Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

χαχχα..ια ταπεινη γραμματευς ειμαι..με αυξιμενες..και απροσδιοριστες αρμοδιοτητες..

τη θυμαστε τη διαφυμιση..."απο τα χερια μου περανε ολα"..ε καπως ετσι!!

Η Σαυρουλα ειναι στο χωριο...γυριζει σημερα...δεν εντεχει περισσοτερε μερες..χιχιχι

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ααααααα Φρανίτα αυτό είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας...Εγώ αν πήγαινα σε τρώγλη, θα πάθαινα σοκ...... :S:S:S:S:S:S Δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος διακοπών....Έχω λεφτά, θα πάω διακοπές....Δεν έχω, δεν θα πάω διακοπές...

Δεν ξέρω, έτσι είμαι....

Γι΄αυτό πάνω από μια φορά το χρόνο δεν πάμε διακοπές.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Θα συμφωνισω με την Γωγω..

Ξενοδοχειο 1000 αστερων..δεν ειναι για μενα..

εγω στις διακοπες μου εμαθα να ξεκουραζομαι...

ηθελα παντα ενα καθαρο και προσεγμενο καταλημα..οχι απαραιτητα ακριβο..αλλα καθαρο.

Με την δουλεια μου αλλα και με την προσωπικη μου εμεπιρια εμαθα οτρι η τιμη δεν συμβαδιζει παντα με την ποιοτητα των περεχομενων υπηρεσιων.

Παντςω τα τελευταια 3 χρονια προ γαμου...που ειχα προικα αφαγωτη που λεγε και ενας φιλος μου το ειχα ξεσκισει..με το παρδον..

Εφευγα Χριστουγεννα Πασχα Καλοκαιρι..ενα απο τα τρια ηταν παντα εξωτερικο...και παρολο που δεν ετρωγα πολλα λευτα- ηταν εποχη που φιλες μου αρχισαν τη δικη τους εξορμηση στην Ευρωπη..ηταν υπεροχα...

Μπορω να πω πως μου πειπει περισσοτερο τα τριημερα που εκανα σε διαφορα ΣΠΑ....απολαυση...

Και αν και δεν το ξερουν πολοι το δικο μας Thermae Sylla Spa στην Αιδυψο ειναι ενα απο τα 10 καλυτερα στον κοσμο.

Εχω παει και στην Ιταλια στα Grota Guisti..τελειο..με υπογειο ΣΠΑ στιλ σπιλια..και στο Baden Baden>.ολα αυτα τα μερη μαζευουν ΚΑΠΗ εκατομυριουχους...πως δεν εψαξα να βρω κανενα παπουλι εκει...θα ειχα θυσαυρισει..χιχιχι.

Δεν ειναι του χαρακτηρα μου.,..κριμα..και ελεγα παντα στη μανα μου με παραπονο..δεν μπορουσες να με κανεις λιγο πιο αρπακτικο ρε μανα...

χαχαχαχα

Δημοσίευση

χαχαχ..εννωτειατι Αφρο..σβελτο ...ο καλυτερος μας φιλος..χιχιχι

αλλα δεν του βαζω αλλο..παραεπαιξε!!!!

Φρανι συμφωνω σε αυτο που λες..υπαρχουν πραγματα που μπορεις να κανεις και που δεν χρειαζονται πολα λευτα...χρειαζονται μονο χρονο!!!!

Τον οποιον δυστιχως πολλες συμβατικα εργαζομενες μητερες δεν διαθετουν.

Να πω την αμαρτια μου περιμενω πω και πως να ξεκινησει παιδικο ο μικρος..

θα εχω χρονο να ποιω εναν καφε χωρις αγχος..να φτιαξω νυχια..μαλλια...να διαβαζω λιγο..να ασχολιθω με την επαγγελματικη μου προοδο....και να κανω αλλο ενα βυζανιαρικο ζουζουνι...χιχιχι..και μετα θα ξυπνισω!!!!!

Δημοσίευση

egw psinw ton kwsta stis epomenes diakopes na nikiasoume troxospito .

kathe mera kai se diaforetiko meros na pame.....psinete siga siga :silly:

to kako einai oti o kalos mou thelei tis aneseis tou oso afora to thema mpanio .....den mporoume na kanoume camping giati den tha exei mpanio kanoniko .....einai ligo upoxondrios :silly:

einai polu upokimeniko pws pernaei kapoios kala ...

Δημοσίευση

Ασχτο...τη μια - και μοναδικη- φορα που εκανα 1 ΣΚ σε καμπινκ..ηταν στο Σανι..στην Χαλκιδικη...

Περασα υπεροχα..αφενος ειμασταν 1 παρες παιδια...ημουν τοτε 22...αφετερου το καμπινκ ηταν πολυ ργανομενο - τοτε τουλαχιστον- με πολυ καλες και καθαρες τουαλετες και ντουζιερες..

και φυσικα αμα σου την εδινε..το υπερπολυτελες Sani Beach Reosrt ηταν στα ποδια σου..

διπλα η Μαρινα, διπλα το μπιτσ μπαρ Ανεμος....διπλα η σκινη του Φεστιβαλ Κασσανδρας...

Ηταν απλα τελεια...φυσικα διπλα και ο - τοτε- ερωτας μου...αχ..τι μου θυμησατε.......νιατα...ξεχνιασια..βαλτες ειστε!!!!!

Δημοσίευση

Αφρο έχει δίκιο ο αντρούλης σου....Που να κάνεις την ανάγκη σου;;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Κορίτσια για μενα διακοπές είναι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ....

ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ, ΔΕΝ ΠΛΕΝΩ, ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ.......

ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΑ ΠΡΩΙ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΙΣΙΝΑ, ΤΡΩΜΕ ΕΞΩ, ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ, ΧΕΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ :silly: :silly: :silly: ........

Ποιος ο λόγος να πας διακοπές αν κάθεσαι και μαγειρεύεις και στρώνεις κρεβάτια κλπ κλπ κλπ;;;;;

Πέρυσι πήγαμε σε ένα ρesort στην Κυλλήνη...All inclusive...Πρωινό-μεσημεριανό,βραδινό στο ξενοδοχείο, σπα, μπάνιο, ποτά στην πισίνα..Καθαρίστριες έστρωναν κρεβάτια, άλλαζαν πετσέτες...Εγώ μόνο γάλα για την Ιωάννα έφτιαχνα που τότε ήταν 2,5 μηνών.....

Φέτος δεν κάναμε all inclusive για να τρώμε έξω σε ταβερνούλες που μεγάλωσε η Ιωάννα....

Φρανι έτσι συμφωνώ...άλλο μποέμικη ζωή και άλλο μιζέρια....

Δεν τους μπορώ αυτούς τους ανθρώπους.... :angry::angry:

έτσι είναι ο πεθερός μου...Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε....Μας λέει αυτός αφού το σπίτι μου) είναι δίπλα στη θάλασσα, γιατί να πάτε να πληρώσετε;;;;;

Έτσι γουστάρουμε ρε φίλε.... :angry::angry::angry: Γουστάρουμε να χαλάμε...

Απάντηση δική μου....Δουλεύουμε ολόκληρο το χρόνο...Θέλουμε να πάμε κάπου να ξεκουραστούμε...Να μας υπηρετούν...Να γνωρίσουμε μέρη...Και να μείνουμε μόνοι μας...όχι με όλο το συγγενολόι που είστε εσείς εκεί...

Απάντηση πεθερού: Αν έχετε λεφτα να πάτε...όμως έτσι δε θα μαζέψετε ποτέ λεφτά...

Απάντηση δική μου: Έχουμε λεφτά και θα πάμε..Δε σου ζητήσαμε δανεικά..Είδαμε κι εσύ που δεν πηγαίνεις διακοπές τι περιουσία έχεις κάνει.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μόκο ο πεθερός...Το βουλώνει!

Αυτή τη μιζέρια, τη σπασαρχ@@#$! με την οικονομία να είχε και τις μαλακίες με την αγάπη, ο καλύτερος θα ήταν.... :angry::angry:

Δημοσίευση

oxi den eimaste baltes ....kanoume omadikh psixotherapia :laugh: :laugh: :laugh:

kata kairous franita les gia tis souper mamades ....e tha pw kai egw shmera kati ....

e nai shmera to para kseftilisa me ton mikro ....gia meshmeriano exei faei 5 mpiskota kai ena kinder pingui ...twra pinei etimanztidiko ximo me polu polu zaxarh :P:P:P

alla den exw tipseis :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

και μένα αυτό μου αρέσει: το σακίδιο στην πλάτη και απολαμβάνεις ό,τι έρθει!!! τα κάμπινγκ μου αρέσουν πολύ, αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε ένα 5στερο ξενοδοχείο!!!! :silly: ,με όλα του τα σερβις!!!! :silly:

τροχόσπιτο είπα και εγώ στον άντρα μου να αγοράσουμε αλλά είναι και η συντήρησή του και το πάρκινγκ κ.λπ., μετά είπα να νοικιάσουμε ένα για το καλοκαίρι αλλά δεν θυμάμαι τι απάντηση μου έδωσε!!! :S

ρε συ Γωγώ έτσι του μιλάς του πεθερού? καθόλου σεβασμός?!!! :P

προσωπικά δεν θα μπορούσα να μιλήσω έτσι!!! :unsure:

Αφροδίτη αν είναι για μια μέρα δεν πειράζει, αρκεί να μην γίνεται κάθε μέρα.....η βαφτιστικιά της θείας μου έτρωγε μόνο γλυκά και απέκτησε ζάχαρο 12 ετών παιδί!!!! μεγάλο πρόβλημα!!!!

σήμερα πάμε στον βαφτιστηκό του άντρα μου έχει τα γενέθλιά του και θα κάνουν μπάρμπεκιου!!!!

πάω να κατεβάσω την μικρή έχει ξυπνήσει και με φωνάζει, να την ταϊσω κιόλας....

καλό απόγευμα.....

Δημοσίευση

Argi ναι..Έτσι του μιλάω...Αν θέλει να του μιλάω καλύτερα, να μην ανακατεύεται στις ζωές των άλλων... :angry::angry::angry:

Όταν όλη την ώρα ρωτάει που θα πάμε, τι θα κάνουμε, πόσα λεφτά θα χαλάσουμε, να μην απαιτεί κανέναν σεβασμό... :evil::evil::evil:

Και αφού όπως λέει με έχει σαν κόρη του, μπορώ να του μιλάω όπως θα μιλούσα και στους γονείς μου.... :angry::angry::angry:

Δημοσίευση

τι κανετε?

μολις γυρισα απο δουλεια!

τελικα μου λειπουν τα πρωινα...μπορει να εχεις πολυ πιο πολυ δουλεια και τρελα αλλα ολα ξεχνιουνται οταν γυριζει σπιτι!

η μικρη ολο το βραδυ στριφογυριζε..το πρωι της εφτιαξε η μαμα μου γαλα κουτι και φυσικα δεν το ηπιε.....οποτε εβγαλε απο την τραπεζα μητρικο και το κατσπαραξε μετα πο εκιε χει φαει οτι μπορειτε να φανατστειτε....απο φετες με μαρμελαδα μεχρι λαδενια

συμφωνω για τα 5στερα αλλα αν δεν εχεις επιστρεφοντας να πληρωσεις την Δεη σου σου βγαινει ξυνο!

εμεις εχουμε σπιτι σε νησι αλλα διπλα μενει η γιαγια ...οποτε τα παντα γινοντα σιωπιλα....εχουεμ συνηθησει βεβαια με την μικρη....σε καμπινγκ θα πηγαινα αλλα οργανωμενο το κακο ειναι η Μαρια-Ιωαννα...θα μπουκαρε σε ολες τις σκηνες και θα ρωτουσε...."τι κανετε εδω?"

οσο για το εξωτερικο σε 5 που τελειωνουμε τα δανεια και θα εχει μεγαλωσει η μικρη θα το τιμησουμε!

ως τοτε θα γνωρισουμε την ομορφη Ελλαδιτσα μας!

οσο για σπα?

αναγκαιο.....!

μια μερα πριν το γαμο ειχα κλεισει μασαζ μανικουρ πεντικιουρ και για τον Π.

στο γαμηλιο ταξιδι του εστειλα μια κινεζα και το εκανε λινεζικο μασαζ 2 ωρες....εγω επινα το ποτο μου στην πισινα.... ακομα το λεει...ενοειται οτι ειναι η προοδευτικη συζυγος!

και τελος αυγουστου που δεν αθ δουλευει ολη μερα θα του κλεισω ν παει σενα σπα.....να ξεκουραστει!

Αφροδιτη καλα κανει και δεν εχεις τυψεις για τα μπισκοτα!

δεν το κανει καθε μερα ο Μανωλιος!

grousi θηλαζω μονο , δεν πινει ξενο γαλα, στις διακοπες εφαγε λιγο ασπρο γιαουρτι ολο λεω να δοκιμασω να της δωσω κατσικισιο και ολο το ξεχνω.....ενοειται δεν θελω να αποθηλσω!

Δημοσίευση

καλε τι παρλα ειναι αυτη? :P:P:P

αφρο το κλασικο στρογγυλο-μακροστενο πηρες για σαπουνοφουσκες?

κ γω αυτο πηρα..

εμεισ με μανταλακι μικρα το καναμε..απο τη τρυπα :S:S

σημερα τον εκανα ρυζι με μοσχαρι κ το εφτυνε..με τσατησεεεεεεεεε

το κοιμησα νηστικο..μολις ξυπνησει θα το δοκιμασω παλι

το απογευμα παμε θαλασσαααααααααα!!!!!!!!!!

μεχρι τωρα δε πηγαμε πουθενα..τρελη ζεστη εχει εκτος σπιτιου :(

Δημοσίευση

Κορίτσια δίνω το παρόν!!! Επέστρεψα Βερολίνο και έχω πήξει στις δουλειές!!! Σας χαιρετώ και ελπίζω να βρίσκω περισσότερο χρόνο για να τα λέμε.

Η μικρή είναι μια χαρά. Περνάνε οι μέρες! Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι έχει μικρό κεφάλι. Στα κατώτατα όρια... Η γιατρός όμως μου είπε ότι είναι ΟΚ..

Την Κυρικακή έρχεται η Φρανίτα!!!! Ναι!!! Καφεδάκι με τα μωρά!!!!

Δημοσίευση

ρε Θούλη είσαι Σαντορίνη και γράφεις στο τρενάκι? βγες έξω να χαρείς!!! :P και ας έχει ζέστη!!!

Αθηνά κράτα λίγο καφέ και για μένα όταν έρθω!!!! ;) το πότε δεν ξέρω μόνο!!! :unsure:

Δημοσίευση

Αθηνούλα welcome back...Να ζήσετε και να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας...

Θουλάρα εγώ όσες φορές έχω πάει Σαντορίνη έχω φύγει άρρωστη από την υγρασία... :angry::angry::angry:

Κάτσε μέσα..Δεν είναι ώρα τώρα να γυρίζεις έξω με τέτοια ζέστη...Άσε που μπορεί να σε απαγάγει και κανένας τουρίστας.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αφρο εσύ το βιολί σου με τα τροχόσπιτα... :silly: :silly: :silly: Να σου δώσω ένα που έχω εγώ;;;;;Είναι το τροχόσπιτο της Barbie που έπαιζα όταν ήμουν πιτσιρίκα... :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P

Η Σύμη είναι απίστευτη..Ο απόλυτος παράδεισος...Ηρεμίααααααααααααα.....

Πολύ μου άρεσε.....Να πάτε!!!!! ;););) Μόνο μην ερωτευτείς κανέναν γείτονα Τουρκαλά... :laugh: :laugh: :laugh:

Βαριέμαι...Είμαι ήδη σε mood διακοπών και δεν έχω μυαλό να δουλέψω.. :silly: :silly: Και η δουλειά είναι δυστυχώς πολλή... :(:(:( Θέλω να πάω σπίτι μου..... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Θούλη αν δεν μπορείς να αντέξεις την ζέστη κάτσε σε σκιερό μέρος και απόλαυσε την ηρεμία!!!! :)

Αφρο πόσο κάνουν εκεί τα τροχόσπιτα? και για τι είδους μιλάμει? για τροχόσπιατα-αυτοκίνητα ή ρυμουλκούμενα?

πάντως μπορείς και να νοικιάσεις!!!

Δημοσίευση

ta aytokinoumena einai akriba ...apo 120E tis xamiles periodous thn mera .

troxospita enikiazomena pou ta trabane autokinita den brika times :angry:

alla enikiazomena se camping einai apo 10e to atomo thn mera .

koritsia thelei kamia na pame bolta sto athens heart ....mou kolise na paw shmera.....kai mhn mou pite oti tou fanei tou lolostefanh :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

λοιπόν Αφροδίτη έριξα μια γρήγορη ματιά....εδώ για ενικοίαση τροχόσπιτου-αυτοκινήτου από 74ευρώ μέχρι 110 την ημέρα!!!! ανάλογα με την περίοδο!!! και αγορά από 13.000 ευρώ!!!

Δημοσίευση

λοιπόν Αφροδίτη έριξα μια γρήγορη ματιά....εδώ για ενικοίαση τροχόσπιτου-αυτοκινήτου από 74ευρώ μέχρι 110 την ημέρα!!!! ανάλογα με την περίοδο!!! και αγορά από 13.000 ευρώ και πάνω!!!

Δημοσίευση

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΕLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλε τι πάρλα ειναι αυτή;;;;;;;;;;;;;;;

αχ αχ αχ !!!Σαντορινη διαβαζω..Ρε Θούλη πήγαινετε Περιβολο.

Εγω εριξα μαυρη πετρα σε αυτο το νησί.Το εφαγα στη μαπα χειμωνα...Δεν παλευοτανε.

Για πεθερικα λετε και θα παρεκτραπω. :S:S:S Και εμενα απο κατω μενουν :angry::angry::angry:

Θυρωροι κανονικοι.Ποιος μπαινει ποιος βγαινει....

Βοηθεια μηδεν.Απλως καμια φορα κρατανε τον μικρο για να κανω δουλειές.

ΚΑι εχουν αυτο που σιχαινομαι...Εχουν τσακωθει με το νερο και το ξεσκονοπανο.Αιντε..............

Για τις σαπουναδες το πιστολι το βουτατε στο πιατακι;;;Δε θελει να το πάρει;;; :huh::huh::huh:

Χρυσα εγω προς το παρόν κανω υπομονη και σκεφτο μαι οτι θα ερθουν και καλυτερες μερες.Ειδικα αυτη την περιοδο εχω ζοριστει πολυ.Δεν παω πουθενα.Δεν οδηγω κιολας και ειμαι εντελως εγκλοβισμενη.

για τον αντρα μου θα σας τα πω απο κοντα.Να εχουμε και κατι να πουμε.

Απλως εχω καταλαβει οτι οι αντρες ειναι στην κοσμαρα τους.

Επισης Γωγουλα και εγω εχω απαγορεψει να λενε στο παιδι για παλιατζηδες,γυφτους,μαυρους κτλ.

Αν παμε καπου και κανει σα ζαβο του λεω "Θα σε μαλωσει ο κυριος που εχει την ταβερνα" και του τον δειχνω.

Δημοσίευση

mpempoula16 έγραψε:

Η Σύμη είναι απίστευτη..Ο απόλυτος παράδεισος...Ηρεμίααααααααααααα.....

Πολύ μου άρεσε.....Να πάτε!!!!! ;););) Μόνο μην ερωτευτείς κανέναν γείτονα Τουρκαλά... :laugh: :laugh: :laugh:

Βαριέμαι...Είμαι ήδη σε mood διακοπών και δεν έχω μυαλό να δουλέψω.. :silly: :silly: Και η δουλειά είναι δυστυχώς πολλή... :(:(:( Θέλω να πάω σπίτι μου..... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ελα ρε!!!Ποτε πηγες;;Εχω κανει ταμα στον αρχαγγελο Μιχαλ και Θελω να πάω.

Εγω πως νομιζα οτι θα εφευγες αυτη την εβδομαδα. :dry::dry: Ποτε πατε πάνω;;;

Δημοσίευση

shmera ematha apo ton kwsta oti uparxei kai pistolh pou kanei sapounades :blush:

egw milaw gia to klasiko potiraki me to daxtilidi pou to boutas kai fisas.

oste ekei me estelne xthes h politria ...sta pistolia !!!! kai eixa faei ton topo na auto pou gnoriza apomikrh !!!pou na kserw oti tobgalane kaise pistoli :laugh: :laugh:

ekana mia grigorh allagh diarithmishs sto TERASTIO (edw gelane :woohoo: :silly: ) spiti mou ....plaka exei etsi opos ta ebala tha ta afisw gia ligo .

exw ton aspro kanape apo to paidiko pou den xoraei pia ekei kai ton fernw boltes sto...epanalambanw TERASTIO spiti (ax tha skasw apo ta gelia ) twra ton ebala sthn kouzina kai apo mprosta tou to trapezi

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...