Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Νατάσα θα τα βγάλω photo και θα τα βάλω να τα δείτε τα παπουτσάκια της Σταχτοπούτας μου......

Αχ ρε 'συ κι εγώ ήθελα να τις πάρω δερμάτινες σαγιονάρες με διάφορα μπιχλιμπίδια, αλλά μου είπαν ότι δεν κάνει... :dry::dry::dry: Πρέπει το πίσω μέρος του ποδιού να είναι σταθερό.... :laugh: :laugh:

Νατάσα εμένα έχει μάθει και ανεβαίνει μόνη της στο καρότσι... :silly: :silly: :silly: Αλλά μετά ουρλιάζει... :laugh: :laugh: Να φανταστείς χθες όταν ούρλιαζε και χτυπιόταν, πήγαινα να τη βάλω στο καρότσι και αυτή η μουσίτσα τέντωνε το κορμί της με νεύρα και κατέβαινε...Ούτε να την καθίσω στο καρότσι δεν μπορούσα... :angry::angry:

Argi είδες;;;; :silly: :silly: Είχα δίκιο για τα κουρού-πιροσκί... :laugh: :laugh: :laugh:

Θεσσαλονικιές όταν ανέβω να μου έχετε ετοιμα πιροσκί να δοκιμάσω... :P:P:P

Άσχετο, αλλά όσες δω όταν έρθουμε Χαλκιδική, να μην παρεξηγηθείτε με τον άντρα μου...Θα σας κοροϊδεύει για κάποιες "λέξεις" δικές σας...Ούτε καν τις θυμάμαι.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Αλλά είμαστε σούργελα και οι δυο, όπως έχετε καταλάβει.... :laugh: :laugh: Κάθε βράδυ πάω και του λέω τα νέα σας.. :silly: :silly: Ποια είναι έγκυος, ποια όχι, τί είπαμε.... :dry::dry: Καλά δεν του τα λέω και όλα... :blush::blush: Κάνουμε και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ συζητήσεις για συζύγους(όπως πιπίνια αστυνομικούς..Θυμάσαι Χρύσα;;; :laugh: :laugh: :laugh: )

Argi τι γλυκιά η Ρέαααα.... :woohoo: :woohoo:

Κορίτσια αν κάνω 2ο και δεν κοιμάται, θα αυτοκτονήσω....Η Ιωάννα 2 μηνών κοιμόταν 10.30 το βράδυ- 11.30 το πρωί....2-3 ώρες το μεσημέρι και 1 το απόγευμα... :woohoo: :woohoo: Αχ που είναι αυτές οι καλές εποχές;;;;; :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

καλε τι φαγατε γλυστριδα και γεμισατε 15 σελιδεσ !!!

διαβαζα και ζιαβαζα και τελειωμο δεν ειχε .

τι να σχολιασω .....ξεχασα :laugh: :laugh: :laugh:

περιμενω να γυρισουν τα κοριτσια απο τουσ γυναικολογουσ να μαθω νεα .

α εγω καλα ειμαι ,εχω την μαμα μου ακομα εδω και κανουμε δουλειεσ .

δεν θα παω χωριο τελικα .... :(

Δημοσίευση

Καλα δε σας προλαβαινω. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμπεθερουλα μου τι κανεις;;;;Απο δουλεια τι εγινε;;;;

Θουλιτσα γελασα με το ονειρο.Οντως χοντρουλης ειναι ο προφεσορας :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Και εγω επίσης. :blush::blush::blush::blush::blush::blush:

Ευτυχως ο Νικολας ειναι αδυνατος!!!!!!!!!!

Γωγω εμενα δε καθεται λεπτο πουθενα και δε μας δινει και το χερι του.

Δεν ειμαστε για πουθενα.Μπαλαρινες φερρε;;;;;Ουαου!!!!!!Με γεια!!!!!

Νατασα με γεια και τα δικα σας τα σανταλακια!!!!Παρηγγειλε και για σενα βρε!!!!

Αργυρουλα γαυρακι;;;;Τα καλυτερα παιδια ειμαστε!!!!!!

Οσο για τη Θεσσαλονικη εμενα μρ κοροιδευουν και μου λενε οτι αν παω πανω σουβλακι δε θα φαω.Να πως το παραγγελνω

"Ενα σουβλακι με καλαμακι κοτοπουλο....." :blink::blink::blink::blink: και εννοω μια πιτα με σουβλακι κοτ. αλλα εδω το καταλαβαινουνε.

Δημοσίευση

Α Νατασα μου ξεχασα να σου απαντησω

Ειμαστε σε μια φαση που τρωει και αλεσμενα και μη.

Απλως δεν τρωει καμια τρελη ποσοτητα.Σιγα σιγα.

Εχω στο σαλονι μου τον Φεντερερ :P:P:P:P

Ναι ο προφ παιζει τεννις στο γουι τρομαρα του. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια γύρισα νωρίς σπίτι σήμερα γεμάτη χαρά να παίξω με την Ιωάννα και αυτή κοιμάται.... :(:( Σε λίγο λέω να την ξυπνήσω για να ξαναπάμε βόλτα στα μαγαζιά.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αν ξανακάνει τα ίδια.... :angry::angry::angry::angry::angry:

Αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου :kiss::kiss::kiss::kiss: Τι κάνουν ο Μανωλάκης και ο μπέμπης;;;

Νατάσααααααααααααααααααααααααα γύρισες από το γιατρό;;;;;;

Θούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι έγινε;;;Του ξέφυγε το φύλο του γιατρού;;;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Tζα!!!!

Γυρίσαμε!!!!

Θου :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Νομίζω οτι κάτι δεν πάει καλά με το κολπάκι!!!!!

Κορίτσι στάνταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χάρηκα πολύ πολύ πολύ!!!!! Το ήθελα!!!!!!

Όλα οκ! Έίναι και γυρισμένη η μπουμπού (πλέον) με το κεφάλι κάτω!!!

Επόμενο ραντεβού έχω στα τέλη του Σεπτέμβρη όταν και θα κάνω την καμπύλη ζαχάρου! Από κιλά είμαι στα +2 από το ξεκίνημα της εγκυμοσύνης!!!

Παναγιώτα έτσι όπως το λες να είσαι σίγουρη οτι δε θα φας τίποτα!!!!!!!

Χαχαχα ακόμη γελάω!!!!!!!

Θου περιμένω νέα!!! (Ξύπνησε 10.30)

Γωγώ θα σας φλομώσουμε στα Θεσ/νικιώτικα τότε!!!!!!!!

Περιμένω φωτο!!!

Α το σαμδαλάκι για να μη της φεύγει θα έχει και κορδόνι στον αστράγαλο!!!

Αφροδίτη έχεις τη μανούλα σου;;;

Τί καλά!!! Γιατί δε θα πάτε;;

Δημοσίευση

Συμπερερούλι μου, είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ, από δουλίτσα... :S Στέλνω βιογραφικά σε ιδιωτικά σχολεία, στέλνω, στέλνω, καμία απάντηση προφανώς! :( Όχι πως ήλπιζα για τόσο νωρίς... Έκανα κι αίτηση για ωρομίσθιους... Πολλά γέλια!!! Είμαι κάπου στο νούμερο 3900, στα 4000κάτι!!! :laugh: :laugh: :laugh: Φροντιστήρια δεν έχω πιάσει ακόμα, γιατί αν κάνω το μεταπτυχιακό είναι κλεισμένα τα απογεύματά μου! Ψιλοαπελπιστική η κατάσταση, αλλά είναι πολύ νωρίς για να απελπιστώ! ;) Εσύ είσαι καλά; Η κοιλίτσα; Το γαμπρουδάκι μου; :kiss:

Νατασούλι, ομορφούλι, τι κάνεις κοριτσάρα μου;; Είσαι καλά; Περάσατε καλά; Ξεκουράστηκες; Μπράβο που όλα πήγαν καλά με το γιατρό, θα κάνουν τέλεια παρέα τα κοριτσάκια σου! Με το καλό!!!

Αφροδίτη, δεν θα πάτε πουθενά δηλαδή; Έστω λίγο;

Δημοσίευση

νατασα τελεια νεα...χαρηκα πολυ...ειναι οπως τα θες!!!!

δε σου ειπε ο αντρας σου εετοιμασου για το τριτο;;;.χαχαχαχα

Λοιπον κοιμομουν με τον Χριστοφορο απο τι; 5 μεχρι τις 7....τελεις..τωρα τριγυρναει με μια μπουζα του μπαμπα του στο χερι και σκουπιζει το πατομα

Μας εφεραν δωρο ενα σετακι...παντελονι μπλουζα κατι συγγενεις της πεθερας μου απο Αθηνα...αλλα δεν θα τα φορεσουμε...

Ειναι για δυο ετων..ο Χριστοφορος τωρα φοραει 2 σε μπλουζα και το παντελονι του ειναι στενο...τι να κανω..εχει πλατες και κοιλια το αρκουδακι μου.

Τι να το κανω τωρα αυτο;;;;

θα το καταχωνιασω μαζι με τη σακουλα σες κανενα ντουλαπη...και η θα βγαλω υποχρεωση..η θα το φορεσει αλλο παιδακι...

και ειναι και κορμορανο και ομορφο..κριμα

Δημοσίευση

μπραβο για το κοριτσακι !!!!

χρυσα θα ψηλωσει το παιδι και θα ειναι πιο αδυνατο μην ανησυχεισ .

εμενα τορα φοραει παντελονακια που ειναι για 6 μηνων μωρο !!! τα περσινα :silly:

ο Κ λειπει ταξιδι ,θα πηγαινα εγω στουσ γονεισ μου αλλα τελικα δεν μπορω .....ακουγονται πολλα οτι θα γυρισουν γρηγοροτερα και μπορει να ερθουν και ξαφνικα ....πρεπει να ειμαι εδω οταν ερθει να του βαλω πλυντηριο γιατι εχει αλλαγη κυβερνητη και χριαζετε τα παντα τζι τζι .

αν ερθει γρηγοροτερα καλυτερα να μην ταλαιπωρησω το παιδι με τρενα και αλλαγη περιβαλλοντοσ για μια ευδομαδα .

Δημοσίευση

βρε κοπελιεεεεεεεεεες!!!!!!!ποσες σελιδες γεμισατε?????????τι να πρωτοσχολιασω???????????? :laugh:

lovie,τελεια τα νεα σου!!!!!με το καλο κοριτσι μου!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

θουλη,περιμενουμε!!!!!!!!! :silly: :silly: :silly:

εμενα,τις τελευταιες μερες οταν θελει να κοιμηθει τραβαει τα μαλλια της και τα αυτια της.... :blink::blink::blink: τι νευρα ειναι αυτα που εχει το παιδι μου?????????????? :S:S:S

Δημοσίευση

hello!!!!!!!!!!!!!!!

συμπεθερα σε αγνοω..

εχεις αγορι :angry::P

10,30? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

γκρουσι αστην βιτσια εχει :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

γωγωκα σε ηρθε πειριοδος? :huh::dry::S:side::cheer:

εκανα αυχενικη :woohoo:

κ το ξαναλεω..τελεια εξεταση..

να κανω αυτα που κοροιδευω? :blink: :laugh:

αχ ολο κουνιοταν ζωηρο θα ειναι..

αχ οταν ακουω τετοιες παπαριες δε τις μπορω..

ανευ πλακας το πετυχαμε ξυπνιο κ κουτουρντισε..

κ μετα κοιμηθηκε..κ παλευαμε να το ξυπνησουμε...

τη λεω δε θελω να μαθω με τιποτα το φυλο

κ ολο ελεγε..

αντε γυρνα μωρακι.. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ο θοδωρακος στη εξεταση δε εβγαλε κιχ.το αγορι μου.

σε λεει αρε του χρονου θα τρως μπατσες :laugh: :laugh: :laugh:

τα αποτελεσματα ολα καλα..

:):):):):):):):):):)

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!

Να σας ρωτησω κατι εσας που θηλαζετε ή θηλαζατε?

Οταν ενα παιδακι αποθηλασει στα 3 του χρονια και εκει που ετρωγε μαζι με το θηλασμο αρκετα του κοβεται η ορεξη και ζηταει μονο φρεσκο γαλα ειναι φυσιολογικο?? Μηπως δεν ηταν ετοιμο να αποθηλασει?? Πειτε μου τις γνωμες σας πλιζζζζ!

Δημοσίευση

Θου τελεια!!!!

αντε να παιρνετε σειρα οι υπολοιπες!!!

Τωρα περιμενεουμε νεα απο την Β επιπεδου...α ρε ποντικομαρακι γουρλιδικο!!!!! Τομα δεν νομιζω 3 ετων να μην ειναι ετοιμο...πιστευω πως αλλος ο λογος..

Αν συμβαινει τωρα...υπολογησε πως ειναι καλοκαιρι...και εδω ουτε εμεις οι μεγαλοι δεν εχουμε ορεξη..εγω εξαιρουμαι...χιχιχι

Δημοσίευση

Κορίτσια μπήκα να σας χαιρετήσω!!

Θούλη μπράβο σας!! Ολα τέλεια λοιπόν!!! Και αν ειναι και κοριτσάκι εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να σε συμβουλέυουμε ως έμπειρες κοριτσομάνες :P:P:P:P:P

Νατάσσα να δεις πως θα καμαρώνεις τα κοριτσάκια σου!!! Όλα καλά να πάνε!! :laugh: :laugh: :laugh:

Παναγιώτα και στη Λάρισα να ρθεις δεν πρόκειται να φας. Τι σουβλάκι και καλαμάκι κοτόπουλο τι ειν τούτο?? :blink::blink::blink::blink:

Χρύσα, Αφροδίτη, Grousi και τα υπόλοιπα κορίτσια σας φιλώ!!

Θα τα πούμε σε μια εβδομαδα με ακόμη πιο ευχαριστα νέα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Lapitopi θα έχω μαζί αλλά δεν ξέρω αν πιάνει το ιντερνετ. Θα δοκιμάσω!

:kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες,

ΜαρίαΙωάννα εγώ στην Λάρισα καλαμάκι κοτόπουλο έλεγα, θυμάμαι, με καταλάβαιναν ή με θεωρούσαν ξένη?!!!! :woohoo: :silly:

Νατάσσα και Θούλη μπράβο, όλα καλά λοιπόν.......Νατάσσα κοριτσάκι ήθελες?

αυτοί που θέλουν κοριτσάκια "παίρνουν" αγοράκια και αυτοί που θέλουν αγοράκια κοριτσάκια!!!!!

δεν πειράζει όμως υγιή παιδιά να είναι και να κοιμούνται τα βράδια!!! :woohoo: :blink:

Η δικιά μου κοιμήθηκε σερί το πουλάκι μου!! ακόμη όμως έχουμε δοντάκια που θέλουνν να βγουν και ποιός ξέρει τι με περιμένει!!!!!

πάντως προχθές ξύπνησε κατά τις 23.00 και άρχισε να περπατάει με τον υπνόσακο και να κατεβαίνει την σκάλα :ohmy: , την πήρα και την έβαλα για ύπνο πάλι!!!!

Όταν ετοιμαζόμαστε το πρωί για να φύγουμε μου φέρνει τα παπούτσια να τα φορέσω....πήγε με τον μπαμπά της στο δημαρχείο να βγάλει διαβατήριο (έπρεπε να είναι και αυτή!!!) και μου έφερε τα παπούτσια πάλι, αλλά της είπα ότι δεν έρχομαι και μέχρι να στρίψει στην γωνία ήταν με γυρισμένο το κεφάλι και με κοιτούσε!!!!

χθες μέσα στο σκοτάδι με φιλούσε για 5 λεπτά!!! :)

Παναγιώτα τυχερή που έχεις τον Φέντερερ σπίτι, δεν οργανώνετε κανένα ματσάκι? :silly:

Vivianka, ήθελα και χθες να σου πω η θεία σου μήπως και έιναι συγγενής του Μητσοτάκη? :laugh: :laugh: :laugh: , τόση γκαντεμιά?! μήπως είναι απλά σύμπτωση?!

πίνω καφεδάκι και παώ να ετοιμάσω τα παιδιά......έχει ήλιο αλλά 12 βαθμούς μπρρρρρρρρ......

Θούλη λέω να κουρέψω το γρασίδι σήμερα, όλοι οι γείτονες το έκαναν, είμαι η τελευταία!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλημέρα και χρονια πολλα σε τυχον εορταζοντες/εορταζουσες!!!

εχθες πηγαμε βολτιτσα στη Μαγγυ κ μας κερασε ενα γλυκο τρέλλα,με ζαχαρουχο φτιαγμενο,μονο 1000000000000 θερμίδες!!!!

γυρισαμε αργα,την ταισα κ την κοιμισα στο κρεβατι μου ,παω κ εγω κυρια να κανω μπανακι κ οπως ειμαι στο ντουζ με πιανει ενας τρομος ,ενα περιεργο συναισθημα κ λεω το μωρο ξύπνησε!!χωρις να ακουσω ομως τπτ,γυρναω πλάτη κ βλεπω την κυρια να ερχεται!!! ξυπνησε απο το νερο κ κατεβηκε απο το κρεβατι,εγω μεσα στη σαπουναδα,κατω νερα,σαν την τρελλη να τη σταματησω ναμην πατησει κ γλυστρισει,φυσικα δεν προλαβα κ γλυστρισε....το κεφαλι της περασε ξυστα με δυναμη απο τη μπανιερα !!!! Αγιο ειχε το μωρό μου!!! την πηρα αγκαλια κ μου γλιστρούσε!!! τελικα την εχωσα και αυτην στη μπανιερα της και την εκανα ενα μπανακι ,μετα μαμ το υπολοιπο γαλα κ νανι,με εριξε κ μια σφαλιαρα στα μουτρα....

δεν θελω να το παιξω χαζοχαρουμενη αλλα.....

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και φυσικα μεχρι το απογευμα θα αδιαθετησω γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

σε 13 ωρες θα ειναι εδώ!!!!

Δημοσίευση

12 βαθμούς ?τέλεια!!!!!!! ρε συ Αργκι απορια το εχω τον αντρα σου πως τον γνωρισες?Ελληνιδα εσυ Γερμανος αυτός? τρελλαινομαι γ λαβ στορυ!!!ΛΕΓΕ!! οπως βλέπεις δεν ειμαι καταπιεστική ουτε αδιακριτη!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!

Γιωτα πρεπει να μαζευτουμε ολες να κανουμ ενα ευχελαιο!!!

Ο δικος μου χτες επεσε - μονος του- με τα μουτρα και με τα δοντακια του εσκισε το πανω χειλος λιγακι...

τι να πω!!!

Αρτζ εμενα ο αντρας μου το κουρεψε προχτες

Δημοσίευση

Γιώτα πρόσεχε βρε, την επόμενη φορά στην κούνια της για να κάνεις μπανάκι με την ησυχία σου.....εγώ όταν κάνω μπάνιο δεν ρίχνω ποτέ νερά κάτω!!!!, όταν βλέπω νερά εκνευρίζομαι!!!

Χρύσα σε τραπέζι χτύπησε?! :ohmy:

Γιώτα γνωριστήκαμε στην Λάρισα, είμασταν στην ίδια δουλειά και εγώ του κόλλησα, μου άρεσε το κάτι διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει να βλέπω στους Έλληνες!!!, όμως έχουμε διαφορετική νοοτροπία σε μερικά θέματα και μερικά πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Το θέμα είναι ότι από μέρα σε μέρα γεννάω όμως, δε ξέρουμε πότε..οπότε έπρεπε να τα έχω ήδη έτοιμα, γιατί όταν ξεκινήσει η γέννα όχι δε θα προλάβω να φτιάξω βαλίτσα ή να πλύνω τίποτα , με το ζόρι αν προλάβω να πάω στο μαιευτήριο. Κ επίσης αν δεν καταφέρω να καθυστερήσει λίγο η γέννα, έστω 1-2 εβδομάδες, δε θα έχω ούτε πού να μείνω μετά το μαιευτήριο. Θα ψάχνω πάλι να νοικιάσω ξενοδοχείο όπου δε θα έχω τίποτα που χρειάζομαι(όπως ούτε εδώ έχω). Ούτε αμάξι θα έχω για να πηγαίνω πουθενά με τα παιδιά, τα οποία έχουν σχολεία δραστηριότητες κλπ οπότε τρέχουμε όλη μέρα κάθε μέρα, δεν είναι ότι θα γεννήσω κ θα’μαι χαλαρή με το μωρό σπιτάκι μου να τα βρω όλα. Δωμάτιο μωρού εμένα να πω την αλήθεια δε με νοιάζει, σε κανένα παιδί δεν έχω φτιάξει. Θα φτιάξω μια κ καλή τα δωμάτια τους στο καινούργιο σπίτι. Συν ότι έχω μαθήματα στη σχολή κ θα πρέπει όταν πηγαίνω να αφήνω κάπου το μωρό όπου θα έχει τα πράγματα που χρειάζεται. Άσε τα πράγματα που δεν έχω κ τα καρότσια κ τ καθισματάκι κ τα ρούχα κλπ που πρέπει να βρούμε άμεσα να πλύνουμε, οκ, ασταυτα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ήδη πολλά. Προσπαθώ κ να κάθομαι λιγάκι μπας κ καθυστερήσω τίποτα αλλά δε γίνεται ρε γαμωτο με την καθημερινότητα που έχω. Μόνο το βράδυ καταφέρνω να ξαπλώσω κοιμάμαι 1-2 η ώρα κ 6+ το πρωί ξυπνάω πάλι να ετοιμάσουμε τα παιδιά για τ σχολείο, γιατί εδώ που μένουμε τώρα είναι κ 1 ώρα δρόμος μέχρι να πάνε στο σχολείο που πρέπει να είναι στις 8κ. Τελοσπαντων , όπως κ να’χει σας είπα απλά κάποιες σκέψεις που είχα χθες γιατί ένιωσα ότι κάπου ήθελα να τα πω, νομίζω δικαιούμαι μία μέρα που κατάλαβα ότι φτάνει η ώρα να νιώσω για λίγο μια μελαγχολία κ να μου βγει η πίεση όλου αυτού του καιρού κ να με πιάσουν οι ορμόνες! Ούτε σημαίνει αυτό ότι τρελαίνομαι ούτε ότι τα βλέπω μαύρα κ σήμερα! Ούτε όμως ότι τα προβλήματα που υπάρχουν δεν είναι πραγματικά. Υπάρχουν κ είναι πραγματικά κ όσο πλησιάζει ο καιρός μας πιέζουν πιο πολύ κ εμένα κ τον άντρα μου που κι αυτός ο καημένος τρέχει κ δε φτάνει να τα προλάβει όλα. Κ δεν παραπονιόμαστε αν κ είναι η πιο δύσκολη περίοδος που έχουμε περάσει είμαστε με το χαμόγελο κ τ παλεύουμε γιατί ξέρουμε ότι οκ ζοριζόμαστε τώρα αλλά θα περάσει κ θα βγει κ κάτι καλό απολαυτα, αλλά οκ κάποια στιγμή αν είσαι έγκυος δε μπορεί να μην έχεις κάποιο σκαμπανέβασμα στα συναισθήματα! Οι ορμόνες είναι ορμόνες! 🤪 (+έπρεπε να σπάσει κ το πόδι που ακόμα δεν έχει φτιάξει κ έχουν περάσει 2 μήνες+!δεν ήταν αρκετά όλα τ άλλα!) Όχι δε λέω αυτή την κρέμα, μια άλλη είναι πιο δυνατή. Αυτες είναι προληπτικές πιο πολύ, εμένα δε μου έκαναν δουλειά μετά που είχα πληγές. Όσο για το βάρος πάλι δεν είναι ενδεικτικό. Εσύ θα θηλάζεις όσο θέλει το μωρό, και το γάλα σου είναι αρκετό. Επίσης το βάρος που παίρνουν με το θηλασμό είναι άλλο από αυτό που παίρνουν με φόρμουλα, δεν ισχύουν τα ίδια γραμμάρια που πρέπει να πάρουν δηλαδή. Επίσης πάντα μπορεί για κάποιο διάστημα να έχουν μία στασιμότητα στο βάρος ή στο ύψος που θα πάρουν, αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει ούτε σημαίνει κάτι για την παραγωγή σου. Στα λέω όλαυτα για να σε ηρεμήσω γιατί είναι πολύ εύκολο να αγχωθείς κ να πιστέψεις ότι μπορεί όντως να μην χορταίνει, το έχω ακούσει από πολλές κοπέλες κ είναι λογικό να τ σκεφτείς ειδικά αν δεν έχεις κ υποστηρικτικό περιβάλλον. Θυμαμαι σαν τώρα στον πρώτο μου όταν ήταν 2-3 μηνών που είχαμε πάει κ είχε πάρει πολύ λίγα για το μήνα, 200γρ ας πούμε; Κ μας έβαλε να του κάνουμε εξετάσεις ούρων κ κοπράνων μήπως είχε αλλεργία,  ουρολοίμωξη ή δε ξέρω κι εγώ τι (δε μου είπε βέβαια τίποτα για το γάλα), του κάναμε τις εξετάσεις όλες μια χαρά. Εγώ όμως από κει που πήγαινα με χαρά σε κάθε ραντεβού, στο επόμενο ραντεβού πήγα μέσα στο άγχος έτοιμη να βάλω τα κλάματα γιατί λέω τι θα μας πει πάλι..κ αυτή χαλαρή , όλα τέλεια λέει, έτσι είναι το σκαρί του. Από κει δεν ξαναγχωθηκα για μωρό. Κ θήλαζε κοντά 2 χρόνια αυτός κ βάρος κ ύψος έπαιρνε κ όλα. Κόκαλο παραμένει μέχρι τώρα βέβαια που είναι 5,5 χρονών, άρα όντως έτσι είναι το σκαρί του!
    • Αποτι είχα διαβάσει νομίζω το κυοφορίας λοχείας το παίρνεις και χωρίς ενεργή σύμβαση, αρκεί να έχεις τα ένσημα που χρειάζονται, αλλά για το 9μηνο θέλει ενεργή σύμβαση . Ψάξτο γιατί σε αυτά κάνει λάθος ο ChatGPT πολλές φορές . Αποτι είδα τώρα που μπήκα, η άδεια χορηγείται από τον εργοδότη, και για να τ πάρεις πρέπει να έχεις πάρει το κυοφορίας λοχείας, και να ανεβάσει και την άδεια ο εργοδότης σου. Άρα όντως θέλει ενεργή σύμβαση 
    • Κορίτσι διάβασα και τα παραπάνω αλλά πιστεύω η δική μου εμπειρία με το θηλασμό (και εξίσου μετέπειτα με τον αποθηλασμό) ήταν αρκετά ομαλή, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω στα ήδη κατατοπιστικά σχόλια που σου άφησαν τα κορίτσια παραπάνω. Μόνο και μόνο για τα στατιστικά εδ΄ω στη συζητηση, να σου πω ότι κι εμένα πήρε σίγουρα κάποιες βδομάδες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, κι επίσης θα συμφωνήσω με το να επενδύσεις σε κάποια σύμβουλο θηλασμού (αν δε το χεις κάνει ήδη / σόρρυ αν μου ξέφυγε κάποια πληροφορία). Εμένα ήρθε σπίτι, είδε το χώρο μας και μου έδειξε επιτούτου πού και σε ποιες στάσεις να θηλαζω το μωρό δεδομένου και του ότι είχε και αγκυλογλωσσία. κάτι που μου εξήγησε και μου έμεινε απ τη συνεδρία ήταν ότι η παραγωγή θα αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού. Ειδικά εκεί στο μήνα άρχισε να "φαινεται" ότι έχει μειωθεί η παραγωγή μου, αλλα επειδή με είχε προετοιμάσει γι αυτό δεν αγχώθηκα καθόλου. Γενικά αυτό θα συμβαίνει, να το έχεις στο νου σου, κι όταν με το καλό αρχίσετε και τις στέρεες. Θήλαστρο κι εμε΄να μου είχε πει να βάλω κάπου στο 6μηνο όταν θα επέστρεφα δουλειά δλδ και θα ήταν ο μπαμπάς ο κύριος φροντιστής. Έτσι κι έκανα, με ελάχιστες εξαιρέσεις πριν τον 6μηνο αν χρειαζόταν να λείψω ή να ξεκουραστώ. Τώρα για το θέμα με το μπιμπερο - επίσης συνέβη και σε μας, μην ανησυχείς, θα επανέλθει! Εγώ έδωσα να φανταστείς μπιμπερό απ' την 1η κιόλας βδομάδα ζωής, όσο ο μπαμπάς ήταν μαζί μας, κι έδινε στο μωρό ένα μπιμπερότη μέρα με γάλα αντλημένο με το συλλέκτη γάλακτος. Αυτό γινόταν σχεδόν συστηματικά καθημερινά για όλο τον πρώτο μήνα μέχρι που ο συντροφός μου έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά του. Οπότε μετά αυτό το 1 μπιμπερό τη μέρα δε μπορούσαμε να το τηρήσουμε κι έγινε κάπως 1 μπιμπερό το σκ μέχρι που εξαλείφθηκε κι αυτό γιατί το αρνούταν. Οπότε αποκλειστικός θηλασμός, μέχρι που έφτασε τον 5,5 μηνών κι εγώ έπρεπε σ΄υντομα (στον 6ο μηνα) να επιστρέψω στη δουλειά. Εκεί ο μπαμπάς ξαναβγήκε σε άδεια οπότε αρχίσαμε πάλι κάπως να ξανα εισαγουμε το μπιμπερό. Από εκεί και πέρα πέρασαν περίπου 2-3 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά που ήταν hit or miss φάση. Άλλες φορές το έπαιρνε το μπιμπερό, κι άλλες όχι... Κάποιες φορε΄ς έπαιρνε μπιμπερό μόνο αν του το έδινε εγώ..! δεν αχγωθήκαμε πάντως, απλά του δώσαμε χρόνο κι επίσης "βόλεψε" κάπως που μπήκαν κι οι στέρεες κάπου σ εκεινη τη φάση. Έτσι το μεσημεριανό γεύμα αντικαταστάθηκε από θηλασμό σε πουρέδες και κάπως έτσι άρχισε να παίρνει και το μπιμπερό πλέον καθημερινά, μέχρι που το έπιανε και μόνος του με τα χέρια, δεν χρειαζόταν καν να του του ταίσεις. Γενικά, μην αγχώνεσαι, φάσεις είναι, όλα αυτα που περιγράφεις είναι φυσιολογικά - κι όπως διάβασα και πιο πάνω κάποια κοπέλα είπε πολύ σωστά ότι ο θηλασμός δεν είναι μόνο σίτιση στη φάση που βρίσκεσαι, αλλά και ασφάλεια, σιγουριά, παρηγοριά, και πολλά άλλα... 💖 Και τέλος, καλέ ακόμα είστε 2 μηνών, μέχρι την εισαγωγή στις στέρεες να δεις πόσα πράγματα θ αλλάξουν! Σε καταλαβαίνω πάντως, κι εγώ το είχα αυτό το αγχος, αλλά να θυμάσαι, πως το μωράκι σου δε θα ναι το ίδιο σε 4 μήνες από τω΄ρα - εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι στον πρώτο χρόνο είναι λες και ζεις 12 διαφορετικές ζωές 😅 άλλο μωρό τώρα, άλλο σε 3 εβδομάδες...! οι αλλαγές αναπτυξιακά είναι τόσο ραγδαίες που "μαθαίνεις" το μωρό σου σχεδόν από την αρχή. και φυσικά κι εσύ θα είσαι μια άλλη μαμά - θα χεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση σε κάποια πράγματα, θα είναι άλλη εποχή, πολλά παίζουν ρόλο! 
    • @elbe κορίτσι μου τι κάνεις; Έχω πολύ καιρό να μπω. Τρέχω και δεν φτάνω! Τώρα πήρα μια ανάσα! Πώς είστε; Πως τα πάτε;
    • Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Πως τα πάτε;  έχω πολύ καιρό να μπω γιατί όλο τρέχω!! Η μικρή είναι τώρα 16 μηνών δεν σταματάει λεπτό, ζωή να έχει, όλη μέρα τρέχει πάνω κάτω χαχαχ είχαμε και την βάφτιση πριν μια βδομάδα και τώρα πήρα μια ανάσα!!! Πως είστε;  Εγω έκανα και την καμπύλη πριν 1 βδομάδα και ήταν καλή απλά ήταν πολύ χαμηλή. Κάνω δηλαδή υπογλυκαιμία, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλώς μου είπε να τρώω συχνά και μικρά γεύματα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...