-
Απαντήσεις
-
Από Diwni · Δημοσίευση
@Pixies καθε γιατρός εχει τη δικη του σειρα. Ο πρώτος π ειχα στις 2 πρώτες εγκυμοσυνες εκανα χοριακη κ υπολογίζε στο περίπου πότε θα πρέπει να εχω πιασει τις 1500 μοναδεςνκ μ έκλεινε ραντεβού. Βλεπαμε σακο 5+ βδομαδες κ πηγαινα πάλι σε μια βδομαδα δηλ 6+ για να ακούσουμε καρδια. Αυτός π ειχα τωρα σε βλέπει 15 με 20 μερες μετα πας απ ευθείας για καρδια. Κανένας γιατρός δ μπορει να προβλέψει αν κατι θα παει καπα η οχι σε τόσο μικρές βδομαδες. Μη βάζεις διάφορα με το νου σου. Ολα καλα εύχομαι να πάνε μεχρι τελους! -
Από Rena92 · Δημοσίευση
Μέχρι και 10η εβδομάδα πήγαινα ΚΑΘΕ εβδομάδα από την 5η. Δεν είχα κάποιο θέμα πέρα από κάποια καφε κλπ. Ειναι η τακτική του γιατρού, γιατί το ίδιο έκανε κ σε φίλη μου. Και τώρα ενώ οι περισσότερες πηγαίνουν ανά μήνα, εγώ πάω ανά 3 εβδομάδες. Είναι ψείρας ο δικός Μου σε όλα τα επίπεδα. Ολα θα είναι καλά, είσαι τυχερή που θα πας για να μην σε τρώει το άγχος και να χορτάσεις το φασολάκι! -
Από Rena92 · Δημοσίευση
Παίζει να είμαι η μόνη που ξέρω πως της άρεσε αυτή η εξέταση 🤣🤣 Εγώ το είχα δει πολύ ευχάριστα, γιατί την έκανα στην κλινική που γέννησα και εκεί έχει κυλικείο διπλα από το διαγνωστικό και καθόμασταν με τον άντρα μου. Έβλεπα τις οικογένειες που κλαίγαν από χαρά γιατί γεννούσαν τα παιδιά τους κλπ κ το ζούσα μαζί τους και χαιρόμουν κ εγώ 🤣🤣 -
Από giotoulini · Δημοσίευση
Κ εγώ τα ίδια κοιμάμαι κ μεσημέρι, πονάει η πλάτη δε με βολεύει τπτ..άμα φύγει το καλοκαίρι πάει τον φάγαμε τον γάιδαρο μας εμεινε η ουρά.. -
Από Rena92 · Δημοσίευση
Ααα νομίζω το ξέρω το χαπάκι και κάνει θαύματα! Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα άμεση βελτίωση! Νομίζω δεν συνταγογραφείται αυτό εε; Αντε ωραία πολύ καλό και αυτό και με τον γιατρό που μπαίνουν όλα στην σειρά τους! 😊
-
-
Νέες συζητήσεις