Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ CMV ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Αυτη τη στιγμη καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!Λοιπον η ιστορια μου εχει ως εξης: ειμαι 34 εβδομαδων εγκυος και την προηγουμενη εβδομαδα μαζι με το doppler που καναμε στο γιατρο (ηταν τελειος) ο γιατρος ζητησε να επαναλαβουμε καποιες αιματολογικες εξετασεις που ειχα κανει στον προγεννητικο ελεγχο.Μια απο αυτες ηταν ο CMV (μεγαλοκυτταροιος,ο οποιος αν υφισταται και περασει στο μωρο καλυτερα να μην αναφερω τι προκαλει).Ενω λοιπον στον προγεννητικο ελεγχο οι τιμες ηταν: cmv igg- 167 μοναδες θετικο,που σημαινει οτι εχω νοσησει στο παρελθον και εχω αντισωματα και cmv igm- αρνητικο που σημαινει οτι δεν υπηρχε τωρινη λοιμωξη.Ως εδω καλα.Παρεπιπτωντος αυτες οι εξετασεις εγιναν στο ΙΚΑ.Οι τελευταιες μετρησεις στον ιδιο ιο οι οποιες εγιναν σε Βιοιατρικη εδειξαν : cmv igg- 1334 μοναδες και cmv igm-αρνητικο.Το θεμα λιοπον που ειναι?Οτι ναι μεν δεν υπαρχει τωρινη λοιμωξη αλλα υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα στην αλλα μετρηση.Αυτο τι μπορει να σημαινει?Οτι μεσα σε 5 μηνες νοσησα ξανα και μου περασε?Απο τη στιγμη που ειχα ηδη αντισωματα μπορουσα να προσβληθω ξανα?Μηπως ειναι διαφορετικες οι μετρησεις λογω διαφορετικου εξοπλισμου?Κοντευω να τρελαθω.Πηγα λοιπον σημερα στο Παστερ να επαναλαβω την εξεταση και επιπλεον να βγει και το cmv avidity.Ξερει καποιος τι ειναι αυτο?Εν τω μεταξυ ρωτησα και στο Παστερ και με γραψανε κανονικοτατα.Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις,αν υπαρξουν,και σας παρακαλω αν καποια ειχε παρομοια εμπειρια ας τη μοιραστει μαζι μου.Συγνωμη για το μεγαλο post

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΟΚ!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΡΟΜΑΞΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΗ.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις.Το θεμα ειναι οτι ο γιατρος δεν με διαφωτισε γιατι του ειπε να κανω την εξεταση μια λοιμωξιολογος και εκεινη θα δει τι γινεται.Το ασχημο ειναι οτι θα πρεπει να περιμενω 5 ημερες για τα αποτελεσματα..Αννα1503 επειδη δεν τα παω καλα με την τεχνολογια μπορεις να μου πεις που βλεπω το pm?

Bella μηπως να εκανες και παλι την εξεταση εκει που εκανες και την πρωτη φορα, για να δεις τη τιμη θα σου βγαλει;;;; :dry::dry:

κι εγω εχω θετικο το igg και λιγο πριν μεινω εγκυος κολλησε τον cmv η μικρη μου! Ρωτησα τοτε τον μικροβιολογο και μου ειπε πως για ενα μεγαλο διαστημα δεν μπορει να ξανακολλησει...αργοτερα ομως ναι!!!

Ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να δω ποσες μοναδες ηταν η igg της μικρης οταν η igm εγινε αρνητικη.....

Να ηρεμησεις και να εμπιστευεσαι το γιατρο σου, αυτος σιγουρα ξερει καλυτερα απο μας!!!! :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...