Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες & Μωράκια Μαϊου 2010! (ΠΑΝΜΑΪΑΚΟΣ Νο 7!!)

Recommended Posts

μια χαρα το πακετο στο φωτογραφο. εμεις θα παμε στο ξαδελφο του αντρα μου για τις φωτο και μας κανει παντα πολυ καλες τιμες. Σημερα η Σαντυ γνωρισε το νουνο της, παιδαρας δε μπορω να πω, αλλα μολις την πηρε αγκαλια εβαλε τα κλαματα η χαζουλα. την βαζω να κοιμηθει και αυτος της κραταγε το χερακι μην παθει τιποτα. εγω με τη μανα του ειχα ξεκαρδιστει στα γελια.

ακομη δεν ηρθε η ταπετσαρια και την περιμενω πως και πως. βαριεμαι να μαγειρεψω και παραγγειλα πιτσα και σαλατουλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 845
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κορίτσια!!!

Είδες καλέ τη νυφούλα θα κάνω? Έτσι πρέπει, να είναι δύσκολη με όλους τους άντρες!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Έλενα, μια χαρά το πακετάκι!!! Εγώ δεν το έχω ψάξει ακόμη.... Είναι νωρίς έτσι κι αλλιώς....

Πάντως κορίτσια μεγάλη γκαντεμιά με έχει βαρέσει αυτή τη χρονιά...

Σήμερα μίλησα με τη θεία μου (την αδερφή του μπαμπά μου) και έχει όγκο στο στήθος... Δεν αντέχω άλλο... Πόσα χτυπήματα θα μου έρθουν? Κοντεύω να τρελαθώ!!!!!!!!!! Μου φαίνεται θα πάρω τα βουνά στο τέλος...

ΟΧ ΒΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΕΒΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΟΙΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ?? Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΜΠΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙ Κ ΜΠΗΚΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΑ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΥΡΕΤΩΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΜΑΜΜΥ ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΡΡΟΡ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ :angry::angry::angry::angry:

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΕΚΑ ΧΑΚΕΡΑΚΙ ΠΡΩΤΟ

ΕΛΕΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΜΕ 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 300€

ΑΥΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΣΕ ΟΛΕΣ :kiss::kiss::kiss::kiss:

Κοριτσάρες μου γεια σας!! Δε σας διάβασα καθόλου.. μου λείψατε πολύ..ελπίζω να στε όλες καλά, και εσείς και τα μωράκια σας! Εγώ καλά είμαι..τρέχω και δε φτάνω.. άστε τί πάθαμε.. ήρθαμε και είχαν μπεί ποντίκια στο πατρικό μου και το έκαναν άχρηστο... εγώ με το μωρό μείναμε στην κουμπάρα μου και ο άντρας μου με τη μαμά μου καθάριζαν με δύο αλλοδαπές..φέραμε και άνθρωπο και μας έκανε απολύμανση.. αχ τέτοιο άγχος και κούραση μέχρι να βρούμε τα πόδια μας...τώρα όλα καλά..το μωρό μεγαλώνει και μας έχει χαζέψει με τα νάζια του..!! Έκλεισα νυφικό, και όλα τα συναφή και μου μείνανε παπούτσια και μπομπονιέρες.. ξεκινήσαμε και το κάλεσμα τώρα.. από βδομάδας πάω για πρόβα σε αισθητικό(μακιγιάζ) και κομμωτήριο..Τη Δευτέρα πάω για μπομπονιέρες.. Αύριο θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο του Κωνσταντίνου μας και θα γνωρίσουμε και το γιατρό εδώ!!

Σας τα λέω όλα πολύ περιληπτικά.. Θα ξαναμπώ..

Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!

Α! Η βάφτιση θα γίνει στην Πάτρα τα Χριστούγεννα..Τότε βολεύονται οι κουμπάροι μας..

Μου λείψατε..Να περνάτε καλά και να προσέχετε!!! :kiss::kiss::kiss:

Καλημερα κοριτσια! Ηπια το γαλατακι μου και ειμαι ετοιμη να παω για καφεδακι και μετα σουπερμαρκετ γιατι ξεμεινα απο γαλα.

Ειδες η νυφουλα σου?Κανει και ναζακια η σκατουλιτσα!!! Ελα βρε μη στεναχωριεσαι εσυ ολα καλα θα πανε, το παιδακι σου και η οικογενεια σου ναναι καλα και ολα θα φτιαξουν.

Βρε Ελενα εξηγησε μου πως ειναι αυτο το χειροποιητο αλμπουμ που λες για να ξερω οταν θα ερθει εκεινη η ωρα πως να το ζητησω. Ηρθε η ταπετσαρια παω να την παρω γιατι ηρθαν χθες και δεν με βρηκαν.

Θαλιτσα στη τελικη ευθεια? Τελικα τι του πηρες του νονου?

Κυπριοπουλα μου τι κανεις? Κουραση και πολυ τρεξιμο αλλα τελικα αυτα σου μενουν οι ετοιμασιες!

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Συμπεθέρα στο χειροποίητο άλμπουμ κάνουν ζωγραφιές, κόβουν τις φωτό σε διάφορα σχηματάκια κλπ... Εγώ είχα δει τέτοια για το γάμο αλλά μου άρεσε πιο πολύ το ψηφιακό για γάμο (μου φαινόταν πιο ...ντελικάτο να το πω) Βέβαια, τις φωτό που έβγαλα τις έκανα εγώ μόνη μου σε χειροποίητο άλμπουμ... Θα βγάλω φωτό να σας δείξω τι έχω κάνει... Για βάφτιση όμως μου φαίνεται ότι το χειροποίητο θα είναι πάρα πολύ ωραίο!!!

Μαράκι μου καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα μας!!! Ταλαιπωρηθήκατε βλέπω...

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη!!! Να'στε καλά όλες!!!!

ΥΓ Έλενα δεν έβλεπε μπάλα... Είχε βγει για ποτάκι και μόλις κοιμήθηκε ο μικρός μπήκα για λίγο... :) :) :) :)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΑΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΨΑΧΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΤΖΙΦΟΣ!!

ΑΛΕΚΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΓΕΩΡΓΙΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΧΤΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ Κ ΠΟΣΑ ΧΑΡΤΟΝΙΑ Κ ΨΑΛΙΔΙΑ ΠΕΡΝΕΙΣ??? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΛΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ???ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!! Ε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 80 ΜΙΚΡΕΣ ΦΩΤΟ Κ 20 ΜΕΓΑΛΕΣ....ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ Κ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Κ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ Κ ΑΠΟ ΓΛΕΝΤΙΑ.... ΟΠΟΤΕ Η 70 Η 100 ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ???? ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ! ΠΟΣΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΟΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ??? ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ!ΤΙ ΛΕΤΕ?

ναι ναι γιατι τετοιο αλμπουμ δεν εχω ξαναδει!! Γυρισα σπιτι και καθομαι και βγαζω τα αυτοκολλητα απο τα φύλλα. 48 ευρω πληρωσα και ηρθε στη πορτα μου. Ειναι λιγο μανικι να το βαλω μονη μου ιδιαιτερα το μεγαλο παλατι και ετσι αυριο θα ερθει μια κοπελα που δουλευει σε παιδικο σταθμο να με βοηθησει να το βαλουμε μαζι. Αρα αυριο θα σας βαλω φωτο. Παντως ειναι καταπληκτικο!!!! Θα καθησω τωρα να ψαξω στο νετ για πομολακια πριγκιπισσες και πουλακια!!!

Καλημερουδια κοπελουδες μου!!!!

Βρε κοριτσακια το πρωι τσακισα ενα κρουασαν και το μωρο το ειχα στο ριλαξακι και ειμασταν τετα-τετ λοιπον με κοιτουσε μεσα στο στομα μετρουσε την καθε μου μπουκια καλε πηγα να πνιγω σας λεω....τι προσπαθουσα να του αποσπασω την προσοχη με παιχνιδακια τι με παλαμακια αυτος εκει...καλε λετε να αρχισαν να καταλαβενουν απο δω και περα τι τρωμε;;;;;με εκανε και ειχα τυψεις ο σκατουλης μου που δεν μπορουσα να του δωσω να γευτει αυτο που ετρωγα!!!!!

Γεωργια μου ευχομαι το κακο να σταματησει εδω κοριτσακι μου και να δεις οτι ολα θα πανε καλα για σενα και την οικογενεια σου απο δω και περα....

Αλεκα περιμενουμε να δουμε το αυτοκολλητακι σας....μια χαρα τιμουλα παντος αν σκευτεις οτι εμενα μου εφυγαν πανω απο 100 ευρωπουλα και ειναι ολα για πεταμα ξεκολλανε απο δω και απο κει :angry::angry:

Ελενα να το φτιαξεις μονη σου το αλμπουμακι θα εχει μεγαλυτερη συναισθηματικη αξια....να δεις που θα σου βγει τελειο το αποτελεσμα και δεν θα το μετανιωσεις...καλα σου λεει ο αντρας σου με τα 100 ευρω

περνεις πολλα υλικα για να το δουλεψεις οπως σου αρεσει εσενα...

Θαλεια περιμενουμε να γυρισεις και να μας γραψεις τα νεα σου και φυσικα πολλες πολλες φωτο....

Μαρια αντε σε ενα μηνα θα ντυθεις νυφουλα....ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!!!!!

Και μενα η σκατουλα στα ματια με κοιταει οταν τρωω!!!! Η νονα της μου λεει να της δωσω σιγα σιγα μια κουταλια μονο κρεμουλα βανιλια με δικο μου γαλα ομως αλλα εγω φοβαμαι. παντως οτι και να της βαλω στο στομα το γλυφει και το τρωει η πειναλα!!!

χε χε χε πλακα εχουν τα σκατουλακια!!!!!!

Αλεκα εγω θα σου ελεγα να μην της δωσεις ουτος η αλλος σε ενα μηνα ξεκιναμε τις κρεμουλες....θα προλαβουνε μωρε να δοκιμασουνε τα παντα....

καθε πραμα στον καιρο του!!!!

ΝΑ ΜΑΣςΤΕ ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!!

ΑΧ ΑΛΕΚΑ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!! ΚΑΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΤΙ Η ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΧΑΧΑΧΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΟΥΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΚΟ,Α ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΩ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ!!ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ Κ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ.ΕΙΠΕΣ Η ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΚΟΜΑ Ε?

ΕΜΑΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΙΞΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟ ΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΝΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ!!! ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΝΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΑ ΤΡΕΜΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ Ε? ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ!!!

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΟΥΚΛΑ Η ΝΥΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ!!!!

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ???

Καλημερα και απο μενα! Δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου χθες και πιστευω οτι ουτε και σημερα με βλεπω να κοιμαμαι. Περιμενω ναρθει η νονα της για να βαλουμε την ταπετσαρια (ελπιζω ναρθουν). Τελικα συζυτησαμε με το μπαμπα μας και αποφασισαμε να τη βαλουμε στο τοιχο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...