Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ θα χτυπήσω 2 γυρόνια

Η μικρή τραχανά με κοτόπουλο

Το αγόρι μου μάλλον κανέναν γύρο κι αυτό.

Και μια που το φερε η κουβέντα, μόλις πάω σπίτι, θα κοιμίσουμε τη μικρή!!! Και θα του δώσουμε να καταλάβει!!

Φαγητό και μετά Σ...Ξ!! Αυτή είναι απόλαυση αχαχαχαχα

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

MariaIoanna έγραψε:

Εγώ θα χτυπήσω 2 γυρόνια

Η μικρή τραχανά με κοτόπουλο

Το αγόρι μου μάλλον κανέναν γύρο κι αυτό.

Και μια που το φερε η κουβέντα, μόλις πάω σπίτι, θα κοιμίσουμε τη μικρή!!! Και θα του δώσουμε να καταλάβει!!

Φαγητό και μετά Σ...Ξ!! Αυτή είναι απόλαυση αχαχαχαχα

:blush::blush::blush: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλο βολη :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Θούλη αν και έλεγα ότι θα ήθελα να μείνω έγκυος από το Σεπτέμβριο και μετά, θέλω...Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι περισσότερο ήθελε ο Γιώργος, αλλά τι ένας μήνας πριν τι ένας μετά...

Άσε που η Ιωάννα βλέπει μωράκια και τρελαίνεται...Βέβαια, άμα μας δει να τα παίρνουμε αγκαλιά μας χτυπάει...Ζηλέυει μάλλον...

Αλλά αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει...Μη λέω μαλακίες... :laugh: :laugh: :laugh:

όμως έχω συμπτώματα...Ελπίζω να μην είναι της φαντασίας μου επειδή είχαμε ελέυθερες επαφές και πιάνω στον αέρα μωρό... :laugh: :laugh: :laugh:

Αλλά δεν ξέρω ρε κορίτσια...θα δείξει....Να σας πω την αλήθεια έχω αρχίσει να "αισθάνομαι" έγκυος και αν κάνω χοριακή και βγει αρνητική, θα απογοητευτώ... :blush::blush::blush:

Σας λέω, είμαι εγώ τραβάτε με κι ας κλαίω.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

μαρή Αργυρώ ...ΠΑΜΕΛΑ είσαι? χαχαχαχαχαα

!!!

χαχαχα άσε φορώ 80 ή 85 πολύ μου φαίνεται, ήμουν στο 75 πριν τις εγκυμοσύνες, κανονικά δλδ..τώρα....

ΜαρίαΙωάννα πιτόγυρο θα ήθελα και εγώ!!! μμμμ,

εμένα μου άρεσε αυτό το μαγαζί που είναι στη γωνία Μ. Αλεξάνδρου και την άλλη δεν την θυμάμαι στην τρίγωνη κοντά, είχε πολύ ωραίο γύρο, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη!!!

εγώ θα φάω ομελέτα με λαχανικά!!! :)

Δημοσίευση

Παλι για βυζια, μιλατε? :laugh:

Εμ, βεβαια τι βυζοτρενο θα ηταν! :P

Εγω κοριτσια, τα ψαχνω!

Εχω καταντησει να φοραω αθλητικο μπουστακι και αντε στην καλυτερη ενα σουτιεν 75Β.

Αυγα ματια γινανε!

Δημοσίευση

re koritsia...γεια σας..τι κανετε;;ειμαι η αδερφη της θουλης..δε θελω τη ψηφο σας..χαχα..για αλλο σας γραφω..θα γαμοβαφτισω το νοεμβρη..εχω κοριτσι..

τα βαφτιστικα ξερετε τα χειμερινα αν ειναι κοντομανικα;;

σας το ρωταω γιατι λεω να μην παρω κανονικα βαφτιστικα..να παρω ρουχαλακια κανονικα απο μαγαζι..

λεει να τα παρω τωρα στις εκπτωσεις η οχι;;

δλδ να παρω κατι τωρα και μετα παιρνω και κατι απο πανω;;τι λετε;;

οι δικες μου στις μανουλες ...δε πολυ ξερουν!

να στε καλα

Δημοσίευση

Σωσωκα παρε οτι θες..και παρε ενα γουνακι για απο πανω.

Νομιζω δε οτι στα κοριτσιστικα τα φορεματακια τα βαφτιστικξα ειναι κοντομανικα ολα. Επισης να σας πω θελλω πως στο προηγουμενο τρανακιθα διαγραψω ορισμενες απαντησεις.

Ειχα μια συζητηση με μια κοπελα σημερα και μπορω να πω οτι ειχε απολυτο δικιο..και η χαζη δεν το ελαβα υποψην μου.

Οποτε θα με συγχορεσετε για αυτην μου την επεμβαση...αλλα δεν θελλω να διμηουργησει παρεξηγησεις.

να σημειοσω οτι αφορα δικο μου προσωπικο θεμα και οχι θεμα μεταξυ εμου και μελλων του μαμι.

Δημοσίευση

to paidi mou einai polu parakseno !!!

olh mera pinei nero (litra!!) thilazei pinei gala kai den trwei .....

shmera efage mono mia feta me meli to prwi liges patates to mesimeri kai kana duo mpiskota ...tora den agikse to fagito tou kaipinei nero kai gala mazi!!!miato ena potiri sikonei mia to alo .

apo thn zesth den thelei h palu den tou arese kati kai katafeugei sto gala :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αφρο φοβαται μη αφυδατωθει :P:P:P:P

σες δε κατααβα τι εννοεις.. :kiss::kiss:

σωσωκα επειδη εγω θα στο βαφτισω θα τη παρω μπουστακι με πολλα στρας :P:P:P:P:P οπως σ αρεσει δηλ :) :laugh: :laugh: :laugh:

ελενη ξεκουραστηκες? :kiss:

Δημοσίευση

Βρε καλώς την Σωσώκα, την αδερφή της Θούλης μας...Λοιπόν είμαι η πλέον αρμόδια να σου απαντήσω.. :P:P Έχω κόρη και τη βάφτισα πέρυσι το Νοέμβρη... :P:P

Της πήραμε από τα Lapin τα ρουχαλάκια της και ναι....Το φορεματάκι ήταν κοντομάνικο... :laugh: :laugh: Και το πήραμε σετάκι με ένα παλτουδάκι που στα μανικάκια είχε γουνάκι..Δεν ήταν τα κλασικά φορτωμένα...Ούτε ήταν στην κατηγορία των βαφτιστικών..Απλώς ήταν ένα καλό φορεματάκι... :):)

Με το καλό η βάφτιση...

Μωρή Θου εδύ θα την βαφτίσεις;;;; :laugh: :laugh:

Χρύσα αφορά στο κουτσομπολιό που κάναμε προχθες;;;;; :laugh: :laugh: Συμφωνώ κι εγώ..Σβηστα!!!!!!

Αφρο δεν τρώει ο Μανωλάκης;;; :dry::dry: Αστον, δεν πειράζει..Θα συνέλθει... :silly: :silly:

Δημοσίευση

ναι γωγωκα εγω θα το βαφτισω..θα εχουμε κ ιδιο ονομα..μαρθουλα

αργι εισαι καλυτερα?

σημερα μια στο μαγαζι ηρθε κ με λεει..(εχει δυο χρ αγορακι)

ξες τι να του παρεις κ θα του αρεσει?τις ψαροκροκετες καπταιν ιγγλο..

ντοινκκκκκκκκ

Δημοσίευση

nai elenh pinei kai ligo kseno ,advance me ligh laktozh .

sou hrthe h periodos ,emena einai h deyterh fora me kuklo 40 hmerwn !!

mou exei kanei kai thn pana xamilokabalh ...bgenei okolos apo pisw eksw !! :silly:

forame pana brakaki kai exei lastixo etsi thn katebazei xamila ....

kai kati alo ,exei kollisei panw mou edw kai liges meres akoma kai to mesimeri thelei na koimate dipla mou !!!! hmerton thelw ligo eleuheria!!! akoma kai ston upno tou thelei na me agkizei .....h kolimenos panw mou tha einai h me xeri h podi tha me akoumpaei ......kai olh thn mera oura mou h iskios mou ...... :angry:

Δημοσίευση

Eleny2 έγραψε:

thouli έγραψε:

Εμενα τρελαινεται!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:3839akhl] :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

δινεις τηγανιτα? :P:P:P:P

σε ηρθε καλε περιοδος?

αχ αφρο εμενα πλαι ουτε να με φτυσει,,μονο για βυζι :dry:

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

nai elenh pinei kai ligo kseno ,advance me ligh laktozh .

sou hrthe h periodos ,emena einai h deyterh fora me kuklo 40 hmerwn !!

mou exei kanei kai thn pana xamilokabalh ...bgenei okolos apo pisw eksw !! :silly:

forame pana brakaki kai exei lastixo etsi thn katebazei xamila ....

. :angry:

Αφρο Libero του φοράς;;;Εγώ της φοράω Libero πάνα βρακάκι και δεν κατεβάζει το λάστιχο όπως ο Μανωλάκης...Η δικιά μου το κάνει στρινγκάκι από τη μια πλευρά και της φαίνεται το κωλαράκι... :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: Πολύ γέλιο!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Θου άμα ξαναέρθει η καλή κυρία ξέρεις τι να πεις;;;;;

Ο Ντόντος μου τρελαίνεται για τη σκυλοτροφή... :woohoo: :woohoo: Πάρε και εσύ στο γιο σου..Θα τρελαθεί... :laugh: :laugh: :laugh:

Άντε με το καλό η βάφτιση..Πάντα άξια Θουλάρα..Όσο για το όνομα φαντάζομαι θα κάνεις πλάκα... :dry::dry: Γιατί το ίδιο όνομα;;; :silly: :silly:

Δημοσίευση

κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις...μπεμπουλης να σε πω..

λεει να τα παρω τωρα η οχι;;και παπουτσακια πρεπει να παρω;; αλλα μαλλον τελευται στιγμη,ε;;

Δημοσίευση

γωγω η μπεμπουλα απαντησε οχι ο μπεμπουλης :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

θα κανεις ρε γωγωκα αυριο χωριακη???

αντε το αγορι περιμενει :laugh:

ναι το ιδιο ονομα..

μαρθα λεγαν κ τη μαμα μου :huh:

Δημοσίευση

Μαρθα, της δινω, τα παντα, ποια!

Αποφευγω, αλλα θα φαει!

Αφροδιτη, οχι, η περιοδος αφαντη, ακομη! :(

Εμενα το μπεμπιλινο, το βγαζει τελειως! :angry:

Μαθημα γιο γιο ξεκινησατε?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις