Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θούληηηηηηηηη μπράβο βρε τι καλό παιδάκι ο Ντόντος!!!! :)

άντε πάτε στη θάλασσα....θα ξετρελαθεί στην Σαντορίνη....καλά να περάσετε!!!! :)

μπορί να γνωρίσει και καμμιά τουρίστρια!!!! :woohoo: :laugh: :laugh:

καλημέρα Χρύσα......

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαρθα σε ζηλευω απιστευτα πολυ !!! :angry::angry::angry:

ευχομαι να περασεις τελεια κουκλα μου ....θυμαμαι περισση που πηγαμε διακοπες ....

Χρυσα το σχολικο ειναι το επομενο που θα του παρω .....να τα βαζει ολα μεσα να πανε βολτα .

εχθεσ πηγα να σκασω εψαχνα 1 ωρα αυτα που κανουν σαπουνοφουσκεσ και δεν τα βρηκα τελεικα ....να σκασω κοντεψα :angry::angry:

καπου θα τα πετυχω που θα παει η στο σουπερ μαρκετ η σε αλο παιχνιδαδικο.

ουτε εγω συμφωνω με τον φοβο .....για ολα αυτα που ειπαι η Αργυρο .

εγω δεν θυμαμαι να ειχα κατι μικρη να φοβαμε ....γενικα δεν μας ελεγε τετεια η μαμα μου .

Δημοσίευση

Θου καλα να περασετεεεε!!!...που ειμαι σιγουρη οτι θα περασετε!!!!!

Αφρο αυτο που κανει σαπουνοφουσκες εχει στα Cosy Corner..εγω πηρα απο αυτους δωρο..

Εχει γελιο το σχολιο...εχει 3 ανθρωπακια, ενα κοριτσακι ενα μαυρακι και εναν οδηγο..που λετε ο μικρος βαζει τον οδηγο στη θεση του για τον παταει - ξερει να κανει και κατι..χιχιχι- για να κανει κορνα, γελιο, θορηβο μιχανης και μουσικη....ε μετα το σπροχνει και κανει ουυυυυυυυυυ...

Μετα εχει ενα Τζιπ... μαρκα μεκαψες...και μια φεραρι...ολα Δωρα

Βασικα θελω να του παρω εκπαιδευτικα παιχνιδια..καποια στιγμη..

με τη φαρμα βαριετε να παιξει...την μαζεψε η μαμα μου...100 ευρω κατασκευη για να παιξει ενα 5 μηνο..και πολυ ηταν

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια στην αρχή και για πολύ καιρό άκουγε τον παλιατζή και χαιρόταν τρελά....Μετά ο άντρας μου της φώναζε "Παλιατζηηηηςςςς, Παλιατζήηηηηηηης όλα τα παλιά μαζεύωωωωωωω"....Δεν τη φόβισε...Μόνη της έκανε νάζια και ερχόταν και κρυβόταν στην αγκαλιά μας...

Η μάνα μου η βλαμένη της είπε την προηγούμενη εβδομάδα επειδή δεν καθόταν ήσυχα "Έλα έδώ γιατί θα έρθει ο παλιατζής"...... :angry::angry::angry::angry::angry: Και από τότε φοβάται....Δεν τολμάς πλέον να πεις τη λέξη παλιατζής, κάθεται άγαλμα....Φαίνεται ότι φοβάται.... :dry::dry::unsure::unsure::unsure:

Χθες μάλιστα που ήρθε στην αγκαλιά μου της εξήγησα ότι ο παλιατζής είναι ένας καλός κύριος και δεν παίρνει τα παιδάκια, γιατί τα αγαπάει.... :dry::dry::dry::dry: Περιττό να σας πω τι άκουσε η μάνα μου... :angry::angry::angry::angry:

Γενικά πάντως δεν της λέμε τίποτα....Και ούτε φοβάται....Ούτε για Αλβανούς, μαύρους κλπ... :dry::dry:

Η μάνα μου το έβρισκε αστείο... :angry::angry::angry:

Μαρθούλαααααααααααααααα τέλειος ο Ντοντάκος......Αντε καλά να περάσετε και κάντε και καμιά βουτιά για εμάς..... :kiss::kiss::kiss:

Ρε κορίτσια δε φοβάστε τις σαπουνόφουσκες;;;; :dry::dry: Αμα ανοίξουν το μαραφέτι αυτό και πιουν το υγρό;;;; :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

Δημοσίευση

Γωγω οι μεγαλοι εχουν αυτη την νοοτροπια...κατσε φρονιμα μην ερθει ο μπαμπουλας κλπ κλπ...ετη φωτος μακρια απο τη συγχρονι παιδοψυχολογια..οποτ εμην πολυθυμωνεις στη μαμα μου..ετσι εχουν μαθει

Κοιτα αυτο που εχω εδω ειναι φοριτο με βεντουζες...το χρισημοπουσα μονο οταν καναμε μπανιο...γιατια λλιως ουρλιαζε και ηθελε να σηκωθει και να πηδηξει απο το μπανακι....εκανε δουλεια..μολις τελειωσε το υγρο δεν το χρησημοποιησα αλλο...δεν ενοιγει ευκολα και φυσικα δεν το αφινεις μονο του με τη συσκευη.

Σημερα ειμαι καπως...

3 μερες μετα με επιασε η κριση των τριαντα

Χτες γκρινιαζα στον αντρα μου..ελεγα θελω διαζυγιο...ανυπανδρη θα ειμαι καλυτερα...με πας πισω στην καριερα μου και στα ονειρα μου...

Νιοθω λιγο εγκλωβισμενη ρε παιδια....οχι λογω του παιδιου..αλλα λογω της οικογεννειας.

Πιστευω πως αν ημουν ανυπανδρη μητερα ισως να ημουν πιο ευτυχισμενη...

Ξερω ξερω λεω βλακιες...αλλα και τι να κανω..ετσι νιοθω...

Σκευτομουν πραγματα που ηθελα να κανω και δεν εκανα..τις ευκαιριες..ισος να μην τις εκμεταλευομαι σωστα οταν ερχονται..

Τον εβριζα γαι την αναισθισια των δικων του..

που περιν παντρευτουμε ειχα περασει στο ΕΑΠ και αντι να πληρωσω τα θεματα..αγορασα καναπε και επιπλα!!!

Αχ...παω να φτιαξω φραπε...

επισης θελω να αγορασω βιβια...εμεινα πολυ καιρο μακρια απο το πνευμα..σε λιγω θα ξεχασω τα Ελληνικα μου

Δημοσίευση

Αααααααααα....Η μαμά της κάνει της φούσκες....Πείτε το ρε κορίτσια.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Χρύσα μου......Γιατί είσαι έτσι γλυκιά μου;;;;; :dry::dry::dry:

Τι σκέψεις είναι αυτές που κάνεις...;;;Άκου εκεί ανύπαντρη μητέρα...Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί;;;; Καλώς η κακώς το παιδί χρειάζεται δύο γονείς για να μεγαλώσει...Σκέψου το πιο κουλό....Πώς πας μόνη σου διακοπές με ένα παιδί στην αγκαλιά;;;; :dry::dry: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές που είμαι μόνη μου και ο άντρας μου δουλεύει τα ΣΚ πως τα καταφέρνουν οι μαμάδες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά... :dry::dry: Έχω κι ένα φίλο που η αδερφή του είναι ανύπαντρη μητέρα και είναι πολύυυυυ δύσκολο..

Πράγματα για σενα μπορείς να κάνεις...Σου αξίζουν άλλωστε...

Απλώς πλέον με το παιδί είναι πιο δύσκολο...

Κι εγώ παθαίνω κρίσεις ώρες ώρες αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωη μου χωρίς τον άντρα μου... :ohmy::ohmy::ohmy:

Δημοσίευση

καλημερα!!!

καπως καλυτερα κοιμηθηκαμε σημερα..... :) τωρα σιδερωνα αλλα κανω διαλειμμα για βυζοπιπιλα!!!! :P

θουλη,καλα να περασετε!!!!!!! :woohoo:

mpempoula16,εγω εχω κανει αγωνα να μη παιρνει η μικρη λαθος ερεθισματα...λεω στους γονεις μου οτι δε θελω να μαθει τη λεξη ντα....και γελανε...δηλαδη δε θελω να μαθει οτι οταν κατι δε μας αρεσει το κανουμε ντα...τελος παντων.... :angry: θα το ξεπερασει η μικρουλα σου με τη βοηθεια σας!!!!! ;)

Cesilia,εγω οταν ειμαι στα down μου ολο τετοια σκεφτομαι...... :dry:

Δημοσίευση

Καλα δεν το συζητω..και εγω αυτε ςτιε βλακιες λεω και σκεφτομαι..αλλα ουτε εγω μπορω να ζησω χωρις αυτον..δηλαδη μπορω..αλλα δεν θελλω.

Δεν ξερω ρε συ..ειναι πολυπλοκο...

Τις τελευταιες μερες ολο διαζυγια ακουω..οχι οτι με επιρρεαζει...

Βλεπω την κουμπαρα μου..χωρισε τον αντρα της οταν ηταν εγγυος στο δευτερο..ο μικρος ειναι 3..εχουμ γεννεθλει ατην ιδια μερα με το βαφτιστιρι μου...χιχιχιιχ.

Την βλεπω και τη θαυμαζω...ειναι ηρεμη...κανει πραγματα για τον εαυτο της- εχει βεβεια και πολυ μεγαλη στιριξη απο την οικογεννεια της..ο αντρας της πλεων παιρνει τα παιδια καθε Πασχα Χριστουγεννα και 1 μηνα το καλοκαιρι...ειναι ετοιμη να κανει το μεταπτυχιακο της..ΟΚ δεν εχει και οικονομικα προβληματα..

Εγω απλα νιωθω λιγο εγκλωβισμενη...

Ειναι και η κριση των 30...που νομιζω οτι δεν αχω κανει κατι σημαντικο στη ζωη μου- οχι το οτι ειμαι πολυ καλη στην δουλει αμου..και για το αφεντικο μου τουλαχιστον, σναντικαταστατη ..δεν μετραει...

Αχ θελω διακοπες σε ερημονισηηηηηηηηηηηηηηη

Εμενα το μηχανικα κανει μονο του σαπουνοφουσκες...πατας το κουμπι..και πεταει μερικες.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια,

ήρθα για λίγο στην ωραία παρεούλα σας.

Χρύσα σε καταλαβαίνω λίγο αλλά νομίζω ότι φθάνεις στα άκρα και συμφωνώ απόλυτα με την μπεμπούλα16 τα παιδιά χρειάζονται και τους δύο γονείς και να είναι ευτιχισμένοι μαζί.

Όλες πιστεύω ότι μερικές μας πιάνει απελπισία με τους άντρες γιατί δεν φροντίζουν όσο εμείς τα παιδιά ή το σπίτι και εκεί σε πιάνει το παράπονο. Γιατί ενώ και οι δύο γυρίζουμε από την δουλειά εκείνοι κάθονται στον καναπέ και εμείς τρέχουμε να ταϊσουμε το παιδί γρήγορα και μετά κάτσουμε να φάμε να το κοιμήσουμε να το πλύνουμε και όλα αυτά που κάνουμε κάθε μέρα και εκείνοι να κάθονται και να σου λένε τι θα φάμε σήμερα???

Και να σου λέει τώρα γύρισα από την δουλειά λές και εμείς γυρίσαμε από ύπνο.....

Δημοσίευση

Αντριάνα πολύ γέλασα με το "Λες και εμείς γυρίσαμε από τον ύπνο".... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Εγώ επειδή έχω μακριά και πεθερικά και μαμά, έχω την πεθερά "εσωτερική" για να κρατάει τη μικρή....Και αυτό είναι που με πνίγει περισσότερο.... :dry::dry::dry:

Μπορεί να είναι μάλαμα η πεθερούλα μου, αλλά είναι δύσκολο...Εγώ μπορεί να θέλω να κυκλοφορώ γυμνή στο σπίτι, να κάνω σεξ και να ουρλιάζω, να καθίσω με τον άντρα μου να συζητήσω κάτι...όταν έχεις έναν τρίτο άνθρωπο δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά... :dry::dry:

Και ανά διαστήματα λέω στον άντρα μου, δεν μπορώ άλλο...Πνίγομαι...Και εκείνος με το δίκιο του μου απαντά "Σταμάτα τη δουλειά, να μείνεις εσύ σπίτι και να μην έχουμε κανέναν...Εντάξει θα στριμωχτούμε λίγο οικονομικά, αλλά...." :dry::dry: Κι εκεί αναθεωρώ...Να μείνω χωρίς δουλειά;;;; :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: όλη μέρα σπίτι;;;;; :ohmy::ohmy::ohmy: Απαπαπαπαπαπααπ....

Τώρα σκεφττόμαστε να αγοράσουμε σπίτι, σε μεζονέτα προσανατολιζόμαστε για να είναι σε άλλο όροφο η πεθερά ή η μάμα μου...Τα βράδια τουλάχιστον που θα γυρίζουμε από δουλειά να είμαστε μόνοι μας...Οι 3 μας.....Εγώ, ο άντρας μου και το παιδί... :silly: :silly: :silly:

Χρύσα κι εγώ νομίζω ότι μπορώ να ζήσω χωρίς το Γιώργο μου...Αλλά δε θέλω...Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου μακριά του... :ohmy::ohmy::ohmy:

Φρανίτα μου.....Σε θαυμάζω....Είσαι μόνη με τον Σεμπ και παρόλα αυτά κάνεις πράγματα που θα έκανες και ελεύθερη...Μπράβο σου...Να πάρω εγώ την Ιωάννα και να πάω ταξίδι;;;;; :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: Μου φαίνεται ακατόρθωτο!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Οσο για τη μαμά μου ρε κορίτσια, νευριάζω γιατί δεν είναι και γρια να έχει παλαιολιθικές αντιλήψεις...49 χρονών είναι... :ohmy::ohmy:

Απλώς η μαμά μου είναι γενικά πιο σκληρή...Την Ιωάννα τη βάζει σε τάξη...Την ακούει τη μάνα μου...Την πεθερά μου την κάνει ό,τι θέλει.... :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

Οχι δεν εχω παραπονα απο τον αντρα μου..με βοηθαει πολυ..

το θεμα ειναι πως εγηω δεν ειμαι φτιαγμενη για οικογεννεια..ποτε δεν ηθελα να παντρευτω εξαλλου...πως με καταφερε δεν ξερω...χιχιχι

Βαρεθηκα να σκευτομαο ολα αυτα..λογαριασμοι, σπιτι, να πλενω να σηδερονω..

Οταν εμενα με τους γονεις μου...συμετειχα στους λογαριαμσους φυσικα...και στα ψωνια τα καθημερινα...και στις αποφασεις..αλλα τωρα νιοθω ενα βαρος στος ομους μου..πρεπει να σκεφτω για τα παντα..

Μου λειπει η ανεμελια..να παω μια βολτα στην πολη, να παω στο ΣΜ και αντι να αγορασω γαλα, πανες, μωρομαντιλα και φρουτα..να αγορασω προσουτο, καπνιστο σολομο...γαλλικη μπαγκετα..βουτυρο...

Θελλω να αγορασω βιβλια...τα οποια κανουν γυρω στα 150 ευρω..τα εχω στο καλαθι μου στο ηλεκτρονικο καταστημα της πρωτοποριας εδω και 2,5 μηνες και σκεφτομαι πως..με αυτα τα λευτα θα παρω πραγματα για το παιδι μου..και ΔΕΝ εχω τυψεις μετα..

μετα λεω διακοπες....αλλα σκευτομαι..πετρελαιο...χειμωνας..νεο καρεκλακι αυτοκινητου....συντηρηση στο αμαξι..μεταφερει το παιδι μου..και γεννικα...βαρεθηκα να σκευτομαι τετοια..γιηνα πραγματα..

Και να φανταστειτε πως ειμαστε καλα σχετικα οικονομικα..παρολο που δεν πληρονετε ο καλος μου..σκεψου να ειχα και κανοιο σοβαρο οικονομικο

πωπω..ειχα δεν ειχα μιζεριασα παλη

τεσπα!!!

Δημοσίευση

Φρανιτακι..εχω πει παρα πολλες φορες οτι σε εκτιμω και σε θαυμαζω αφανταστα...εισαι αστερι..εγω δεν θα αντεχα τιποτα απο ολα αυτα!!!!

Ασχετο..αλλα ο αποθηλασμος παει χαλια...κλαψ κλαψ...τελικα μου φαινετε θα θηλαζω μεχρι να παει φανταρος...

Δημοσίευση

Χρύσα αφού έχεις την μαμά σου κοντά άσε τον Τζεφ σε εκείνη κάθε φορά που νιώθεις χάλια ψυχολογικά και πήγαινε βόλτα στα μαγαζιά, πάρε τους/τις φιλές σου και πήγαινε για καφεδάκι, ίσως τότε να νοιώσεις καλύτερα.......απλά οι μητέρες που μεγαλώνουν μόνες το παιδί τους είναι πιο εύκολο να φύγουν, να ταξιδέψουν γιατί απλά έχουν μόνο τον εαυτό τους να υπολογίσουν και κανέναν άλλον, όταν είσαι με έναν σύντροφο θα πρέπει στα σχέδιά σου να τον συμπεριλάβεις και αυτόν, δεν μπορείς ξαφνικά να πεις: "παίρνω το παιδί και πάω ταξίδι"!!! είσαι μια οικογένεια και κάθε τι που κάνεις ή σχεδιάζεις να κάνεις πρέπει να περιλαμβάνει και τους 3 ή 4!!!......από την άλλη αν νιώθεις τόσο πολύ εγκλωβισμένη συζήτα με τον άντρα σου να πας για λίγε μέρες κάπου μόνη, ίσως τότε να δεις διαφορετικά τα πράγματα!!!!

Φρανίτα τι στο καλό εσείς σε σκονισμένα σπίτια θα πηγαίνετε? :laugh:

άσε να διαλύσει και τίποτα στο σπίτι, ίσως τότε να το καθαρίσουν!!! :woohoo:

Δημοσίευση

Αργη αυτο ακριβως που λες...ειναι η επιτομη οσων προσπαθω να πω..με αμπελοφιλοσοφιες.

Φραν...οντως...ειναι δυνατον να μην το ξεσκονιζουν..παρτους για δωρο Χριστουγεννων ενα σουιφερ...χιχιχιχι

ασε τον Σεπμ να σπασει κατι..αυτος θα τα κληρονομισει στο τελος...χαχαχαχα

Δημοσίευση

Μπεμπούλα αν μπορείται οικονομικώς αγοράστε δύο διαμερίσματα ένα μικρό και ένα μεγάλο πάνω κάτω θα είναι καλύτερα όσοι έχουν μείνει σε μεζονέτα ξέρουν ότι είναι πολύ κουραστικό. Και θα είναι και η πεθερά σου σε ξεχωριστό σπίτι και όχι μέσα στα πόδια σας και θα σου κρατάει και το παιδί και θα δουλέυεις... :P

Δημοσίευση

Χρυσα εχω την λυση

παρε ενα βιβλιο που να μηλαει για ολα αυτα (ταξιδια ,νησια ,ερωτεσ ) και θα σου περασει :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P

να πω την αληθεια και εγω αναπολω πολυ την ζωη μου πριν τον Μανωλη ...και πριν τον Κωστα ....

:silly: τα φοιτιτηκα μου χρονια δηλαδη .....ΤΕΛΙΑ ηταν .Εωτες φλερτ ξενυχτια ....

αλλα δεν θα αλλαζα τον μικρο με καμια αλη πιο ενδιαφερουσα ζωη ....ουτε τον Κωστα :silly:

αλλα θα ηθελα να μπορουσαμε να ζουμε με περισσοτερα ταξιδια με περισσοτερη δραση .

Αλλα για να ζεις οπως θες πρεπει και τα οικονομικα σου να το επιτρεπουν ....με πολλα λεφτα ξερω και εγω να περναω καλα ......ευτυχοσ ξερω να περναω καλα και με λιγα αλιοσ θα ειχα σαλταρει .

ο μικροσ σηνεχεια φωναζει μπαμπα και τον αναζητα .....μηλανε στο τηλεφωνο αλλα δεν φτανει .

βλεπει ξενουσ στο δρομο που του μοιαζουν και φωναζει μπαμπα....

Δημοσίευση

Ανδριανα..αστο καλυτερα...

μεζονετα..ακου και εμενα..το ιδιο ειναι...

Εμας μενουν απο κατω η κουνιαδα..και πιο κατω η πεθερα...

το ιδανικοτερο θα ηταν να μη τους χρειαζομαστε!!!!

Αλλα απο τη στιγμη που πεφτουμε στην αναγκη τους..

ασε!!!

Δημοσίευση

Χρύσα έχεις απόλυτο δίκιο.....Από τη στιγμή που τους έχουμε ανάγκη...... :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Με την πεθερά μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, με τον πεθερό μου που δεν το βλέπω και συχνά.... :angry::angry::angry:

Θα σου πω όμως τι του είπα την τελευταία φορά που τον είδα....

Εγώ δε σε έχω καμία ανάγκη, εσύ με έχεις...Γιατί αμα δεν τα έχεις καλά μαζί μου, το εγγόνι σου θα το βλέπεις σαν επισκέπτης...Σαν ξένος...

Ξέρω ότι είναι εκβιαστικό, αλλά δεν μπορώ τις μαλακισμένες αντιλήψεις του..... :angry::angry: Μου γυρίζει το μάτι ανάποδα... :blink::blink:

Ξέρετε τι λέει συνέχεια ρε κορίτσια και τον έχω ξεχέσει πατόκορφα;;;;;;

Ότι αγαπάει το παιδί μου, περισσότερο από μενα και τον γιο του....

Αν είναι δυνατόν.....Θέλω να τον πλακώσω στις σφαλιάρες.....Δεν μπορώ!!!!!!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Γωγω..αυτο που λεει..δεν ειναι εντελως ψεμμα!!!

Η μαμα μου...το σπιτι που θα αφινε σε μενα..το εγραψε ιδη στον Χριστοφορο..

Αγαπανε πολυ περισσοτερο τα εγγονια ...ειναι αυτο που λενε..του παιδιου μου το παιδι..ειναι δυο φορες παιδι μου

Δημοσίευση

Χρύσα δε διαφωνώ...Είναι φυσιολογικό να τα αγαπάνε....Αλλά είναι διαφορετική η αγάπη των παππούδων από τη δικιά μας.....

Δεν μπορώ να ακούω τη μαλακία "Εσύ το γέννησες αλλά εμείς το πονάμε περισσότερο"....άκουσον, άκουσον.... :angry::angry::angry::angry::angry: Και μόνο που τα σκέφτομαι τώρα, φουντώνω...... :angry::angry::angry::angry::angry:

Πονάει αυτός περισσότερο από μενα...Τρελαίνομαι, δεν μπορώ... :angry::angry::angry:

Κι όσο σκέφτομαι ότι θα βγει στη σύνταξη τώρα και θα έρχεται συχνότερα να βλέπει τη μικρή, βγάζω σπυριά... :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Χχιχιχιχ...κιόμως..γι'αυτους ειναι η δευτερη ευκαιρια..

Οση αγαπη δεν προσφαιραν στα παιδια τους λογω ελλειψης χρονου...τηνπροσφαιρουν στα εγγονια..

Δεν σου εχω πει πως η πεθερα μου ανεβαινει τρομοκρατιμενη καθε φορα που ουρλιαζει ο μικρος..τι εχει το παιδι και τι εχει το παιδι..τιποτα κυα μου..το βαραω με το μαστιγιο με τις 7 ουρες!!!

χιχιχιχι

Ασχετο..στον Γαμο που ειστε καλεσμενοι μωπως ο γαμπρος ειναι γιατρος στην Αγγλια;;;;

γιατι και εμεις ειμαστε καλεσμενοι σε εναν γαμο στισ 04/09

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχαχαχαχα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

όχι ρε μουρλοκομείο......Ο γάμος μας είναι 5/9 και παντρεύονται οι νονοί της μικρής....Κομμωτής και κομμώτρια!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Πωπωπωπωπωπω γνωριμίες που έχεις....Γιατρούς σε Αγγλία.... :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: Καλά ποια είσαι τελοσπάντων;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P

Δημοσίευση

χιχιχιχι..Εμ τι νομιζες!!!

Ξερεις τι βυσματα εχω εγω...χαχαχαχα

Οχι πεζουμε

χιχιχι

Πλακα κανω...

Αυτος ειναι συγγενης..οχι γνωστος...

Ασε γωγω..αυτες οι γνωριμιες θα με φανει...

Οταν εχεις να κανεις με ανθρωπους που εχουν πολλα λευτα..ειναι καλυτερα να μην ξερεις

Οταν ζητανε κατι..και σου λενε πως δεν τους ενδιαφερει το κοστος..αφενος κανεις την δουλεια σου πιο ευκολη...αφετερου ξερεις πως υπαρχει πολυ φτωχια εκει εξω..αλλα αυτοι ξοδευουν τα λευτα τους σε μ@λ@κιες αντι να βοηθησουν κανενα...τα παιρνεις λιγακι..

Ασε που επισης λογω της δουλειας μου..εχω χασει την πιστη μου στην εκκλισια...οχι στον Θεο..στην εκκλισια

Δημοσίευση

έτσι είναι...Τα πολλά λεφτά "χαλάνε" τους ανθρώπους... :angry::angry:

Ρε συ τι δουλειά κάνεις;;;;;Που είσαι διευθύντρια;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ρε κορίτσια άσχετο....Η Γιώτα που χάθηκε;;;;Είναι εδώ ο Γιώργος και έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της;;;;;;; :dry::dry::dry:

Μαρή Σαβρογιώτα που είσαι;;;;Προσπαθείς για 2ο;;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...