Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Συμπεθέρα τι κούκλα είναι αυτή?!?!?!?!? Ερε μια νύφη που θα κάνω!!! Φτου φτου φτου!!! Καλά και το συνολάκι είναι....κάτσε καλά!!!!!

Εμείς θα πάμε αύριο στο γιατρό! Δεν μου είπε τίποτα για εμβόλιο... Νομίζω ότι στους 4 μήνες θα κάνουμε ξανά...

Εγώ μάλλον δεν θα κάνω μαρτυρικά πάντως.... Ανυπομονώ να φτιάξω την μπομπονιέρα-προσκλητήριο να δω πώς θα έιναι και να σας τη δείξω...

Ανέβασα στο facebook βίντεο από το μπανάκι μας στη θάλασσα (δεν ξέρω πως να το ανεβάσω εδώ....) και με την κούνια μας!!!

• Απαντήσεις 845
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΝΑΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 1 ΧΡΟΝΟΝ!!!!!

ΑΛΕΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΝΕ ΠΟΛΛΥ ΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΣΟΥ ΜΠΕΣ ΣΤΟ WALLIES.COM K DES KALYTERA ΓΡΑΦΕΙ Κ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ Κ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ!! ΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΜΠΕ ΜΕ ΑΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΣΝΙΦ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩ!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΙΚΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΙΤΣΑ Κ ΛΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΕΣ Κ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ!

ΕΧΕΙ Κ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Κ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ!

Δημοσίευση

Επειδη δεν εχω πιστωτικη (και δεν εχω ψωνιζει ποτε απο νετ) οταν ξαναπας στο μαγαζι ρωτα σε παρακαλω το μεγεθος που εχει, πως κολλαει και αν γινεται να μου το στειλουν με αντικαταβολη κουριερ. Οποτε μπορεσεις δεν με επιγει. Απλως 55 ευρω ειναι παρα πολυ καλη τιμη και θα ταιριαζει στην αδεια ντουλαπα

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ??? ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΙΝΑΜΕ 2,5 ΜΗΝΩΝ! ALEKAGALA ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΑΥΤΟΣ ΑΛΕΚΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ 5-6 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΤ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΣΥ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΣ!!!!

ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΙΤΕ ΣΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ!

ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΝ Κ ΠΙΤΕΥΩ ΠΩΣ ΝΑΙ! ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΩ! Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ!!!!!ΜΠΕΣ Κ ΔΕΣ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΚΕΛΝΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ 29 ΤΟΡΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΟ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ 55! ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΡΕ ΜΑΜΟΤΟ!

Δημοσίευση

Τα κοιταξα αλλα και εμενα αυτο μου εκανε εντυπωση. Ειναι αρκετα μεγαλη η ντουλαπα και θα της πηγαινε να την ντυσω αλλα οχι να την καλυψω ολοκληρη. Δεν εχει αρκουδακια αλλα τα αεροπλανακια μου αρεσαν για αγορακι...

Θα την πεσω για νανι γιατι θα εχουμε αλαρμ γκρινιας οταν ξυπνησει!!! Παντως σε ευχαριστω για την συμβουλη σου ταιριαζουν τα γουστα μας!!!

Δημοσίευση

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ!!!!!!!!ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΩ ΠΟΤΕ ΦΩΤΟ ΠΟΤΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΝΑΕΙ, ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ,ΗΣΥΧΟ!!!!!!!! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΣΤΙΣ 11/9 ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 2ο ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ,ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ?

Δημοσίευση

199€ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΟΛΕΚΤΙΟΝ

ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 50 € ΛΙΓΟΤΕΡΑ

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΛΕΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΝΟΥΝΟΣ ΜΑΣ ΠΗΑΓΑΜΕ ΟΙ 4 ΠΑΡΕΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΠΑΧΑΙΝΑΝ ΠΟΛΥ

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΟΒΕΙ ΛΙΓΟ ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΕΟ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΩ

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΦΟΡΕΜΕΝΟ

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Αααα ωραια. Ειχα βαλει στο ματι κανα δυο φορεματακια θα παω να τα τσεκαρω αν εριξαν κιαλλο τις τιμες. Εγω ελπιζω μεχρι τοτε που θα ειναι η δικια μας η βαφτιση να ξαναεπανελθω στα κιλα μου

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας!

εχω να σας ανακοινωσω οτι βρηκαμε την υγεια μας με το βιολογικο γαλα!

ουτε κολικους ουτε κλαματα ουτε τιποτα!

και φουλ φαι και φουλ υπνος!

Η Παναγια μας βοηθησε!ευχαριστω Παναγιτσα μου καλη!

κοριτσια κανενα καλο site για μπομπονιερες εχετε υποψην?

αυτο με τα μαρτυρικα το βρηκα πολυ χρησιμο. τα βραχιολια που συζητουσατε τα βρισκω πολυ ωραια ιδεα!

για οσες εχετε βαλει φωτο τα μωρα σας εχω να πω...φτου φτου φτου!

κουκλια!

το φορεμα πολυ ωραιο!

εγω ειμαι ακομα με 8 κιλα +.

ελπιζω να τα χασω γρηγορα.

γεωργια το σωσιβιο απο που το πηρες? πολυ καλο!

φιλια σε ολες...με καλει το καθηκον!

Δημοσίευση

Μπραβο βρε διδυμομανουλα αντε να ησυχασεις και εσυ και τα μωρακια σου. Στο site ναρλη www.narlis.gr εχει τα παντα εκει καθομαι και χαζευω!!! Η Γεωργια το σωσιβιο το πηρε απο το site της μαριας-εβιτας.

Αντε και εγω πρεπει να κλεισω να παω για μπανακι και μετα να ετοιμαστω για τη δουλεια. Φιλακια σε ολες κοριτσια

Δημοσίευση

kalispera koritsia diabazw ta nea sas ola mia xara kai emeis to idio 3 mina pame gia 2 embolia mazi mikroula xekinise k psilogkriniazei asprisan ta oula girw girw kai einai ligaki prismena isa isa agnofenonte panw katw apo 2 dontakia :woohoo:.aleka ti koritsaros einai autos mpoumpoulines einai kores mas ftou ftou kapoia stigmi tha sas balw na deite kai tin dikia mou me foustanaki einai trela pleon mialo mou einai kollimeno stin douleia kanw aman na sxolasw na tin parw agkalitsa :laugh: georgia ti paidaros einai autos ftou ftou min ton matiasw parepiptontws exoume tin idia kounia bebea emena einai kokkino xrwma tha anebasw mia na deite otan tin eixa balei poio mikri mesa... :kiss::kiss: kai tha ta xanapoume sintoma...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...