Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοιτα δεν ξερω για αλλα αλλα το συγκεκριμενο ειναι περιοπης!!!

βεβεια εχει κρεμασμενα και μια δεσμιδα σκορδα απ'εξω , ενα ματι ναααααα με το συμπαθιο..γραφει με μεγαλα νεον γραμματα που αναβοσβινουν Love house καθαριστρια που καθαριζει και αεριζει, ειναι διοροφο, εχει εναν τεραστιο ηλιακο θερμοσυφονα πανω και φυσικα ειναι βαμενος ροζ..εχει κανα 2-3 σπιτια καομα γυρω..αλλα κανενα δεν ειαι τοσο φροντισμενο..

Αυτα οσα βλεπω απ'εξω...μεσα δεν εχω ιδεα τι γινετε καθως σε ολα ανεξαιρετος τα πατζουρια ειναι κλειστα.

Κοιτα και εγω αυτην την αποψη ειχα..και μαλιστα δεν εχει καιρο που ελεγα στα κοριτσια για ενα τεκνο με μηχανη που ειδα να βγαινει..και ειπα...τι βιτσια εχει τωρα αυτο το παιδι..και παει στις π....νες...ακομα και μια ξεπετα που λκεει ο λογος..θα εβρισκε να του κατσει ...μεταξυ μας..και εγω θα του καθομουν τοσο τεκνο που ηταν...χιχιιχιχ

Εγω παλη ειμαι του προαστεου..

θα ηθελα να ζουσα σε καποιο απο τα μικρα χωρια που εχει η Θεσσαλονικη σε σπιτι μεζονετα με κηπο..

εχουμε κατι φιλους που μενον στον πενταλοφο..ειναι χωρις πλακα 15 λεπτα απο το κεντρο της πολης..ειναι καταπρασινο, εχου σπιτακι - μικρο μεν- αλλα τεραστια αυλη..και 2 παιδια..με 2 σκιλια.

Να πω δε πως το ιδανικο μερος για να μεινω ειναι το δυτικο Πηλιο...

Πορταρια, Τσαγκαραδα, Ζαγορα...για μονιμη εγκατασταση εκει...θα πουλουσα και εγω το κορμι μου...χαχαχαχαχα

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

"Ποδαράτο" λέγεται

Συμφωνώ σε αυτά όσο είναι μικρά τα παιδιά.

Όσο μεγαλώνουν όμως και χρειαζόμαστε φροντιστήρια ή εξωσχολικές δραστηριότητες? Ή όταν θα θελουν ν βγαινουν έξω πως θα γυρίζουν?? :huh:

10 λεπτα με το αυτοκίνητο είναι.

Τα πρώτα τώρα τελειώνουν ξέρω μια οικογένεια που μπήκε πριν ένα μήνα περίπου. Αλλά έχουν να γίνουν ακοοομααα πολλάααα άλλα 25.

+ το εμπορικό που τώρα ξεκίνησε

Ακριβώς δίπλα έχει σχολείο και γυμναστήριο.

Επίσης σχετικό με αυτό που λέω παραπάνω για τις μετακινήσεις στο κέντρο σκέφτομαι ότι όταν θα βγαίνουν ή θα θέλουν να αργήσουν ή σε έκτακτες περιπτώσεις θα μπορούν να γυρίζουν στο σπίτι των γονιών μου.

Είδατε?? Όλα τα σκέφτομαι.

Τώρα λεφτά μου μένει να σκεφτώ που θα βρούμε :laugh:

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Να πω δε πως το ιδανικο μερος για να μεινω ειναι το δυτικο Πηλιο...

Πορταρια, Τσαγκαραδα, Ζαγορα...για μονιμη εγκατασταση εκει...θα πουλουσα και εγω το κορμι μου...χαχαχαχαχα

Λέμε να κάνουμε ένα τουρ κατα κει το Σ-Κ

Από δω φεύγουμε κατευθείαν για Βόλο σήμερα μόλις σχολάσω

Δημοσίευση

ΑΧΧΧ Ο καημος μου...

εχω παει ολες τις εποχες του χρονου...και εχω ερωτευτει το μερος...

Επισης μου εχει αρεσει πολυ στη Δραμα..αλλα το πηλιο δεν το αλλαζω...

ειναι ιδανικο για μεν απου δεν αντεχω τη ζεστη...και εχει πολλα νερα γαργαρα να τρεχουν!!!!

Δημοσίευση

Συγγνώμη ρε MariaIoanna για 10 λεπτά δρόμο προβληματίεσαι;;;;; :ohmy::ohmy::ohmy: Πας καλά κορίτσι μου;;;Εγώ νόμιζα ότι θα είναι τουλάχιστον μισή ώρα από το κέντρο.... :blink::blink:

Για έλα μια βόλτα στην πρωτεύουσα να δεις πόση ώρα χρειάζεσαι για να πεταχτείς κάπου...:angry::angry::angry:

Εμάς τα πιο κεντρικά σημεία είναι 10 λεπτά από το σπίτι μας...Έχει κοντά μόνο φούρνο, ψιλικατζίδικο, φαρμακείο, μανάβικο, σχολεία και παιδική χαρά...Μαγαζιά, τράπεζες κλπ θέλεις αυτοκίνητο για να πας....

Χθες στο σπίτι που πήγαμε και είδαμε ήταν σε κάτι κατσάβραχα, τέρμα Θεού και δεν είχε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ γύρω γύρω..Και ρώτησα το αυτονόητο...Φούρνο, ψιλικατζίδικο κλπ;;;;Και η απάντηση που πήρα ξέρετε ποια ήταν;;;; "Α, για αυτά θέλεις αυτοκίνητο...Είναι κανένα τέταρτο από εδώ..Με τα πόδια δεν πας.." Και λέω εγώ..."Η πεθερά μου που δεν οδηγεί πώς θα πάει κάπου αν χρειαστεί κάτι το παιδί;;;;;Να τη χαίρεστε τη θέα σας..." :angry::angry::angry::angry::angry:

Και ζητούσαν 250.000 ευρώ για μια μεζονέτα ορόφου 125 τμ....Πολυτελέστατη δε λέω, αλλά όχι να χρεωθούμε για να είμαστε εμείς και οι λύκοι... :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

ΜαρίαΙωάννα, όλα αυτά καλά που λες αλλά μέχρι τα κορίτσια σου (και τα 20!! χαχαχα) φτάσουν σε ηλικία που θα βγαίνουν κ.λπ. εσείς μπορεί να μην είστε καν στη Λάρισα, άσε που και οι συγκοινωνίες - ελπίζω- να βελτιωθούν οπότε κανένα πρόβλημα!!!, η Λάρισα είναι μία από τις πόλεις που έχει κυκλοφοριακό πρόβλημα και αρκετό καυσαέρο για επαρχιακή πόλη!!!

ο άντρας μου έχει ένα συνάδελφο που τα παιδιά του (ηλικίας 20 έως 25) έφυγαν από το σπίτι και θέλει να πουλήσει την μονοκατοικία με τον κήπο και να έρθει Βόννη να μείνει σε διαμέρισμα στο κέντρο, αφού είναι μόνο το ζευγάρι (50 ετών), μπορείτε να κάνετε και αυτό, το οποίο και θα προτιμούσα!!!

Έχω κάνει το γύρο του πηλίου και ήταν υπέροχα, μέχρι Τρίκερι έφτασα μέσα σε μία μέρα με μια φίλη....αλλά πηγαίνοντας είδαμε από ψηλά μια τέλεια παραλία είχε μόνο ένα ταβερνάκι και η παραλία ήταν πολύ μικρή, τα νερά υπέροχα καταγάλανα και πεντακάθαρα...εννοείται ότι κατεβήκαμε για μια βουτιά...παρκάρεις πάνω στο δρόμο!!! Υπέροχα ήταν!!!

Δημοσίευση

κρίμα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμη υπάρχουν τα απάτσι!! είναι πολύ παλιά......γενικά παίρνουμε ό,τι παλιό υπάρχει και εμτά κλαίμε τους χειριστές!!!!

Δημοσίευση

:( :( :(

Γίνονται συνέχεια τέτοια δυστηχήματα, το κράτος συνέχεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη του και εξακολουθεί να δίνει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για σάπια εξοπλιστικά προγράμματα για να παίρνει τις μίζες και τις προμήθειες που τους τάζουν.... :angry::angry::angry:

Τους έχω σιχαθεί τόσα χρόνια...Αλλά δε χάνουν το δικό τους παιδί...Τα ξένα πεθαίνουν... :(:(

Δημοσίευση

κου κουυυυυ τζα :woohoo:

τι κανετε?

εγω μολις εφαγα γιαχνη..

ο μικρος σημερα τελευταια μερα στο παιδικο..

μετα απο σεπτενβρη

περιμενω πως κ πως να βγουν τα αποτελεσματα απο τους παιδικους..

σημερα ειπανε :angry::angry::angry:

ρε μαρια αν 100 τμ ειναι μικρο δηλ το δικο μας σπιτι ειναι σπιτι σκυλου :P

ειναι 65-70 βιας..

κριμα για το δυστηχημα... :(

αργι ποτε θα με δειξεις τη κηπο εχεις???????

σες μη το δινεις γαλα φρεσκο ρε το βραδυ..θα απευδησεις να κοψεις μετα κ αυτο..

γωγωκα ο γιος καλα? :P :laugh: :P

γιωτουλα μου τι κανεις?ποτε πας χιο ξερεις?

αφρο με το καλο αυτριοοοοοοοοοοο

θα γινεις θειουλα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

τα φιλια σε ολες..

σημερα σχολαω 8 :angry:

Δημοσίευση

Μαρθούλα παίζεις με τον πόνο μου;;;;; :(:(:(:(:(

Καλάααααααα....Μπα, δε θα είμαι εγκυούλα... :dry::dry:

Θα περιμένω να αδιαθετήσω... :dry::dry:

Να σε ρωτήσω τι είναι το γιαχνί;;;;; :blush::blush::blush: Ακουστά το έχω αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι φαγητό είναι... :blush::blush:

Δημοσίευση

gwgw o giatros ths eipai oti einai psila kai tiligmeno kai giauto tha kanei kaisarikh .

mariaiwanna eixa etimasei kimeno me uper kata alla efiga bastikaapo to spiti kai xathike.

tha sou pw aurio....alla gia 10 lepta kaneis etsi!!!! :blink:

kai egw se 70 menw kai pername kala .entaksi tha hthela megalitero alla to agorasame monoi mas kai mexri ekei ftaname xoris na fobomaste oti tha ginei strabh kai den tha plirononte oi doseis .

Δημοσίευση

καλα ρε γωγω δε ξερεις το γιαχνι???

κ αν σε ζητησει αυριο μεθαυριο ο γιος?

χαχαχα

ειναι πατατες βραστες με σαλτσα.

εγω τα κανω στη χυτρα.

πατατες λαδι ριγανι νερο κρεμμυδι σαλτσα αλατι πιπερι κ δαφνη..

κ μετα τις πατας τις πατατες τις κανει πουρε με το ζουμακι κ τριβεις κ τυρακι μιαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Δημοσίευση

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα......Εμένα ο γιος μου θα μάθει να τρώει ότι αρέσει και στη μαμά...Οπότε γιαχνί δε θα φάει ποτέ.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εγώ χθες έφτιαξα αρακά λεμονάτο...Έγινε τέλειοοοο...Σήμερα τι να μαγειρέψω;;;; :dry::dry::dry: Γαύρο τηγανιτό, τσιπούρα ίσως;;;;; :dry::dry:

Να σου πω μαρή Θούλη...Αλήθεια τι θες να έχεις στην κοιλίτσα;;;;;Αγόρι ή κορίτσι;;;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Αλήθεια Θουλάκι;;;;; :ohmy::ohmy::ohmy:

Μπράβο ρε θηρίο....Εγώ άμα δεν έκανα κορίτσι θα τρελαινόμουν.... :blush::blush::blush: Ήθελα σαν τρελή!!!!!!!!!Τώρα που την έβγαλα την κοράκλα, δε με νοιάζει, αλλά προτιμώ αγόρι.... :P:P:P

Καλά ρε πάλι θα το αφήσεις να το μάθεις όταν γεννήσεις;;;; :dry::dry: Πώς αντέχεις;;;;; :silly: :silly: :silly:

Φρανιτάκι μου γλυκό...Καλό ταξίδι...Να περασετε τέλεια, καλή προσαρμογή και μη μας ξεχάσεις... :silly: :silly: :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ανετα αντεχω..κ ας ηταν κ 20 μηνες..αληθεια..

για τους αλλους δε αντεχω να μη ξερω

για τοοοοσο ανωμαλια ρε συ...χ

αχαχαχαχαχαχαα

κοριτσι ηθελα οταν εμεινα στο θοδωρη..μετα ηθελα αγορι κ πριν γεννησω δε ειχα προβλημα..κ βγηκε ενας παλικαρας ναααααααα

3030

χαχαχα

Δημοσίευση

Εγώ και για τους άλλους θέλω να ξέρω...Πόσο μάλλον για μενα.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Να σου πω..Όταν δει ο γιατρός σου το φύλο πες του να μπει στο mammy και να μου στείλει pm να μου πει αν είναι αγόρι ή κορίτσι.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo:

Παίδαρος 3030.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Η Ιωάννα γεννήθηκε 3150....3030 ήμασταν όταν φύγαμε από το μαιευτήριο...Η Ιωάννα δηλαδή..Γιατί εγώ ήμουν 330 κιλά.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

χαχαχαχαχαχαχααχαχα

κοιτα πριν 2 μερες με ειπε οτι ηταν 3150

κ τελικα γεννηθηκε 3030

εκανε το ατιμο τη διαιτα του..χαχαχαχαα

πολλα κιλα εναλες?

εγω οχι..μονο 19

χαχαχα

ντοινκκκκκκκκκκκκκκ

Δημοσίευση

Εσύ όπως τα έβαλες τα 19 έτσι τα έβγαλες κυρία μου.... :evil::evil:

Εγώ έβαλα 16, βγήκα από το μαιευτήριο και πόσα είχα χάσει;;;;;;

3..... :evil::evil::evil::evil::evil: Σοκ!!!!!!!

Μετά από πολλούς μήνες έχασα άλλα 8 και τα 5 μου έχουν κατσικωθεί.... :angry::angry::angry::(:(:(:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Δημοσίευση

Πού είναι η διάσημη του τρένου?????????!!! :)

Ωραία η συνέντευξή σου Αφροδίτη μου, αν και την διάβασα με διακοπές καθότι η μικρή δεν με άφηνε θα την ξαναδιαβάσω όταν έχω ησυχία πάλι!!!! :)

Δημοσίευση

εγω εχασα στη κλινικη 7

κ τα αλλα μεχρι που χρονισε..

τωρα ειμαι ενα κιλο μειον..

αντε να δουμε σε αυτη τη εγκυμοσυνη πως θα παω..

σε φιλω..σχολαωωωωωωωωωωωωω

εσυ ακομα?????????????

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Να σου πω την αλήθεια επειδή την έχουμε δοκιμάσει πόσες φορές και δεν την ήθελε δεν ασχολήθηκα άλλο, λέω δεν τη θέλει και τέλος. Έχω μόνο το πολύ μικρό νούμερο που καμία φορά παίζει αλλά δεν την κρατάει. Τώρα που μου το είπες σκέφτομαι μήπως να πάω να πάρω το νούμερο για την ηλικία της να την δοκιμάσω, μπορεί σε τέτοιες φάσεις να την πιάσει!!
    • Είναι όντως λίγο ψηλά η tsh για ασφαλή σύλληψη θέλουμε ιδανικά κάτω από 2. Έχεις δει ενδοκρινολόγο; 
    • κορίτσι μου σίγουρα το θυρεοειδη θα τον δω γιατι είχα βρει μια εξέταση πριν κανα εξάμηνο που είχα κανει την  tsh και ηταν στο 3.03, δεν ειναι λίγο υψηλή για σύλληψή??γιατι η ωορρηξια γινεται και σίγουρα σπερμοδιάγραμμα  ο σύντροφος.Σίγουρα η καλύτερη διατροφή και η ασκηση βοηθούν σωματικά και ψυχολογικά.
    • Ωραία  συγχαρητήρια κοριτσι μου!!!  Ηταν αναμενόμενο μιας κ η γραμμη ηταν αχνη!!! Καλούς διπλασιασμους τώρα!!! Το σπορακι να πιαστεί καλά και ολα να πανε κατ ευχήν!!!!🙏🙏🙏🙏
    • Καλησπέρα Κορίτσια  @Eirin Ναι νομίζω πως είναι καλύτερα όταν το νιώσεις πως σου χρειάζεται να πας σε ένας εξειδικευμενο Γυναικολόγο όπου και θα αξιολόγηση της κατάσταση σας και θα σας προτείνει λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν σου λένε με την μια πήγαινε για εξωσωματική ειδικά αν οι εξετάσεις είναι καλές. Αλλά όπως λες και εγώ την παρακολουθώ την coah και με ηρεμεί ο τρόπος της. Πιλατες με βιντεακια στο YouTube κάνα μισάωρο ίσα  κάνω μια ήπια ασκηση γιατί δεν έκανα τίποτα... Τα γλυκά κρατιέμαι να μην τρώω κ αποφεύγω να φτιάχνω η να αγοράζω αλλά από κανενα κομματάκι σοκολατιτσα τρώω να μη  μου πέσει κ το ζάχαρο...χάχα Ούτως ή άλλως όλα με μέτρο δεν πειράζουν οπότε φάε ότι σου κάνει όρεξη!! Αν γράψεις στο chat gpt διατροφή για ενίσχυση γονιμοτητας θα σου βγάλει κάποιες συμβουλές.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...