Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα...

ελεος...7.15 ξυπνησε...μα θα με τρελανει

νατασουλα καλες διακοπες...

αργι για το 3χρονο ζητησαν ξεχωριστο δωμ? :S:blink::blink::blink::ohmy::ohmy::ohmy: κουφαθηκα..

γωγω ποτε λες να κανεις το 2 τεστακι?η μικρη ισως ετυχε ρε..δε θα ναι παντα ετσι..

σες καλα ο μικρος σημερα?

κοιμαται στη πεθερα σου? :dry:

παναγιωτα απο το πυρετο ειναι τα σπιρακια..

προχθες σας ειδα οικογενεικος στο υπνο μου.

το μοο που θυμαμαι ειναι οτι ο αντρας σου ηταν χοντρος :blush::blush::P:P

φρα ακομα ταλαιπωρησε?

εγω νομιζω οτι τα δευτερα μας θα φανε πιο γρηγορα σαβουρα γιατι θα βλεπει απο το 1..

γιωτουλα μιλησες με το γιωργο για σαββ/?λεμε για παιδοτοπο εμ τη χρυσα

μπεμπουλης ολα καλα με τον αντρα σου τωρα?

μαριαιωαννα τι σας ειπαν για το σπιτι τελικα?

παπακι κ γω δε ξερω αν με πουν οτι εχει προβλημα αν το ριξω..δε μου παει η καρδια :(

ελενη πηγατε για μπανακι τελικα?

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

papaki70 έγραψε:

Κορίτσια πρέπει να χω τον μοναδικό άντρα επι γης που δεν ξέρει καν πόσοι είναι οι παίχτες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Στο mudial βλέπαμε άλλο κανάλι!!! :woohoo: :woohoo:

χαχαχαχαχα σίγουρα είναι ο μοναδικός!!!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

χρυσα ακομα δε το φαγες?μμμμμμμμμμ σαντουιτσακι..

καλως το μιτσακι..τι χαμπαρια? :P:P

εδω ολα καλα...ειμια δουλεια..σαββατο τελος..

δευτερα παω σαντορινη :woohoo:

αλλα δε θα εμ χασετε :P

εχει κ η αδερφη μου ιντερνετ :lol:

Δημοσίευση

Θου..οχι ακομα....

εχω μια τσιπουρα με σαλατα για μεσιμερη..αλλα πειναωωωωωωωωωω!!!!

Θα φαω το σαντουιτσακι..δεν μπορω να κρατιθω αλλο

Θου καλα να περασετε..τυχερη..αθ εχεις και παρεα την αδελφη σου!!!

Καλυτερα ειναι ο μικρος..ναι καλα σηγα μη κοιμοταν το σκατουλι...

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

χαχαχαχ..Οποτε Μαρια μην ανισυχεις ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

Λοιπον...πρεπει να αρχισω να σκευτομαι σοβαρα το αλλο μωρο..αχ..δεν μπορω......ειμαισ ε φαση που δεν ξερω ακομα αν θελω η οχι!!!!

Πειναω!!!

Αμα παραγγειλω κανενα σαντουιτσακι μικρο ...με γαλοπουλιτσα...ε;;;;;;

ces και γω δεν ήμουν έτοιμη και λέω στον άντρα μου άστο καλύτερα πάνω που σήκωσα κεφάλι και έχασα και τα κιλάκια μου, άσε με να θυμηθώ για λίγο πως ήμουνα και μετά από χειμώνα πάλι στο ψητό. Αλλά τελικά αυτός το άφησε για λίγο και μετά το ξαναθυμήθηκε. Καλή φάση είναι μια έτσι μια αλλιώς και ότι κάτσει. Δεν έχεις και το άγχος.

Αλλά αυτό με το να μην πίνω μπυρίτσα και καφέ το πρώτο τρίμηνο ντάλα καλοκαιριού μου κάνει κινέζικο μαρτύριο. Και στο Νίκο καλοκαίρι ήμουν έγκυος. Μια μπυριτσα καλέεε (η αλκοολική)

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Θου..οχι ακομα....

εχω μια τσιπουρα με σαλατα για μεσιμερη..αλλα πειναωωωωωωωωωω!!!!

Θα φαω το σαντουιτσακι..δεν μπορω να κρατιθω αλλο

Θου καλα να περασετε..τυχερη..αθ εχεις και παρεα την αδελφη σου!!!

Καλυτερα ειναι ο μικρος..ναι καλα σηγα μη κοιμοταν το σκατουλι...

Μόλις τσάκισα 2 μικρά πιροσκί με πατάτα και ένα πιτσάκι. Το μεσημέρι έχω ρεβύθια λεμονάτα. σλουυυυρρρρπππππππππ

Δημοσίευση

παπακι γτ δε κανει?

εμενα με αφηνει ενα ποτηρι μπυρα ημερισιως

ενα καφε ελληνικο η γαλικο//οκ κ για φραπε ειπε αλλα καλυτερα τα αλλα δυο

τσιγαρο οχι

βαφη στα μαλλια μια χαρα μ αφηνει..

Δημοσίευση

ΙΙΙΙΙ..κακιστρω...πετα καλε ενα πιροσκι!!!!!!!

μνιαμμμμμμμμ

Καλε εγω χωρις πλακα δεν ξερω ακομα αμα θελω δευτερο παιδι..

εντωπεμταξυ καθε φορα που γκρινιαζω του αντρα μου κει λεω παει βαρεθηκα αυτη τη κατασταση...θελω διαζυγιο...μετα την πμενη..τον πιανουν οι γλυκες του..και ειναι ολο χαδια και αγκαλιτσες

Δημοσίευση

στο μονο που με στεναχωρει ειναι οτι εκει θα ξυπναει ακομα πιο νωρις.

γιατι εμεις εχουμε μαθει να κοιμομαστε ψιλοσκοτεινα..δε μπρω το φωςε

κ κει η αδερφη μου λεει εχει ενα παραθυρο το οποιο επειδη ειναι ψιλοταβανο δε φτανει να το βαλει κατι..

θα κανω τη τσιτα κ θα το βουλωσω με κατι.αλλα αν δε εχει παντουρι

οποτε ,,,,,,,,,,,,,,

Δημοσίευση

Εμένα μου είπε καλο είναι να μην πίνω τίποτα αλλά αν το τραβάει τόσο πολύ ο οργανισμός μου να πίνω έναν καφέ τη μέρα και μια φορά τη βδομάδα αλκοολ αλλά επειδή το πρώτο τρίμηνο δημιουργείται το νευρικό σύστημα και τα όργανα όσο μπορώ να το αποφύγω. Οπότε εγώ πίνω κανα 2 γουλιές καφέ από τον Ηλία όταν τυχαίνει και είναι σπίτι αλλά αλκοολ δεν ήπια. Καμιά buckler θα πάω να πάρω τώρα στις διακοπές.

Βαφή δια ροπάλου μου την απαγόρεψε και μου είπε καμιά ανταύγια μετα τον μεγάλο υπέρηχο. Όχι τίποτε άλλο αλλά ξέφτισε το μαλλί από τον ήλιο και έγινε ξανθό από μελί. Σαν τσιγγάνα είμαι με το ξανθό και τη ρίζα. Νοέμβριο θα ξαναγίνω καστανή. χαχα

ces το πιροσκί ήταν και ζεστό, μόλις βγήκε από το φούρνο. Κολαση.

Δημοσίευση

AXXXXX!! Σε μισω σε μισω σε μισω!!!!

χιχιχχι..τα λατρευω τα πιροσκι..ειτε με πατατα ειτε με αυγο..ειτε με μαρμελαδα!!

Θου βαλε καποιον αλλον να κανει την τσιτα...και σκεπασε το με μια κουβερτα η σεντονι σκουροχρομο.

Μια χαρα ρε συ..θα ξεφορττωνεσαι τον μικρο- αλλο που δεν θελουν οι θειες- και θα ξεκουραστεις- επιτελους- λιγακι..αμα εβρισκες και που να τον παρκαρεις κανενα βραδυ για να κοιμηθεις..θα ηταν παραδεισος

Δημοσίευση

μαλλον εννοειται πισια κ δεμέσια ....εγω ειμαι ποντια..... καλε Μαρθα μερες ηθελα να σε πω αφου κοιμαται απο τις 9 πως να μην ξυπνήσει στις 7?δεν ειναι βυζανιαρικο πια,ολοκληρο παλλικαρι ειναι ,η δικια μου σημερα πχ ξυπνησε στις 06.30 μονη της κ χαμογελουσε!

Δημοσίευση

Σταματήστε να μιλάτε για φαί, έχω λυσσάξει της πείνας, δεν έχω φάει τίποτα σχεδόν απ' το πρωί, γιατί δεν υπάρχει τίποτα στο σπίτι!!! :silly: Πρέπει να πάω να ψωνίσω και βαριέμαι, έχει πολύ ζέστη!!! :P

Θα πάμε και στους γονείς μου να φάμε, για να τους δούμε κιόλας, αλλά έχει ρύζι με μαυρομάτικα! Δεν μ' αρέσουν τα μαυρομάτικα, μπλιαξ!!! :S Θα τα φάω, αλλά τι να χορτάσεις... :P

Μαρθούλι, Σαντορίνη ακούω... Σε μισώ!!! :P Να περάσεις τέλεια βρε τρελοκομείο, θα είναι υπέροχα!!! Να ξεκουραστείς, κι εσύ και ο Θοδωρούλης και η κοιλίτσα!!!

Κουμπαρίτσα, είμαι κι εγώ στην ίδια ακριβώς φάση... Δεν ξέρω αν θέλω 2ο παιδάκι ακόμα ή όχι... :dry: Βλέπω τη μικρή που σπαράζει κάθε φορά που φεύγουμε από τα ξαδέρφια της και πιστεύω ότι θα της κάνει πολύ καλό να αποκτήσει μόνιμη παρεούλα! Αλλά εγώ θα ήθελα να το σκεφτώ μετά από κανα χρόνο... :dry: Να ισορροπήσουν και λίγο τα επαγγελματικά μου (όνειρο θερινής νυκτός!) να περάσουμε λίγο ακόμα καιρό οι τρεις μας, τώρα που έχουμε βρει λίγο ρυθμό... :dry:

Δημοσίευση

Διακοπές ακούω και ζηλεύω... :S:S:S Πως θα περάσει άλλη μια εβδομάδα;;;; :angry::angry::angry::angry:

Θέλω να ξεκουραστώ...Να μην έχω κανέναν μ#^*@ πάνω από το κεφάλι μου.... :angry::angry::angry: Και να έρθω Χαλκιδική να κάνω τα μπανάκια μου με την ταρζαντίτσα και να γνωρίσω κι εσας που τόοοοοοοοοοοοοοοοσσσσσσοοοοοοοοο πολύ θέλω.... :P:P:P:P:P:P

Αν δε μου κάνετε βέβαια, μετά θα κατέβω από το τρενάκι... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Αγάπες μου εσείς....Είμαι σίγουρη ότι θα είστε ΘΕΕΣΣΣΣΣΣ....... :kiss::kiss::kiss::kiss:

Εγώ κορίτσια σε λίγο θα φάω ένα γιαουρτάκι με μια φέτα ψωμί του τοστ (ολικής αλέσεως)......Το απόγευμα καρπουζάκι και το βράδυ κοτόπουλο ψητό με χορταράκια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Κορίτσια η Ιωάννα μου κοιμήθηκε 10.30 το βράδυ και ξύπνησε σήμερα στις 9!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Ευτυχώς δεν έκανε πάρτυ χθες....

Ελπίζω το χθεσινό με τα μαγαζιά να ήταν τυχαίο, γιατί θα αυτοπυρποληθώ αν μου το κάνει αυτό κάθε φορά που πάμε στα μαγαζιά.... :S:S:S

Καλέ Μαρία και Χρύσα το πιροσκί τι είναι;;;;; :blush::blush::blush:

Ακουστά το έχω, αλλά δε θυμάμαι.... :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

papaki70 έγραψε:

χαχαχαχαχα σίγουρα είναι ο μοναδικός!!!! :woohoo: :woohoo:[/quote:1mdpivzb]

βάλτε και τον δικό μου.

Πέρυσι ήταν νομίζω όταν τυχαία κερδίσαμε διαρκείας για την ΑΕΛ και δεν πήγε ούτε μια φορά ούτε του έκανε καμία αίσθηση.

Μουντιάλ??? Τι είναι τούτο?? Πότε ήταν?? Μιλάμε ΑΣΧΕΤΟΣ

Δημοσίευση

Αύριο 8 παρα φεύγει το πλοίο για Σκιάθο από Βόλο

Ζηλέψτε τώρα :laugh: :laugh: :laugh:

Για το σπίτι τώρα καταλήξαμε σε 2 σχέδια στα 130 τμ με μεγάλο οικόπεδο 220000 ευρά.

Το μόνο που πρέπει να σκεφτώ τώρα είναι αν θέλω να παμε Τερψιθέα.

Τώρα θα κοιτάξουμε και για μέσα στη Λάρισα κάποια (θα προτιμήσω φυσικά κοντά στη μαμά μου γιατί είμαι και πολυ μεγάλος μαμακιας) και βλέπουμε.

Η έκπληξη ήταν ένα σπίτι στα 155 τμ που έβγαινε 245000 νομίζω

Ε δεν ενθουσιάστηκα..

Δεν καίγομαι για μεγάλο σπίτι. Εδώ τώρα ζούμε σε 75 τμ και δεν προλαβαίνω να το βάλω σε σειρά :huh:

Πόντιες εγώ θέλω ωτία

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

πισια????????????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

με κιμα..με τυρι..με μαρμελαδα..με πατατα δε μα ρεσουν

θελω τωρα απ ολααααααααααα

ρε γιωτα παντα τετοια ωρα κοιμοταν κ ξυπνουσε 8..8 κ κατι

εσας τι ωρα ξυπναν??????

αν τον βαλω 10 μπορει απο υπερενταση να ξυπνησει 6 :angry:

Δημοσίευση

Αρτζ...εισαι και εσυ κακουργα.....τωρα αυτο μου ελειπε...μνιαμμμμ

επισης να πω πως μ'αρεσουν με σηκωτι....

αχ τι λεμε...

Λοιπον..σερβιρα την τσιπουρα στον μπος...με σαλατα...

τελιακ η ειμαι εγω καλη μαγειρησα..η αυτος πεινουσε πολυ....λετε να μου δοσει καμια αυξηση..η καμια μερα αδεια παραπανω...λεμε τωρα;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...