Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No14

Recommended Posts

ενα ειναι σιγουρο Αννουλα..τα παιδια μας θα τα βρουνε σιγουρα :D :D :D :D το πεισμα καλα κρατει!βρε τον Γιωργακη μας...

να κανω μια χαζη ερωτηση??οταν σπανε τα νερα το καταλαβαινεις?σου ερχεται η αισθηση οτι θες να κανεις τσισα ή εκει που εισαι ξαφνικα τρεχουν?χαζη ειναι μαλλον η ερωτηση.πονεσες με τους τεχνητους πονους?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Αχ δεν ξέρω ακόμα Αναστασία μου...Θα με δεί ο γιατρός την 36η κ ίσως να μου κόψει και τα χάπια για τις συσπάσεις.Αν δεί οτι υπάρχει πιθανότητα τοκετού σύντομα θα με κρατήσει Αθήνα!!

Κι η δικιά σου 1 2 θα κάνει την εμφάνιση της!!

Ντορακι προσπαθησε να χαλαρωσεις και να σηκωνεσαι μονο για τσισακια και για μπανιο.μην αγχωνεσαι για κατι..εγω ειχα συσπασεις και στον 4ο και τον 5ο μηνα αλλα νομιζα πως ηταν το μωρο.δεν εδωσα σημασια και εφυγαν.αυτο κανε,αδιαφορησε οσο μπορεις χωρις ομως να κανεις δουλειες παραλληλα!

Αννουλα μου καλη ξεκουραση!!!και εγω σας εγκαταλειπω για λιγο,παω να στρωσω τραπεζι!!!καλη ορεξη σε οσες δεν εχουν φαει..εδω ειναι 3 να τονισω..μακιααααααα σε ολεςς!!

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

elpidaki83 έγραψε:

Ε, τοτε πολυ καλα κανεις! Αφου ο γιατρος σου ειναι και εκει!

Εγω τωρα αν κρινω απο την 1η μου εγκυμοσυνη, παλι θα παρω οοοοοολο τον μηνα, τον Γιωργο τον γεννησα 40εβδ+1 ημερα!Και ουτε συσπασεις εχω, ουτε τιποτα (ουτε στον Γιωργο ειχα). Καλοπερνανε εκει μεσα τα αντρακια μου![/quote:2oy0zpvx]

Ωχ ωχ ωχ... 40+1 ε; δεδομένων των ομοιοτήτων τρόμαξα λίγο. Και πόσα κιλάκια ήταν ο Γιωργάκης όταν γεννήθηκε; Πάντως μη θεωρείς δεδομένο ότι και το δεύτερο θ'αργήσει τόσο. Δε λένε ότι τα δεύτερα έρχονται και πιο σύντομα και πιο εύκολα;

Ελπιδα εισαι τυχερουλα γιατι αν γεννησεις σε αυτη την εβδομαδα εκτος του οτι δεν θα σε ταλαιπωρησει η φραουλιτσα σου (λογω βαρους) θ'αποφυγεις τις ραγαδες(σημαντικοτατο) και θα παρεις το θαυματακι σου νωριτερα αγκαλιτσα!

εγω ευχομαι να γινει το καλυτερο για σενα και το κοριτσακι σου!!!

η δικια μου..θα τη περιποιηθω ιδιαιτερως οταν με το καλο ξεμυτισει..εχει να φαει τοσα φιλακια,αγκαλιτσες,δαγκωματακια και χαδακια που θα παει συννεφο!!!

πολλα πολλα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: σε ολες!!!

anna10019 έγραψε:

Καλή όρεξη Αναστασία, καλή ξεκούραση Άννα.

Σας αφήνω κι εγώ και τα λέμε αργότερα.

ευχαριστω Αννουλα μου!!!καλη ορεξη να πω εγω για σας?καλη χωνεψη??!!

φιλακια πολλαααααα!!

an-n έγραψε:

η δικια μου..θα τη περιποιηθω ιδιαιτερως οταν με το καλο ξεμυτισει..εχει να φαει τοσα φιλακια,αγκαλιτσες,δαγκωματακια και χαδακια που θα παει συννεφο!!!

πολλα πολλα :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: σε ολες!!!

πωπωπω...τι κακια μανουλα??? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

μιλας σοβαρα θα γινεις τοσο βιαια????? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:

δεν θα το λυπηθεις καθολου??? :ohmy::ohmy::ohmy::ohmy::ohmy: απαπαπαπαπαπαπαπα....μανουλα εισαι εσυ η ο χιτλερ???? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

επιτέλους σας διάβασα!

Αυτό με το μαμμυ... :angry::angry:

Κατερινα συμπεθερούλα μου είμαι απίστευτα συγκινημένη που έφτασε η στιγμή!!!Με κανέναν πόνο καρδούλα μου!Καλή λευτεριά!!!

Ο μικρούλης μου καλα βολεύτηκε μέσα...Δεν έχω ιδιαίτερα πονάκια που να μου δείχνουν οτι βιάζεται...Αλλά για λίγες μέρες μεγαλύτερη δεν την λες και τεκνατζού την Αλκμήνη! Εξάλλου ο δικός μου θα βγει νταβρατισμένος!!! :laugh: :laugh: Εάν πριν 2 βδομάδες ηταν 3 κιλά τώρα πόσο θα είναι; :blink: Μ'αρέσει που μου είχε πει η γιατρός οτι θα είναι μικρό μωράκι... :blink::blink:

Μπέλλα μου εγώ δεν έχω ίχνος απο γάλα!

Τώρα δεν ξέρω εάν είναι καλό ή όχι αλλά και το στήθος μου δεν μεγάλωσε ιδιαίτερα...Θα δειξει η πορεία!

Ελπιδάκι ονειρικό το δωματιάκι σας!Πολύ ρομαντικο!!!Με το καλό να το χαρεί το μπεμπάκι σας!!!

Μάγδα χρόνια πολλά!!!Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το μικρούλι σου!!!

madre με το καλό να κρατήσεις κι εσύ αγκαλίτσα το μπεμπέ σου!!!Καλη λευτερια!!!Εφτασε και για σένα η ώρα!!!Ουαου!!!

Ντοράκι μου μήπως πρέπει να αυξήσετε το yutopar;Μην αγχώνεσαι και ξεκουράσου όσο μπορείς.Το άγχος είναι σημαντικός παράγοντας για όλα...Στον 7ο είχα κι εγώ συσπάσεις και την έβγαλα ξάπλα αν θυμάσαι...Εεε ο μικρούλης μου ακόμα να βγει!Μην αγχώνεσαι!!! :kiss:

Αννούλα 40+1 γέννησες; :S:S Μωρέ ας είναι γερά τα μωράκια μας και ας γεννηθούν όποτε θέλουν!!

Κάτι άλλο δεν θυμάμαι :blush:

Φιλιά σε όλες!!!

Εγώ έχω κατασυγκινηθεί που από βδομάδα θα έχουμε τα πρώτα μας γεννητούρια!!Θυμάμαι ότι όταν μπήκα στο mammy περιμέναμε με τόση αγωνία τη β'επιπέδου και μας φαινόταν ο δρόμος ατέλειωτος :lol:

Και εγώ στο Λητώ αποφάσισα να γεννήσω τελικά. Αύριο θα πάω να το οριστικοποιήσω και με το γιατρό. Ελπιδάκι, παρόλα τα συμπτώματα μπορεί να φτάσεις μέχρι τέλους και να μη γεννήσεις πρόωρα ;) . Και για μένα αυτό σκεφτόμουν... τόση αγωνία να μην είναι πρόωρο και στο τέλος να μη βγαίνει?? :P

kuo, πώς πήγε ο καφές?? Ελπίζω να κάθισε λίγο τουλάχιστον και τώρα να ζουζουνίζεις με τον αντρούλη σου και να προετοιμάζεστε για αύριο :woohoo: Να μας τη βάλεις φωτογραφία όσο πιο γρήγορα μπορείς!!!!

Αναστασία, φαίνεται πολύ ήρεμο το μέρος που μένετε...(καμία σχέση με Αθήνα!!!).

magykal έγραψε:

ΚΟΥΑΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ...

Χαχαχ γελάω! Ήρθε και φάγαμε :dry: Κορίτσια, της την είπα -άσχημα είναι η αλήθεια- και μου είπε ότι ένιωσε άσχημα, αλλά πως έχω απόλυτο δίκιο :blush: Καλά ήταν στη θάλασσα; Πρόσεχε βρε με τα ακροβατικά!

Αναστασία και Άννα, σας υπερ-ευχαριστώ για τις λιστούλες. Με συγκινήσατε :kiss: Και όντως, ενώ έβαλα μέχρι και... bars στη βαλιτσούλα :blush: - είχα ξεχάσει 1-2 πραγματάκια! Εσείς τα έχετε έτοιμα όλα όλα;

Αγγελικούλα, εμείς μάλλον θα την πάρουμε με το πορτ μπεμπέ δεμένο στο αυτοκίνητο με ένα ειδικό kit που πήραμε extra και μάλλον θα χρησιμοποιήσουμε μόνο αυτή τη φορά. Η επικρατέστερη άποψη είναι ότι πρέπει να τα παίρνουμε με το ειδικό καθισματάκι.

Ελπιδάκι, μην αγχώνεσαι βρε! Όλα καλά θα πάνε. Από το νησί πότε θα έρθεις Αθήνα; Πολύ καλή φάση το Λητώ. Ακόμη καλύτερο αυτό για το θηλασμό.

Ντοράκι, περαστικά σου :kiss: Εσύ μόνο το δαχτυλάκι σου να κουνάς να τρέχουν οι άλλοι :P Με το γιατρό σου ξαναμίλησες;

Βασούλα :kiss: Κάτι μου λέει ότι ο Νεκτάριος θα έρθει εκεί που θα ετοιμάζεται να σε πείσει ότι βολεύτηκε!

Κατερινοσουπίτσα, είδες που ήρθε ο καιρός; Από δω και πέρα κάθε μέρα σχεδόν γεννητούρια θα έχουμε κι όλα θα πάνε μια χαρά ;)

Πειράζει που είμαι λίγο χ&σμ&νη; Εν τω μεταξύ έχω τσακωθεί με τους πάντες γτ θέλουν να έρθουν από το πρωί μαζί :angry:

koritsakia mou euxaristw polu gia tis apantiseis sas :):):)

elpida mou kai meis exoume taksidi gi auto provlimatizomai, fisika eseis pate poio makria kai me athlio dromo, ton ekana toses fores oso imoun zakintho, ftanei :huh:

pantos kalitera na rwtiseis to giatro sou me ti meso thewrei oti tha taleporithei ligotero i mpoumpouka sas

Εγω μολις ξυπνησα και εφαγα και το καρπουζακι μου!Μαζι με τους γιους μου κοιμηθηκα, εναν στην κοιλιτσα, εναν στην αγκαλιτσα!Τελεια ηταν! :P

Αναστασια μου, οταν μου εσπασαν τα νερα, δεν καταλαβα τιποτα απολυτως!Ουτε πονο, ουτε ενοχληση, τιποτα! Στους τεχνητους πονους, στην αρχη τα πραγματα ηταν πολυ ηπια, κατι σαν πονους περιοδου! Μετα ομως...τα ειδα ολα! :blink:

Αννουλα ο Γιωργος γεννηθηκε μαλλον μετριο μωρο, αν και πηρα ολο τον 9ο! 3.150 βαρος και 50 ποντους υψος! :) Ο 2ος μαλλον θα ειναι πιο μεγαλος απ οτι λεει ο γιατρος! :woohoo:

Κατερινοσουπιτσα μου ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, χαιρομαι πολυ που σας αρεσουν οι φωτογραφιες μας! :P Ετοιμαζεται η παρεα μας για ''αφιξεις'' σιγα-σιγα! :woohoo:

Κυουλα μου εγω δεν εχω ετοιμασει βαλιτσα ακομα, τιποτα...Θα μου σπασουν τα νερα και εγω δεν θα την εχω κατεβασει καν απο το παταρι! :ohmy: Μωρε, ειναι λογικο να θελουν να ειναι ολοι μαζι σου, ειναι τοσο σημαντικη και ιδιαιτερη στιγμη, σας νοιαζονται και σας αγαπανε!

Ντορακι πας καλυτερα ε? Μπραβο σου! :woohoo: Ειδες τελικα? Καλα, πολυ γελασα με την απαντηση σου στην καραμελομανουλα μας!

Ελπιδακι και εσυ κορμο? Μου φαινεται εχει γινει το γλυκο-συμβολο της παρεας!

Βασουλα και ο Νεκταριος δεν το εχει παρει ακομα αποφαση? Βολευτηκε και αυτος!

vaster έγραψε:

καουρες εχετε;;;εγω κατι ψηλα,λετε να μου βγει οπως τον ειδα στον υπνο μου,με μαυρα μαλλια πυκνα και γκριζα ματια;;;

Καλέ, αν ισχύει αυτό, η μπέμπα μου θα βγει πιθηκάκι!! :laugh: :laugh:

Τι κανετε κορίτσια?προσπαθούσα όλο το μεσημέρι να μπω αλλά δεν τα κατάφερα.. :(

Βλέπω οτι σιγά σιγά ετοιμάζεστε...μόνο εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα!!!Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσω να πλένω τα ρούχα της μικρής :)

Να ρωτήσω κάτι?Ποια κοπέλα σιδέρωνε την κουνουπιέρα της?Τα κατάφερε?Φοβάμαι μη τη κάψω... help!!!!!:blush:

:laugh: Σταυρούλα :laugh: Νομίζω η Ρόζη το πάλευε. Δες στο ταμπελάκι αν γράφει κάτι σχετικό. Διαφορετικά, το σίδερό σας θα έχει διαβαθμίσεις. Εμάς έχει μια ρύθμιση για μεταξωτά π.χ. που τη βάζω αν θέλω να σιδερώσω κάτι που φοβάμαι μην καεί.

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες. Για να είμαι ειλικρινής μέχρι την σελίδα 58 διάβασα και μου πήρε μισή ώρα, κολλάει το σκασμένο!

Με ξελιγώσατε καλέ με αυτό το κορμό, κι όχι τίποτε άλλο έχω φάει ήδη μία παστούλα με ινδική καρύδα και λιγουλάκι παγωτό....Μάλλον τρώω από ανία, τι να πω!! Αλήθεια έχετε πάρει πολλά κιλά? Εγώ 12 και η μαία με μάλωσε προχτές ότι είναι πολλά. Στα δίδυμα είχα πάρει μόλις 6, αλλά τότε ήμουν και 22 χρονών, άλλος μεταβολισμός και δεν μπορούσα να φάω και τίποτα. Ουφ, δεν θα αγχωθώ και γι αυτό, άλλωστε δεν πάω για μοντέλο. όσο για ραγάδες κορίτσια, να φαν κι οι κότες :(:(:(

Kuo νομίζω εσύ ρώτησες (βραχυκύκλωσα με τόσα που διάβασα), θα γεννήσω στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Είναι πολύ καλό νοσοκομείο και έχει και πολύ καλή εντατική νεογνών. Το τί πέρασα τότε, άσε δεν περιγράφεται. Αλλά για να πω την αλήθεια, ήμουν πολύ μικρή, δεν καταλάβαινα και πολλά, να φανταστείς μου έσπασαν τα νερά στις 33 εβδομάδες κι εγώ χαιρόμουν!! ούτε που μου πέρασε από το μυαλό πως κάτι μπορεί να μην πάει καλά. Αλλά τα προβλήματα καλές μου είναι για να μας κάνουν πιο δυνατές. Το τι θα αντιμετωπίσουμε δεν λέγεται. Από τα πιο απλά έως τα πάρα μα πάρα πολυ σοβαρά. Και θα πρέπει να είμαστε εμείς αυτές που θα δίνουμε κουράγιο στα παιδάκια μας αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό. Power βρε! ;) Μην αφήνετε τις συσπασούλες να σας αγχώνουν. άλλωστε ότι και να πούμε εμείς, αν τα μικρά μας δεν αντέχουν άλλο, δεν τα σταματάει τίποτα!!

Κάπου είδα βροχή, ααααααχ τί ωραία!! να μας δρόσιζε κι εμάς λίγο δεν θα ήταν άσχημα. Όλη μέρα με το κλιματιστικό και τον ανεμιστήρα αγκαλια την βγάζω.

Αχ βρε Κατερίνα μου και έχεις το άγχος σου και μου απαντάς αμέσως...

Τι γλυκιά που είσαι...Σε ευχαριστω :)

Με το απλό να το κάνω ή με του ατμού??Κατι μου λέει οτι θα το μετανιώσω... :laugh: :laugh:

πηρα τον γιατρο κ τον ενημερωσα οτι απο προχτες με το yotopar μειωθηκαν ελαχιστα σε αριθμο αλλα ειδα διαφορα στην ενταση κ στην διακεια των συσπασεων αλλα απο εχτες μεχρι σημερα ειμαι στα ιδια δεν εχουν μειωθει σε αριθμο κ αλλο οπως περιμεναμε κ μου ειπε να ξεκινησω απο σημερα amoxil κ να συνεχισω 1/4 yotopar να μην το κανω μισο...κ να τον ενημερωσω την τεταρτη πως ειμαι για να μου πει...τον κακομοιρη 3 μερες τωρα τον παιρνω καθε μερα κ ειναι σε αδεια τοσο καιρο δεν τον χρειαζομουνα αφου ντρεπομουνα να τον παρω τωρα μολις το σηκωσε του ειπα σε εχω ζαλισει κ αυτος ειπε οχι καλα κανεις κ με παιρνεις...ειναι καλουλης οχι σαν μερικα καθικια... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

tweety_ έγραψε:

Αχ βρε Κατερίνα μου και έχεις το άγχος σου και μου απαντάς αμέσως...

Τι γλυκιά που είσαι...Σε ευχαριστω :)

Με το απλό να το κάνω ή με του ατμού??Κατι μου λέει οτι θα το μετανιώσω... :laugh: :laugh:

Γιατί δεν την περνάς απλώς με τον ατμό, κρατώντας το σίδερο πολυ κοντά, χωρίς όμως να το ακουμπήσεις και πάνω??

Χρύσα κατι τέτοιο θα κάνω τελικά...

Ντόρα δεν κουράζεις τον γιατρο..η δουλεια του είναι.Αλλα και εγω είμαι έτσι !Δεν τον έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο.Κάνε λίγο υπομονή!!!Ξεκουράσου και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι :kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις για σήμερα 💙💙💙 Γλυκούλης μου, αυτό το newborn grip που λένε και στο χωρίο μου, που σου πιάνει το χέρι! Πόσο συγκινητικό 😭😭😭 Να τον χαίρεστε κορίτσι μου, τυχερός και γερός να είναι 🥰
    • Κλαίω και με εσένα και με τον γιατρό!! 🤣🤣🤣 Τόση υπομονή πάντως με τα vegetarian, κι εγώ όλα τα μπριζολακια του κόσμου θα έψαχνα! Μπορεί άρα να μην είναι τόσο ψηλά τα νούμερα της χοληστερίνης, οπότε ίσως να μην χρειάζεται να αγχώνεσαι! Δεν κάνει και καλό στην ίδια την χοληστερίνη το άγχος 🤣 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε συμβουλεψω καθόλου για αυτήν την πάθηση καθώς δεν είχα τέτοιο θέμα μέχρι τώρα 😕
    • Τέλεια τα νέα σας!!! Μέχρι την ΠΗΤ θα έχει γίνει ολόκληρο κορίτσι!! ❤️❤️ Με το καλό και η άδεια! Να την αξιοποιήσεις να ξεκουραστείς όσο θέλεις!! 😊😊 Και το αίσθημα ότι "το χεις" με την γέννα είναι πολύ σημαντικό!! Χρειάζεται τέτοια αυτοπεποίθηση κι αντιμετώπιση!! 😁 Αύριο γυρνάμε με το καλό! Να κάνουμε και την μεγάλη σωστή γνωριμία τα αδέρφια!! 😅 Μου έλειψε πολύ και το μεγάλο μου παιδί!! 🥹 Βάζω και χεράκια και πατουσακια κι αναμένω και τα δικά σας όταν με το καλό έρθουν!! ❤️❤️ 
    • Αχ στην καρδιά μου μίλησες...  Πολύ καλά κάνατε και πήγατε σε άλλον. Κι εγώ έχω έναν stand by αν χρειαστεί. Και τα διαφορετικά μηχανήματα δε σημαίνουν απολύτως τίποτα! Αν δηλαδή κάποια κοπέλα πήγαινε εκεί εξαρχής...απλά θα είχε γλιτώσει το άγχος και τη στεναχώρια που πέρασες εσύ με τα αποτελέσματα του πρώτου! Δεν ξέρω τι σας είπαν και σας τρέλαναν... αλλά χαίρομαι που κι εσείς θα ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Εικάζω ότι θα ακούσατε και κανένα μαργαριτάρι του τύπου να πας νωρίτερα με καισαρική γιατί δε θα βρίσκεις γιατρό μέσα στην περίοδο των εορτών.... Τέλος πάντων! Όταν είσαι έτοιμη και αν το έχεις ανάγκη, εμείς είμαστε εδώ!! 🙂
    • Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏 Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα.. Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...