Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No14

Recommended Posts

Εντάξει, και για τις εβδομάδες που είμαστε μια χαρά είναι αυτά τα συμπτώματα :) Κι εγώ κάπως έτσι κατά τ' άλλα! Όσο για τον κορμό και τις θερμίδες, ένα έχω να πω: έχει να πέσει τρελή δίαιτα μετά :woohoo: Το τι σκατά έχω φάει δε λέγεται :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

kuo28 έγραψε:

Αναστασία, καλημέρα! Πάνω που σε σκεφτόμουν ήρθες. Περιμένουμε την κουνιάδα από τις 11 που είχε πει ότι θα έρθει. Είναι 1............ :angry: Αλλά εγώ είμαι η ηλίθια που την προσκάλεσα για πρωινό καφεδάκι την τελευταία μας μέρα ως 2...

Καλά είσαι εσύ καλό μου κατά τ' άλλα; Δεν σας έστησε κανείς ελπίζω :P

Κατερινακι μου καλημερα!!καλα ε..τι μου το θημησες τωρα αυτο..τα λαμπακια μου αναψαν! :angry:

δεν υπαρχει σεβασμος παιδι μου..

1)εισαι εγκυος,

2)τελευταια μερα με τον καλο σου οπως πολυ καλα ειπες ως 2,

3)δουλειες δεν εχεις?καμια αργοσχολη δεν εισαι,

4)μπορει να θες να ηρεμησεις και να σκεφτεις την αυριανη στιγμη,

5)να προετοιμασεις και να κανεις εναν τελευταιο ελεγχο στα πραγματα σου γενικοτερα,

6)θες και αλλα?

αυτο δεν ειναι πρωινος καφες..εχεις υπομονη ομως!δεν μπορω να πω!μπραβοοοο σου!!!!εμεις δεν καναμε το ιδιο λαθος να καλεσουμε κανεναν παλι. :lol::lol::lol::lol:

ρε κοριτσια..ριχνει μια βροχη...θελω να παω απεναντι στο σουπερ και δεν μπορω..χαμος γινεται..παρτε ματι...

Καλως την Αναστασια μας! Ετσι λεει ο αντρας σου για θηλασμο+ικτερο? Τι να πω, υπαρχουν τοσες διαφορετικες γνωμες και αποψεις πανω στο θεμα αυτο...Τελικα δεν ξερεις τι να πιστεψεις και τι ειναι το καλυτερο...Αχ, φερε λιγο δροσια και απο εδω...

Αννουλα και σε αυτο μοιαζουμε??? :woohoo: Το εχει τελικα το ονομα παιδι μου...

Κουακο πρωινος καφες στις 13.30? :ohmy: Αγγλιδα η κουνιαδα σου στα ραντεβου της...Μαλλον μεχρι να ερθει θα εχετε γινει 3! (Λες???)

Βασιλικη αν εκανες ραγαδες μονο εκει με τετοια διδυμοκοιλιτσα παλι καλα!Αφου δεν φαινονται κιολας...Κρεμα βαζεις?

Ευχαριστω Αννουλα μου για το καλωσορισμα!! :kiss::kiss:

γενικα πολλα ακουγονται απλα εχουν κανει ερευνες εδω και προφανως εχουν καταληξει σε αυτη την αποψη.αχ παρτε παρτε οση δροσουλα θελετε!!!!!!!!

δειτε το καθισμα αυτοκινητου μας..

Αναστασία, πανέμορφα φαίνεται. Δεντράκι έξω από το σπίτι (κάτι είναι κι αυτό), χαμηλά κτίσματα, βροχή :) Αχχχ! Όμορφο το καθισματάκι. Καλοτάξιδο B)

vasiliki76 έγραψε:

μιας και μπηκαν παλι τα γλυκα στη συζητηση...

εγω περιμενω τον αντρα μου να ερθει απο το αεροδρομιο που πηγε να δει δυο ανιψιες μου και μου φερνει τσουρεκι καστανο απο τερκενλη :P:P:P

και σοκολατες milka :P:P:P

ειμαι λεμε.... πολυ λιχουδα :P:P:P:P

Κόλασηηη :) Βασιλική μου με δύο μωράκια στο θέμα των ραγάδων μια χαρά κρατιέσαι. Εγώ σε λίγο θα ψάχνω το φυσιολογικό δέρμα ανάμεσα στις ραγάδες. Το μόνο που με παρηγορεί λίγο είναι ότι είχε και η μαμά μου αλλά της έφυγαν. Άντε να δούμε... :dry:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΟΥΜΠΕΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΤΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚ ΑΘΗΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΙΒΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΙ ΟΜΩΣ...

ΚΟΥΑΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΘΕΙ...

ΑΝ ΣΤΕΙΛΕ ΒΡΟΧΗ ΔΡΟΣΙΑ ΘΕΛΩ!!!!!

magykal οση θες!!παρεεεεεεεεε!!!!!

θαλασσα ε?θελω!

α!σημερα θα φτιαξω λουκουμαδες!!!!!μιαμ μιαμ!!!

Κατερινακι πιο μετα θελω να σου γραψω μια μικρη λιστουλα για να τσεκαρεις μηπως και ξεχασες τπτ να παρεις μαζι σου το μαιευτηριο.

ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΕΧΩ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΑΛΑΚΡΑ ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΥΛΗ ΤΑ ΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΚΑΟΥΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΒΓΗΚΑ ΜΕ 2 ΑΝΤΕ 3 ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΞΑΝΘΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..

κοριτσακια μου κοπασε λιγο η βροχουλα και λεω να πεταχτω στο σουπερ να παρω πατατουλες και μαγια για τους λουκουμαδες.επιστρεφω!!!!μακια ως τοτε!!

geia sas koritsakia, pws eimaste simera??

me ti zesti ti paleuete??? egw katholou, anastasia mou steile mas ligi vroxoula kai edw :)

kala teleia ekei pou menete :)

megia kai to kathismataki sas, me to kalo na erthei i karamelitsa sas na to gemisei kiolas :):):)

kuoula mou aurio i megali mera :woohoo: tha perimenoume oles ta neakia sas :)

rozi mou kai seis tin triti e?? pw pw me to kalo koritsia mou :woohoo:

koritsia na sas rwtisw kati me ti tha vgalete ta mikra sas apo to maieutirio me kalathouna i kathismataki autokinitou??????

exw diavasei tosa polla kai distixos oi gnwmes diistante :dry::S

Καλημέρα κι από εμάς!

Δεν ξυπνήσαμε τώρα μην νομίζετε(που τέτοια τύχη!),απλά δεν έχω σηκωθεί ακόμα απ΄το κρεββάτι...

Επαθα 3 φορές κράμπα τη νύχτα κ οι γάμπες μου έχουν βγει γιοκκκ :(

Νομίζω οτι είχα κι εγώ συσπάσεις στον ύπνο μου,τι άγχος κι αυτό ρε γμτ...Μου τη δίνει που δεν είμαι κ σίγουρη αν τις ξεχωρίζω σωστά :angry:

Μπέλλα και Κατερινάκι(σουπίτσα) πάντως έχουν δίκιο τα κορίτσια ότι δεν πρέπει να τις πέρνουμε τόσο σοβαρά,χειροτερεύουμε μόνες μας την κατάσταση.Ολα καλά θα πάνε.

Κυακι πως νιώθεις μια μέρα πριν??? Ζηλεύω,θέλω κι εγώ να έρθει εκείνη η ώρα,παρ'ολο που την τρέμω κιόλας.... :blush: Πάντως συμφωνω στο ότι καλύτερα είναι να ξέρεις τη στιγμή απ΄το να περιμένεις..Εχω κι αυτό το άγχος μην πάει και γίνει τπτ όσο είμαι στο νησί και τρέχω και δεν φτάνω. :dry:

Αναστασία ακόμα τπτ η καραμελίτσα ε? Τι τέλειος καιρός...και καθησματάκιιι!!!

Μαννούλα πάω να δώ τις φώτος!

Βασιλική,Ρόζι και Αννα πολλά :kiss::kiss::kiss:

Χαίρομαι που σας άρεσαν οι νεραιδούλες για την νεραιδούλα μας!! :kiss:

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

Βασιλικη αν εκανες ραγαδες μονο εκει με τετοια διδυμοκοιλιτσα παλι καλα!Αφου δεν φαινονται κιολας...Κρεμα βαζεις?

ναι μονο γυρω απο τον αφαλο εχω κανει 5-6 μικρες που γυαλιζουν :blush:

και εμφανιστηκαν πριν 5-6 μερες..

Αναστασια τι ομορφο καθισματακι που εχετε! Και ομορφο το μερος που μενετε! Λουκουμαδες θα φτιαξεις? Ωραια! Μιλαγατε για γλυκα πριν και πηγα και εφαγα λιγο παγωτακι...(για να δροσιστω καλε, δεν ειχα λιγουρα... :silly: )

Αγγελικη οσον αφορα το θεμα αυτο, οντως οι γνωμες διιστανται (οπως και σε πολλα αλλα θεματα...)Και εγω στην αρχη σε καθισματακι ελεγα να τον βγαλω απο το μαιευτηριο, αλλα οταν το ειδα τι μικρουλι ηταν, λυπομουν να το δεσω εκει και τελικα το βγαλαμε με το πορτ μπεμπε! Μια χαρα ηταν εκει, ξαπλωμενος, αραχτος και ασφαλης! Ετσι θα βγαλουμε και τον μπεμπη!

Ελπιδακι παλι κραμπες? Κουραγιο καλη μου, εμενα εχουν εξαφανιστει τελευταια. Μαγνησιο παιρνεις? Πες στον καλο σου να σου κανει ενα μασαζακι.

Κουακο μετρας ωρες εσυ πλεον ε? Με την κουνιαδα τι εγινε? Μη σε στεναχωρει και μη σε πτοει τιποτα τωρα, εσυ θα εχεις το νου σου μονο στο νινακι σου, ολα τα αλλα ειναι...

καλημερα κοριτσακια μου....

δεν εχω διαβασει ολα τα νεα σας αλλα απο το λιγο που ειδα καλα εισαστε.....εγω συνεχιζω με τις συσπασεις ενω ειχα λιγοτερες κ οχι τοσο εντονες το βραδυ που πηρα το χαπι απο τις 9 μεχρι τις 3 δεν ειχα κανει στις 3 που σηκωθηκα να φαω που μου εφερε ο αντρας μου απο την δουλεια εκανα 4-5 την μια πισω απο την αλλη κ εντονες κ ενιωθα καψιμο χαμηλα στη κοιλα οπως στην περιοδο :ohmy::ohmy::ohmy: αλλα οχι πονο εκανα κ κατα την διαρκεια του υπνου αλλα οχι πολλες....το θεμα ειναι οτι τρομοκρατηθηκα πολυ μου ηρθε να βαλω τα κλαματα...τωρα το πρωι εχω κανει 2-3 ελαφριες... :(:(:(

Αγγελικη η βροχη ειναι ολη δικη σου!!!!χαχαχαχαχα!!!!ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!ευτυχως που ειδα την απαντηση της Αννουλας στο ερωτημα που εθεσες ..το ειχα ξεχασει κιολας.εμεις θα την βγαλουμε με το καθισμα αυτοκινητου.αρχικα λεγαμε με την καλαθουνα αλλα αλλαξαμε γνωμη.τι εχετε ακουσει?απλα το σπιτι μας απο το νοσοκομειο ειναι 100 μετρα μονο.με το αμαξι θα επιστρεψουμε βεβαια αλλα η αποσταση ειναι τοσο μικρη γι'αυτο σκεφτομαστε το καθισματακι.

Ελπιδακι ευχαριστω πολυ!!!τπτ ακομα η καραμελιτσα μου!!απο τις 8 το πρωι ως και τωρα εχω κανει μονο 8 συσπασεις..ακινδυνες εντελως.. :(

κραμπες εχω και γω απο τοτε που σταματησα το μαγνησιο..ποναει πολυυυυ!!

Βασιλικη εχω κανει μια μεγαλη γυρω απο τον ομφαλο και κανα 3-4 κατω απο αυτον.ειμαι σε κακα ψυχολογικα χαλια.ευτυχως εχω το αντρακι μου να μου υπενθυμιζει οτι θα με παει να τις εξαφανισουμε και ηρεμω λιγο.

Ντορακι οσο μπορεις να μην κουραζεσαι και προσπαθησε να το βγαλεις λιγο απο το μυαλο σου..θα σε ηρεμησει και ισως να φυγουν κιολας.

Αγγελικούλα μου δεν σου μίλησα πριν :blush: Πως είσαι? Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω με το πως θα βγάλω το παιδί απ΄το μαιευτήριο και ιδίως με το πώς θα το φέρω στο νησί.Αν γυρίσουμε οδικώς θα χρειαστώ σίγουρα καθησματάκι,στο οποίο όμως μου είπαν οτι το μωρό δεν κάνει να μένει πάνω από 2 ώρες συνεχόμενα,λόγω της κλήσης που έχει στην πλατούλα του.Στην καλαθούνα θα είναι πιο άνετο το παιδί,δεν είναι όμως το ίδιο ασφαλές για ταξίδι με αμάξι.Ο άντρας μου λέει να γυρίσουμε αεροπορικώς,αλλά επειδή δεν τα πάω καλά με τα αεροπλάνα,κυρίως τα μικρά :blush: ,σκέφτομαι ότι θα έχω 2πλό άγχος με τη μπέμπα και ξενερώνω...

Αννούλα άστα χάλια με τις κράμπες πάλι ρε γμτ! Τι να μου κάνει κι αυτός,πετάγεται κάθε φορά που ουρλιάζω και πάει κατευθείαν στο πόδι μου..και να πείς ότι δεν πίνω μαγνήσιο? 4 χάπια την ημέρα!Πόσα ακόμα? Πάλι καλά που εσένα σου πέρασαν γλυκούλα μου... :)

Ντοράκι μου,ηρέμησε,πάρε τον γιατρό σου να σου πεί μήπως πρέπει να αυξήσεις τη δόση του χαπιού.Όλα καλά θα πάνε,μην αγχώνεσαι!!

Bρε Ντορακι μην αγχωνεσαι! Ολες λιγο-πολυ κατι εχουμε στην εγκυμοσυνη μας, μην σε παιρνει απο κατω. Οσο το σκεφτεσαι ειναι χειροτερα! Προσπαθησε λιγο να ηρεμησεις και να απασχολησεις λιγο το μυαλο σου με κατι αλλο.

Κατερινακι(κυο) εχουμε και λεμε:

φωτογραφικη μηχανη(ο καθενας με το ζορι του :blush::lol::lol: σε μενα απευθυνομαι)

σερβιετες,επιθεματα στηθους,σουτιεν θηλασμου,εσωρουχα(τα κατω εννοω κοινως βρακια) :lol::lol::lol::lol:

νυχτικακια ή πυζαμακια.σαμπουαν,αφρολουτρο,υγρο σαπουνακι για την ευαισθητη περιοχη,καλλυντικα για σενα,χτενα,παντοφλες,κινητο,φορτιστη,λιποσαν,οδοντοβουρτσα,οδοντοκρεμα,υγρο σαπουνακι για το προσωπο,κρεμουλα για το προσωπο-κοιλιτσα.πετσετα προσωπου,σωματος.αυτα μου ερχονται για την ωρα..αν θυμηθω κατι αλλο θα σου πω. :kiss::kiss::kiss::kiss: και με κανεναν πονοοοοο!!!!!

Μπορώ να διακτινιστώ στη Σουηδία για δροσιά και λουκουμάδες, εεε μπορώ;

Αγγελική αν χρησιμοποιήσετε την καλαθούνα στο αυτοκίνητο πρέπει να έχετε το σύστημα πρόσδεσης μέσα σ'αυτήν. Αλλιώς καθησματάκι.

Ντόρα μου, ξεκούραση και πάλι ξεκούραση και ο πωπόκας σου πάντα στα μαλακά.

an-n έγραψε:

Κατερινακι(κυο) εχουμε και λεμε:

φωτογραφικη μηχανη(ο καθενας με το ζορι του :blush::lol::lol: σε μενα απευθυνομαι)

σερβιετες,επιθεματα στηθους,σουτιεν θηλασμου,εσωρουχα(τα κατω εννοω κοινως βρακια) :lol::lol::lol::lol:

νυχτικακια ή πυζαμακια.σαμπουαν,αφρολουτρο,υγρο σαπουνακι για την ευαισθητη περιοχη,καλλυντικα για σενα,χτενα,παντοφλες,κινητο,φορτιστη,λιποσαν,οδοντοβουρτσα,οδοντοκρεμα,υγρο σαπουνακι για το προσωπο,κρεμουλα για το προσωπο-κοιλιτσα.πετσετα προσωπου,σωματος.αυτα μου ερχονται για την ωρα..αν θυμηθω κατι αλλο θα σου πω. :kiss::kiss::kiss::kiss: και με κανεναν πονοοοοο!!!!!

Και να συμπληρώσω-γιατί ήμουν κι εγώ φυτό στα σεμινάρια- πάνες αγκαλιάς για να το κρατάνε οι επισκέπτες και 1-2 σαλιάρες για το ταίσμα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τέλειο το πλανο σου και μου αρέσει πολύ και ο γιατρός σου!!! Από ότι καταλαβαίνω στην Πορτογαλία τα πράγματα είναι κάπου στη μέση... Ούτε το άκρο της Ελλάδας με τις παρεμβάσεις και τις καισαρικές.. αλλά ούτε και το χάλι κατ'εμέ της Αγγλίας. Όλα θα πάνε καλά! ❤️ Αυτό με την περινεοτομή το φοβάμαι κι εγώ πολύ! Μακάρι να μη χρειαστεί!
    • καλά ναι, τα άτιμα τα μπριζολάκια μου τα' σκασαν σίγουρα 🤣🤣🤣 εγώ είμαι αγγελούδι σας λέω! 😇 όχι, ευτυχώς, ξεπέρασα το σοκ, αφού κι ο γιατρός ήταν χαλαρός και το ριξε κι αυτός στα γέλια, λέω θα vibάρω κι εγώ μαζί του! τι να κάνω 😅
    • ΑΧ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις για σήμερα 💙💙💙 Γλυκούλης μου, αυτό το newborn grip που λένε και στο χωρίο μου, που σου πιάνει το χέρι! Πόσο συγκινητικό 😭😭😭 Να τον χαίρεστε κορίτσι μου, τυχερός και γερός να είναι 🥰
    • Κλαίω και με εσένα και με τον γιατρό!! 🤣🤣🤣 Τόση υπομονή πάντως με τα vegetarian, κι εγώ όλα τα μπριζολακια του κόσμου θα έψαχνα! Μπορεί άρα να μην είναι τόσο ψηλά τα νούμερα της χοληστερίνης, οπότε ίσως να μην χρειάζεται να αγχώνεσαι! Δεν κάνει και καλό στην ίδια την χοληστερίνη το άγχος 🤣 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε συμβουλεψω καθόλου για αυτήν την πάθηση καθώς δεν είχα τέτοιο θέμα μέχρι τώρα 😕
    • Τέλεια τα νέα σας!!! Μέχρι την ΠΗΤ θα έχει γίνει ολόκληρο κορίτσι!! ❤️❤️ Με το καλό και η άδεια! Να την αξιοποιήσεις να ξεκουραστείς όσο θέλεις!! 😊😊 Και το αίσθημα ότι "το χεις" με την γέννα είναι πολύ σημαντικό!! Χρειάζεται τέτοια αυτοπεποίθηση κι αντιμετώπιση!! 😁 Αύριο γυρνάμε με το καλό! Να κάνουμε και την μεγάλη σωστή γνωριμία τα αδέρφια!! 😅 Μου έλειψε πολύ και το μεγάλο μου παιδί!! 🥹 Βάζω και χεράκια και πατουσακια κι αναμένω και τα δικά σας όταν με το καλό έρθουν!! ❤️❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...