα γενικη για να στρωσω

χαλιά κ δεν τα παμε καθόλου!

Συμπεθερούλα μου καλημερα!Ή μάλλον καλησπέρα....ώρα που είναι!

Κ ναι καλε,με ολα αυτα αυτες τις μερες δεν εδωσα τα συγχαρητηρια μου στην αγγελική μας!!!

Μπραβο κοριτσάκι μου,κ εις ανώτερα!!!Με κατι τετοια νιωθω περηφανη που είμαι γυναικα

γιατι όλα τα προλαβαίνουμε,όλα τα καταφέρνουμε,αρκεί να το βάλουμε στόχο!!

Κ πάλι μπράβο...

Αχ αγαπες δε ξερω αν αντεξω ως το βραδυ μα τα τελειώσω όλα,νιώθω ήδη κομματια,πονάω παντου...

Ευτυχως θα ερθει κ η μανούλα μου να με βοηθησει μετά...

Τα λεμε ξανάάά!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!Αχ τι επαθα σημερα...δεν εχω ηρεμησει ακομα,το σκεφτομαι κ ταραζομαι!

Επεσε το αγγελουδι μου απο την κουνια!!!!!!Δε μπορω να το διανοηθω ακομα!!!Απο την κουνια!!!!Μπροστα στα ματια μου!!!Σταματησε η καρδια μου εκεινη τη στιγμη!!

Ολα εγιναν σε λιγα δευτερολεπτα,το μεσημερι που σας εγραφα,κοιταω τη καμερα διπλα μου κ μολις ειχε ξυπνησει!Σηκωθηκα αμεσως κ παω να την σηκωσω,ανοιγω την πορτα κ δε προλαβαινω να αγγιξω με το ποδι μου το σκαλοπατι κ εσκυψε κ επεσε!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(

Φτανοντας εξω απο την πορτα της την ακουγα που εκανε ψψψψιτττ,ειχε πεσει η λουτρινη γατουλα της στο πατωμα κ εκεινη ηταν ορθια στο καγκελο κ εσκυβε προς τα κατω κ φωναζε το κουκλακι κ ηρθε το βαρος της ολο προς τα εμπρος κ επεσε!Μπροστα στα ματια μου!!!Δε μπορεσα,δε προλαβα να κανω τιποτα!!!!!!!!!! :(:( Αισθανομαι αθλια,ανικανη ,χαλια δε μπορω να σας περιγραψω!!!Χτυπησε το κεφαλακι της λιγο στο κουτελο στο πλαι,αλλα μαλλον το σωμα της εκανε τον πιο πολυ θορυβο,δε ξερω!Εκανε τοσο θορυβο που ειπα παει εχει ανοιξει το κεφαλι της!!!!!!Εκλαψε αστραπιαια κ το βρηκα καλο αλλα αρχισα εγω να κλαιω πιο δυνατα κ την εσφιγγα τοσο που δε μπορουσα να συνελθω!!!!Σας γραφω κ κλαιω παλι,δε μπορω!!Φοβηθηκα τοσο για το κοριτσακι μου!!!Ακομα φοβαμαι!!Μηπως εχει κανει κανα εσωτερικο αιματωμα,δε ξερω!Η γιατρος ηταν καθησυχαστικη που της περιεγραψα την εικονα της,ζωηρη,δεν εκανε εμετο,εφαγε πιο μετα καλα,δε τη κοιμησα ολη μερα,δεν εκανε καρουμπαλο,κοκκινισε αρκετα μονο εκεινο το σημειο κ μεχρι το βραδυ ειχε υποχωρησει αισθητα...δειχνει καλα!

Αχ θεε μου δε το πιστευω τι μπορει να παθει ο ανθρωπος απο τη μια στιγμη στην αλλη!Μ'αρεσει που ρωταγα κ για την πληγη στο κεφαλι....τι συμπτωση!!!Δεν εχουν κλεισει εμας τα οστα ακομα αλλα δεν ανησυχει η παιδιατρος,κλεινουν καποιες φορες λεει κ στους 18 μηνες κ πιο σπανια 2 χρονων.

Μετα τα βαλα με την κουνια,την εταιρια,τα Λητω...!!!!Ετσι πεφτουν τα παιδια ελεγα????15 μηνων ειναι,ουτε 80 εκατοστα!!!Τι θα κανω??Πως θα την κοιμιζω κ θα ειμαι ησυχη??Πηγα απο τα Λητω κ προσπαθησαν να με ηρεμησουν,οι 9 στις 10 κουνιες εχουν αυτο το ιδιο υψος τα καγκελα τους!Ρωτησα για προστατευτικα για κουνιες,κατι!!Δεν εχουν τιποτα!Προσοχη μου ειπαν!!Χαιρω πολυ!!!

Τι να κανω??Θα χασω τον υπνο μου,θα φοβαμαι μη μου πεσει τη νυχτ κ εγω κοιμαμαι!!Λεω να παρω μεγαλες μαξιλαρες να της βαλω γυρω γυρω απο την κουνια!Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο....

Δημοσίευση

Kαλησπερα μανουλιτσες...!!

Ειχαμε μια πολυ δυσκολη μερα σημερα...

Κλαμματα απ' το πρωι... Εφυγα απ' τη δουλεια 9 το πρωι γιατι με πηρε η μαμα μου,

και μου ειπε οτι η μικρη φωναζει "μαμα" ασταματητα και ειναι σκαλωμενη στην πορτα..

Επεστρεψα σπιτι και δεν σταματησε να κλαιει.. Τα σαλια και οι μυξες μεχρι το πατωμα...

τα ματια της κατακοκκινα.. και δεν εκλεισε ματι ουτε ενα λεπτο ολη μερα...

Απ' τις 8 το πρωι στο ποδι και κοντευει 10:30 και ακομη... Τωρα την εχει ο αντρας μου και κανουν αγκαλιες.. Εχω ενα κεφαλι καζανι.. Πηρα 2 παναντολ, αλλα δε βλεπω προκοπη..

Ντινακι μου ελπιζω να τελειωσες με τις δουλειες...

Κοριτσαρα μου ενα-ενα δωματιο καθε μερα ... μην αγχωνεσαι να τα κανεις ολα μαζι..

θα σου φυγει η μεση... Η Ολινα πως ειναι? Πιστευω να κανει νανι με την γιαγια κι εσυ να εισαι εξω και να πινεις ποτακι με τον αντρουλη σου....!!

Ζαιρα μου... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Μια εγκυο εχουμε στην παρεα να μας "ταραζει λιγο τα νερα"... Και μας ξεχασες...!!!!!!!!!!!!!!!

Μη ξανασυμβει..!! Παρε ποντικια μπολικα στο σπιτι για ρεζερβα..!! χαχαχα!!!!

Αστειευομαι..

Πως εισαι? Εχεις αναγουλες κτλ? Πως ειναι η αρχη της δευτερης εγκυμοσυνης σε σχεση με την πρωτη?

Ξεκουρασου... τιποτα δεν ειναι τα καφε υγρα. Να προσεχεις.

Στελλονι μου.. ειμαστε χαλλλλλλαρες...!!!! Τι κι 'αν εχουμε μονο δυο δοντια?

Εχουμε τσαχπινια και χαρη...!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οσο για τις δουλειες του σπιτιου... Εχω χασει την μπαλα...Τα' χω παιξει στην κυριολεξια...

Και δεν δεχομαι βοηθεια.. απο κανεναν και τιποτα. Ειμαι στραβολυξο.. ΜΕΓΑΛΟ!

Πιστευω να βαλω σε μια σειρα τα πραγματα σε λιγους μηνες που η μικρη θα μεγαλωσει και θα καταλαβαινει κατι παραπανω... Προς το παρον... με τρωει η νυστα, το ξενυχτι, και η κουραση..

Τελος παντων.. Μη λεω καθε μερα τα ιδια...

Καρολινακι μου, ετσι ενιωσα κι εγω οταν εκατσα μαζι της κατω απο' το τραπεζι της κουζινας..

Αλλος κοσμος... Απο χαμηλα να βλεπεις ψηλα και ολα να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ...!!!

Μεχρι και ο παγκος της κουζινας μοιαζει με πολυκατοικια...!!

Κι' ολα εκεινα τα μικρα ψιχουλακια που εμεις καν δεν βλεπουμε στο περασμα μας..

ειναι τοοοοοσο παραξενα στα ματια των παιδιων μας.. που με υπερηφανια εχουν κολλημενα στο δαχτυλο τους, και μας τα δειχνουν σαν να ανακαλυψαν τον πιο μεγαλο θησαυρο του κοσμου...!

Ουφ... παω να δω τι κανουν οι αγαπες μου και επιστρεφω..

Ελπιζω να βρω καμια μεσα...!!!

Δημοσίευση

Α.. ρε Στελλιτσα....τι επαθε το κοριτσακι σου...

Μη τα βαζεις με τον εαυτο σου..Εισαι μια υπεροχη μαμα. Η "κακια στιγμη" ηταν.

Παει περασε.. Σε καταλαβαινω.. Ειναι το πρωτο σοκ... Κι εγω ειχα παθει αμοκ οταν ακουσα το "ντουκ"... Την αφησα στην κρεβατοκαμαρα με τον αντρα μου για να κοιμηθω μονη μου στο αλλο δωματιο.. και τα ξημερωματα μου εφυγε η μιση ζωη... Μερες εκανα να συνελθω...

Μη διανοηθεις να βαλεις μαξιλαρες μεσα στην κουνια... Ξερεις τι ωραια σκαλοπατακια γινονται?

Το καγκελο δεν ανεβοκατεβαινει? Κι' εμεις απ' τα λητω τα πηραμε και τα ζητησα ετσι ωστε με δυο κινησεις το καγκελο να φτανει περιπου στο υψος του λαιμου μου...

Δε μπορει να βγει απο κει με τιποτα..

Δε μπορω να σκεφτω τι στ' αληθεια θα βοηθουσε...

Προσπαθησε να χαλαρωσεις, παρε αγκαλιτσα το παιδακι σου και δωστης πολλα φιλια..

Ειναι μικρα και δεν εχουν αισθηση του φοβου τα καημενα..

Δημοσίευση
Ζαιρα μου... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

Μια εγκυο εχουμε στην παρεα να μας "ταραζει λιγο τα νερα"... Και μας ξεχασες...!!!!!!!!!!!!!!!

Μη ξανασυμβει..!! Παρε ποντικια μπολικα στο σπιτι για ρεζερβα..!! χαχαχα!!!!

Αστειευομαι..

Πως εισαι? Εχεις αναγουλες κτλ? Πως ειναι η αρχη της δευτερης εγκυμοσυνης σε σχεση με την πρωτη?

Ξεκουρασου... τιποτα δεν ειναι τα καφε υγρα. Να προσεχεις.

η εγκυμοσύνη μου είναι ακριβώς όπως η πρώτη - ως τώρα.

δεν έχω τίποτα, ούτε ζαλάδες, ούτε εμετούς, μόνο λίγα πονάκια έχω.

μόνο που έχω μάθει σε ρυθμούς πολύ έντονους και δε μπορώ να ξεκουράζομαι- μο υφαίνεται αδιανόητο να χαλαρώνω στον καναπέ,

τώρα όμως που χειμωνιάζει νομίζω θα μου έρθει λίγο καλύτερα, γιατί θα χουχουλιάζωωωωωωωωωωωωωωωωω.

στέλλα μην ακούω χαζομάρες. έχει συμβεί σε όλες μας, όχι από την κούνια. εμένα μου έπεσε 3 φορές από το κρεβάτι μου όταν ήταν λ΄΄ιγων μηνών, τη μία με πηρε ο ύπνος.

θα συμβεί και θα ξανασυμβεί,αν κάνεις έτσι αγχώνεις και τρομάζεις το παιδί και τίποτα άλλο......θέλει ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ότι και να σου συμβεί. τολέω για να το ακούω καιγω μη νομίζεις

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου και καλό σκ να εχουμε... :P:P

Στελλιτσα μου μην σκας αγαπη μου..απότι φαίνεται απ'αυτα που μας ειπες δεν εχει τιποτα η Αφροδιτουλα...και μην ενοχοποιεις ετσι τον ευατό σου...σε όλες μας εχει τύχειι...εδω εγω μηνε ς πριν αφησα την παπένια στον καναπε και γυρισα την πλάτη μου για ενα δευτερολεπτο και επεσε κατω..ευτυχως ναι μεν στο χαλι...αλλα εγω ήμουν που λεγα προσεξτε σε όλους!!!!!!!!!! και την δευτερη φορα που επεσε απο το παρκο εγω πάλι ημουν μαζί της.... :oops::oops: αυτο αναιρει τότι τα λατρεύουμε ??????????ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! η μανουλα ειναι μόνο μια και θα διναμε και την ζωη μας για τα αγγελουδια μας...

τα φιλια μου σε όοοοοοοοοοοοοοοοολες τις κουκλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα αγαπες μου!Ειμαι λιγο καλυτερα σημερα!Ευτυχως η μικρη μου ειναι πολυ καλυτερα!

Το ξερω οτι πρεπει να ειμαι ηρεμη οσο γινεται κ πως αυτα συμβαινουν απλα εγινε μπροστα στα ματια μου κ σοκαριστικα,αισθανθηκα ανισχυρη!Αφηστε που οπως κ να το κανουμε η κουνια ειναι πιο ψηλα κ απο καναπε κ απο κρεβατι,μου φαινοταν πολυ το υψος την ωρα που επεφτε(για κλασματα μιλαμε τωρα) ,ειχε κ κλιση με το κεφαλι...σταματησε η καρδια μου νομιζω,παει ανοιξε το κεφαλακι της ειπα!

Τελοσπαντων,μη το συζητω αλλο,δε θελω να το θυμαμαι!!!!Τωρα να δω τι θα κανω,ειμαι πολυ ανησυχη οποτε τη βαζω στην κουνια για νανι!

Βρε Φανουλα!Βρε Φανουλα!Τις μαξιλαρες λεω να τις βαλω γυρω γυρω απο την κουνια αλλα απο την εξω μερια!!!Οχι απο τη μεσα καλε :lol: !!Χτυπα ξυλο λεω να μη ξανασυμβει....αλλα αν,λεμε αν...να μου πεσει στα μαλακα!Δε ξερω!Μπορει να πω κ σε κανα μαραγκο να μου κανει προσθετο καγκελο!

Ζαιρα μου Κ Καρολινακι μου εχετε δικιο,το ξερω!Ειναι η 1η κρυαδα...

Ζαιρακι τη φωτο με τη κοιλιτσα δε την ειδα(θα μπω),αλλα ειδα το αντρα της ζωης σου κ επαθα πλακα :):) !!!!!!Σκετο κουκλι ειναι!!!!Φτου,φτου!!Να τον χαιρεστε κοπελα μου!!!

Καρολ μου τα φιλια μου σε σενα κ το Λυδιακι!!!

Φανουλα σου εκανα αιτηση στο f/b,αλλα οπως ξερουν κ τα κοριτσια δε πολυμπαινω,το βαριεμαι!!Τωρα που χειμωνιαζει μπορει να ασχοληθω παραπανω!

Δημοσίευση

Kαλημερα κι απο μενα!!!!!

Καλο Σββατακι σε ολες..!

Τι κανετε? Εγω ειμαι χαμενη μεσα σε ενα βουνο απο ασιδερωτα ρουχα.. ΧΑΑΑΑΑΟΣ... :shock:

Βγηκα πηρα ψαρακια το πρωι.. τα εβαλα στον φουρνο με λαδακι και λεμονι και να κανω και ενα καλο μαζεμα το σπιτι γιατι ολο και καποιος θα μας θυμηθει σημερα!

Θελω να φτιαξω και τουρτα αυριο.

Την Δευτερα ο καλος μου εχει γενεθλια και λεω να τον περιποιηθω....!!! :D:D

Η μικρη ειναι πολυ καλυτερα σημερα..

Ενα δοντακι ειναι ετοιμο να σκασει μυτη!! Μια απ' αυτες τις μερες θα βγει και θα εχουμε παλι χορους και πανηγυρια!!! χαχαχαχα!!! Οχι απο πανω.. Απο κατω παλι.. διπλα στα αλλα δυο!!!

Σας αφηνω θα μπω μετα να σχολιασω τα νεακια σας.

Δημοσίευση

Καλημερα αγαπες μου!Ειμαι λιγο καλυτερα σημερα!Ευτυχως η μικρη μου ειναι πολυ καλυτερα!

Το ξερω οτι πρεπει να ειμαι ηρεμη οσο γινεται κ πως αυτα συμβαινουν απλα εγινε μπροστα στα ματια μου κ σοκαριστικα,αισθανθηκα ανισχυρη!Αφηστε που οπως κ να το κανουμε η κουνια ειναι πιο ψηλα κ απο καναπε κ απο κρεβατι,μου φαινοταν πολυ το υψος την ωρα που επεφτε(για κλασματα μιλαμε τωρα) ,ειχε κ κλιση με το κεφαλι...σταματησε η καρδια μου νομιζω,παει ανοιξε το κεφαλακι της ειπα!

Τελοσπαντων,μη το συζητω αλλο,δε θελω να το θυμαμαι!!!!Τωρα να δω τι θα κανω,ειμαι πολυ ανησυχη οποτε τη βαζω στην κουνια για νανι!

Βρε Φανουλα!Βρε Φανουλα!Τις μαξιλαρες λεω να τις βαλω κατω γυρω γυρω απο την κουνια αλλα απο την εξω μερια!!!Οχι απο τη μεσα καλε :lol: !!Χτυπα ξυλο λεω να μη ξανασυμβει....αλλα αν,λεμε αν...να μου πεσει στα μαλακα!Δε ξερω!Μπορει να πω κ σε κανα μαραγκο να μου κανει προσθετο καγκελο!

Η Αναστασια πως ειναι σημερα??Καλυτερα απο χθες?Εχει κρυωσει ή ετσι απλα ειχε γκρινια?

Ζαιρα μου Κ Καρολινακι μου εχετε δικιο,το ξερω!Ειναι η 1η κρυαδα...

Ζαιρακι τη φωτο με τη κοιλιτσα δε την ειδα(θα μπω),αλλα ειδα το αντρα της ζωης σου κ επαθα πλακα :):) !!!!!!Σκετο κουκλι ειναι!!!!Φτου,φτου!!Να τον χαιρεστε κοπελα μου!!!

Κ κοιτα οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι κ ας μην το εχεις συνηθισει,το χρειαζεσαι!!Πολυ χαιρομαι που ολα ειναι μια χαρα!!Με το καλο κοριτσακι μας!

Καρολ μου τα φιλια μου σε σενα κ το Λυδιακι!!!

Ντινακι μου τι κανεις??Η Ολινα???Εγινε περδικι φανταζομαι πια!!Τελειωσες με το σπιτι??Αχ εγω θα ξεκινησω Δευτερα ή Τεταρτη τις δουλειες για να στρωσω!Κρυωσα κ εγω,λεω σιγα σιγα να ανβουμε κλοριφερ κ εμεις!Αν κ προτιμω το καλοκαιρι μακραν....μου ελειψε λιγο ο χειμωνας κ το χουχουλιασμα!!!

Που ειστε οι υπολοιπες??Κατερινακι,Αννουλα,Χρυσα,Σουλιτσα,Δωρα,Αρυρω,Μαρακι,Ιφιγενεια(που χαθηκες??)κ οι υπολοιπες???Πολλα φιλια σε ολες κ καλο Σ/Κ!! :kiss:

Φανουλα σου εκανα αιτηση στο f/b,αλλα οπως ξερουν κ τα κοριτσια δε πολυμπαινω,το βαριεμαι!!Τωρα που χειμωνιαζει μπορει να ασχοληθω παραπανω!

Δημοσίευση

περιμένω και εγώ να δω φωτογραφίες από τ ααγγελούδια σας στην ομάδα μας αλλά μάταια...........

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

και είμαι και σε επικίνδυνη φάση και στενοχωριέμαι εύκολα =((=((=((=((=((.

σήμερα ξυπνήσαμε 8:30 ήπιαμε γάλα και μετά τούφες ως τις 12:30 και οι δύο. :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o .

από δουλείες νομίζω ότι τι σπίτι μου είναι σε μια από τις πιο αθλιες καταστάσεις που θα μπορούσε ν αείναι.

βγάλαμε και χειμωνιάτικα χτες και αντιλαμβάνστε.........

και επειδή μου ανέβηκε το αίμα όταν ξύπνησα τα μάζεψα και ήρθα στη μάνα μου για μαμ./.......ΤΕΜΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

οταν γυρίσω νομίζω θα συγχυστώ περισσότερο

εμείς πάλι από δόντι αέχουμε μείνει στα 8 εδω και καιρό........ενώ τα ούλα του είναι φουσκωμενα δε λένε να σκάσουν τ α σκασμενα

Δημοσίευση

Αντατ..αντατ-αντατ- που-που-που... τιιιιιιιιιι....!!

Ααααααα.... τατηηηηηηη... πιτι-πιτι-πιτι....!!!!!

( :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: )

Για καντε μια μεταφραση γιατι δεν εβγαλα ακρη σημερα με την μικρη.. Τι ζητουσε αραγε?

Μολις κοιμηθηκε και ετρεξα γρηγορα να προλαβω να σας πω μια καλησπερα σαν ανθρωπος...!

Zαιρακι μου, την ειδα την κοιλτσα σου...!!! Ειναι πολυ ομορφηηηηηη..... 8-}

Σε λιγο καιρο που θα φουσκωσει και θα αρχισεις να μας λες για το μπεμπακι που κλοτσαει... νομιζω οτι θα κανεις πολλες απο μας να ζηλεψουμε....!!!! :ymparty:

Αχ... εγω δεν ασχολουμε καθολου με την ομαδα... ποσο μαλλον να βαλω και φωτογραφιες....

Δεν καταλαβαινω τι γινεται και ετσι δεν εχω ορεξη να ψαχνω...

Μια χαρα καλε τα λεμε κι απο δω...και οι φωτο στο f/b εκει ειναι...

Τι καλο φαγατε στην μανουλα?

Στελλιτσα μου, =))=))=))=)) ετσι οπως το εγραψες νομιζα μαξιλαρες μεσα στο κρεβατακι... Η καλυτερη λυση απ' ολες ειναι το καγκελο. Μιλα με καποιον μαραγκο αν μπορει να σου κανει την δουλεια.. αλλιως.. θα πρεπει κατι αλλο να σκεφτουμε..

Καλεεεεεεεεεεεε.... βαλε καμια φωτο στο f/b μονο μια εχεις...? Ααααα θα σε μαλωσω.....!!!!!!!!!!!!

Εγω ειχα παρα πολλες αλλα τις εσβησα ολες... Τις βαρεθηκα.. Ασε που σε ολες ημουν 25 κιλα λιγοτερο.... =))=))=))=))=))=)) Ατιμο πραγμα η λιγουρα... Τι θα απογινω...? :@):@):@)=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Που ειστε οι υπολοιπες καλε?

Ελατε να πιουμε καφεδακι... ΚΕΡΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.......!!!!!!!!!! ~o)~o)~o)~o)~o)~o)

Δημοσίευση

καλο βραδυ τι κανετε; εδω ειμαστε κ εμεις, το καθιερωσαμε καθε σαββατο κ κυριακη βολτα στο χωριο στη γιαγια, τρωμε το μεσημερι κ γυριζουμε πισω.... ;)

Στελλα κοπελα μου φανταζομαι τη λαχταρα που θα πηρες; :o ευτηχως η μικρουλα σου ειναι καλα....πριν κανα μηνα επαθε κ η Ιφιγενεια ακριβως το ιδιο τα λεγαμε στο fbπηρε μαραγκο κ εφτιαξε προσθετο καγκελο αν γυρισει ρωτα την πως κ τι....τωρα για το κεφαλακι του δε ρωτησα να σου πω το γιατρο μας, δεν το σκεφτηκα, κ μ'εβαλες σε σκεψεις ;) επισης σιδηρο περνουμε κ εμεις ειναι γιατι ο μικρος ειναι αναποδος λιγο με το φαγητο του, κ καναμε δυο φορες ως τωρα εξετασεις, για στγμα δεν νονιζω να πεζει κατι.....

Φανουλα βγαλαμε κ εμεις κ αλλο δοντι απο κατω τωρα εχουμε 8.....4 πανω κ αλλα τοσα κατω, γιατι η μικρουλα τοσο ζορι; :?:

Ντινακι καλα εκανες κ τεμπελιασες,μια στο τοσο το δικαιουμαστε νονιζω ;) την κοιλιτσα σου δεν την ειδα κ δεν εβαλα ουτε κ εγω φωτο, αλλα το εχω στο μυαλο μου ;)

Κωνσταντινα καλο χειμωνα τωρα να εχουμε....μπραβο που τελειωσες με τις δουλιες σου, ελπιζω η κουκλα μας να ειναι καλυτερα :P

Καρολινακι να μην ξεχασω καναμε προταση κ στην Αργυρω για την κορη της,εχει αυτο το γαλαζιο ματι που με τρελενει :P βεβαια την τελικη αποφαση θα την παρει ο γαμπρος αλλα για να ειμαι σωστη σ'ενημερωνω....χιχι :lol: εξαλου κ εσυ εχεις κ αλλη συμπεθερα... ;)

ξεχασα να σας πω τοσες φορες ολο το εχω στο μυαλο μου κ παντα το ξεχναω, γεραματα βλεπετε....ο μικρος μεσημερι κ βραδυ για να κοιμηθει θελει κουνημα στην αγκαλια της μαμας :lol: ευτηχως οχι πολυ περιπου στο 5λεπτο αλλα ενω το ειχε κοψει τωρα θελει χαδακια, κ ενω το βραδυ το γαλα το επινε ξαπλωμενος στον καναπε κ αυτο αγκαλια, κ ουτε μια προσπαθεια να πιασει μονος μπουκαλι :?: πολυ τεμπελεκος εξελισεται.... :lol:

Αννα χρονια πολλα για τα γενεθλια σου :P

Αγγελικη :P Χρυσα Αργυρω καλο βραδυ μακια

Δημοσίευση
Zαιρακι μου, την ειδα την κοιλτσα σου...!!! Ειναι πολυ ομορφηηηηηη..... 8-}

Σε λιγο καιρο που θα φουσκωσει και θα αρχισεις να μας λες για το μπεμπακι που κλοτσαει... νομιζω οτι θα κανεις πολλες απο μας να ζηλεψουμε....!!!! :ymparty:

E αυτό θα το κάνω παράθεση και θα το βάζω μια στο τόσο. δεν το περίμενα από σένα.......

λες με τόσο λέγε λέγε :-@:-@:-@:-@:-@:-@:-@:-@:-@:-@ να πείσω καμιά.....το μεγάλο μου στοίχηημα βέβαια είσαι εσύ :-p:-p:-p:-p:-p και δευτερευόντως η Ντινα και η Λίνα. :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p ............. χιχιχιχιχιχιχιχι αστιειεύομαι......οι υπόλοιπες είναι πιο συμβιβασμένες με την ιδέα...

πάντως πέρα από τα αστεία χάνετε.....είναι φοβερή εμπειρία.ουδεμία δυσκολία παρά μόνο στο σήκωμα του παιδιού, που και αυτό το κάνω με προσοχή και στο μπάνιο του που το έχει αναλάβει ο άντρας μου. όλα τα άλλα τα κάνω εγώ και το παιδί δε με στερείται καθόλου....ίσα ισά τώρα που είμαι σπίτι με χορταίνει και το χορταίνω περισσότερο, αφού έχω προσαρμόσει τον ύπνο μου στον δικό του συν ότι κοιμόμαστε αγκαλιά και οι τρεις - εγώ και τα παιδάκια μου εννοώ. το μπαμπά τονέχουμε λίγο ριγμένο αυτόν τον καιρό.....

καμία σχέση με την 1η εγκυμοσύνη, ως προς το ότι έχω τόση εμπειρία πλέον που το μόνο που με αγχώνει είναι να είναι γερό το μωρό και όχι το άγνωστο που με προβλημάτιζε στην 1η...έχω τόση γνώση πλέον (από ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτά που είχα διαβάσει και έκανα και στην πράξη ) και το κυριότερο τόσο πρόσφατη που δεν έχουν φύγει από τη μνήμη μου ακόμα. καμιά φορά σκέφτομαι "πως τοέκανα αυτό" και χαίρομαι τόσο που θα το ξανακάνω.............

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΑΣ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..

[smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

μπορώ να γράψω πάρα πολλά αλλά όσοκαι να το πειγράψω

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

αχ μακάρι ναπάνε όλα καλά γιατί έχω αρχίσει να κάνω όνειρα και φοβάμαι.........

Δημοσίευση

Αργησα να μπω.... Εψαχνα το κιν. απο το απογευμα.... Το βρηκα μεσα στην παπουτσοθηκη τελικα πριν 10 λεπτα... Την ρωτουσα που ειναι το κιν της μαμας..? Και μου κουνουσε το χερι και μου ελεγε..

"που-που"..? Με δουλευει η μανταμ... Εχει γινει πολυ τσαουσαρα... αλλα μ' αρεσειιιιιιι.. 8-}8-}

Ζαιρα.... γιατι ο μπαμπας στη απ' εξω...? :D:D:D:D:D:D:D:D

Ψυχη εχει κι 'α υτος ο καημενος... 8-}

Δεν ξερω πως ησουν στην πρωτη σου εγκυμοσυνη...

Εγω παντως δεν ημουν καθολου "ψαρωμενη" δε με ενιαζε τιποτα.

Εκανα τα παντα με μεγαλη ευκολια, (ειχα και μικρη κοιλια...) και δεν ειχα αγχος για τιποτα.

Μια δευτερη εγκυμοσυνη δε με αγχωνει σ' αυτα τα θεματα αλλα ΣΕ ΑΛΛΑ..! Τα εχουμε πει εκατο φορες.. μη τα ξαναλεμε αλλες 171819101100101010191818....

Δημοσίευση

καλά ότι και να μου λες Φανούλα , εγώ σου ξαναλέω οτι χάνεις που δεν το ζεις....

δεν είναι θέμα ψαρώματος η ενημέρωση και το διάβασμα.

και γω τα πάντα έκανα,αλλα όταν έχεις και άλλο ένα από πίσω να ζητάει τα δικά του νόμιζα ότι θα με ζόριζε αλλά τελικά δεν ήταν έτσι.......... αυτό ήθελα να πω....

εμένα με αγχώνει περισσότερο να είναι γερό και έχω άγχος μόνο για αυτό παρά αυτά που έχουμε πει

171819101100101010191818....
φορές..........αυτά βρίσκονται.
Δημοσίευση

Καλημεραααααα

Τι μου κανετε;;;;;

εγω ειμαι ετσι και ετσι

θα επανελθω αργοτερα..η αυριο με νεα

Καλεεεε μη τρεχετε ετσι....πωπω..δε προλαβαινω να σας διαβασω

Ζαιρακι για πες;;;; ποτε θα πας γιατρο;;;

Συμπεθερα που εισαι...φιλια στο Ολινακι

Κατερινακι, Φανουλα ολες ανεξαιρετος μακια πολλα

Δημοσίευση

Kαλησπέραααα περα για πέρα!!(ρουκ-ζουκ για όσες θυμούνται,χιχιχι!!)

Τι κανετε κορίτσια μου??

Στελλούνι μου γλυκό,τι πάθατε μωλε...Σε καταλαβαίνω τόσο μα τόσο πολύ!!!Αλλα θα τα βάλω

κ εγώ με την εταιρεία του κρεβατιού σας..Η μαμά κ ο μπαμπάς δουλέυουν στην licno,είναι

η μια απο τις 2 μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες bebe επίπλων(Ήρα κ licno) κ ξερω

καλά πως αν τηρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο

τα μικρούλια μας...

Τα δικά μας καγκελάκια έχουν 2 σκάλες κ όταν άρχισε να σηκώνεται η μικρή τα ανέβασα

στην ψηλότερη κ πίστεψέ με ζορίζομαι ακόμη κ να τη βαλω μέσα απο το τόσο ύψος κ είμαι

κ 1.80!!Παρόλα αυτα εσυ βάλε μαξιλάρια καλού κακού(έξω βεβαια,βρε Φανούλι!! =))=))=))=))=)) ) για να είσαι σχετικά πιο ήσυχη....

Φανούλι μου όμορφο μάλλον είχαμε ανάδρομο Ερμή,Αφροδίτη κ όλα μαζί μη σου πώ!!!

Η περασμένη εβδομάδα τελικά δε μας πήγε καθόλου!!Μα καθόλου όμως..??Περαστικούλια στις

αγαπούλες μας...Πολύ αγάπη κ πολλές αγκαλιές έχει ανάγκη η Αναστασούλα μας,χάρισε τες της

απλόχερα.... :YMHUG::YMHUG:

Ζαιράκι μου θα μπω κ εγώ να χαζέψω φουσκοκοιλίτσα...Αν κ φοβάμαι οτι θα ζηλέψω....

Καρολινάκι μου τι κάνετε αγαπη μου?Το Λυδιάκι μου καλά??

Συμπεθεραααααααα!!!Προσεχως θα σου βαλω φωτο την νυφούλα σου στο φβ σε παρόμοιες-

μη σου πω κ ολόιδιες περιπέτειες με τον Χριστοφοράκο!!!! ;)

Το Ολινάκι επέστρεψε ξανα στον παλιό,καλό(??) εαυτό της!!!!!!! [smilie=blob1.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=angel4.gif] Λίγα εξανθηματάκια μόνο

μας θυμίζουν την επεισοδιακή εβδομάδα που περάσαμε..

Αλλα κοριτσάκια μου,να σας πω την αλήθεια μετά απο την μπόρα που περάσαμε σκορπάει

τα πάντα στο πέρασμά της κ το απολαμβάνω!!!(ως πότε δε ξέρω βέβαια.. :-? )

Να μην ταλαιπωρούνται τα θηριάκια μας κ ας κάνουν ότι θέλουν!!!!Γεράάά παιδιά!!!!!

Τελείωσα κ με τις δουλειές μου κ νομίζω δεν άφησα ούτε εναν κόκκο σκόνης σε ολόκληρο το

σπίτι!!!!Μέσα-έξω!!Άλλαξα κ διαρρύθμιση κ ο αντρούλης μου ενθουσιάστηκε..Είναι πολύ

ατμοσφαιρικά λέει έτσι,σαν να άλλαξα το φεγκ σούι του σπιτιού...Για να δούμεε... ;;)

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...