Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε;;εγώ κάνω δουλειές στο σπίτι σήμερα γιατί οργανώνω αύριο το πάρτυ του μεγάλου μου γιου🥳🥳🥳 γεννήθηκε την γιορτή της μητέρας το παλικάρι μου❣️ 13 ετών κλείνει ...σαν ψέμα μου φαίνεται  ...σαν χθες τον κράτησα στα χέρια μου...και τώρα τον βλέπω πόσο μεγάλωσε και μου φαίνεται απίστευτο!!!ΖΗΣΤΕ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΤΟ ΚΆΘΕ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ!!!Η ζωή περνάει τόσο γρήγορα...και εμείς πνιγόμαστε στα άγχη μας...τον χρόνο που περνάει το καταλαβαίνω από τα παιδιά μου.... 
    • Καλημέρα κορίτσια, σας ευχαριστώ ΄΄όλες για τα μηνύματα σας, δεν ξέρω αν έχω απαντήσει σε όλες γιατί είμαι στα χαμένα!!! Έχοντας ζήσει μια παλίνδρομη κ τώρα την φυσική αποβολή έχω να πω χίλιες φορές η παλίνδρομη (όσο οξύμωρο κ αν ακούγεται), δεν υπάρχει πιο τρομακτική εμπειρία από την φυσική αποβολή τουλάχιστον όπως την έζησα εγώ. Νόμιζα πραγματικά ότι θα πεθάνω από την αιμορραγία κ τον μετέπειτα πόνο.... Πραγματικά δεν ξέρω γιατί πρέπει να τα τραβάμε όλα αυτά κ νομίζω κ ποτέ δεν θα καταλάβω τι μάθημα έχω αποκομίσει ΄έχοντας πλέον 3 αγγελάκια. Έχω χάσει κάθε πίστη κ ελπίδα κ έχω πάρα πολύ θυμό μέσα μου. Σωματικά είμαι πολύ καλύτερα, έχει περάσει το αίμα κ ο πόνος κ από βδομάδα θα πάω να δω αν έχω καθαρίσει κ τι θα κάνουμε από εδώ κ πέρα. Είμαστε πάρα πολύ χάλια ψυχολογικά κ τρέμουμε στην ιδέα να ξαναπροσπαθήσουμε., παρ'ολο που θέλουμε πάρα πολύ όσο πιο άμεσα γίνεται κ όταν μας επιτρέψει η γιατρός γιατί νομίζω ψυχολογικά δεν θα επανέλθουμε ποτέ, οπότε την ψυχολογία την αφήνω τελείως στην άκρη. Δεν θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια γυναίκα που ήμουν πριν 2 χρόνια κ αυτό με θυμώνει πάρα πολύ γιατί έχω χάσει κάθε ίχνος χαράς κ αισιοδοξίας μέσα μου κ είμαι σίγουρη ότι η εγκυμοσύνη, αν ποτέ έρθει, θα είναι η πιο δύσκολη περίοδος για μένα μ΄έχρι να καταφέρω γεννήσω!! Το μόνο που εύχομαι είναι η επόμενη φορά να έρθει κ να μείνει κ να απαλύνει ο πόνος που νιώθουμε τώρα, γτ εμείς οι γυναίκες τα τραβάμε όλα άλλα τον άντρα μου πρώτη φορά τον βλέπω τόσο ΄χάλια κ δεν ξέρω κ τι να κάνω να τον βοηθήσω!!! Βλέπω την συζητήσεις σας, συγχαρητήρια στα κορίτσια που είχαν θετικά τεστάκια κ εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Θα σας παρακολουθώ γενικά γιατί είστε ωραίο παρεάκι, θα σχολιάζω κ όπου μπορώ να βοηθήσω κ όποτε νιώσω έτοιμη θα γίνω κ πάλι πιο ενεργή στις συζητήσεις
    • Ναι και εγώ προς βραδάκι τα δίνω με την ίδια ακριβώς σκέψη για ήσυχο βράδυ!
    • Ευχαριστώ βρε κορίτσια, γιατί νόμιζα είναι στο μυαλό μου! Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα έντονες αναγούλες, αλλά όχι εμετούς, από την 6η έως την 11η εβδομάδα το πολύ. Κ τώρα νιώθω ακριβώς την ίδια αίσθηση, όχι βέβαια στον ίδιο βαθμό. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου! Εγώ στην εγκυμοσύνη μου θυμάμαι ότι στις 2 μέρες καθυστέρηση που είχα κάνει τεστ, είχε ξεκινήσει κ μια ελαφριά ναυτία που σιγά σιγά επιδεινώθηκε. Οπότε ναι,  είχε ξεκινήσει από νωρίς 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...