Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No14

Recommended Posts

anna10019 έγραψε:

Μπορώ να διακτινιστώ στη Σουηδία για δροσιά και λουκουμάδες, εεε μπορώ;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: yes,yes μπορειςςςςς!!!!ελα ελα!!!!!!εχω και κορμο αν θες..(προσπαθω να σε δελεασω).το απογευμα θα κανω +κρεπουλες..αλμυρες(γαλοπουλα,φετα) και γλυκες(σοκολατα-μερεντα,μπανανα,μπισκοτο)..εε????σε επεισα? :silly: :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

elpidaki83 έγραψε:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Ναι Αννα μου,στο Λητώ.[/quote:2gcjsi25]

Μακαρι να γεννουσαμε στο ιδιο μαιευτηριο, γιατι ειμαστε και πολυ κοντα στις εβδομαδες! Μονο 3 ημερες διαφορα εχουμε, θα τα λεγαμε και απο κοντα!

an-n έγραψε:

anna10019 έγραψε:

[/quote:36xa0fsj]

Τωρα μολις επεισες και εμενα! Θα ναυλωσουμε αεροπλανο απο Ελλαδα και θα σου ερθουμε ολες οι γκαστρουλες Σουηδια! Χαμος θα γινει! :woohoo:

Αννουλα εγραψα μονο αυτα που θα χρειαστει η μανουλα-κυουλα για τον εαυτο της. για το μωρακι δεν εγραψα τπτ.σωστη η συμπληρωση σου!μπραβοοο!

Άννα εάν διακτινιστείς πάρε κι εμέεεενα μαζί σου!!!μΙαμμμμ....

Μαννούλα δεν θυμάσαι που το λέγαμε και πιο παλιά ότι μάλλον θα είμαστε μαζί,γιατί τότε έλεγα κι εγώ για Μητέρα!

an-n έγραψε:

anna10019 έγραψε:

[/quote:wgz3kuc7]

Αναστασία μου έλεος!!!! Αν είχα γιο θα διεκδικούσα καραμελίτσα με σθένος :P Με τέτοια πεθερούλα χρυσοχέρα θα περνούσε ζάχαρη ο κανακάρης μου. Εγώ σήμερα κάνω πατατούλες (ιδίας παραγωγής) ο'γκρατέν. Είναι πολύ εύκολο φαγάκι για όποιαν ενδιαφέρεται.

Ναι βρε Ελπιδα μπραβο, κατι θυμομουν γι αυτο και σε ρωτησα που θα γεννησεις! Παντως μακαρι να ειμασταν μαζι... :( Με την Κυουλα παντως που θα γεννησουμε στο ιδιο, δεν συμπιπτουν οι ημερομηνιες... :(

Πως και αλλαξες γνωμη? Απο τον γιατρο σου?

μμμ!!!πολλες συμμετοχες βλεπω!!!Αννουλα εις τον κυβο :D ,Ελπιδακι και οποια αλλη επιθυμει σας περιμενωωω!!!μην αργησετε ομως σαν τους επισκεπτες μου!!!:D :D :D :D :D :D :D αντε ενα ελαφρυντικο το εχετε λογω αποστασης.. :D :D :D :D :D :D :D

Αννουλα μου σ'ευχαριστω πολυ!!δεν πειραζει βρε..αν η κορακλα σου παιζει την καραμελιτσα μου δεν θα βγει χαμενη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! εγω φουρνισα τις πατατουλες με την κοτουλα και περιμενω να γινει..μιαμ μιαμ!!το φαγακι σας Αννουλα πολυ σουπερ μου ακουγεται!φερε κανα μικρο ταπερακι μαζι καθως θα ερχεσαι..ετσι για την λιγουρα βρε παιδι μου!χαχαχαχαχαχαχα!!

Βλεπεις Αννα μου τι προνοητικη που ειμαι και διεκδικω νυφη-καραμελιτσα για τον γιο μου? Της εχω και επιλογη, 2 οι γαμπροι παρακαλω!!!Κατι ξερω... ;)

Θα τρωει καλα το αγορακι μου απο τα χερια της πεθερουλας του, ε, κατι θα μεινει και για εμας! Α, και για τη συμπεθερα εχω να πω τα καλυτερα!Σιγουρα θα καλοπεσει ο γιοκας μου!!!

anna10019 έγραψε:

Αναστασία μου sorry, δεν το πρόσεξα για τη λίστα.

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: καλα εκανες και το ανεφερες γιατι εγω δεν ανεφερα τπτ.

Λοιπόν κλείσαμε για Σουηδία; Να πω να ετοιμάσουν το τζετ; :P:P:P

εννοειται..σας περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!! :kiss:

Από γκάλοπ που έκανα σε γνωστές κυρίως! Ολες μου είπαν τα καλύτερα για το Λητώ,σε θέμα προσοχής και περιποίησης απεναντι στις γυναίκες και ότι οι μαίες είναι πολύ πολύ θερμές στο κεφάλαιο θηλασμός.Ο γιατρός μου συμφώνησε και πρόσθεσε ότι μόνο κολοτούμπες δεν κάνουν εαν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό.

Να σου πω την αλήθεια,ούτε κι εγώ το βλέπω να είμαστε κοντά στις γέννες μας,με το ζόρι προσπαθούμε να την κρατήσουμε να πατήσουμε την 36η εβδομάδα! Ο δικός σου πάει για μέχρι τέλος ε?

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Βλεπεις Αννα μου τι προνοητικη που ειμαι και διεκδικω νυφη-καραμελιτσα για τον γιο μου? Της εχω και επιλογη, 2 οι γαμπροι παρακαλω!!!Κατι ξερω... ;)

Θα τρωει καλα το αγορακι μου απο τα χερια της πεθερουλας του, ε, κατι θα μεινει και για εμας! Α, και για τη συμπεθερα εχω να πω τα καλυτερα!Σιγουρα θα καλοπεσει ο γιοκας μου!!!

καλα μιλαμε εχω πεθανει το γελιο!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ολα για τα παιδια μας!!!!!!!ειναι βασιλισσα η καραμελιτσα μου.. τη σημερον εποχη να βρεις καλο αντρακι και απο σπιτι ειναι σπανιο.. τις επιλογες που τις πας? :silly: :lol::lol::lol::lol: συμπεθερουλα με γεμισαν τα λογια σου!!!!ευχαριστω πολυ και ανταποδιδω με πολυ πολυ αγαπη!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Άννα μου, με τη συμπεθέρα καλά θα τα πάτε, με τη νύφη δεν ξέρω...γιατί πολλά ναζάκια και κορδελάκια μας κάνει και από πείσμα, ας μην το συζητήσουμε :laugh: :silly: Αναστασία μου, δεν νομίζω να διαφωνείς;

anna10019 έγραψε:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Άννα μου, με τη συμπεθέρα καλά θα τα πάτε, με τη νύφη δεν ξέρω...γιατί πολλά ναζάκια και κορδελάκια μας κάνει και από πείσμα, ας μην το συζητήσουμε :laugh: :silly: Αναστασία μου, δεν νομίζω να διαφωνείς;[/quote:ssppiirp]

αχ Αννα μου.ποσο δικιο εχεις :lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!!!!!!ανατροφη καλη θα παρει αλλα αν της μεινει το πεισμα που εχει ηδη.. Αννουλα μου δεν παιρνω ευθυνη.. :silly: :lol::lol: που εμοιασε αυτο το παιδι??

Ελπιδακι χαιρομαι που στο Λητω θεωρουν τοσο σημαντικο τον θηλασμο και το επιδιωκουν..μπραβο τους!

elpidaki83 έγραψε:

Από γκάλοπ που έκανα σε γνωστές κυρίως! Ολες μου είπαν τα καλύτερα για το Λητώ,σε θέμα προσοχής και περιποίησης απεναντι στις γυναίκες και ότι οι μαίες είναι πολύ πολύ θερμές στο κεφάλαιο θηλασμός.Ο γιατρός μου συμφώνησε και πρόσθεσε ότι μόνο κολοτούμπες δεν κάνουν εαν ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό.

Να σου πω την αλήθεια,ούτε κι εγώ το βλέπω να είμαστε κοντά στις γέννες μας,με το ζόρι προσπαθούμε να την κρατήσουμε να πατήσουμε την 36η εβδομάδα! Ο δικός σου πάει για μέχρι τέλος ε?

Ε, τοτε πολυ καλα κανεις! Αφου ο γιατρος σου ειναι και εκει!

Εγω τωρα αν κρινω απο την 1η μου εγκυμοσυνη, παλι θα παρω οοοοοολο τον μηνα, τον Γιωργο τον γεννησα 40εβδ+1 ημερα!Και ουτε συσπασεις εχω, ουτε τιποτα (ουτε στον Γιωργο ειχα). Καλοπερνανε εκει μεσα τα αντρακια μου!

Αννα και Αναστασια, ε, να μην κανει και λιγα ναζακια το κοριτσι? Γυναικειες τσαχπινιες! Αυτα αρεσουν στους αντρες! Θελουμε νυφη τσαχπινα και ναζιαρα, πως να το κανουμε τωρα???

Αναστασια μου και εγω υποσχομαι να ειμαι η καλυτερη πεθερουλα για την καραμελενια σου! Στα πουπουλα θα την εχουμε! :woohoo: Σαν κορη μου θα την εχω (που 3ο παιδι δεν νομιζω να κανω, οποτε...) Ετσι με εχει και εμενα η πεθερα μου, που ο γιος της ειναι μοναχοπαιδι, σαν κορη της!

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Αννα και Αναστασια, ε, να μην κανει και λιγα ναζακια το κοριτσι? Γυναικειες τσαχπινιες! Αυτα αρεσουν στους αντρες! Θελουμε νυφη τσαχπινα και ναζιαρα, πως να το κανουμε τωρα???

Αναστασια μου και εγω υποσχομαι να ειμαι η καλυτερη πεθερουλα για την καραμελενια σου! Στα πουπουλα θα την εχουμε! :woohoo: Σαν κορη μου θα την εχω (που 3ο παιδι δεν νομιζω να κανω, οποτε...) Ετσι με εχει και εμενα η πεθερα μου, που ο γιος της ειναι μοναχοπαιδι, σαν κορη της!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ετσι ετσι Αννουλα μου!χαιρομαι με το σκεπτικο σου!!θα τα παμε πολυ καλα και εμεις και τα παιδακια μας!!!!!θα ειμαστε βεβαια λιγο μεγαλυτερες κατα μερικες εβδομαδουλες αλλα οπως λεει και ο λαος μας η γρια κοτα εχει το ζουμι. :lol::lol::lol::lol::lol:

Αννουλα σπασανε τα νερα σου 40+1 και γεννησες?ή με προκληση?

Εννοείται ότι ήταν το καλύτερο από όλα και πείστικα αμέσως για το Λητώ Αναστασία μου!

40+1 ε??? Πολύυυ...να σου πω την αλήθεια χαιρομαι που δεν θα μου πάρει τόσο πολύ για να δώ τη φραουλίτσα μου...δεν μπορώ να περιμένω έναν ολόκληρο μήνα ακόμη!!Ας πατήσω την 36η και μετά ας έρθει όποτε θέλει! Ούτως η΄ άλλως και κορτιζόνη κάναμε καλού κακού,αλλά και στα κιλάκια της είναι πολύ καλή,την 34 ήταν 2.600 και πέρνει πάνω κάτω 200γραμ τη βδομάδα...μην μεγαλώσει κ πολύ και με ταλαιπωρήσει....

Αννουλα μου με συγκινεις!!!θα εισαι πολυ καλη πεθερουλα για το κοριτσακι μου,ειμαι σιγουρη!!!λενε οτι οι μανουλες που εχουν αγορια δεν ειναι τοσο καλες πεθερες αλλα εσυ εισαι εξαιρεση και αυτο κανει ΜΠΑΜ απο μακρια!!!περα απο τη πλακα πολυ θα ηθελα μια πεθερα σαν εσενα για το κοριτσακι μου!!δεν θα στεναχωριοταν ποτε για τα καμωματα της πεθερας της.και μενα η δικη μου πεθερα σαν παιδι της μ'εχει.ειμαστε τυχερες σε αυτο!!!

Ελπιδακι σε αυτα τα θεματα καλο ειναι να το ψαχνουμε οπως και εκανες!σε μια εβδομαδουλα θα γεννησεις και εσυ δλδ ε?πωπω κοριτσια με βλεπω να γενναω τελευταια με το πεισματαρικο καραμελακι που εχω..καλα δεν θελει να δει τη μανουλα και τον μπαμπακα της?εμενα που θα βγει κοντα στα 3,5-4 κιλα τι να πω????πως θα βγει??

Ειμαι σιγουρη οτι θα τα παμε πολυ καλα, και εμεις και τα παιδια μας! Μητρικο ενστικτο ειναι αυτο!

Σπασανε τα νερα μου και πηγα να γεννησω! Βεβαια επειδη δεν ειχα καθολου συσπασεις και διαστολη και το μωρο κινδυνευε απο λοιμωξεις χωρις αμνιακο υγρο, μου εκαναν τελικα τεχνητους πονους για να γεννησω!Ε, μετα απο 12 ωρες ειπε να βγει ο Γιωργακης! Πεισμα και αυτος!

ηρθα παλι....οσο παει ηρεμουνε οι συσπασεις κ μακαρι να συνεχισουν ετσι εκανα αλλες 2 ακομα πιο ελαφριες απο το πρωι με το που πηγε να πετρωσει η κοιλια μου με αφησε κ στις 2...αλλα μολις ηρθε μια τριτη λιγο πιο δυνατη.... :angry::angry::angry::angry::angry:

προσπαθω να μην το σκεφτομαι κ να μην ανχονομαι ολη μερα ειμαι μια χαρα αλλα οι βραδινες ηταν πολυ δυνατες κ ειχα κ ενοχληση στην κοιλια γιαυτο τρομαξα...ο γιατρος μου ειπε να περιμενω μεχρι αυριο κ μετα να παρω μισο yotopar κ amoxil 1γρ αντιβιωση...απλα προσπαθω να αποφυγω την αντιβιωση...αυτο που με ανχονει ειναι μην γεννησω νωριτερα φοβαμαι πολυ για τον μπεμπη κ εκτος αυτο 20 αυγουστου εχω τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου αν δεν προλαβω να τα κανω κ δεν αφησουν τον αντρα μου να μπει κ αν γενναω ποωρα κ δεν ειναι κ ο αντρας μου διπλα μου ειμαι σιγουρη οτι θα παθω καταθλιψη απο πριν γεννησω... :(:(:(:(:(

Κοριτσακια σας χαιρετω(προσωρινα!)

Παω να ξεκουραστω και να κοιμηθω λιγακι και θα τα πουμε παλι το απογευμα. Ελπιζω να σας βρω εδω! (και το μαμυ επισης!)

Φιλια σε ολες σας! :kiss:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ στην καρδιά μου μίλησες...  Πολύ καλά κάνατε και πήγατε σε άλλον. Κι εγώ έχω έναν stand by αν χρειαστεί. Και τα διαφορετικά μηχανήματα δε σημαίνουν απολύτως τίποτα! Αν δηλαδή κάποια κοπέλα πήγαινε εκεί εξαρχής...απλά θα είχε γλιτώσει το άγχος και τη στεναχώρια που πέρασες εσύ με τα αποτελέσματα του πρώτου! Δεν ξέρω τι σας είπαν και σας τρέλαναν... αλλά χαίρομαι που κι εσείς θα ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Εικάζω ότι θα ακούσατε και κανένα μαργαριτάρι του τύπου να πας νωρίτερα με καισαρική γιατί δε θα βρίσκεις γιατρό μέσα στην περίοδο των εορτών.... Τέλος πάντων! Όταν είσαι έτοιμη και αν το έχεις ανάγκη, εμείς είμαστε εδώ!! 🙂
    • Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏 Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα.. Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.
    • ξέρεις κα΄τι @Kiddo μου; Αυτό που σκεφτόμασταν χθες με το συζυξ είναι ότι ίσως παίζει ρόλο κι η ηλικία του. Ο άνθρωπος δε παίζει να είναι πάνω από 38-40 με β΄άση τους υπολογισμούς μου και το πότε μπήκε στη σχολή (τον έχω ψάξει ενδελεχώς 😂😂) Γιατί η άλλη γυναικολόγος που είχα, που και πάλι μεγάλη δε τη λες τη γυναικά, κάπου εκεί στα 45-48 την κόβω, μου είχε φανεί λιγότερο δεκτική με τα πάντα... Νιώθω δλδ ότι ίσως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατροί να έχουν παγιωμένες ιδέες στο μυαλό τους για το πως "πρέπει" να είναι τα πράγματα και, σου λέει, ποια είσαι εσύ να μου πεις τη δουλειά μου; Δε ξέρω... Ο δικός μας είναι νέος, πολύ διαβασμένος με βάση τις απαντήσεις του στις απορίες μας, ήρεμος και γενικά που τον ρώτησα αν είναι σύνηθες να του φέρνουν πλάνο τοκετού, είπε ότι είναι κάτι καινούργιο τα τελευταία 1-2 χρόνια εδ΄ω στην Πορτογαλία κι ο ίδιος το προτιμά γιατί πιστεύει ότι έτσι χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με την έγκυο και τον συνοδό της. Θα σας κάνω review εκ του αποτελέσματος, κρατάω και μια πισινή εννοείται ως Αιγοκερως 🤣🤣🤣 Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια μου, να έχουμε ομαλούς τοκετούς και να γνωρίσουμε τα ζουζουνάκια μας ❤️
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...