Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

το μυστικο ,πιτογυρο με τζατζικι κ κρεμμύδι!

χαχαχαχαχαχα ωραία συνταγή!!!! :woohoo:

Γιώτα πολύ φθηνά είναι 40ευρώ!!!! νομίζω αξίζει πιο πολλά!!!

Δημοσίευση

Σχολαει καλεεεε παει να παραλαβει το ξωτικο απο τον παιδικο...

Γιωτα λες να μαλιοτραβιουνται στο παιδικο τα παιδια μας;;;;

την κοπαναω και εγω με ελαφρα πηδηματακια

χαχαχα

Δημοσίευση

Χαχαχα σας διαβάζω και γελάω!!!!

Εγώ ούτε καν ξέρω τι ζώδιο θα βγεί το νινί. 22 Δεκεμβρίου περιμένω!

Καμία βοήθεια;;;;;;;;;;

Κοιμήθηκε η Ειρήνη και βρήκα λίγο χρόνο ανάμεσα στα πλυντήρια και το συμμάζεμα για να σας γράψω...

Τα χω παίξει από τη ζέστη....

Βγήκα να απλώσω και να μαζέψω ρούχα και έσταζα από τον ιδρώτα. Η Ειρήνη από το πρωί πάει στην πόρτα και λέει 'α πύγω α πύγω' (μετάφραση:θα φύγω) .

Εδώ που τα λέμε και γω θέλω να φύγω. Μου κακοφαίνεται γμτ........

Νατάσα γαμπρός ο Μιχαλάκης!!!

Φτου φτου!!!!

Θου μπράβο στο Ντόντο!!

Χρύσα μου είπε η Θου για τον καφέ και αν βολέψει ίσως έρθω. Ό,τι και να σου πω για το VBAC είναι λίγο. Με πμ δε θα βολέψει. Θα τα πούμε καλύτερα από κοντά. Ίσως ανοίξω και κάποιο θέμα σχετικό όταν έχω χρόνο για να γράψω διάφορα που έχω βρεί.

Γιώτα που σαι καλέ;;;;

Δουλευείς;;;;;

Γωγώγκαστρούλα!!!!!

Άντε και με έναν γιο. Από τη Θου όμως μην περιμένεις πρόβλεψη....

Αλλού ντ'αλλού τα ψάρια του γιαλού!!!

Λένα τι κάνει ο Αναστάσης;;;;;

Καλά να περάσετε στα ταξιδάκια σας!

Σας είπα, δεν σας είπα.........

Πρίν φύγουμε για διακοπές ζυγίσαμε την Ειρήνη και ήταν 9200. Χθες τη βάλαμε στη ζυγαριά του μανάβη και με το πάμπερς τη έδειξε 10300!!!!!!!!!

Ουάου!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Και να χάνει η ζυγάρια,έστω και αν πήρε 500γρ είναι πάρα πολύ καλά!!!

Μισό κιλό έπερνε βρέφος...

Δημοσίευση

DeniM έγραψε:

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΙΓΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ... ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ....

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ! Ε;! ;)

έγκυος?????!!!!!! :woohoo:

συγχαρητήρια......μα τι γίνεται επιτέλους? :ohmy:

Δημοσίευση

Deni μου καλωσόρισες....Τι κάνει η κουκλάρα σου;;;;;;

Να υποθέσω ότι είσαι εγκυούλα κι εσύ;;;;;;;;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Συγχαρητήρια.....

Νατασάκι μπράβο!!!!!!Πήρε αρκετό βάρος....

Άσε κι εμένα όλη την ώρα λέει "Μαμά κάτω, κάτω..."Επειδή στο χωριό ήταν μονίμως στην αυλή, στην παιδική χαρά που της έχει φτιάξει ο παππούς της...Τη λυπάμαι, αλλά τι να κάνω;;; :dry::dry::dry:

Εγώ πάλι Νατάσα νομίζω ότι θα είναι Τοξοτάκι.....Έχεις δει φύλο φιλενάδα;;;;;

Καλέ οι υπόλοιπες από τώρα σχολάτε;;;;Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω... :(:(:(:( Θέλω κι εγώ...Έχω όμως τουλάχιστον 4 ώρες μπροστά μου.... :(:(:(:(

Δημοσίευση

Demi δεν το πιστεύω..........Κι εγώ ΑΝ είμαι, τόσο θα είμαι περίπου... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Τελευταία ΠΗΤ πότε είχες;;;;Εγώ 29/6....

Και αν θυμάμαι καλά είναι κοντά και τα μωράκια μας..Η Ιωάννα μου γεννήθηκε 11/4/2009....

Έκανες τεστάκι, χοριακούλα, πήγες στο γιατρό;;;;;

Δημοσίευση

ΤΕΡ: 1/7

ΤΕΣΤ CLEARBLUE 30/7 ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ + ΝΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΒΡΑΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ!

Η ΠΕΝΥ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 28/4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ!!! ;)

Δημοσίευση

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ;;; Ή ΧΟΡΙΑΚΗ;;; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ;

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 28 ΜΕΡΕΣ ΝΤΑΝ: ΡΟΛΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ! ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΙΛΙΑΣΤΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!

Δημοσίευση

Deni μου εγώ είχα τελευταία ΤΕΡ 1/7 όταν ήμουν έγκυος στην Ιωάννα μου.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: Και είχα ΠΗΤ 9/4...Αλλά τελικά γέννησα 11/4.... :laugh: :laugh: :laugh:

Βασικά εγώ έχω κύκλο 35 ημερών και γι'αυτό δεν έχω κάνει τεστ ακόμα...Βασικά εμένα ειδικά μετά τη γέννα ο κύκλος μου απορυθμίστηκε τελείως.... :(:(:( Αλλά τους τελευταίους 8 μήνες είναι ρολόι...Θα δούμε λοιπόν..Θα περιμένω 1-2 μέρες ακόμα και θα δούμε...

Βασικά προβληματίζομαι γιατί δεν ξέρω αν θα είμαι πάλι τόσο τυχερή...Στην Ιωάννα μου στον πρώτο μήνα ελεύθερων επαφών έμεινα έγκυος....Και δεν ξέρω αν μπορεί να συμβεί και τώρα... :dry::dry::dry:

Μου φαίνεται ψιλοαπίθανο να έμεινα πάι με τη μια έγκυος... :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

συμπεθερονι αντε ελα κ συ για καφε..

η γιωτα δε ειναι σιγουρο...

ντενη?????????

αντε με το καλο!!!!!!!!!

πηγες γιατρο???????

καλε ποτε εκοψε μονη το θηλασμο η μικρη?

εδωσες ξενο?

για πες?????????

ποσο καιρο εχει?

ρε γωγω μας γκαστρωσες..

μια λες σημερα θα παρεις τεστ..μια σε 1-2 μερες..

εεεεεεεεεεεεεεεε θα κατεβω αθηνααααααααααα :P:P:P:P

Δημοσίευση

Βαρέθηκα και να το συζητάω ρε συ Θούλη...Σας γκάστρωσα πραγματικά.... :blush::blush::blush::blush:

Όοοοοοοοταν λοιπόν κάνω τεστ ή χοριακή, θα σας ενημερώσω..... :dry::dry::dry:

Και το φοβερό βέβαια ξέρεις ποιο θα είναι ε;;;;Να μην είμαι έγκυος..... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ώρες ώρες είμαι 100% σίγουρη ότι είμαι και μετά λέω "Μπα, αποκλείεται..." :unsure::unsure::unsure::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

προτιμω να μιλαω για γκαστριτιδα παρα γγια ζωδια\αχαχαχαχα

κ να μη εισαι δε πειραζει..αλλα εισαι ρε..το αγορι πιαστηκε κ θα το δεις..

ασε τη νατασα να λεει

νατασαααααααααααααααααα

αντε να σε δω να σε κανω το σταυρο

θα σκασω..

Δημοσίευση

τι κανετε κουκλες?

νυσταζω...ημουν πρωι και μου εφερε ο αντρας μου την μικρη στην δουλεια....το εκανε ακομα πιο τρελοκομειο απο οτι ειναι......!

πολλες εγγυμοσυνες διαβαζω............

με το καλο!

Νατασουλα δεν εχω λογια για το γιο!

Δημοσίευση

Αφροδίτη Ταυράκι και συ;;;;;;

Και ο άντρας μου!!!! Τα καλύτερα παιδιά!!!!!!!!!

:P:P:P:P

Γιώτα έ-έ-έρχεται!!!!!!!!

Άντε και άλλο νινί στην παρέα!!!!!!

Θου χαχαχαχαχα ακόμη γελάω με τη σιγουριά σου!!!!!!!

Τελικά δε θα μπορέσω το Σάββατο γιατί θα ξαναφύγουμε. Δεν την παλεύω εδώ πέρα...

Γωγώ θα μας σκάσεις!!!!!

Άντεεεεεεεεεε.........

Τώρα τα έψαξα τα ζώδια! Αν βγει στις 22/12 θα είναι Αιγόκερως σαν εμένα! Αν βγει πριν θα είναι τοξοτάκι!!!

Φύλο δεν ξέρουμε με σιγουριά! Μάλλον είναι κορίτσι μου είπαν.

Την Πέμπτη έχω γιατρό και στις 20/8 Β'επιπέδου οπότε θα ξέρω στάνταρ τότε!

(Άσχετο) Με την SIFOS μιλάς; Τί κάνει; Χάθηκε...

Δημοσίευση

Νατασάκι μιλάμε με μηνύματα και mail...Τρέχει κι αυτή με τη μικρή της, δουλειά κλπ...Απ'ότι μου έλεγε προς το παρόν δε σκέφτεται για 2ο....Έχουμε πει να βρεθούμε πριν φύγουμε διακοπές...Αν συναντηθούμε, θα σου πω νεώτερα....

Οσο για την αυχενική μην το δένεις ότι είναι κορίτσι....Εμένα μου έλεγαν όταν είχα κάνει αυχενική στην Ιωάννα ότι έχω αγόρι και είχα πέσει στα πατώματα... :angry::angry::angry: Στη 19η εβδομάδα ο γιατρός μου είδε ότι έχω κορίτσι και μετά όταν πήγα για β επιπέδου ο ίδιος γιατρός που μου είχε κάνει την αυχενική μου το επιβεβαίωσε... ;);)

Ρε Νατασάκι θα σε δω όταν ανέβουμε;;;;; :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

απολαμβάνω στιγμές ηρεμίας-ησυχίας: έβαλα την ΡΕΑ για ύπνο και ο Λουκάς πήγε με τον μπαμπά του να πλύνουν το αυτοκίνητο (αντρικές δουλειές!!!) και εγώ είμαι μόνη...... :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...