Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No14

Recommended Posts

kuoula mou glikia me to kalo kopela mou, me ena pono, aurio tha kratas agkalitsa to alkminaki sou :):):)

i skepsi mas tha einai mazi sou polla polla :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

kale anastasia pou eisai?????????????? dikio exoume kai anarwtiomaste lete na prolavai tin kuoula mas??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

foufou, και εγώ παιδευόμουν μέρες για το τικεράκι... ούτε που θυμάμαι πώς τα κατάφερα τελικά :S

Η Θέη και η Ρόζα εμφανίστηκαν???? Λέτε όντως η Αναστασία να απουσιάζει σήμερα για ευχάριστο λόγο? :woohoo:

foufou έγραψε:

Ευχαριστώ,Αννούλα!Αυτό έκανα και δε μου βγαίνει επειδή λέει ότι αυτό το πεδίο δεν εμφανίζεται στο προφίλ μου.Θα δω πως αλλάζει όμως.Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!

Δεν κάνει τίποτα. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο :blush:

Φαντάζεστε;Απο'κει που δεν είχε γεννήσει καμμία μέχρι τώρα να γεννήσουν όλες μαζί;;;;;;; :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αγγελικούλα, διάβασα ότι τελικά θα προτιμήσεις το Αλεξάνδρα και όχι το Γαία? Γιατί?

Εσάς σας πιάνει που και που φόβος ότι δεν θα τα καταφέρετε καλά? (με το μωρό εννοώ). Τώρα τελευταία όλο αυτό σκέφτομαι...

soupitsa έγραψε:

foufou, και εγώ παιδευόμουν μέρες για το τικεράκι... ούτε που θυμάμαι πώς τα κατάφερα τελικά :S

Η Θέη και η Ρόζα εμφανίστηκαν???? Λέτε όντως η Αναστασία να απουσιάζει σήμερα για ευχάριστο λόγο? :woohoo:

Τι να πω, μακάρι πάντως γιατί πάει να σκάσει η καημενούλα. Η Θέη σίγουρα όχι, για τη Ρόζα δεν είμαι σίγουρη.

soupitsa έγραψε:

Αγγελικούλα, διάβασα ότι τελικά θα προτιμήσεις το Αλεξάνδρα και όχι το Γαία? Γιατί?

Εσάς σας πιάνει που και που φόβος ότι δεν θα τα καταφέρετε καλά? (με το μωρό εννοώ). Τώρα τελευταία όλο αυτό σκέφτομαι...

Καθημερινά. Αλλά μετά σκέφτομαι ότι τόσες και τόσες γυναίκες τα κατάφεραν που είχαν ελάχιστα μέσα και γνώσεις, γιατί όχι κι εγώ λοιπόν;

soupitsa έγραψε:

katerinaki mou telika o giatros apo oti katalavame de polithelei allou, mas eipe oti den isxiei i rosfora pou tou eixan pei :dry:

opwte tha mas evgaine arketa para panw, de variesai tesseris meres einai kai na sou pw twra pou to kalo skeftomai to alexandras me kanei na noiwthw kai poio asfalis, tha deixei :dry:

en to metaxi epikinwnisa me mia polu kali maia, pou einai fanatiki tou mitrikou thilasmou, kati polu polu thetiko :)

2 tou mina exw rantevou kai me tous dyo kai tha sas metaferw neakia, an i mikri de skasei miti nwritera :P

esy mitera tha genniseis telika??

oson afora to allo pou me rwtises, de kserw eilikrina :dry:

anxwnomai eutixos pou tha me voithaei i mama mou :) tha meinw gia ligo kairo sto patriko mou, giati o antras mou tha prepei na katevei kriti gia ti douleia tou :(:(:(

na sou pw merikes fores mou pernaei apo to mialo pws tha ta kataferw, pws tha einai i zwi apo dw kai pera, an tha ta kataferw na sinexisw me ta metaptixiaka mou :(

kalhspera koritsia ti moy kanete ? egw eimai kalhtera ti na kanw den mpwrw na kanw kai alliws .......loipon mphka gia na pw sthn kyloyla.......... mas me to kalo kai me enan pono na kratisei to koritsaki ths ayrio apo oti eida....... na einai gero kai kalotyxo h panagia mazi soy koritsaki moy polla filia ............. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

aggelike. έγραψε:

soupitsa έγραψε:

[/quote:1miygftg]

Από ότι έχω καταλάβει μια καλη μαία είναι το πιο σημαντικό σε μια γέννα (φυσιολογικό τοκετό). Είσαι τυχερή που βρήκες μία καλή!!Να μας πεις νέα, πώς σου φάνηκε!

Εγώ τη μαία που συνεργάζεται ο γιατρός μου δεν την έχω γνωρίσει ακόμα... Θα την πάρω τηλέφωνο μέσα στην εβδομάδα να τη δω (ελπίζω να είναι καλή). Τελικά είπα να απορρίψω το Μητέρα και να πάω στο Λητώ

(είναι αρκετά πιο φθηνό και όποιον έχω ρωτήσει που λέει να επιλέξω αυτό). Ο γιατρός προσπαθεί να με ενθαρρύνει να πάω στο Μητέρα (υποπτεύομαι ότι θα έχει κάποιο οικονομικό όφελος) αλλά δεν με νοιάζει. Αφού στην αρχή μου έδωσε την επιλογή, έχω και εγώ δικαίωμα να επιλέξω :)

niakoylinaki έγραψε:

kalhspera koritsia ti moy kanete ? egw eimai kalhtera ti na kanw den mpwrw na kanw kai alliws .......loipon mphka gia na pw sthn kyloyla.......... mas me to kalo kai me enan pono na kratisei to koritsaki ths ayrio apo oti eida....... na einai gero kai kalotyxo h panagia mazi soy koritsaki moy polla filia ............. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Βερονικούλα :kiss::kiss::kiss: σε σκεφτόμαστε πολύ να ξέρεις όλες μας. Είσαι ψυχούλα που σκέφτηκες το Κατερινάκι, νομίζω ότι θα χαρεί πολύ όταν δει το μήνυμά σου...

Διακοπούλες πήγες? Γύρισες στη δουλειά?

sas eyxaristw poy me skefteste ....... egw sxedon kathe mera mpenw kai sas vlepw ....eiste oles kala apo oti diavazw kai etoimazeste .....me to kalo se ola ta koritsia na eiste geres kai eytyxismenes........ me to kalo ta mwroylinia sas...... diakopes oxi akoma apo arxes toy mhna leme ...kai me thn doyleia oxi telika den paw akoma..........filakia kai kalo vrady.........

Καληνύχτα,Αννούλα!

Αγγελικούλα,αυτές τις σκέψεις τις κάνουν όλες οι καινούργιες μανούλες.Θα δεις,όμως,ότι θα τα καταφέρεις μια χαρά.Δεν έχουν οι άλλες γυναίκες τίποτα παραπάνω.Όταν θέλουμε κάτι το καταφέρνουμε.

soupitsa,εμένα αυτό που με αγχώνει είναι η ψυχολογία των πρώτων ημερών.Στην πρώτη μου κορούλα η ψυχολογία μου δεν ήταν και η καλύτερη.Αυτό βέβαια μπορεί να συνέβαινε,γιατί δεν ήξερα τι επρόκειτο να αντιμετωπίσω.Τώρα όμως στο δεύτερο ίσως να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Το Σάββατο πήγα και είδα το Γαία και ρώτησα και για τιμές.Εγώ μάλλον εκεί θα γεννήσω.Είναι πολύ πιο οικονομικό από την άλλη μου επιλογή,το Μητέρα δηλαδή.Μου φαίνεται το Μητέρα απο'κει που ήταν το πιο φθηνό,έχει γίνει το πιο ακριβό.Αμ δε!

Όσο για τη μαία συμφωνώ απόλυτα.Παίζει καθοριστικό ρόλο στη γέννα.Μόνο και μόνο η ψυχολογική στήριξη αρκεί.Αγγελική τι μεταπτυχιακά κάνεις αν επιτρέπεται;

Βερόνικα,δε σε γνωρίζω.Έχω διαβάσει όμως την ιστορία σου.Καλά κάνεις και είσαι καλύτερα,για να ξαναρχίσεις να προσπαθείς.Είσαι μεγαλόψυχη και καλός άνθρωπος.Ο Θεός θα στο ανταποδώσει. :)

Κατερινακι μου με το καλό να κρατήσεις αυριο την μπεμπουλα σου!ότι καλύτερο εύχομαι και για τις δυο σας.θα περιμένουμε νέα σας το συντομότερο...φιλια πολλά! :kiss: Καλο βράδυ στα υπόλοιπα κοριτσάκια!

niakoylinaki έγραψε:

Βερονικακι μου τι κανεις?δεν ξερεις ποσο χαρηκα τωρα που εγραψες εδω...ευχομαι να βρεις την δυναμη να γινεις ακομα καλυτερα να ξεκουραστεις στις διακοπες κ συντομα να εχεις κ εσυ ενα νινακι κ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις....φιλακια πολλα πολλα κ να μπαινεις οποτε μπορεις να μας γραφεις να ξερουμε οτι εισαι καλα θα χαιρομαστε πολυ....κ μην το βαζεις κατω με τιποτα.... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

gia sas koritsakia!!!!!exei er8ei i koyniada moy gia voi8ia kai simera olo voltes eimastan!!! :):)

katerinaki me to kalo ayrio!!!na soy pane ola kala!!!

ayto gia ta koynupia me toys yperixoys to exw egw!!-einai kalo .kanei ti doylia toy!!! gia na siderosw ti koynupiera eixa geini san ti nyfi :laugh: :laugh: alla telika ta katafera!!!!egw pistevw oti telika den einai kai toso aparetiti!tin exw tora gia omorfia alla meta 8a tin vgalw gt pistevw oti 8a me enoxli gt 8a exwto stomataki gia na allazw to mwro panw stin koynia!!!!

aytaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kalinyxta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια ομορφα!!βλεπω οι περισσοτερες για να μην πω ολες εχετε ξαπλωσει!

Ντορακι πολυ πετυχημενο το σχολιο σου!μ'εκανες+γελασα!ευχαριστω! :) καλυτερευσαν βλεπω οπι συσπασουλες ε?

Κατερινοσουπιτσα μου δεν ξερω αν προτιμω την τοση ησυχια που εχει η πολη που μενουμε. ;)

Κατερινακι(κυο) μου ευχομαι τα καλυτερα κοπελα μου γι'αυριο!ολα να σου πανε υπεροχα+με κανεναν πονο να υποδεχθεις το αγγελουδι σου!!και γω τα εχω ολα ετοιμα.να μη σχολιασω καλυτερα τη κουνιαδα σου..τωρα εχουμε γεννητουρια να σκεφτουμε! ;) η σκεψη μου σε ακολουθει!!! :kiss::kiss: αα!θελουμε να μαθουμε νεα σου+μετα να δουμε φωτος!!!

Αννουλα μου μια χαρα σε βρισκω!κοιμηθηκες με τους αντρες της ζωης σου+το απολαυσες κιολας.αυτο το μετα φοβαμαι και τρεμω..ωραια,θα το καταλαβουμε δλδ οταν θα σπασουν τα νερα!!! :lol::lol::lol:

Χρυσα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω ειμαι στα +11.βεβαια με το περπατημα που ριχνω καθημερινα δεν ηερω.θα μαθω την τριτη που εχω ραντεβου με την μαια.

Ανναμου αν δουμε πρασινωπο χρωμα στο εσωρουχο μας..κοινως την κατσαμε..αυτο σημαινει πως εχει βγει το μυκωνιο(τα πρωτα κακακια του μωρου)και τα εχει καταπιει κιολας αφου εχουν αναμειχθει με το αμνιακο υγρο.μου τα εξηγησε το αντρακι μου μια μερα.δεν ειναι καλο σημαδι αν συμβει αυτο.το απευχομαι σε ολες μας!!!

Σταυρουλα φτου φτου!πολυ ομορφη η κοιλιτσα σου!!!με το καλο να ξεπορτισει το νινακι σου στην ωρα του!

Αγγελικη μου εχω καποια κενα με σενα..θελεις να συνεχισεις τις σπουδες σου?διεκρινα μια εκδηλη ανησυχια.χαιρομαι που+συ βρηκες κλινικη που να θεωρουν πως ο θηλασμος ειναι πολυ σημαντικος και ν'ασχολουνται φυσικα με αυτο.

Βερονικαχαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα!!!πραγματικα!!!!! :) να περασετε τελεια στις διακοπες σας και να γυρισεις..γιατι οχι διπλη!θα χαρουμε πααααρα πολυ ολες μας!!!

Γιελιζ μου εισαι καλα??

Αννα,Αγγελικη,Κατερινοσουπιτσα,Κατερινα(φουφου) μου ευχαριστω που με σκεφτεστε αλλα ακομα τπτ :kiss::kiss: αν+απο το πρωι ως τωρα μετρησα 40 συσπασεις.σε καλο δρομο δεν ειμαι?πεθανα στον πονο+δεν μπορουσα να μπω με τπτ..

καληνυχτα σε ολες σας!!!!θα τα πουμε αυριο εκ νεου!! :kiss::kiss: πολλα!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες τις κοιλίτσες,

ειδικότερα στην Κατερίνα που γι΄αυτήν σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα!

όλα θα πάνε κατ΄ευχήν και σύντομα θα μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Ελπιδάκι το δωμάτιο είναι απλά ΣΟΥΠΕΡ, απίστευτο...θέλω κι εγώ ένα τέτοιο για μένα,λέτε να κάνω την κρεβατοκάμαρά μας κάπως έτσι :P:P

πωπωπω τι καιρός είναι αυτό? ξύπνησα στις 6 παρά από βροντές,αστραπές και θόρυβο βροχής :huh: τι καταιγίδα είναι αυτή?

....και συνεχίζει :blink:

εμείς περάσαμε πολύ ωραία το ΣΚ πήγαμε θαλασσίτσα,κάναμε μπανάκια,φάγαμε του σκασμού και τώρα...απλά βρέχει!που να πας με τέτοια βροχή :S

Καλημερα!Κατερινακι μου με το καλο,περιμενουμε νεα!!τι καλα μας δροσισε!!!εριξε πολυ βροχη εχθες,και συσπασεις ειχα μαζεμενες εχθες,να δουμε σημερα...μαλλον θα παω να δει και τον τραχηλο και δεν θελωωωω..

Καλημέρα κοριτσάκια!!Σήμερα επιτέλους χόρτασα ύπνο.ο καιρός είναι φθινοπωρινός και έχει πολύ δροσιά :)

Σήμερα με τον αντρούλη μου έχουμε επέτειο.Πριν 1 χρόνο παντρευτήκαμε και φέτος περιμένουμε το μπιζελάκι μας...

Από το πρωί σκέφτομαι την Κατερίνα μας.Μακάρι να πάνε όλα καλά και να βγει γρήγορα με το μωράκι αγκαλίτσα!! Όποια κοπέλα έχει νέα της ας μας ενημερώσει...

Kαλημερα κοριτσακια! Τι κανετε?

Βλεπω η σκεψη ολων μας ειναι στο Κατερινακι!Αντε μωρε, θελω να μαθω νεα της!

Σταυρουλα να ζησετε, το καλυτερο δωρο επετειου θα του κανεις του αντρουλη σου!

Βρε κοριτσια να ρωτησω κατι? Που μενετε και ριχνει βροχες και δροσισε ο καιρος? :blink: Εδω ηλιο και ζεστη εχει...Α, η Μπελλα ξερω, Κιλκις, οι υπολοιπες που ειστε??? Πειραζει που θελω και εγω λιγη δροσια??? :silly:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...