Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια ειμαι καινουρια στο site και θα ηθελα τη γνωμη σας. Είχα καθυστέρηση 5 ημερεσ και στη συνεχεια ειχα λιγο ροζ αιμα και καφε υγρα για άλλες 7 ημέρες. Έκανα τεστ και βγήκε θετικό. το τεστ το έκανα ημέρα Παρασκευή και μέχρι την δευτέρα που πήγα στο γιατρό το αίμα έγινε πιο πολύ. Η γιατρός είπε ότι το αίμα οφείλεται σε μια απολόλληση του αμνιακού σάκου κατα το 1/3. Έκανα 2 εξετάσεις -χοριακη Β- με διαφορα 2 ημερών. Η πρώτη έδειξε 6,982 και δευτερη 9,454. Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα τησ δεύτερης και στη γιατρό δεν πήγα ακόμη. Μου είπαν όμως ότι επειδή δεν διπλασίασε την τιμή της η εγκυμοσυνη ή είναι προβληματική ή είναι παλίνδρομη. Μήπως γνωρίζετε να μου απαντήσετε? ευχαριστω

Δημοσίευση

καλησπερα!!!!

κι εμενα στην αρχη δεν ειχε διπλασιαστει η χοριακη και μου ελεγαν οτι δε θα παει καλα και τωρα εχω μια μπουμπου 6.5 μηνων και μου εχει παρει τα μυαλα!!!!!! :laugh: εγω ομως δεν ειχα αιμα...μονο καφε υγρα...ξαπλωσε και μην κουραζεσαι...αν ειναι αποκολληση θελει πολλη ξεκουραση και μαλλον ο γιατρος θα σου δωσει κατι χαπια τα utrogestan.

σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και το σπορακι σου να ειναι υγιεστατο!!!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...