Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μωρη τρελο Αφρο τα Jumbo εχουν μια στηλη ολο πιστολια. :P:P:P:P

Απλως οι σαπουναδες ειναι σε ενα "πιατακι".Εγω για αυτο δεν πηρα.ΔΕν υπηρχε περιπτωση να το αφησει ο μικρος σε ησυχια.Θα το επινε ή θα το εριχνε.

ΔΕΝ εκλεισε ο χωρος της κουζίνας με τον καναπέ;;;

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Και τωρα γιατι δεν χωραει στο σαλονι;;Αλλαξες και εκει διαρύθμιση;;;;

Αυτο που συνεχεια αλλαζω θεση στα πραγματα του σπιτιου πως με κουραζει :whistle::whistle::whistle::whistle:

Ο προφεσσορας το χει'ριξει στις αθλοπαιδιες. :P:P:P

Τωρα πηρε και μπαλα Spalding και ποιος τον πιάνει!!!!

Καινουριο κοσκινακι μου και που να σε κρεμάσω!!!!!!!!

Παω να κανω αποτριχωση.

Δημοσίευση

Επιστρεψαμε...

ο μικρος με ξεθεωσε!!

Ανακαλυψα αλλο ενα δοντι...το 7π...γι'αυτο με ξεθεωσε τοσες μερες

Ειχαμε παει στη μαμα μου και τον πηγα στο παρκο- κουνιες απεναντι.,...

παιδια...με το ζορι τον μαζεψα...2 ωρες επαιζε..κυλιοταν στο γρασιδι..μαδουσε τα λουλουδια...επαιζε- λεμε τωρα- με τα αλλα παιδια...

κουραστικα..

φυσικα το σπιτι δεν ειναι σφουγγαρισμενο..και εχω και μαγειρεμα...

λεω να κανω επιτελους αυτα τα νυχια...χιχιχιχιχι

Δημοσίευση

Oυφφφφφφφφφφφφφφφ........

Τώρα κατάφερα να κάτσω να σας διαβάσω!

Είχα γυναίκα σήμερα στο σπίτι. Το απόγευμα που τελείωσε πήγαμε οικογενειακώς στην αγορά οπότε τώρα έχω επιτέλους χρόνο!

Σας διάβασα....

Όλες τις σελίδες....

:P:P:P:P

Σχετικά με τις διακοπές που λέτε....

Εγώ λατρέυω το camping!!!!!!!

Tρελλάινομαι! Παώ στο ίδιο που με πρωτοπήγαν οι γονείς μου όταν ήμουν 6 μηνών! Εδώ και 24 χρόνια δηλαδή. Αν δεν πάω ΚΑΙ εκεί δε νιώθω οτι έκανα διακοπές! Δεν είναι φουλ οργανωμένο. Το μόνο που παρέχει είναι ρεύμα (τα τελευταία 2 χρόνια) και νερό (φυσικά κρύο). Είμαστε όμως πολύ οργανωμένοι... Έχουμε τροχόσπιτι, δικό μας ντουζ με ζεστό νερό, και δική μας τουαλέττα παρακαλώ!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Φέτος 'χάθηκα' εκεί για 5 εβδομάδες!

Πέρυσι πήγα για 15 μέρες με την Ειρήνη 5 μηνών. Περάσαμε τέλεια!!!

Αν ξυπννήσω και δεν ακούσω το τζιτζίκι να μου πρήζει το αυτί δεν μπορώ!!!!

Του χρόνου δεν ξέρω πως θα είμαστε με 2μωρά.......

Ώραία και τα 5άστερα και τα 4άστερα και όλα. Και σαυτά πάω...

Αλλά αυτό το χύμα του camping δεν το αλλάζω!!!

Οπότε Αφροδίτη σε προσκάλω (του χρόνου βέβαια)στην έπαυλή μας στο camping!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Tα γράφω όλα τώρα που θυμάμαι)

Μπορεί να γίνω μυστήρια και σουπερ μαμά τώρα αλλά θα το πω....

Αυτά με τις σαπουνόφουσκες να τα προσέχετε. Να αδειάζετε πάντα το νερό και να προσθέτετε νέο γιατί αναπτύσσονται μύκητες. Τα γεμίζουν και μπορεί να κάνουν μήνες να πουληθούν οπότε το νερό στέκεται μέσα και κοινώς 'χαλάει'. :unsure::unsure::unsure:

Μη με παρεξηγείτε ε..........

Θου θέλω και γω Σαντορίνη!!!!!!!!

Άσε την κλεισούρα και τράβα Περίβολο για κανένα μπάνιο!!

Γωγώ σε ποιο μέρος θα ρθείτε Χαλκιδική;;;;

Εγώ κανονίζω από τώρα να έρθω.........

Με θέλετε;;;

Να μια γωνίτσα θα πιάσω στην άκρη του δωματίου και θα μέινω για 2-3 μερούλες! Όχι παραπάνω, μη φανταστείς!!!! Να μη σας γίνομαι και βάρος! :P:P:P

Παναγιώτα μου δεν μπορώ να σε πετύχω!!!!

Τί κάνει το σπόρι;;;;;

Κλωτσάει;;;;;;;;

Αθηνά εύχομαι να μην είναι τίποτα και απλά να είναι 'τιτίζης' ο γιατρός! Φιλιά στα κοριτσάκια σου!

Φραν θα πάτε Βερολίνο;

Καλά να περάσετε!!

Βίκυ καλό κουράγιο με τη δουλειά!!!

Χρύσα εσύ διακοπές;;;;;;;;

Δημοσίευση

Όπως φυσάς τη φούσκα μπορεί να σκάσει πάνω σου ή πάνω στο μωρό!

(Τι με βάζεις και λέω βραδιάτικα)

Ααααααα για φέτος έχουμε κλέισε ένα γκρούπ με τουρίστες από την Τσεχία!

Και δεν έχουμε χώρο!!!!

:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααααααα

Α ρε Φραν!!!!Με εκανες και γελασα.Ακριβως ετσι και ο δικος μου.Το τι γοπα απο τσιγαρο εχει μαζεψει απο κατω :angry::angry:

Επισης δε μπορουμε πλεον να παμε πουθενα.Δε θελει ουτε καροτσι, ουτε χερι ουτε τιποτα ουτε καθεται καπου.Τρεχει μονος του και απο πισω εμεις σαν τους μ@##@κες.

Νατασααααααααααα θυμασαι για κεινο το λουρι παιδιου που ειχες γραψει.

Ποσες φορες σκεφτηκα να το πάρω :blush::blush::blush:

Ρε συ σημερα εχω γιατρο.Θα μαθω και φύλο σιγουρα.

Οποτε μετα θα σου στειλω το Ε9. :P:P:P:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σας αφηνω .Εχω να ετοιμασω πραγματα.Αυριο παω στη μανα μου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Θεε μου ξεκουρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα,

κορίτσια η μικρή κοιμάται σερί εδώ και μερικές μέρες!!!!!, ούτε μια φορά να ξυπνήσει!!!! :woohoo: αλλά έχουμε και άλλα δοντάκια να περιμένουμε.........χθες πήγαμε στα γενέθλια του βαφτηστιμιού του άντρα μου (11 ετών), μας είχαν πει ότι θα έψηναν......όσο είδατε εσείς το ψητό άλλο τόσο το είδα και εγώ!!! :ohmy: .....ευτυχώς είχα ταϊσει τα παιδιά από το σπίτι!!!!! και η μάνα μας είπε ότι δεν έψησαν γιατί φοβόταν μην βρέξει!!!! :blink: ......τι να βρέξει? όλη μέρα λιακάδα και σκάσαμε!!!!!.....την βγάλαμε με 2 ειδών σαλάτες, αλλαντικά και τυριά!!!!.....τούρτα την είχαν κόψει νωρίτερα!!!! :blink:

Φρανίτα καλό τρέξιμο στο Βερολίνο!!!! :laugh: :laugh: , γιατί δεν τον δένεις στο καρότσι?.....τα ίδια κάνει και η δικιά μου αλλά τουλάχιστον με ακούει, αν της πω "όχι θα πάμε μετά εκεί" με ακούει!!! .....βέβαια όταν περπατάει, τρέχω να την προλάβω, γιατί εκείνη δεν περπατάει, τρέχει....εξαφανίζεται στο λεπτό!!!! ο Λουκάς ήταν πιο ήσυχος!!!!

την άλλη εβδομάδα ερχόμαστε Ελλάδα αλλά δεν το βλέπω να συναντώ καμμιά σας!!! :(:angry:

και εμείς έχουμε αυτό το πιστόλι, το αγόρασε η πεθερά, είναι με μπαταρία και η μικρή το άνοιξε και έβγαλε τις μπαταρίες!!! :blink: το πέταξα!!!

Δημοσίευση

Καλημερα Αργυρουλα!!!!

Δηλαδη μεχρι ποτε θα εισε εδω;;;Θα μεινετε καθολου Αθηνα;;;;

Δηλαδη στη Γερμανια αν δεν εισαι εκει στο κοψιμο της τουρτας μετα δεν εχει κοματί;;; :blink::blink::blink:

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Παναγιωτα αντε ανοιξε το επομενο τρενακι μπας και αποθηλασω!!!!!

Τι κανετε;;;;

Νατασα εμενα ειχε το μπουκαλι και εβαζες μονη σου την σπουναδα..ειανι με μπαταριες και το ανοιγεις οποτε θες...φυσικα μεσα σε 2 ευδομαδες η τραστια μπουκαλαρα τελειωσε..αλλα δε με ενοιαζε....

Αυτο το θα σκασει σε ματι η μυτι το ειχα φοβο και εγω!!!

Φρανι καλωσηρθες στον κοσμο μου..ετσι ειναι οι βολτες μας..παιρνουμε το καροτσι..και το σπροχνει ο Χριστοφορος...και φυσικα τον κινηγαμε μη δει ποδηλατο, σκυλο, γατα, αυτοκινητο...ναι ναι..Παναγιωτα...εγω τα λουρια τα θελω

Δημοσίευση

Χρυσα να τα παρουμε τα λουρια αλλα να μη μας δει η Νατασα ε;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ρε γαμωτο ποτε θα πιουμε καφε σαν ανθρωποι;;; Μου ειπαν οτι γυρω στα 4 μιση στρωνει το πραμα.....

Ζησε Μαϊ μου να φας τριφυλλι και τον Αυγουστο σταφυλι που λεμε και στο Αγρινιο. :S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S

Δημοσίευση

Κουμπαρουλα δεν θελω να σε στεναχωρισω..αλλα εξω ξερνουα μεχρι και την ημερα που γεννησα...ξυπνησα..ξερασα το χαμπουργκερ που εφαγα το βραδυ...και πηγα χειρουργειο..καλο;;;;;;

χαχαχα..ελα μην ανισυχεις..οντως κοντα στον 5ο βελτιονονται...

Ανοιξε καλε το νεο τρενακι!!!!

Δημοσίευση

Χα χα χα!!!!!

Ταρά τα τα....!!!Ανακοινωση ανακοινωση.....

Οι επιβατες με προορισμο την ηρεμια, τον καλο υπνο, τον αποθηλασμο και την καλη παρεα βεβαιως βεβαιως παρακαλουνται οπως προσελθουν στο Νο 17!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...