Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω μια χρεωμενη πιστωτικη στην τραπεζα. στην ιδια τραπεζα εχω και 2 αλλους λογαριασμους. Ο ενας ειχε καποια χρηματα. 300 ευρω. Σημερα πηγα να τα παρω και μου τα ειχε τραβηξει η πιστωτικη. Εχουν αυτο το δικαιωμα? Απο που κι ως που? Στην ιδια τραπεζα εχω και το δανειοπ του σπιτιου. Θα πειραχτει κι αυτο? Θα παω αυριο να τους ξεχεσω αλλα θα ηθελα να ξερω αν εχουν το δικαιωμα...

Δημοσίευση

οχι. Ηταν λεφτα απο την μισθοδοσια μου.

Κοιτα πως εχουν τα πραγματα.

Ειχα εναν λογαριαμο που εμπαινε η μισθοδοσια μου και ειχα πει στην τραπεζα να μου τραβανε απο κει το ελαχιστο ποσο της πιστωτικης.

Μετα ομως ανοιξα αλλον λογαριασμο που εμπαινε η μισθοδοσια μου.

Για καποιους μ,ηνες πηγαινα στην τραπεζα και πληρωνα στο ταμειο την πιστωτικη. Τωρα που ειχα ληξιπροθεσμες οφειλες μπηκαν στον καινουριο λογαριασμο που δεν ειχα δωσει ποτε το οκ να τραβανε λεφτα και μου τα πηραν.

Δημοσίευση

καλησπερα!

δηλαδη αλλαξες λογαριασμο μισθοδοσιας, αυτοι το πηραν χαμπαρι και τραβηξαν απο εκει λεφτα επειδη ειδαν οτι αλλαξες?? δε νομιζω να εχουν τετοιο δικαιωμα, εγω θα το εκανα θεμα προσωπικα...

ελπιζω να βρεις το δικιο σου

Δημοσίευση

Καλημέρα.

Αν είχες ληξιπρόθεσμες οφειλές πάνω από 1 μήνα, έχουν δικαίωμα να τα τραβήξουν. Θα πρέπει να σε είχαν είδοποιήσει όμως ότι χρωστάς.

Αν διαβάσεις τους όρους και τις προϋποθέσεις της πιστωτικής πρέπει να το γράφει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...