Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μαρακι μπραβο!!!Εγω ειμαι πολυ χεσμεντεν. :unsure:

Ολα καλα να πάνε κοριτσαρα μου. :)

Απλως να ρωτησω κατι.Περινεοτομη δε σου κανουν για να βγει το μωρο ;;;;

δηλαδη χωραει και χωρις τομη να περασει;;;

Επισης με την αποσπαση σου τι εγινε;;;Στο Ιεκ πηγαινεις τώρα;;;

Εγω αυριο εχω τη μια μερα υπηρεσιας στο σχολειο.

Ρε γμτ τωρα που ο μικρος αρρωστησε αλλα ντρεπομαι να τηλ. και να πω οτι δε μπορω να παω.

Το κακο ειναι οτι εχει και ο Γιώργος υπηρεσια και πρεπει να τον αφησω στην πεθερα μου που δεν εχει ιδεα. :(:(:( Εχω κατααγχωθει.

Χρυσα με γεια τα εσωρουχα και καλοχρησιμοποιημενα. ;);)

Περαστικα σας και σε εσας. :)

Νατασα γυρισεεεεςςςςςςςςςς;;;;;;;

Γιώτα μου και εσυ καλως να δεχτεις τον Γ. καικαλα να περασετε.

1 εβδομαδα αδεια για ολο το καλοκαιρι;;; :ohmy::ohmy::ohmy:

Αργυρουλα πρεπει μου φαινεται να απευθυνθω σε διατροφολογο-διαιτολογο.Εσεις ποτε με το κλαο διακοπαρετε;;;;

• Απαντήσεις 915
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ερώτηση:

ενώ είμαι συνδεδεμένη (στο μάμμυ) πατώ την επόμενη σελίδα και μου λέει ότι για να δημοσιεύσω κάτι πρέπει να είμαι συνδεδεμένη!!!! :ohmy::angry: , το κάνει και σε σας? εμένα μου σπάει τα νεύρα!!!! :angry::angry:

Χρύσα γέλασα με το παρεό σου!!!! χαχαχα παιδικό είναι? σε ποιές γυναίκες απευθύνεται? σε αυτές που είναι 50 κιλά?! :blink:

Παναγιώτα γιατί δεν έχει ιδέα η πεθερά? τι θα πρέπει να κάνει? πόση ώρα θα λείψεις?

Μέσα Αυγ. ερχόμαστε καλώς εχόντων των πραγμάτων!!!!

Δημοσίευση

Papaki μου ωραία η μέθοδος της γέννας που θα κάνεις, αλλά εγώ δε νομίζω να το τολμούσα... :dry::dry::dry:

όσο για την περινεοτομή, όταν η πεθερά μου γέννησε τον άντρα μου, ο γιατρός δεν της έκανε και βγαίνοντας ο άντρας μου την έσκισε μέχρι το μπούτι.... :unsure::unsure::unsure:

Χρύσα μου περαστικά στονν μικρούλη σου.... :kiss::kiss:

Αφρο 101;;;;Να πάρετε τα χρόνια του....

Μεγάλωσε και ο μανωλάκης...Η Ιωάννα μου σε 9 μέρες γίνεται 16 μηνών.... :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Argi κι εγώ πεινούσα τρελά όταν γέννησα.....

Δημοσίευση

Χρύσα μεγεια τα εσώρουχα....Καλοφόρετα!!!!!! ;););););)

Καμιά ζαρτιέρα πήρες;;; ;););)

Ρε κορίτσια κι εγώ θέλω να πάω να πάρω σουτιέν γιατί είχα πάρει 1 μετά τη γέννα, αλλά μου είναι μικρό...Μου έμεινε στήθος μετά τη γέννα..Μου ακουμπάνε οι μπανέλες και με πονάει δίπλα το στήθος και όλο ψάχνομαι μήπως έχω τίποτα άλλο... :unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Δημοσίευση

καλημερα..

απο της 7.15 στο ποδι..ελεοςςςς

ετσι θα παμε?ξερετε?

εκανα δουλειες σθδερο.λ..

το απογετμα θαλασσα

τωρα κοιμαται για μεσιμερι :blink::S

παναγιωτα κ μας ΠΑΝΤΑ ο πυρετος μας κραταει 3 μερες..

σες ποσο κανει το σιδερο?

γιωτα να βρεθουμε σαββατο ε?

καμια αλλη κοριτσια μπορει?????????

αργι τι καλα να σε βλεπαμε..

παπακι εγω θα τολμουσα αλλα πολυς πονος ρε..ποσα θα σε παρει?

γωγω αντε ερχεταιιιιιιιιιιι

δε μιλαω για περιοδο :P:P:P:P

αφρο κ μενα ολο στο μεμε κοιμοταν,,κ μολις τον εβγαζα κλααααααααααμα

ρε κοριτσια κ μενα τελευταιο βραδυ με ρωτησαν να στο φερουμε βραδυ στις 4 να το ταισεις?

κ λεω αχ οχι θελω να κοιμηθω..

κακα τα ψεμματα εγω αυτες τις μερες ψαχνω μπας κ κοιμηθω..

εκει λιγο ξεκουραζεσαι :blush:

επισης αυτο που καταλαβα με τα παμπερσ ειναι οτι αν τα χρησιμοποιεις για πολυ καιρο σε βγαζουν κοκκινιλες..

το επαθα αυτο κ με τα παμπερσ κ babylino k toy lintl.

τωρα εχω τα λιντλ..μια χαρα..μετα ξανα θα παω στο μπειμπιλινο..

η νατασουλα που ειναι?????

Δημοσίευση

Μαρθα εγω μπορω...αλλα κερναω εγω τον καφε.....χιχιχιχιχι

Δεν θυμαμαι ποσο ειχε νομιζω 240 το ειπα παρει..καπου εκει..αλαλ ειναι φοβερο..μαρτηρας η Γιωτα!!!

Αρτζ..ειχε γελιο..αυτα ειναι ενα μεγεθος..πολυ ωραι μαραφετι αμα εχει κορμι λαμπαδα..σαν τη Θου ενα πραγμα..οχι για μενα με την ποντιακη την πισιναρα...

Γωγω να αλλαξεις σουτιεν...

αμεσα,,,,

αλλα ρε σεις..τα "καλα " σουτιεν ειναι πανακριβα..η κυρια μου εκανε 20% εκπτωση στα σουτινε και 25 στα βρακια..αλλα και παλη ακριβα...

τι να κανω ομως..δεν εχω πλεων κορμι για ξεκωλα...

αχ,....

Ο μικρος εφαγε τον τραχανα...και μιση μπανανα..τωρα κοιμαται..εκανε κακλα μια φορα και ηταν αχνοπρασινοκιτρινα σκληρουτσικα...

πως το γυριζω παλη στην σκατοκουβεντα..δεν ξερω

Θου εμενα μου τον φερνανε απο την δευτερη μερα τη νυχτα..και οταν νοσηλευοταν στη Μενν ερχοταν και με ξυπναγανε..

εγω με την ανασφαλεια και με το αγχος της ωτιτιδας ετρεχα....

Παντως κοριτσια με το χερι στην καρδια σας λεω..αμα και το δευτερο ειναι σαν τον Χριστοφορο..κλαψιαρικο γκρινιαρικο και απαιτητικο δεν ξερω ποσο θα θηλασω...και δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξω να αντλω οταν γυρισω δουλεια

Δημοσίευση

Φρανι...ετσι οπως εχει γινει το μαμι....και μια καλημερα να γραψεις θα βρεις μπελα...

βαλτο σε καποια ενωτητα στην οποια να ειναι και αλλος διαχειρηστης εκτος απο τη λενα...η αμα θες βαλτο στο Θηλασμος και φροντιδα..να το κανω μονημο..να δειχνει κιτρινο για να το βλεπουν.

Ετσι ωστε αν ξεφυγουν τα πραγματα να μπορεσουμε να επεμβουμε.

Κατα τα αλλα εγω ειμαι μεσα...

Εχω δοσει παρα πολλα ρουχα αλλα εχω και πολλα....οποτε οτι θελεις αν υπαρχει ευχαριστως να τα διαθεσω

Δημοσίευση

αχ ωραια μπορεις κ συ χρυσα?????????

τελεια

αλλος με τη βαρκα μας?????????????

εχω κ κατι μυξες... :angry::angry::angry:

γιωτα πως παει η διαιτα?

κ γω μετα τη γεννα πεινουσααααααααααα

κ τσακισα σαντουις..

εμενα δε μαφηνα οι μαλακισμενες να σηκωθω μετα που μου σπασαν τα νερα..

στο 2 θα δουν...μονη θα γεννησω :angry:

Δημοσίευση

Ναι συμφωνω απολυτα!!!

Αν γινει απο τη Λενα..ισος μερικες να ντραπουν να σχολιασουν...

ξερω τι σου λεω.

Ειδες τι εγινε με το μπανακι...

τι να πω ....δεν εχω λογια

Πειναω!!!!

Δημοσίευση

Θούλη και εγώ θα ήθελα να σας δω... :kiss:

έκανα μια ανδρομή σε παλιότερες δημοσιεύσεις μου, έχω αρχίσει να γράφω από το 3ο τρενάκι, τον Γενάρη θα κόψω και τούρτα που θα κλείσω χρόνο στο τρενάκι!!!! :woohoo:

επίσης, κάπου αλλού, είχα γράψει ότι κρατούσα στην αγκαλιά μου την ΡΕΑ επί 5,5 ώρες το βράδυ!!!

αφού λοιπόν κατάφερε και κοιμάται σερί (με μερικές εξαιρέσεις) η δικιά μου που ήταν πολύ δύσκολη....άρα και τα δικά σας θα κοιμηθούν!!!!

καλύτερες νύχτες έρχονται!!!!

http://www.mammyland.com/index.php?opti ... 2369#72552

Γιώτα καλώς να τον δεχθείς!!!

έκανα νες να πιώ γιατί εδώ βρέχει....! :angry:

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

μεσω οργανωσης υπαρχει παντα ο κινδυνος αντι για δωρεα να πωληθουν απο αυτους στους οποιους δωριστηκαν (This is Africa :huh: ).....

αυτό ισχύει και για τον Ερυθρό Σταυρό? :huh:

εμείς πρόσφατα δώσαμε ρούχα των παιδιών και όχι μόνο στον Ερυθρό Σταυρό, αυτοί τα διανέμουν όχι μόνο στην Αφρική αλλά παντού στον κόσμο και σε οικογένειες της Γερμανίας, έτσι μας είπαν.....ελπίζω να πηγαίνουν στις οικογένειες και να τα χρησιμοποιούν......αλλιώς θα μπορούσα να τα πουλήσω και εγώ!!!!

Βάλε δημοσίευση δεν βλέπω πού είναι το κακό της υπόθεσης!!! :dry:

Περαστικά

Δημοσίευση

Franita έγραψε:

Να βαλω ποστ? να το πω στη Λενα, να το πω αλλα δεν ειναι πια κ κατι τοσο επισημο....αλλα αν ειναι να με κραξουν κ να πουν οτι βγαζω κ χρημα...

Πες το στην Λένα να το ανακοινώσει η ίδια σαν ADMIN, έτσι το όνομά σου δεν θα φαίνεται πουθενά!!!

σιγά μην σε κατηγορήσουν προς Θεού, εγώ ούτε που θα το σκεφτόμουν!!!!

Δημοσίευση

Αρτζ εσυ και εγω δεν θα το σκεφτομασταν....εγω ημουν σηγουρη πως θα γινοταν χαμος...

Θυμασαι τοτε που ειχε γινει το θεμα με την Νελλη...εγω ακομα θυμαμαι μερικες πολυ βαριες κουβεντες που ειπωθηκαν για την Φρανιτα.

Εχει δικιο παντως η Αρτζ Φρανι..πες το στη Λενα..να το κανει σαν αντμιν..και γιατι οχι..πες το και στον Ολιβ..

εαν εχω κατι απο αυτα που θελεις θα σου τα στειλω ευχαριστως

Δημοσίευση

Frani μου μπράβο για την κίνηση σου να βοηθήσεις οικογένειες που έχουν ανάγκη...Εγώ αν και έχω δανείσει πολλά πράγματα, θα δω τι έχω για να σου δώσω...

Θούλη έρχεται η κοριτσάρα μου... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πριν λίγο ξεκίνησαν.....

Περίοδος ακόμα δε μου έχει έρθει.... :P:P:P

Κορίτσια αυτές τις ημέρες έχω ξεσκιστεί στο φαγητό... :(:(:( Και τρώω συνέχεια μαλακίες....Ετοιματζίδικα... :angry::angry::angry:

Τι θα κάνω;;;5 κιλά θέλω να χάσω...Φοβαμαι να ανέβω στη ζυγαριά... :unsure::unsure::unsure:

Δημοσίευση

Γωγω...θα κανουμε μαζι διαιτα...

χαχαχα..τωρα που πηρα και εσωρουχα...ιιιι ποιος με πιανει....

παντως εγω απο 01/09 ξαναρχιζω την διαιτα που εκανα οταν τελειωσα το σχολειο...ονομαζετε η διαιτα του Βεγγου.....

χαχαχα

Τι βλακιες λεω μεσιμεριατηκα...

Εντωμεταξυ θελλω κατι να σας πω..αλλα και τι να πω...χμμμ...θελω συμβουλη αντιμετωπισης μια κοινωνικης μου επαφης..λιγο δυσκολη περιπτοση

Δημοσίευση

pantos den exei diafora an to balei edw h sthn olibia ....ta idia atoma einai kai edw kai ekei ;)

egw den blepw ton logo tou panikou pou skeuteste .

opoios thelei bohthaei opoios den thelei den to kanei .

paliotera eixe mpei thema gia ena dimosio nosokomiokai ta egatalelimena ...mia xara pige to thema kai h bohthia .

oute egw tha skeutomouna pote etsi :blink: ......

den exei diafora se pio forum tha mpei oute kai h epitirish gia tixon kakoboulous tha einai diaforetikh apo thn stigmh pou idoi xristes einai kai edw kai ekei .

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

εγω απο 01/09 ξαναρχιζω την διαιτα που εκανα οταν τελειωσα το σχολειο...ονομαζετε η διαιτα του Βεγγου.....

χαχαχα

Τι βλακιες λεω μεσιμεριατηκα...

χαχαχαχα με έκανες και γέλασα μεσημεριάτικα!!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

δε σας προλαβαινω βρε!!!!!!!!! :laugh: πολυ εξπρες ειναι αυτο το τρενο!!!!!! :silly:

σαυροπινγκουινακι,απο αμοργο ειναι ο αντρας μου....κι εγω δουλευω εδω...οποτε μενουμε μονιμα....προς το παρον τουλαχιστον!!!!!! ;) ωραιο νησι ειναι.να ερθετε διακοπες!!!!!! :)B)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...