Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜαρίαΙωάννα 20 παιδί?!!!! μπράβο θηρίο πώς τα καταφέρνεις με τόσα?!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo:

η αδελφή μου έκανε τα χαρτιά της για το προνήπιο για τον ανηψιό και δεν θα τον πάρουν (1% πιθανότητα να τον πάρουν) γιατί παίρνουν τα αλβανάκια....ρατσίστρια δεν είμαι (άλλωστε ο άντρας μου δεν είναι Έλληνας), αλλά μήπως θα έπρεπε να παίρνουν ένα ποσοστό ξένους? αυτό το σχολείο θα έχει μόνο αλβανάκια, αν θεωρηθεί ότι οι Έλληνες γονείς δουλεύουν και οι 2!!!!

ιδιωτικός που ρώτησαν είναι 400ε! και ο κρατικός 200ε!

Γιώτα δεν πήραμε δωράκι γιατί αυτό πρέπει να οργανωθεί από τον υπεύθυνο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων!!!

Πάντως εγώ της ευχήθηκα Alles Gute!!,

όλα τα παιδιά την συμπαθούν, κοιμάται μαζί τους!!! χαχαχα εννοώ στον ίδιο χώρο για να τα προσέχει!!!! :laugh:

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ναι ρε κορίτσια συμβαίνει να είναι παντού αλβανάκια κλπ..

Και ναι δεν θα ήθελα να στείλω τα παιδιά μου σε ένα σχολείο που θα είναι τα περισσότερα ξένα παιδάκια.

Έχω ακούσει διάφορα αλλά να μην μιλήσω περισσότερο μη μας πουν και ρατσίστριες αλλά... δεν το θέλω.

Οπότε του χρόνου να είμαστε καλά θα τις πάρω και τις 2 εδώ.

Argi θέλω άλλα 18!!!!!

Χαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Τι να πω και εγω που οταν θα παει ο γιος μου νυπιαγωγιο...δεν θα μιλαει κανενα αλλο παιδακι Ελληνικα......

Θα τον στειλω νιπηαγωγειο στο Ευοσμο..

Εγω δεν ειμαι ρατσιστρια..γιατι εχω ζησει στο εξωτερικο και ξερω πως ειναι..α

αλλα ρε παιδια σορυ κιόλας..φταιμε και εμεις...

Υπαρχουν χωρια στην Χαλκιδικη αλλα και στην Θεσσαλια και στην Πελοπονισο οπου δεν υπαρχουν καθολου Ελληνακια..ειναι 100% Αλβανακια...

Ειοναι στογμε ςπου λεω πως σε μερικα Χρονια Η Αλβανια θα προσαρτησει την Βορεια Ελλαδα χωρις πολεμο....γιατι θα ειναι οι Ελληνες μειονωτητα

Και δεν το λεω απο κακια..αλλα το κεφαλι μας φταιει.

Ξερω παρα πολλους γονεις- φιλους των γονιων μου με μαγαλη ακινητη περισουσια στην Χαλκιδικη με χωραφια που παραγουν σταφιλια, βερικοκα κλπ κλπ..τα παιδια τους δεν τα σπουδαζουν γεωπονους, χιμηκους..να μεινουν στα χωρια, να εχουν μια καλυτερη ποιοτητα ζωης, να διαφεντευουν τα χωραφια και να δουλεψουν τη γη των παπουδων τους..οοοχχχιιι..τα σπουδαζουν προγραμματιστες, θεατρολογους, δικηγορους...και οχι στην Ελλαδα..γιατι δεν περανανε στα πανεπιστιμια..αλλα στο εξωτερικο...

Γιατι;;;;;;

Τι θα γινει ολη αυτη η γη...αμαρτια δεν ειναι;;;

Δημοσίευση

τελικά μίλησα με τον άντρα μου και ετοίμασε ο Σύλλογος Γωνέων και Κηδεμόνων ένα δωράκι...έστειλαν email!!!!,

είναι περί τα 60 ή 64 αλλά δεν της φαίνεται αν λείπει αυτή παίρνει άλλη υπνάκο!!!!, την αντικαταστάτρια την φωνάζουμε δεσμοφύλακα!!!!

και εμείς εδώ ψάχναμε να βρούμε παιδικό-προνήπιο-νήπιο που να είναι αμιγώς γερμανάκια (δεν θέλαμε ένα συγκεκριμένο έθνος, εσύ Γιώτα ίσως κατάλαβες ποιό!), βρήκαμε αλλά θα δυσκολευτούμε να βρούμε δημοτικό!

και ο λόγος είναι ότι αυτό το έθνος υποβαθμίζει το επίπεδο της κλάσης και του σχολείου γενικότερα!!!

ΜαρίαΙωάννα άντε με το καλό τα άλλα 18!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Και ναι δημιουργούν πολλά προβλήματα στα νήπια κάποια παιδάκια που φυσικά δε φταίνε αυτά αλλά οι γονείς τους που τα μεγαλώνουν μέσα στην πονηριά. Φυσικά και υπάρχουν και ελληνάκια αλλά τυχαίο είναι που τα περισσότερα είναι αλβανάκια?? Δε νομίζω. Μιλάμε για πονηριά όμως που δεν θα ήθελα τα παιδιά μου σε καμία περίπτωση να συναναστρέφονται με αυτά τα άτομα

Argi συμ,φωνώ μαζί σου. Ακριβώς αυτό ήθελα να εκφράσω. Υποβιβάζουν όλο το σχολείο

Δημοσίευση

xaxaxaxax Γιωτα μπορει μετα η κορη σου να λεει πως ειναι Σμυρνια...χαχαχαχαχα

Σε καλο μας..

Πειναω!!!!

Κουβαλιθηκε και ο μπος και δεν μπορω να πεταχτωστα σταρμπακσ..να παρω εναν καφε και κανενα σαντουιτσακι με σολωμο....μνιαμμμμμμ

Δημοσίευση

Argi έγραψε:

και ο λόγος είναι ότι αυτό το έθνος υποβαθμίζει το επίπεδο της κλάσης και του σχολείου γενικότερα!!!

:

κλάσης έγραψα και δεν το διορθώνετε? τάξης εννοούσα!!!! χαχαχα επηρεασμένη από το classroom!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα ο προϊσταμενός μου λείπει σε άδεια.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αλλά τώρα έχω φορτωθεί και τη δική του δουλειά... :(:(:(

Επιτηρώ, τον ενημερώνω, γράφω πιο πολύ... :angry::angry::angry:

2 εβδομάδες έμειναν ακόμα....Που θα πάει;;;Θα περάσουν!! :angry::angry::angry::angry:

Αλήθεια Θεσσαλονικιές εκτός από τη Λένα θα δω καμία άλλη όταν θα ανέβω;;;;; :blush::blush::blush::blush:

Εγώ παρήγγειλα απ'έξω ένα freddo γλυκό ( :blush::blush: ) και πήρα πριν έρθω μπισκοτάκια Digestive χωρίς ζάχαρη...

Κορίτσια είναι δραματικό αυτό που συμβαίνει με τα σχολεία...Το 70% των παιδιών αλλοδαπά...Εγώ θα κοιτάξω δύο δημοτικούς που έχει κοντά στο σπίτι και αν δεν μου κάνουν θα την πάω σε ιδιωτικό...Του χρόνου βέβαια.. :laugh: :laugh:

Όσο για σχολείο, θέλω να την πάω σε ιδιωτικό...Ειδικά γυμνάσιο-λύκειο...Μη μου μπλέξει πουθενά το βλαστάρι μου... :dry::dry:

Αλλά τα όνειρά μου είναι μεγάλα...Όμως όχι για την τσέπη μου...

Θέλω να την πάω στο Αμερικάνικο Κολλέγιο.... :blush::blush:

Καλύτερος είναι ο Παπανδρέου, η Αγγελοπούλου και όόόόλοι αυτοί από μενα;;;; :laugh: :laugh: :laugh: Σιγά επειδή είναι λίίίίγο πλούσιοι;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια κάνουμε έναν έρανο για να στείλω την Ιωάννα στο Κολέγιο;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ρε παιδιά, άσχετο με το τρενάκι, αλλά έλαβα στο fb μήνυμα και αίτημα φιλίας από έναν Τούρκο!!!!!

το μήνυμα το διέγραψα κατευθείαν χωρίς να το ανοίξω, το μόνο που διάβασα ήταν ότι είναι 30 ετών και σπούδασε σπορτ!!!!

καλά πού με βρήκε?! :ohmy: μήπως δεχτήκατε και εσείς?

Δημοσίευση

Κι εγώ ρε θέλω να τη στείλω στα καλύτερα σχολεία.

Να κάνουν τα μεταπτυχιακά τους και τα διδακτορικά τους στα εξωτερικά (φυσικά θα πάω κι εγώ μαζί τους)ααχ

Και αν είναι για έρανο εγώ ζήτησα πρώτη Γωγώ για το καινουργιο σπίτι χαχαχαχαχα Προηγούμαι!!

Τούρκοι μου έχουν κάνει και μένα αίτημα. Φυσικά πήρανε Μπ...ο

Αν και κορίτσια εδώ που τα λέμε τα δάνεια που λέμε να πάρουμε πιο πιθανό είναι να αφήσουμε και χρέη στα κορίτσια

Δημοσίευση

Αρτζ..οχι δεν δεχτικα...εγω γεννικα δεν απανταω σε αιτημα φιλιας αν δεν ξερω εστω λιγο το ατομο...φυσικα φωτο αλλα και δημοσιευσεις προφιλ βλεπουν μονο λιγοι και επιλεκτοι

Δημοσίευση

Ααααααααααααααααααααα.....Τουρκους ακούω...Λέτε παντρεμένες γυναίκες να ζήσετε τον έρωτα Ναζλί και Νίκου στο τούρκικο έργο;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια κι εγώ αν δεν ξέρω, δεν κάνω αίτημα δεκτό αν δεν ξέρω...Και επειδή δέχομαι πολλά από άλλες μαμάδες, κοιτάζω τις κοινές φίλες και της δέχομαι.... :laugh: :laugh: :laugh:

ΜαρίαΙωάννα κι εμείς ψαχνόμαστε για σπίτι...Το αποφάσισα..Θα πουλήσω το κορμί μου..... :laugh: :laugh: :laugh: Η λέτε να γυρίζω κανένα dvd;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

και μένα Χρύσα μόνο φίλοι βλέπουν προφίλ κ.λπ.....δέχομαι πολλά αιτήματα από κοπέλες του μάμμυ προφανώς αλλά δεν μπορώ να δεχτώ όλες γιατί απλά δεν τις "ξέρω", δεν έχω μιλήσει ποτέ!!!

και δεν ξέρω και το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν!!!

Δημοσίευση

καλημερα

σημερα ερχετε η μαμα μου ,αυριο κανει καισαρικη η νυφη μου και θα δουμε επιτελους τον μικρο .

στην παιδικη χαρα που παμε βρισκουμε εκει πολλα αλλοδαπα παιδακια με τους γονεις τους ,τα παμε μια χαρα και με τα παιδακια και με τους μεγαλους ....δεν ξερω αργοτερα σε μια σχολικη αιθουσα τι θα γινει .

Ωρες ωρες θα προτιμουσα να εμενα στο χωριο μου .....να παιζει σαν παιδι στην αυλη και στις γειτονιες ,να ζει μεσα στην φυση .....ενα αλο μου κομματι ομως δεν θα αντεχε να ζει ξανα πησω στο χωριο και ουτε θα ηθελε να μεγαλωσει εκει μονιμα το παιδι μου .εζησα σε χωριο μεχρι τα 18 μου και ξερω και τα θετικα και τα αρνητικα .

μαριαιωαννα εγω στην θεση σου θα προτημουσα αυτον τον οικισμο που μασ εδειξες απο το κεντρο

αν θες σου λεω και τα θετικα του οικισμου και τα αρνητικα του κεντρου .

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

καλημερα

σημερα ερχετε η μαμα μου ,αυριο κανει καισαρικη η νυφη μου και θα δουμε επιτελους τον μικρο .

στην παιδικη χαρα που παμε βρισκουμε εκει πολλα αλλοδαπα παιδακια με τους γονεις τους ,τα παμε μια χαρα και με τα παιδακια και με τους μεγαλους ....δεν ξερω αργοτερα σε μια σχολικη αιθουσα τι θα γινει .

Ωρες ωρες θα προτιμουσα να εμενα στο χωριο μου .....να παιζει σαν παιδι στην αυλη και στις γειτονιες ,να ζει μεσα στην φυση .....ενα αλο μου κομματι ομως δεν θα αντεχε να ζει ξανα πησω στο χωριο και ουτε θα ηθελε να μεγαλωσει εκει μονιμα το παιδι μου .εζησα σε χωριο μεχρι τα 18 μου και ξερω και τα θετικα και τα αρνητικα .

μαριαιωαννα εγω στην θεση σου θα προτημουσα αυτον τον οικισμο που μασ εδειξες απο το κεντρο

αν θες σου λεω και τα θετικα του οικισμου και τα αρνητικα του κεντρου .

Ναι ρε συ Αφροδίτη .. αχ πόσο ψηνόμαστε να πάμε εκεί. Ο Γιώργος το πουλάκι μου παέι συνέχεια και το κοιτάζει το σπίτι εκεί.. Του αρέσει πολύ. Η δουλειά μου είναι δίπλα. Βέβαια μπορεί και να μη δουλεύω από του χρόνου πολλά παίζουν αλλά λέμε τώρα.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι σε αυτήν την τιμή τα σπίτια που βρίσκουμε μέσα στην πόλη δεν έχουν καμία σχέση ούτε σε ομορφιά αλλά ούτε και κατασκευαστικά

Αχ το σκέφτομαι και μου αρέσει η ιδέα. Έχουμε και πολλούς φίλους με παιδάκια συνομίλικα εκεί, συναδέλφους πολλούς έχω ααχχ και με ψήνουν.

Κάτι με κρατάει πίσω... Μεγάλωσα στο κέντρο εγώ γι'αυτο και στην εφηβεία και μεγαλώνοντας ένιωθα μεγάλη ευγνωμοσύνη για τους γονείς μου που αγοράσανε τέτοιο σπίτι στο κέντρο (μικρό μεν γύρω στα 100 τμ)αλλά κέντρο.. μέσα στον κόσμο..και στον τζερτζελέ..

Πες Αφροδίτη μου εσύ

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

καλημερα

αρνητικα .

Με το καλό να υποδεχτείτε και το νέο μωράκι!!

Δημοσίευση

Γωγω αμα θες εδωσ την γειτονια εχει ενα μπορδελο ανωτερης κλασης..5 αστερων που λενε...χιχιχιιχ...

εμενα αμα με απολυσουν..εκει θα παω να δουλεψω..εχω κανει και κονε με την καθαριστρια...χιχιχιιχ.προσφατα δε ειδα αυτορποσποπως και το "αφεντικο" ενας κυριουλης με κοιλαρα και φατσα χαλβα ηταν....

χιχιχιχι...

αλλα ρε συ Γωγω..δεν ξερεις τι τεκτα εχω δει να μπαινουν...και ενιωτε να βγαινουν απο εκει μεσα...

καποιοι τολμιροι παρκαρουν τα αμαξια τους διπλα..μη σε πω τι αμαξια..καποιοι αλλοι πιο μαζεμενοι 2 στενα πιο κατω..αλλα αλλο να στο λεω..και αλλο να τοςυ βλεπεις..

κατι παλλικαρια 2 ετρα σαν τα κρια τα νερα..κατι ζεν πρεμιε κυριοι με σπορ αμαξακια ...ασε ασε..αμα θελουν αυτες..πολλα σπιτια μπορουν να κλεισουν.....

Δημοσίευση

Αφρο μου με το καλό να έρθει το ανηψάκι σου... :woohoo: :woohoo:

Γιατί θα κάνει καισαρική η νύφη σου;;;; :dry::dry:

Χρύσα σοβαρά μιλάς;;;Εγώ νόμιζα ότι οι οίκοι ανοχής :laugh: :laugh: :laugh: είναι για κάτι τελειωμένους τύπους, κακομοίρηδες... :ohmy::ohmy:

Ρε συ ξέρεις πόσες φορές έχω αναρωτηθεί πώς αυτές οι κοπέλες κάνουν αυτή τη δουλειά;;; :ohmy::ohmy: Πώς μπορούν;;;Πώς αντέχουν;;;; :dry::dry:

MariaIoanna πηγαίνετε ασυζητιτί στη σπιταρόνα..Πόση ώρα είναι από το κέντρο;;;;

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

αλλά κέντρο.. μέσα στον κόσμο..και στον τζερτζελέ..

και εγώ του τζερτζελέ είμαι, αν έμενα στην κεντρική πλατεία σε ρετιρέ δεν θα με πείραζε!!!!

αλλά τα παιδιά? μεγαλώνουν καλύτερα όταν έχουν κήπο, ή αυλή...το βλέπω από τον γιο μου, ήταν σε διαμέρισμα και δεν είχε πολλά πράγματα να κάνει εκτός από το δωμάτιό του, που το βαριέσαι στο τέλος....τώρα βγαίνει έξω, παίζει μπάλα, βρίσκει και τα άλλα παιδάκια της γειτονιάς, ασχολείται με το πότισμα των λουλουδιών!!! :laugh:

τελικά έχουν χτιστεί αυτά τα σπίτια? ή ακόμη είναι στον σχεδιασμό?

και πώς το λένε το γυράδικο στη γωνία Μ. Αλέξάνδρου και τρίγωνης πλατείας? μου άρεσε πολύ ο γύρος εκεί! μμμμμ

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

MariaIoanna πηγαίνετε ασυζητιτί στη σπιταρόνα..Πόση ώρα είναι από το κέντρο;;;;

με το αυτοκίνητο 10 λεπτά μπορεί και λιγότερο! και με το λεωφορείο - λόγω στάσεων - 15 λεπτά!!! μακρυάααααααααα χαχαχαχα

εδώ - στην Βόννη - υπάρχει μια οδός όπου υπάρχουν και τα κτήρια της telecom (δλδ δουλεύουν κοστούμι και γραβάτα μέσα) και στο πεδοδρόμιο μετά το μεσημεράκι συναντάς γυναίκες που περιμένουν πελάτες!

η δήμαρχος ήθελε να τελειώσει το όλο θέμα αλλά τελικά βρήκαν κάτι θετικό για την πόλη, το οποίο δεν θυμάμαι, και έτσι τις άφησαν να είναι εκεί!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...