Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια βοηθηστε με λιγακι γιατι με εχει πιασει πονοκεφαλος! Ετοιμαζω σιγα σιγα την τσαντουλα μου για το μαιευτηριο.Οταν λεμε σερβιετες λοχειας,ποιες ειναι ακριβως?Πηγα στο σουπερ μαρκετ αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο,παρα μονο τις πανες ακρατειας χωρις φτερα που ειναι σε ενα τεραστιο πακετο.Αυτες ειναι? :blink:

Δημοσίευση

Kαλημέρα κοριτσάκι μου!!

Εγώ είχα πάρει απο το φαρμακείο,είναι κάτι θηρία σερβιέτες,αν

πας κ ρωτήσεις θα σου δώσουν..Αλλα να σου πω την αλήθεια μου απο την

επομένη της γέννας φορούσα always την μωβ κ δε γέμιζε κιόλας,

εξαρτάται απο γυναίκα σε γυναίκα η αιμορραγία που θα χει!

Εσύ βέβαια πάρε καλού κακού κ απο τις 2 κ το βλέπεις!!

Με το καλό!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

εμενα τις πρωτες 2 μερες μου εβαζαν οι νοσοκομες κατι ''σερβιετες'',αν ηταν κ σερβιετες δηλαδη! :blink::blink: δεν ξερω πως τις λενε! :S:blush: μετα που μπορουσα κ πηγαινα μονη μου τουαλετα χρησιμοποιουσα τις always τις μωβ!!δεν ειχα κ πολυ αιμα!!!δεν πηρα καθολου συγκεκριμενες σερβιετες λοχειας!!

Δημοσίευση

Ίσως παίζει σημασία ο τρόπος που θα γεννησεις.

Εγώ με φυσιολογικό τοκετό τις πρώτες 3 μέρες (δηλαδή όσο ήμουν στο νοσοκομείο) είχα πλημμύρα!

Φορούσα τις σερβιέτες ακράτειας ΤΕΝΑ ΜΑΧΙ και συγκρατούσαν πολύ καλά!

Ε'ιναι αρκετά μεγάλες αλλά νιώθεις και ασφαλεια για τυχόν ατυχήματα και είναι και μαλακές και οταν κάθεσε είναι αναπαυτικά.

Όταν επέστρεψα στο σπίτι χρησιμοποιούσα απλές σερβιέτες αλλά τις σουπερ.

Με το καλό να γεννήσεις!!!! :)

Δημοσίευση

Εγώ είχα πάρει τις Sanny (αν θυμάμαι καλά το όνομα) που έγραφε για ειδικές χρήσεις (λοχεία, μετεγχειρητικά κ.λ.π.). Είναι μακριές αλλά όχι πολύ χοντροκομμένες. Αν και μετά τη δεύτερη μέρα φορούσα τις Everyday αυτές που είναι πολύ μακριές για τη νύχτα.

• 1 month later...
Δημοσίευση

αχ εγώ την πάτησα με τις σερβιέτες,δεν πήρα λοχείας αλλά τις μοβ της always!με το που γέννησα και έβαλα 2 από αυτές λέρωσα τα σεντόνια 2 φορές!!! που να φανταστώ η γυναίκα!!! έστειλα τον άντρα μου και μου έφερε από το φαρμακείο σερβιέτες λοχείας αλλά ούτε αυτές κάνανε δουλειά. έτσι έστειλα την κουμπάρα μου να μου πάρει ότι πιο χοντροκομένο υπάρχει και μου πήρε την ΤΕΝΑ με τις οποίες σώθηκα μιλάμε!!! την επόμενη φορά θα ξέρω!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...