Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ελενη δινεις τα παντα?

για κατεβα απο το τενο παρακαλωωωω :P:P:P:P

εγω εχει καιρο που αρχισα γιογιο..

μηνεςςςςς

αλλα οχι συστηματικα

σημερα τον εβαλα κ εκανε..ετυχε οκ..

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σωσώ μου εμείς τα πήραμε αν θυμάμαι καλά αρχές Οκτώβρη...Παπουτσάκια πήραμε μια εβδομάδα πριν τη βάφτιση... :laugh: :laugh: Ήταν αγκαλιάς, γιατί η Ιωάννα μου βαφτίστηκε 6,5 μηνών... :laugh: :laugh:

Αλλά δεν τα πήρα σετ με τα ρούχα...

Τα ρουχαλάκια της ήταν μπεζ ανοιχτό και τα παπουτσάκι τα πήρα χρυσά...Πήγαιναν τρελά!!!

Μάρθα είναι τέλειο το όνομα..Έχετε χάσει τη μαμά σας;;;; :(:(:blush::blush: Εγώ έχασα πριν 2,5 μήνες τον μπαμπά μου.. :(:( Η Ιωάννα έχει το όνομά του...Ευτυχώς πρόλαβε τη βάφτιση..

Μπα, δε θα πάω για χοριακή...Φοβάμαι μήπως είναι αρνητική και απογοητευτώ... :blush::blush: Αν δεν αδιαθετήσω θα πάω ή Δευτέρα ή Τρίτη...Κανονικά όμως περιμένω να αδιαθετήσω ή Τρίτη ή Τετάρτη... :laugh: :laugh: :laugh: Που να πάω χωρίς καθυστέρηση;;;; :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια και την Ιωάννα την έβαλα εγώ σε γιο γιο το ΣΚ και δεν καθόταν με τίποτα... :ohmy::ohmy: Της έβαλα κανονικά βρακάκι, χωρίς πάμπερς και στο τέλος κατουρήθηκε πάνω της... :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αφρο της Ιωάννας της το πήραν οι παππούδες από τα Jumbo και έχει πάνω ένα κουμπάκι που το πατάς και παίζει μουσική... :laugh: :laugh: Χέσιμο με μουσική υπόκρουση... :laugh: :laugh: :laugh:

Έτσι, η Ιώαννα ή πατάει το κουμπί και χορεύει ή ανοιγοκλεινει το καπάκι... :laugh: :laugh: :laugh:

Γιατί δε σας είπα...Αυτό είναι το πάθος μας..Ανοιγοκλείνουμε, πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια, καπάκια λεκάνης και άμα λάχει βάζουμε και το χέρι μέσα στη λεκάνη....Μου το έκανε μια φορά και σοκαρίστηκα... :ohmy::ohmy::ohmy: Την άφησα για 10 δευτερόλεπτα μόνη της και η κυρία πήγε στο μπάνιο, πέταξε μέσα στη λεκάνη ένα κουτί από πιπίλες (με τις πιπίλες μαζί) και είχε βάλει το χέρι στα τοιχώματα της λεκάνης και σκούπιζε.... :S:S:S:S:S Με άκουσε όλο το Μαρούσι...Αυτή κοκκάλωσε, την πήρα, της έπλυνα τα χέρια και μετά έβαλα οινόπνευμα... :blush::blush: Ευτυχώς που είχα τραβήξει λίγο πριν το καζανάκι... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Εμενα οταν κανει τα κακα της το λεει(αφου τα κανει).

Το μονο που δωκιμασα ηταν να την βαλω στην λεκανη μας με το ειδικο καθησματακι.

Καθετε, αλλα δεν εκανε ακομη.

Ρε, Μαρθα, δεν θα κανω τηγανιτα να φαει το παιδι, αλλα θα του δωσω απο εμας να δωκιμασει.

Και εγω τα αποφευγω!

Κακιασμενη που εισαι! :P :laugh:

Αμεσως να με απελασεις! :laugh:

Μολις κοιμηθηκαν!

Παω, να κανω μπανιο, να σιδερωσω τα ρουχα μου και παω για μια μπυριτσα στο μπαλκονι.

Τωρα, αν κερδισει ο ολυμπιακος, θα δω ασπρη μερα, αλλιως... :laugh:

Δημοσίευση

Ελένηηηηηη κι εμένα τα λέει αφού τα κάνει...Άσε που δεν τολμάμε να κλάσουμε μπροστά της... :blush::blush: Με το που ακούει το πρρρ, λέει ΚΑΚΑΑΑΑ, κοιτάζει αυτόν που την έκανε και γελάει πονηρά.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Να σε ρωτήσω κάτι ρε συ Λενιώ...

Προσπαθείς για το γιο;;;;;;; :laugh: :laugh: :laugh: όλο ορεξούλες για σεξ βλέπω.... :laugh: :laugh: :laugh:

Κι όμως αν νικήσει ο Ολυμπιακόςμ θα δω κι εγώ άσπρη μέρα....Καλά πάμε μέχρι στιγμής... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Μπεμπουλα, λεω να ξεκινησω αλλα δεν το βλεπω.

Μικρη μου φαινεται ακομη!

Αλλα λεω καλοκαιρι ειναι μπας και κανουμε τιποτα.

Του χρονου ομως σιγουρα!

Κερδιζει ο ολυμπιακος? :whistle:

Παω να κανω το μπανιο μου και να βαλω κατι σεξι!

Ορεξουλες για σεξ?

Πριν ενα δυμινο να με ρωτουσες, θα σου ελεγα πως με το ζορι!

Με τα ποδια ανοιχτα και τα ματια καρφωμενα στο ταβανι! :blush:

Η δουλεια, με αναιβασε πολυ, ομως!

Τα ατομα που συναναστρεφομαι με εχουν κανει να δω τα παντα με αλλο ματι!

Δημοσίευση

Κοριτσια, χαρηκα πολυ που τα ειπαμε παραπανω σημερα!

Μου ειχε λειψει αυτο το κους κους!

Ελπιζω να τα ξαναπουμε γρηγορα!

Φιλακια στα μωρακια σας!

Μαρθουλα, καπτεν ιγκλο να ειναι, οχι αλλη μαρκα! :laugh:

Καληνυχτα!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!

τι κανετε?? εγω σημερα ειμαι καπως καλυτερα και θα παω πειραια για να παρω κατι εξετασεις του σπυρου και φυσικα για καφεδακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τον λατρευω τον πειραια και ειμαι χαρουμενη πολυ που θα παω και μαλιστα μονη χωρις τον μικρο.

παντως να σας πω οτι η προσκολληση του μικρου σε εμενα παρολες τις προσπαθειες του αντρα μου δεν αλλαζει(ισως να θελει βεβαια περισσοτερο χρονο)

και επισης εχω ενα θεμα με τα αυτια μου μιας και ο σπυρος αντι να μιλαει κανει οοοοολη μερα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ρε κοριτσια δεν μπορω αλλο αυτην την ψιλη τσιριδα στα αυτια μου,παρακαλαω ποτε θα μιλησει να ηρεμησω!!!!!

δεν το αντεχω πια!!!

οσον αφορα την παιδιατρο μας την εχουν παει σε αλλο ικα(στα εμβολια)να καλυψει αδεια και πηγαμε σε μια αλλη παιδιατρο του ικα για τσεκαπ η οποια...πολυυυυυυυυυυυ σκροφα μου ειπε οτι δεν κανουν τσεκαπ στο ικα(προφανως γιατι δεν ειμαι πελατης της)

τζαμπα περιμεναμε 1 ωρα στην σειρα και ειχε εκνευριστει το παιδακι μου.

αααα και το αλλο νεο!!! την δευτερα ο σπυρακος μου παει διακοπες 1 βδομαδα με την μαμα και τον μπαμπα μου!!!!!

χαρα οι γονεις μου που θα τον εχουν μια ολοκληρη εβδομαδα!!!

αλλα να πω κι εγω οτι θα ξεκουραστω λιγακι..θα ειναι κοντα ομως και θα μπορω να πηγαινω χιχιχι

Δημοσίευση

Καλημέρα κι από μενα...Βλέπετε πόσο πρωινός τύπος έχω γίνει ε;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αναστασία μου καλά να περάσεις στον Πειραιά και τώρα που θα φύγει ο Σπυράκος φρόντισε να ξεκουραστείς... ;);)

Όντως μεγάλη σκρόφα η γιατρός του ΙΚΑ...Λες και δεν πληρώνουμε εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία... :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Και δεν της την έχωνες;;;;

Είμαι τόσο προκατειλλημένη με τα τεμπελόσκυλα του δημοσίου που 9 στις 10 φορές που θα πάω σε δημόσια υπηρεσία, θα μαλώσω.... :angry::angry::angry::angry:

Είμαι μια γλωωσού..... :silly: :silly: :silly:

Είχα πάει πρόσφατα στα ΚΕΠ για να επικυρώσω το πτυχίο του πανεπιστημίου και μπαίνω μέσα και ήταν 2 κοπέλες...Η μια ήταν μεγαλοκοπέλα...Της δίνω το πτυχίο και μου ζητάει φωτοτυπία...Της λέω δεν έχω...Θα σας ήταν εύκολο να τη βγάζατε στο φωτοτυπικό;;;;;Και μου λέει δεν έχουμε φωτοτυπικό...Και της λέω αυτό πίσω σας τι είναι;;;Μου λέει θέλω μεγάλη φωτοτυπία..Αυτό δε βγάζει..Κρατάω την ψυχραιμία μου και τη ρωτάω αν έχει κάπου κοντά κάποιο κατάστημα για να βγάλω..Μου λέει με το που βγείτε αριστερά...Περπατούσα, περπατούσα, πουθενά μαγαζί.... :angry::angry::angry::angry: Γυρίζω πίσω και τη βλέπω την κυρία ν φεύγει...Και γυρίζω και της λέω..."Κοπήκατε στη δουλειά σήμερα..." :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Και μπαίνω μέσα και με εξυπηρέτησε η άλλη η κοπέλα....

Να σημειώσω ότι η ώρα ήταν 11 παρά το πρωί.... :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,

μπεμπούλης τι έγινε με τον παιδικό τελικά?

καλές διακοπές στον Σπυράκο....γιατί δεν βάζουν μια ανακοίνωση τουλάχιστον που να λέει ότι δεν γίνονται τεστ ώστε να μην περιμένει ο κόσμος άδικα?!...εκτός και μύρισε την πάνα και σου το είπε!!! :huh:

και η ΡΕΑ κατεβάζει την πάνα και φαίνεται το κολαράκι της, μια μέρα όμως έκανε κακά και τα κακά βγήκαν έξω και βάζει και το χέρι, το βγάζει και μου το δείχνει με βλέμα αηδίας!!!!! :laugh:

όσο για την προσκόλληση Αφροδίτη, φυσιολογικό είναι αφού όλη μέρα είστε μαζί, είσαι η μαμά του!

Γωγώ μπορεί να είχε ειδική άδεια η υπάλληλος δεν το ξέρεις! ή να ήταν άρρωστη......το λέω γιατί ήταν πολύ πρωί.......

Σήμερα φεύγει με σύνταξη η διευθύντρια του σχολείου του Λουκά, μια πολύ καλή κυρία που δουλεύει σε αυτό το σχολείο 30 χρόνια!!!! φανταστείτε!!!, λυπάμαι που φεύγει.....

η αντικαταστάτρια είναι μια στριμμένη που ήδη είχαμε μια "κουβεντούλα" για την συμπεριφορά της μια μέρα!!!!

Δημοσίευση

χαχαχαχα σκοτωθηκε στην δουλεια!!!!

εγω χθες πηγα στο ικα να ξεκινησω ελεγχο στα βιβλια της επιχειρησης της κουνιαδας μου για να παρει χαρτι οφειλων ετσι ωστε να κανουμε ρυθμιση.

ηταν ενας τυπος πολυ γελοιος μιλαμε.....τι το θες το χαρτι μου λεει

προσωπικη χρηση του απανταω

τι προσωπικη μου λεει

μα καλα δεν ξερετε τι παει να προσωπικος λογος?????????

τελικα του πεταξα μια μπαρουφα οτι ταχα το θελω για την τραπεζα και τι χαρτια θελει να του φερω για τον ελεγχο.

με τα πολλα πολλα μου τα εδωσε και ειχε και το υφος οτι τον ενοχλησαμε κιολας

αθανατη ελλαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα!!!!!!!!

1) ΤΑ ΦΙΣΤΙΚς ΙΓΚΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Κ στο φουρνο ,εγω εκει τα κάνω κ ειναι πολυ νοστιμα,τα βαζω πανω σε χαρτι ψησίματος!!!!

2) μην ειστε αδικοι με τους δημοσιους υπαλληλους!!! ειναι μεγαλη συζητηση βεβαια κ δεν θελω να επεκταθώ!!

3) Αργκι της πηρατε καποιο δωράκι?

σκέφτομαι να κανω δωρο κατι παιχνιδια ολοκαινουργια που δεν [πολυασχολειται η μικρη στον σταθμο της ,τι λέτε?

ΣΩΣΩ πληζ στέϊ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γιωτάκι δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι έτσι...Υπάρχουν και οι ευσυνείδητοι...Και ο μπαμπάς μου δημόσιος υπάλληλος ήταν και όταν πήγαινα στο γραφείο του, έβλεπα τι έκαναν...Και κυρίως οι νέοι, οι οποίοι είχαν το μυαλό τους στη λούφα...

Εξάλλου, οι παρούσες μανούλες δημόσιοι υπάλληλοι εξαιρούνται... :laugh: :laugh: :laugh:

Argi μου ξαναλέω πόσο καλός άνθρωπος είσαι.... :laugh: :laugh: Αμέσως να τη δικαιολογήσεις τη κυρία ΚΕΠ.... :laugh: :laugh: :laugh:

Αναστασία δεν του έλεγες "Φιλαράκι κόψε τις πολλές ερωτησεις...Είναι υποχρέωσή σου να μου τα δώσεις...Τα θέλω να τα κάνω κωλόχαρτο..." :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κρίμα μωρέ που δε σας πήραν στον παιδικό..

Ρε κορίτσια επειδή είμαι άσχετη, τι χρειάζεται ένας παιδικός-βρεφικός σταθμός για να πάρει το παιδί;;;Δηλαδή και εδώ η μέσο θα βάλουμε ή θα τα σκάσουμε.... :angry::angry:

Πάντως κορίτσια το ταμείο του άντρα μου, στο οποίο σύντομα θα μπω κι εγώ, δίνει 250 ευρώ το μήνα για ιδιωτικό παιδικό σταθμό... :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Νομίζω με κοινωνικά κριτήρια ??

πχ ασφάλεια ΙΚΑ, εισόδημα, κλπ

Αν και παίζει και το μέσον κάποιες φορές.

Κι εγώ σε δημ. υπηρεσία είμαι. Συμβασιούχος όμως. ΄

Τώρα που τους έκοψαν και τους μισθούς είναι που τα έχουν πάρει κανονικά και δεν εξυπηρετούν.. τέλος πάντων

Έχω τραβήξει εγώ σε εφορίες και ΤΕΒΕ να μην τα ξαναλέμε.

Δεν θέλω να κάνω τα ίδια κι εγώ εδώ αλλά βλέπετε τους χαλάμε και την πιάτσα και αν πας να εξυπηρετήσεις κάποιον σε κοιτάνε και με μισό μάτι οι μόνιμοι γιατι σου λένε 'τον ξέρεις και τον εξυπηρετείς"

Κακά τα ψέμματα την έχουν δει εξουσία οι πιο πολλοί

Καλημέρα σας!!!!

Δημοσίευση

πχ ασφάλεια ΙΚΑ, εισόδημα, κλπ

Αν και παίζει και το μέσον κάποιες φορές.

Κι εγώ σε δημ. υπηρεσία είμαι. Συμβασιούχος όμως. ΄

Τώρα που τους έκοψαν και τους μισθούς είναι που τα έχουν πάρει κανονικά και δεν εξυπηρετούν.. τέλος πάντων

Έχω τραβήξει εγώ σε εφορίες και ΤΕΒΕ να μην τα ξαναλέμε.

Δεν θέλω να κάνω τα ίδια κι εγώ εδώ αλλά βλέπετε τους χαλάμε και την πιάτσα και αν πας να εξυπηρετήσεις κάποιον σε κοιτάνε και με μισό μάτι οι μόνιμοι γιατι σου λένε 'τον ξέρεις και τον εξυπηρετείς"

Κακά τα ψέμματα την έχουν δει εξουσία οι πιο πολλοί

Καλημέρα σας!!!!

Δημοσίευση

να εισαι καλα με εκανες κ γελασα!!!!!

παιδια κακα τα ψεμματα εμεις θεωρουμαστε υψηλομισθοι,παρολο που σημασια δεν εχει τι μπαινει σε ενα σπιτι μα τι βγαινει! το εχω πει αλλωστε πολλες φορές,ας μην επαναλαμβανομαι,οποτε δημοτικους δεν ονειρευομαι! ενας συναδελφος του Γιωργου με τριδυμα ,η γυναικα του δουλευει σε μια τραπεχα κ τους πληρωνει τον ιδιωτικο παιδικο σταθμο κ γ τα τρια ,καλο?!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Εμείς θα στείλουμε την Ιωάννα σε ιδιωτικό 300 ευρώ το μήνα...Εκεί που δουλέυει η αδερφή μου γι αυτό και πάει σε ιδιωτικό.

Για δημοτικό έχουμε μεγάλο μέσο και μας είπε να πάμε αλλά αρνηθήκαμε.

Βέβαια με μεταπτυχιακό και καινούργιο σπίτι και 20 παιδί από κοντά το πολύ ένα χρόνο να βγάλουμε στον ιδιωτικό.

Του χρόνου θα τις πάρω και τις 2 εδώ στο σταθμό-νήπια που έχουμε στο ΤΕΙ. Βολεύει μια χαρά στο πήγαινε έλα και θα είμαστε και δίπλα

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!

Τι κανετε;;;;

εγω νυσταζω..

το καμαρι μου ξυπνησε κατα τις 4 με απιστευτη ορεξη για παιχνιδακια...και γαλα...τσακισε 200 γραμμ..ο αντρας μου του εφτιαξε..και ξεραθηκε...το πρωι δεν μπορεσα να τον ξυπνισω

Τι θα κανω...ποσο πια πειναει..ολη μερα τρωει...τι αδηφαγο παιδι εχω κανει εγω;;;;;;

Νυσταζω....

παω να βαλω καφε..εκανα γαλικο με αρωμα φουντουκι....εχουμε και μπισκοτα...μνιαμμμ

Δημοσίευση

τα νευρα μου,προσπαθω να μιλησω με εναν ιδιωτικό σταθμο στη Χιο που ειναι ακριβώς δίπλα στο σπίτι που νοικιάσαμε κ ειναι κλειστάμεχρι της 10 Αυγούστου! πολυ κυριλε ολοι με τις διακοπές τους!εδω ο σταθμος μας θα κλείσει μονο 5 ημέρες για να εξυπηρετηθούν ολοι οι εργαζομενοι γονείς! αδεια βεβαια παιρνουν οι υπάλληλοι,ένας ένας..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...