Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρυσα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δηλωνω ενδιαφερον για το μμερμπερυ!!!!!!!

Απο που αρχιζει η προσφορα;;;;;;;;;;:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ρε παιδι μου οκ, δε μπορεις να ξερεις την οικονομικη κατασταση κανενος αλλα δεν υπαρχει καποια γνωστη σου να το χαρισεις;;;

Με τα 50 και τα 100 ευρω απο το μαμυ θα σωθεις;;;

Τωρα οσον αφορα σε αυτους που ζητανε δε ξερω να απαντησω γιατι μπορει όντως καποιος απο αυτους να εχει αναγκη.(εστω και ενας στους 100)

Αλλα καλυτερα να ξερεις σε ποιον δινεις τα πραγματα και τι θα τα κανει. ;)

Εγω τωρα θα τα κρατησω για το 2ο αντρακι μου και μετα οσο έχουν βασταξει θα τα δωσω στη νυφη μου.

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Α, κατι ασχετο με τα παραπανω.

Μαρια απο κοινου με το συζυγο πηρατε την αποφαση για την αυχενικη;;;

Πω πω πολυ θαραλεο αυτο που κανετε.

Το σκεφτοσουνα καιρο;;;;Το συζητησες και με άλλους πιο ειδικους;;;

Σε ρωταω γιατι και εγω ειχα καποιους ενδοιασμους για την αυχενικη αλλα τελικα πηρα τον "ευκολο" δρομο.

Δημοσίευση

Παναγιωτα...χαλαλι...δικο σας το μπουρμπουρι....απο σενα δεν θελλω ...χιχιχιχι

Χωρις πλακα..σε καποια φαση..και εντελως στιγμιαια σκευτικα..μου εχουν δοσει παρα πολα ρουχα επωνυμα και σχεδον καινουρια..ποσο πια να τα βελει και να τα φθηρει ο δικος μου...συγκεκριμενα προχτε ςπο μαζευα τα ρουχα ειδα ενα μπλε ρουα πολο μπλουζακι ραλφ λορεν το οποιο εχει φορεσει μια φορα..και ποσα ακομα( η κουμπαρα μου ειναι λιγο ψωνιο με τα επωνυμα ρουχα..αλλα δεν εχει οικονομικο προβλημα) και λεω..θα βρω ενα σαιτ που να δεχετε απο δευτερο χερι..αλλα το μετανιωσα αυτοστιγμη....σηγα τα λευτα..θα τα δοσω στις φιλεναδες μου να τα χαρουν τα παιδια τους..που ξερεις μπορει ο αδελφος μου να κανει παιδι συντομα και να βολεψουν τα ρουχα

Εχω δοσει βεβαια και παρα πολλα ρουχα..ειμαι πονουμενη καρδια...χιχιχιχι

Εγω παντως αυχενικη θα εκανα και στο δευτερο παιδι...ασχετα με το αποτελεσμα που θα εδειχνε

Δημοσίευση

κοριτσια σε αυτο θα διαφωνησω,γτ να μην πουλησω κατι ολοκαινουργιο σφραγισμενο κ σε πιο φτηνη τιμη αποτι το πουλανε στην αγορα>?οποιος ειχε σκοπο να το αγορασει ουτως η αλλως κερδος θα εχει

Δημοσίευση

Οχι αφορετο..εχει καταστηματα ηλεκτρονικα πουπαιρνουν και αο δευτερο χερι..

η κουμπαρα μου ειχε δοσει σε μια φιλη της και μετα τα ειδε να πουλιουνται στο συγκεκριμενο αγγλικο σαιτ...

και η φαση ειναι πως το ξερει γιατι ειχε κεντησει τα αρχικα του μεγαλου της γιου σε ενα πουκαμισακι

Δημοσίευση

Παναγιώτα καθόλου από κοινου. Αντιθέτως έχουμε διαμάχη σε αυτό. Εκείνος δε θέλει να κρατήσουμε ένα παιδί "προβληματικό". Εγώ όμως δεν μπαίνω στη διαδικασία της έκτρωσης ( το λέω και ανατριχιάζω). Δεν μπορώ να το κάνω βρε αδελφέ. Δικό μου είναι το σώμα και δεν το βάζω σε τέτοια διαδικασία. Θα κλονιστώ και ψυχικά. Γιαυτό η αυχενική αν δείξει κάτι αρνητικό μόνο κακό θα μου κάνει αφού δε θα μπορώ να κάνω τίποτα. Η γιατρός μου είναι σύμφωνη, εφόσον δεν θέλω το σέβεται απόλυτα. Δεν ξέρω αν κάνω μ@#$5κία αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Είναι θέμα ηθικης για μένα.

Δημοσίευση

ναι ρε δυ Μαρια μπορει εσυ να κυοφορεις μα το μωρο δεν φυτρωσε ξαφνικα μεσα σου...εβαλε κ εκεινος το χερακι του (τεσπα κατι αλλο εβαλε αλλα θα μας κλεισουν χαχαχχαχα) οποτε δεν εχει δικαιωμα κ αυτος να κρινει ?

Δημοσίευση

Κοιτα Μαρακι...περαν απο το ηθικο η οχι του θεμανος..καποια πραγματα αμα εντοπιστουν εγκαιρα...μπορουν να διορθοθουν...οποτε καλο θα ηταν...μη ξεχνας οτι οι περισσοτερες "παηθησεις" και τα περισσοτερα "ιδιαιτερα" παιδια γεννιουνται απο περιπτωσεις ελληπης ιατρικης παρακολουθησης και φροντιδας.

Αμα θα την κανεις στην Βιοκλινικη( εχω ακουσει τα καλητερα...γεννησε την δευτερα η κορη του αφεντικου μου εκει) εχει καλους ιατροςυ και επιστημονες

Και μην το γρουσουζευεις...ολα καλα θα πανε...ουτε να σκευτεσαι τετοια πιθανοτητα.

Παντως να πω την αμαρια μου..ενας λογος παραπανω που "σκεφτομαι" ενα δευρο παιδι ειναι και αυτος...αν μια στις τοσες..δεν χαιρει ακρας υγειας;;;;

Εδω ο μικρος ωτιτιδα ειχε...τιποτα στην ουσια..και κοντεψα να πεθανω απο την στεναχωρια μου

Δημοσίευση

Θα τα δοσεις σε καποια φιλη σου...σε καποια οικογεννεις καπου εκει κοντα που να εχει αναγκη.

Καπου που να δεις που πηγαν..αλλα και να τα δεις φορεμενα!!

Εγω εχω δοσει πολλα πραγματα στα γυφτακια που ειναι διπλα απο το γραφει μας.

Κυριως ρουχα του αντρα μου και δικα μου..αλλα και καποια που δοσαν του Χριστοφορου και δεν του κανα και δεν μου αρεσαν..καθως και μια σακουλαδα ρουχ απου εδοσε η κουμπαρα του Οδυσσεα και ειναι του βαφτηστιριου του...βλεπετε ειναι ενα πολυ αδυνατο και πολυ ψιλο παιδακι...και εχουν μεταποιηθει..οποτε ο Χριστοφορος δεν υπηρχε πριπτωση να τα φορεσει..ετσι παχουλος που ειναι..ε λοιπον τα βλεπω που τα φορανε..και ομολογω οτι νιωθω ωραια.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ!ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΕΚΕΙΝΗ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ - ΝΟΜΙΖΩ- ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

ΑΠΛΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!

ΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ!

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Παντως να πω την αμαρια μου..ενας λογος παραπανω που "σκεφτομαι" ενα δευρο παιδι ειναι και αυτος...αν μια στις τοσες..δεν χαιρει ακρας υγειας;;;;

δεν ξέρω αν το έχω ξαναγράψει:

εδώ (Γερμ.) μία ήταν έγκυος και κυοφορούσε σιαμαία στο κεφάλι, στην κορυφή, οι γιατροί της είπαν για διακοπή κύησης αλλά επειδή και οι 2 γονείς είναι πολύ καθολικοί το απέριψαν!!!! γέννησε και τα παιδιά δεν μπορούσαν να δουν το ένα το άλλο...όταν έγιναν 1 έτους τα πήγαν στην Αμερική για επέμβαση, να τα ξεχωρίσουν......αποτέλεσμα: το ένα πεθανε και το άλλο είναι τώρα 4 ετών και έχει πολλά προβλήματα, προσπαθεί να περπατήσει καλά,να μιλήσει καλά και πάντα θα χρειάζεται καθοδήγηση στη ζωή του!!! έκανα και άλλα 2 παιδιά, τα οποία είναι φυσιολογικά, και έχουν ξεπεράσει σε ανάπτυξη το πρώτο!!!!

δεν είναι κρίμα που πέθανε το ένα και το άλλο θα ταλαιπωρείται σε όλη του την ζωή?

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

Κοριτσια γεια σας απο την αρρωστη με πνευμονια...αχ Χρυσα με γλωσσοεφαγαν.. Μιλωντα για γλωσσοφαγια, δεν θα βαλω το ποστ στο μαμμυ για τα ρουχα για ευνοητους λογους..Ομως η συλλογη ρουχων θα γινει..Αν καποια κοπελα απο εσας θελει να μου δωσει παλια κ αχρειαστα (εννοειται δεν παρεξηγουμαι αν θελετα να τα δωσετε αλλου ετσι!!!) θα τα παρω αρκει να ειναι ελαφρια οπως κορμακια, μπλουζακια, φουστιτσες, παντελονακια κ παρομοια..Καλτσες, σκουφια, μαλλινα, μπουφαν δεν μπορω να παρω..Οποια θελει διευκρινισεις ας μου στειλε πμ η ας με βρει στο ΦΒ..

Παναγιωτα θα συμφωνησω σχετικα μη τη ζητουλογυφτια..Εμενα μου την δινουν αυτα..Γιατι καλε δεν πηγαινατε σε εστιατορια? Εγω τον παω παντου κ ας λυσσαει, τωρα βρηκα το κολπο, του δινω να φαει κατι απο το πιατο μας κ ειναι μια χαρα..Χτες στο εστιατοριο εφαγε μια πατατα φουρνου κ ηταν κυριος, εκατσε στη γωνια του κ την μασουλαγε!

Κοριτσια ειμαι κακια μανα :laugh: , εκοψα τα βιολογικα κολοκυθια κ ωωωωω φρικη εδωσα στον Σεμπ παγωτο χωνακι..Βασικα βουτηξε το δικο μου κ επειδη ξετρελλαθηκε τον αφησα κ το εφαγε..ανακαλυψα οτι εχει αδυναμια στη γευση φυστικι κ νουγκατ! Κ ειμαι τοσο αχρηστη μανα που μετα του εδωσα κ τηγανητη πατατα...Για αυτο το παιδι μου δεν ειναι παιδι θαυμα να τα κανει στο γιογιο μολις σαραντησει..δεν τρωει υγειινα!

Παπακι καλη εγκυμοσυνη, μακαρι να μη μπεις ποτε σε τετοιο διλλημα κ το μωρο σου να ειναι υγιεστατο..Προσωπικα δεν συμφωνω με την αποφαση σου (της μη αυχενικης) αλλα δεν μου πεφτει κανενας λογος φυσικα να σε σχολιασω! Παντως δε νομιζω να εχεις προβλημα, εισαι υγειης, εισαι νεα, εχεις ολες τις πιθανοτητες με το μερος σου για μια τελεια εγκυομοσυνη!

ερε και να μας βλέπατε από μια μεριά εμένα με τις μικρές το τι σαβούρα κατεβάζουμε...

δε γράφω εδώ λεπτομέρειες, παίζει να μου χτυπήσει και καμιά Πρόνοια το κουδουνι χεχεχεχ

Σας φιλω!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέραααααααααααααα......

Ένα θα σας πω...Αφού χθες δεν έχει η σύχρονη Μήδεια δε θα γίνω ποτέ.... :angry::angry::angry: Βγήκαμε με τη μαμά μου και τη μικρή για ψώνια σε ένα εμπορικό, στο Avenue....Φυσικά την είχα στο καρότσι γιατί δεν μπορώ να την κυνηγάω...Μπήκαμε σε 2-3 μαγαζιά, ήταν μια χαρά, ήσυχη...Χαιρετούσε τον κόσμο, την ρωτούσαν πως σε λένε και απαντούσε "άννια"...Ιωάννα δηλαδή... :laugh: :laugh: :laugh:

Μετά μπήκαμε στα Lapin για να της πάρω παουτσάκια, άρχισε την γκρίνια....Της δοκίμασα ένα ζευγάρι, την κατέβασα να περπατήσει, έριξε 2-3 κουτιά κάτω και είχε πάρει ένα παπούτσι και το έτρωγε.... :blink::blink: Με τα χίλια ζόρια και με κλάματα φύγαμε...Πήγα στα Frattina, της κατέβασα από το καρότσι σήλωνε 5-6 κουτιά με παπούτσια μόνη της, τα έριχνε κάτω, γκρέμισε άλλα 20 κουτιά, έβγαλε 3-4 ζευγάρια από τα κουτιά.... :S:S:S:S Όλα αυτά σε δευτερόλεπτα....Εγώ να μαζεύω και αυτή να διαλύει....Δεν μπορώ να σας περιγράψω...Της δοκίμασα ένα ζευγάρι και της λέω πήγαινε βόλτα να σε δω...Και αυτή βγήκε τρέχοντας από το μαγαζί και εγών από πίσω να τρέχω να τη φτάσω.... :blink::blink::blink: Την παίρνω, την βάζω στο καρότσι, ούρλιαζε...Σαν δαιμονισμένη έκανε...Τελικά τα πήραμε τα παπούτσια, πλήρωσα και φύγαμε...Πάμε στα H&M μήπως έχει κανένα ρουχαλάκι να της πάρω, της δίνω μια ζώνη που βρήκα στο μαγαζί να απασχοληθεί...Ηρέμησε...Την κοιτάζω, έτρωε την ταμπέλα.... :blink::blink::blink: Της την πήρα, ούρλιαζε..Είχε κοκκινίσει από τα νεύρα και το κλάμα....Την βγάζω από το καρότσι, πήγαινε και τράβαγε τις κρεμάστρες, έριχβνε ρούχα κάτω....Την πάιρνω αγκαλιά, ούρλιαζε, μου πιάνει τη μούρη μου μου την κατεβάζει κάτω και μου τράβαγε τα μαλλιά.... :angry::angry::angry::angry: Την βάζω στο καρότσι, πάλι ούρλιαζε και έκλαιγε.... :angry::angry: ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΣ ο κόσμος μας κοίταζε...Τι θα έλεγαν;;;Πόσο κακομαθημένη είναι;;;Μετά πήγαμε για ποτό σε ένα μέρος που έχει πλατεία και έτρεχε, έπαιζε, γελούσε....Σαν να μη συμβαίνει τίποτα...

Ρε κορίτσια τι θα κάνω;;;Γιατί είναι έτσι;;;;;Αυτά θα έχω από εδώ και πέρα;;;; :dry::dry::dry::unsure::unsure::unsure:

Τέλοσπάντως, της πήρα ένα ζευγάρι καταπληκτικές μπαλαρίνες Ferre από 114 ευρώ 79...Της πήρα σε 22 νούμερο για να της φορέσει λίγο παραπάνω...Το 21 της ήταν ίσα ίσα..Πήρα και πάτους ανατομικούς....Καλή δεν ήταν η τιμή;;;; :dry::dry::dry: Τα μούγερ 70 τα παίρνω... :dry::dry:

Κορίτσια, περίοδος δε μου ήρθε ακόμα...Η καθυστέρηση μου οφείλεται κατά 90% στη διατροφή...Το έχω γ#$%^ με το junk food και σίγουρα θα έχω πάρει 2 κιλά...Φοβάμαι να ζυγιστώ... :S:S:(:(:(

Όποτε παίρνω βάρος ο κύκλος μου απορυθμίζεται τελείως... :(:( Μου το έχουν πει 2 ενδοκρινολόγοι ότι οφείλεται σε αυτό και ο γυναικολόγος μου, γιατί έχω ένα θεματάκι με την ινσουλίνη μου...Οπότε από σήμερα ξαναρχίζω διατροφή.....Να χάσω βάρος και να ρυθμιστεί και ο κύκλος μου... :dry::dry::unsure::unsure:

Νατασούλα καλές διακοπές... :kiss::kiss:

Αναστασία welcome back...

Ελενάκι μου :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Pebi τις καλημέρες μου...

Γιώτα τι τρομάρα ήταν αυτή;;;; :ohmy::ohmy::ohmy: Εγώ θα είχα πάθει εγκεφαλικό....Παναγία μου!!!! :blink::blink::ohmy::ohmy::ohmy:

Μαράκι μου να εγώ θα είμαι ειλικρινής...Αν το μωρό είχε πρόβλημα, δε θα το κρατούσα... :blush::blush: Δεν είναι ταλαιπωρία μόνο για το γονιό, αλλά και το παιδάκι βασανίζεται... :(:(:( Ωστόσο, η απόφαση είναι καθαρά δική σου...Αν και αποκλείεται, να υπάρχει πρόβλημα...Το νινί σου είναι 100% υγιές!! :kiss::kiss:

Χρύσα μου κι εγώ δε θα έδινα και φυσικά ούτε μου έχει περάσει από το μυαλό να πουλήσω τα ρούχα του μωρού... :angry::angry: Όσα ουδέτερα είχε τα έδωσα για τον γιο του ξαδερφού μου και μελλοντικό βαφτιστήρι μας...Της Ιωάννας τα κραταω..Μπορεί να ξανακάνω κορίτσι....

Παναγιώτα μου αν έκανε υψηλό πυρετό μπορεί να ακολουθήσει "ξέπσασμα" με σπυράκια...Η Ιωάννα μου το έπαθε πριν 2 εβδομάδες που έκανε πυρετό και έφτασε μέχρι 39,2.... :S:S Της έβαλα Fucidin H και σε 2-3 ημέρες πέρασαν...

Θουλάρα περιμένουμε νέα για αυχενική....

Να ρωτήσω κάτι άλλο;;;Το MMR είναι το εμβόλιο ιλαράς-ερυθράς-παρωτίτιδας;;;;; :dry::dry: Εμείς θα το κάνουμε τον Οκτώβρη μάλλον...Ξέρετε τι μου είπε ο παιδίατρος;;;Αν έχω σκοπό να μείνω έγκυος να εμβολιαστώ για ερυθρά... :dry::dry::dry: Ξέρω τις συνέπειες πιθανής προσβολής από τον ιό όταν είσαι έγκυος, αλλά γιατί να εμβολιαστώ ρε κορίτσια;;;; :dry::dry::dry:

Τα φιλιά μου σε όλες.....

Συγγνώμη για την λογοδιάρροια... :blush::blush::blush::blush::blush:

Δημοσίευση

Φρανι..σε εφαγα λαχανο..εμενα ο γιος μου δοκιμασε παγωτο πριν δυο μηνες..και εχει πιει και καφε..Ελληνικο..αλλα και καραμελ μακιατο..

χιχιχιχεπισης εχει φαει σοκολατα...

χαχαχα

Εμεις τον μικρο θελλουμε να τον παμε σε ταβερνα..την Κυρικαη..η το Σαββατο..οποτε παμε..θα δουμε και θα σας πω εντυπωσεις.

Φρανι οταν θα μαζεψω τα ρουχ ατου μικρου για τον παιδικο θα σε ενημεροσω με πμ η μεσω φεισ τι εχω και αμα θελεις κατι απο αυτα μου λες και σου τα στελνω...

για τι ηλικιε ςμηλαμε..πρεπει να εχω μερικα φανελακια - που δεν τα θελω- για 2 ετων σηγουρα..οτι αλλο δεν θυμαμαι

Δημοσίευση

Γιώτα έχεις δίκιο σ'αυτό που λες ότι φυσικά αν τύχει κάτι τέτοιο και η δική του ζωή θα επιρεαστεί αλλά έλα ντε που δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι να κουβαλάς μια ζωή μέσα σου και να τη διακόπτεις. Μπρρρ.. Δεν μπορώ να αποφασίσω εγω για το ποιος θα ζήσει και ποιος όχι. Αν είναι καλά θα το αγαπάω και αν δεν είναι θα το ρίξω στον κεάδα. Έχω δει και κάτι βίντεο με εκτρώσεις παλιότερα και αντρίχιασα ολόκληρη. Δεν είμαι γω για τέτοια.

Ces η αυχενική είναι μια εξέταση που σου δείχνει αν έχει πιθανότητες το παιδί να έχει σύνδρομο down ή άλλες γενετικές ασθένειες. Δεν μπορείς να προλάβεις κάτι απλά σου δείχνει αυτό. Στον 5 μήνα μπορείς να δεις πολλά και αν υπάρχει κάτι να το προλάβεις. Γιαυτό θα κάνω τον μεγάλο υπέρηχο.

Χώρια που μια φίλη έκανε όλες τις εξετάσεις κανονικά και όταν γεννήθηκε το παιδί είχε το σύνδρομο. Καμιά εξέταση εκτός της αμνιοπαρακέντησης δεν σου δείχνει με ακρίβεια.

Μακρία από μας μπρρρρρρρρρ :S:S

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

ερε και να μας βλέπατε από μια μεριά εμένα με τις μικρές το τι σαβούρα κατεβάζουμε...

δε γράφω εδώ λεπτομέρειες, παίζει να μου χτυπήσει και καμιά Πρόνοια το κουδουνι χεχεχεχ

Δημοσίευση

Το ξερω βρε Μαρια τι δειχνει..το θεμα ειναι πως εισαι ψυχολογικα προετοιμασμενη..βεβεια καποια πραγματα δεν ειναι για τα Ελληνικα δεδομενα.

Παντως οντως...μια χαρα κοριτσι εισαι..μη φοβασαι τιποτα

Οχι βρε Γωγω..σηγα..μαλλον η μικρη περασε μια φαση αντιδρασης..δεν νομιζω να ξαναειναι τοσο αγριμι..μην ξεχνας ειανι γυναικα...θα λατρεψει τα ψωνια...χιχιχιιχ

Δημοσίευση

Καλέ Γωγώ και μένα οι δικές μου τη μια στιγμή είναι αγγελούδια όταν πχ είμαστε στην αγορά και όλοι μα όλοι τις χαζεύουν και τις φτύνουν και την άλλη μεταμορφώνονται σε βελζεβούληδες και με φτύνω εγώ :P

" Φτου την τρέλα μου!! τι μου ήρθε να τις φέρω στο Hondos σήμερα??" :S πχ

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Panayiota έγραψε:

Κοριτσια θα τον σκοτωσω τον αντρα μου.Φανατικος βαζελος μου τα εχει πρηξει με την κωλο_ομαδα του.(εγω ειμαι γαυρακι)

Χεστηκα ρε φιλε για τον Σισε και τον Μπουμσονγκ :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

καλά πώς ζεις δίπλα σε έναν βάζελο??????!!!!!

και εγώ γαυράκι είμαι και ο γιος και η κόρη :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Προετοιμασμένη δεν είμαι καλέ για τίποτα. Απλά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δε θέλω να βάζω με το νου μου το κακό. θα είμαι 29 όταν γεννήσω, ιστορικό δεν έχουμε οπότε τι στο καλό πια! Τοση ατυχία. Φτου φτου.

Άσχετο. Παναγιώτα άντε να δω τι θα τα κάνετε τα μωρά. Ο ένας Ολυμπιακός και ο άλλος ΠΑΟ. Κορίτσια πρέπει να χω τον μοναδικό άντρα επι γης που δεν ξέρει καν πόσοι είναι οι παίχτες μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Στο mudial βλέπαμε άλλο κανάλι!!! :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!

Σα να μαζευτήκαμε πάλι!!! Είστε καλά;

Εμείς γυρίσαμε χθες, διακοπούλες τέλος, τώρα τα κεφάλια μέσα!!! :side:

Δεν έχω παράπονο βέβαια, ξεκουραστήκαμε λίγο, απολαύσαμε λίγο θαλασσίτσα, όλα καλά!!! Τώρα διάβασμα!!! :S

Σας διάβασα λίγο, θα επανέλθω δριμύτερη αργότερα! :P

Γιώτα, veni, ούτε ψίλος στον κόρφο σας!!! :S Ευτυχώς που όλα πήγαν καλά! Γιώτα, μπράβο για την ψύχραιμη και δραστική αντίδρασή σου!

Γωγούλα, και η δική μου σε παρόμοια αλλόφρονη κατάσταση είναι κάθε φορά που πάμε βόλτα. Είναι να μη τη πιάσει... :blink: Ποιός είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε!!! :blink: "terrible twos"... εκεί το αποδίδω!!! :laugh:

Επί του ζητήματος που θέσατε, συνοψίζω την άποψή μου, στα λόγια της Μαρίας, με τα οποία συμφωνώ απόλυτα. Κι έχω κι εγώ υπόψιν μου κοπέλα που έκανε όλες τις εξετάσεις, δεν έδειξαν απολύτως τίποτα και όμως το παιδί γεννήθηκε όχι με ένα, αλλά με πολλά σύνδρομα. :( Βέβαια, να πω την αλήθεια, δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να ανησυχήσω για τη στάση του συντρόφου μου, γιατί έχουμε την ίδια ακριβώς άποψη.

papaki70 έγραψε:

Δεν μπορώ να αποφασίσω εγω για το ποιος θα ζήσει και ποιος όχι. Αν είναι καλά θα το αγαπάω και αν δεν είναι θα το ρίξω στον κεάδα.

Χώρια που μια φίλη έκανε όλες τις εξετάσεις κανονικά και όταν γεννήθηκε το παιδί είχε το σύνδρομο.

Δημοσίευση

εμείς πήγαμε χθες σε ένα μαγαζί για να δούμε καναπέδες για το σαλόνι και πάνω στους καναπέδες είχαν ταμπελάκια με τις τιμές και άλλες πληροφορίες και η ΡΕΑ άρχισε και τραβούσε τις ταμπέλες, τις έβγαζε!!! :huh: , αφού τελείωσε με αυτές τράβηξε μια ταμπέλα που κρεμόταν από το ταβάνι!!!, ήρθε ο υπάλληλος και της είπε "όχι" και γελούσε (ο υπάλληλος!!!), τελικά την βάλαμε στο καρότσι του μαγαζιού και συνεχίσαμε!!!

σας λέω τα κοριτσάκια είναι πιο τζαναπέτικα από τα αγοράκια!!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχ..Οποτε Μαρια μην ανισυχεις ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

Λοιπον...πρεπει να αρχισω να σκευτομαι σοβαρα το αλλο μωρο..αχ..δεν μπορω......ειμαισ ε φαση που δεν ξερω ακομα αν θελω η οχι!!!!

Πειναω!!!

Αμα παραγγειλω κανενα σαντουιτσακι μικρο ...με γαλοπουλιτσα...ε;;;;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...