Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γεια σας κορίτσια, μα τι καύσωνας αυτός σήμερα, έχουμε πεθάνει εμείς ε΄είχαμε δυο ραντεβού σήμερα ένα με εμβρυολόγο κ ΄ένα με τη κανονική μ γυναικολόγο. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά η διαφορά στα μικρά έπεσε από 19% στο 11% στο βάρος το ένα 637g το άλλο 565g, όλες τους οι ροές κλπ καλά, οπότε ηρέμησα πάρα πολύ γιατί πριν 10 μέρες είχα τρελαθεί από το άγχος.Κλασσικά θέλει παρακολούθηση απλώς μας είπαν. Εκεί πρώτο δεκαήμερο Αυγούστου θα κάνω καμπύλη ζαχάρου και το έχω κ αυτό άγχος να φύγει να ναι όλα οκ παναγία μου!! Αύριο μπαίνω 24η βδομ΄άδα ρε κορίτσια και δε τις νιώθω τις μικρές ακόμα εγώ..από δω και πέρα θα πρέπει να νιώθω λένε, έχω και πρόσθιο πλακούντα βέβαια και πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά οκ, τόσο ζωηρές που λένε οι γιατροί είναι και εγώ τπτ νομίζω. Εκτός αν δε ξέρω να το παρατηρώ και καταλάβω. Πάντως πολλές φορές μετά το φαγητό πχ βλέπω την κοιλιά μ κ τη βλέπω να ανασηκώνεται σε μερικά σημεία και να κάνει διάφορα σαν κινήσεις από μέσα, αλλά αν δε το έβλεπα δε ξέρω αν θα το παρατηρούσα, οκ μικροπράγματα μπορεί να νιώσω που κ που στην κοιλιά αλλά όσο κ παλιότερα μ η έγκυος δλδ εντερικά ίσως η ότι. Εσείς που νιώθετε όλες κινήσεις πως είναι δλδ σαν αίσθηση και το καταλαβαίνετε και ξεχωρίζετε??
    • Καλησπέρα κορίτσια ,εγώ έχω κάνει κοιλίτσα, βολεύομαι μόνο με φορέματακια πλέον ! Εγώ σήμερα έχω υπέρηχο και σήμερα θα κλείσουμε και την β επιπέδου ,είμαι 18+4 και ακόμα δεν το έχω νιώσει με σιγουριά ! 
    • @nanaki8 καλά κορίτσι μου το τι έχεις να μάθεις γενικότερα άστο... εγώ πριν έρθει το πρόβλημα στην πόρτα μας δεν είχα ιδέα τι μπορεί να είναι όλα αυτά.. τώρα έχω γίνει εξπέρ, ξέρω τόσα πράγματα που πραγματικά αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα με το σπέρμα δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να μάθω. Αλλά έτσι γίνεται πάντα, μαθαίνεις και εκπαιδεύεσε σε ότι σου τυχαίνει. Δεν έχω καταλήξει ακόμη τελικά τι είναι καλύτερο, να ξέρεις ή να μην ξέρεις πράγματα.. Από τη μία λέω όσο λιγότερα ξέρεις τόσο ευτυχισμένη είσαι, από την άλλη πάλι αν ξέρεις ίσως αντιμετωπίσεις δυσκολίες ευκολότερα. Η γνώση πάντα σε βοηθάει περισσότερο από την άγνοια. Δεν ξέρω αλήθεια.. μετά αφήνεσαι στα χέρια του Θεού και λες, Θεέ μου εγώ μέχρι εδώ μπορώ και μέχρι εδώ φτάνουν οι γνώσεις και οι δυνατότητες μου, από δω και πέρα αναλαμβάνεις εσύ.!!! 
    • Όχι όλες είναι κανονικά στο παραπεμπτικό,απλά έχω σε μας έχουν βάλει πλαφόν 60 τα μικροβιολογικά και αν τα ξεπερνάει το παραπεμπτικό τα πληρώνεις κανονικά ,είχε γίνει βουκινο αυτό στις ειδήσεις όταν το έκανε ο Άδωνης 
    • Ναι έχεις απόλυτο δίκιο!mustela εννοούσα! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...