Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No14

Recommended Posts

Καλημέρα!!!Πως σηκωθήκατε σήμερα?

Εγώ έχω σηκωθει από νωρίς το πρωι.Δεν βολεύομαι καλέ κοριτσια!!!Δεν ξέρω που να παρκάρω την κοιλιά μου :woohoo: Και όσο βλέπω το ticker οτι έχω ακόμα 50 μέρες με πιάνει τρέλα.. :blink:

Εσείς τι μου κάνετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

http://www.youtube.com/watch?v=JKNZgDbLwGY

σας εγραφα και πολλα αλλα , ομως δυο φορες με πεταξε και πλεον ξενερωσα :blush:

αποψε ευτυχως ημουν καλυτερα απο συσπασεις! ειχα 5-6 ολο το βραδυ ....

αγχωθηκα προχθες>!!!!!

tweety αμα βρεις καλη θεση πες τη μου κι εμενα :P

δεν χωραω και δεν βολευομαι πουθενα :P:P:P

Καλημέρα :) Τι κάνετε;

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σχετικά με το θηλασμό. Με λίγη τύχη θα τα καταφέρουμε λογικά. Το θήλαστρο αρχίζει και μου ακούγεται ψιλοαπαραίτητο πάντως, αλλά ας φτάσουμε μέχρι εκεί και βλέπουμε :)

Σουπίτσα μου, η καλύτερη μαθήτρια :P Thanks! Σας τον έπιασαν λίγο στο Ξυλόκαστρο ε; Ξέρουν ότι ο κόσμος είναι πιο ζορισμένος φέτος και "βαράνε" κι άλλο; Τι στο καλό; :huh: Πάντως σε σχέση με τις συσπάσεις, θυμάσαι από πότε άρχισαν. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και τώρα είσαι σε πολύ καλή εβδομάδα έτσι κι αλλιώς, οπότε τουλάχιστον δεν αγχώνεσαι το ίδιο ;)

Αγγελικούλα, και το Αλεξάνδρα μια χαρά περίπτωση ακούγεται. Άσε που θα σας έρθει και πιο οικονομικά! Είσαι ακόμη Αθήνα; Ως προς την μπέμπα, τα νέα σας δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, μπράβο! Λες να κάνει την έκπληξη και να έρθει λίγο νωρίτερα;

Ρόζη μου :kiss: Μην αγχώνεσαι βρε. Η μπέμπα δεν τρέφεται σχεδόν καθόλου γιατί κάτι παίζει με τον ομφάλιο λώρο. Στα doppler έδειχνε ότι το αίμα και η τροφή περνούν πολύ δύσκολα (απ' ό,τι κατάλαβα δηλαδή). Ο πλακούντας μέσα σε δυο μέρες πήγε από grade 0 σε 1-2 για τον ίδιο λόγο :blink: Εσύ Τρίτη μπαίνεις, σωστά; Πω πω να που το νούμερο 14 θα έχει τελικά γεννητούρια! Όλα καλά θα πάνε κούκλα, μην ανησυχείς! Από μια άποψη είναι καλύτερα να ξέρεις ;)

Αννούλα, καλημέρα! Χε χε, γι' αυτό ανέφερα το Μητέρα. Μαζί τα λέγαμε εδώ την άλλη φορά, αλλά είπαμε: με τσαμπουκά :woohoo: "Θέλω να θηλάσω είπα. Τώρα! Μην το ξαναπώ!" :laugh: :laugh: Αύριο τέτοια ώρα δε θα την κρατάω ακόμη. Μάλλον θα ετοιμαζόμαστε όμως! :blink:

Σταυρούλα, δύσκολη αποστολή το παρκάρισμα της κοιλιάς χαχαχ :laugh: Δεν έχεις κάποιο extra μαξιλάρι να βάλεις από κάτω; Βοηθάει όσο τίποτα, αν και νομίζω ότι μας έχουν πιάσει και τα άγχη μας τώρα και δεν είναι μόνο οι κοιλιές που μας κρατούν ξύπνιες...

Βασιλικούλα, καλημέρα :kiss:

κατερινακι θα σπασεις τελικα το νημα!!!!

με το καλο!!! και μην σκιαζεσαι καθολου!!! εμενα μου ειπε να ευχομαι να καβατζοσουμε την 35η και θερμοκοιτιδα δεν θα χρειαστει λεει αν συνεχισουμε ετσι.... οποτε μια χαρα θα ειστε!!!!!!

κριμα που δεν μπορουμε να ερθουμε να σας δουμε :) εσενα και την αλκμηνη σου!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

γιατι ξερεις συμφωνα με το ντοπλερ εχω και πολυ ωραιο γιο οποτε μπορει να εμπαινα κι εγω στις υποψηφιες πεθερες :P:P:P:P

Καλημερα!!!Ελπιδακι τελεια τα πραγματακια σας και το δωματιο!!!!ρε κοριτσια οσες εχετε συσπασεις και παιρνετε yutopar,ποσες εχετε την ημερα παιρνοντας το χαπι;και καθε ποτε παιρνετε και ποσο;εχθες ειχα ολη μερα 5 συσπασεις....εχω αγχωθει μπορω να πω..φυσικα δεν ειναι δυνατες

μπελλα μου καλημερα!! εγω εχω περισσοτερες τη μερα αλλα ο πονος ειναι ελαφρυς..

δεν παιρνω ομως yutopar, utrogestan μου εχει δωσει ο γιατρος.

Βασιλικη μου με εχει πιασει πανικος...το βραδυ δεν κοιμαμαι για να δω μηπως και εχω συσπασεις...με τρομαξε ο ηλιθιος ο γιατρος του νοσοσκομειου..και ειμαι σιγουρη πως και το αγχος μπορει να προκαλει και συσπασεις..

Καλημέρα εγχωμένα μου κοριτσάκια. Βλέπω ότι πέρα από το άγχος ξυπνήσαμε σχετικά καλά σήμερα, ίσως με εξαίρεση την Σταυρούλα που δεν καλοκοιμήθηκε.

Αλκμηνάκι, καλός ο κορμός; Τον τάραξες; Κατερίνα μου, χαίρομαι γιατί κυρίως ακούω εσένα καλύτερα :kiss:

Η Αννούλα, συμφωνα με αυτά που ξέρω κι εγώ έχει απόλυτο δίκιο για το μητρικό γάλα. Το καλύτερο φάρμακο.

Ελπίδα μου, τέλεια τα νεραιδίσια σας!!!!Ζηλέψαμε :P

Σουπίτσα, καλώς μας ήρθες. Κι εσένα καλά σε ακούω. Πιο ήρεμη.

Δυστυχώς στο θέμα συσπάσεων δεν μπορώ να συνεισφέρω στη συζήτηση. Εμείς όπως σας έχω πει είμαστε λίγο πίσω.

Μπέλλα καλημέρα! Μήπως βρε καλό μου αυθυποβάλλεσαι μετά τη φάση με το βλάκα τύπο που σε άγχωσε; Με τη γιατρό σου ξαναμίλησες; Εκείνη τι σου λέει; Σαν να παρααγχώθηκες ακούγεται.

εκεινη Κατερινακι μου γενικα απο την αρχη ειναι πολυ προσεκτικη με την εγκυμοσυνη μου,αγχωμενη οχι αλλα θελει να ειμαστε καλυμενοι απο παντου,ευτχως που ο μπομπιρας συνεχεια κουνιεται,αλλιως θα τρελαινομουν!πολυ βιαζεται μου φαινεται,νομιζω οτι εχει παρει και θεση...απο εβδομαδα θα ξερω θα παω να δει και τον τραχηλο,ιουυυ...

vaster έγραψε:

Βασιλικη μου με εχει πιασει πανικος...το βραδυ δεν κοιμαμαι για να δω μηπως και εχω συσπασεις...με τρομαξε ο ηλιθιος ο γιατρος του νοσοσκομειου..και ειμαι σιγουρη πως και το αγχος μπορει να προκαλει και συσπασεις..

γλυκια μου το αγχος ειναι συμμαχος τους!!!

κι εμενα ειναι στην πορτα και χτυπαει ο μικρος... :P

απο το β επιπεδου εχει το κεφαλακι εκει...

ολα καλα θα μας πανε!!!!!!

vaster έγραψε:

καουρες εχετε;;;εγω κατι ψηλα,λετε να μου βγει οπως τον ειδα στον υπνο μου,με μαυρα μαλλια πυκνα και γκριζα ματια;;;

Καλημέρα.

Οι γιατροί λένε πώς οι καούρες δεν είναι επειδή τα μωράκια μας βγάζουν μαλλιά.

Στη Μαρία μου είχα απίστευτες καούρες & βγήκε με πυκνό, μαύρο, όρθιο, μαλλί(σα να της είχα βάλει ζελέ :laugh: ),τώρα έχω λιγότερες...θα δούμε σε λίγες μέρες αν θα έχει ή όχι μαλλιά :)

Πάντως πέρα απο γερό μωρό σου εύχομαι να έχει & γκρίζα μάτια & μαλλιά έχουν άλλη χάρη :):)

Άννα :kiss: Ο κορμός ήταν χάλια! Άλλαξαν τη συνταγή τα ζώα! Εσύ καλά είσαι; Σωματικά, ψυχολογικά, όλα οκ ε;

Μπέλλα είμαι σίγουρη ότι μετά το ραντεβού με τον μπεμπάκο θα ηρεμήσεις πολύ! Κι ο δικός μου γιατρός είναι εκνευριστικά επιφυλακτικός ώρες ώρες, αλλά τουλάχιστον τους έχουμε μάθει πλέον. Αφού δεν ανησυχεί όμως, γιατί να ανησυχείς; Αν είσαι ήρεμη, ξεκούραστη και παίρνεις και τα χάπια, δεν υπάρχει λόγος να μην πάνε όλα τέλεια. Λίγο έμεινε άλλωστε ;)

Καλημερα κοριτσαρες μου! B)

Βλεπω παλι με συσπασεις ξεκινησε η μερα και τα νεα της παρεας! :( Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη, ξεκουραση, φαρμακακια και κυριως ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!Τα εχουμε πει τοσες φορες...

Εγω κοιμαμαι καλα τα βραδια (μη ρωτησετε πως, δεν ξερω... :silly:). Κραμπες, καουρες και συσπασεις δεν εχω, εχω ομως πρηξιμο και πονο στα ποδια και στη μεση...Καθενας με τον πονο του... :(

Μπελλα ωραιος ο συνδυασμος που ανεφερες, μαυρα μαλλια και γκριζα ματια, σε λιγο καιρο θα διαπιστωσεις αν οντως ισχυει. Εγω το δικο μου το εχω δει στον υπνο μου ξανθο και γαλανοματη, ισχυει και για μενα το ιδιο!

Ααααα, εβαλα και τις φωτογραφιες μας στο φβ! Βασιλικουλαααααα.... :)

Πολλα φιλια σε ολες σας! :kiss::kiss::kiss:

Καλημεραααα ομορφουλεςςςςςς :)

τι κανετε????εμεις ειμαστε καλα αν και ριχνει μια βροχη και η θερμοκρασια εχει πεσει στους 12 βαθμους.μπρρρ!!!

Αγγελικη μου μακαρι να ειναι οπως τα λες.ειδαμε το the reader.πολυ καλη!!!

Κατερινοσουπιτσα μου τουλαχιστον ξεφυγες λιγο..μεγεια τα αυτοκολλητακια σας+με το καλο να ερθουν τα επιπλα.μην αγχωνεσαι.εμεις παραγγειλαμε αποστειρωτη απο εδω τη Σουηδια,περιμενουμε 1,5 μηνα+ακομα τπτ.ελπιζω να ερθει αυτη την εβδομαδα.θα γεννησω+ακομα δεν θα εχει ερθει. :angry: ενοχλησε τους και πες τους πως ειναι επειγον.εμεις αυτο καναμε και μας ειπαν οτι θα ερθει σε λιγες μερες στο σπιτι μας.αντε να δουμε!

Ροζη μου μην αγχωνεσαι κοπελα μου!ολα καλα θα πανε+για σενα+για την Κατερινα μας!

Βασιλικη=Σταυρουλα αν βρειτε μια βολικη σταση και για μενα να μου την πειτε..καλα Βασιλικη εσενα δεν σε συναγωνιζομαι..εχεις 2 μπεμπουλακια..αλλα εγω που ειμαι στην 39 εβδομαδα τι να πω?

Μπελλα μου αγχωθηκες για τις 5 συσπασεις που εχεις?τις θεωρεις πολλες?εγω εχθες ειχα σιγουρα ολη την ημερα 25 σιγουρα.μην αγχωνεσαι!ειναι φυσιολογικο.εγω εχω καουρες ακομα και τωρα.θα μου βγει αφρο το καραμελακι μου! :silly: :lol::lol::lol::lol: οσο για τα ονειρα αν σας πω πως την εχω δει... :dry:

κοριτσακια μου ο αντρας μου ως παιδιατρος διαφωνει στο θεμα του θηλασμου και του ικτερου.το μητρικο γαλα ειναι μια βασικη αιτια για να προκληθει ο ικτερος στα μωρακια μετα την πρωτη εβδομαδα.βεβαια ειναι ακινδυνος ικτερος.φυσιολογικος δλδ.ο επικινδυνος ικτερος ειναι αυτος που παρουσιαζεται με το που γεννιεται το παιδι.

Αννουλα οι φωτος ειναι τελειες!!!!!!!!!!!!απιθανες!!!!!!!!!!!!

vasiliki76 έγραψε:

αννουλα μου τελειες!!!!!!!!!!

ο γιος γεννημενος σταρ :P:P:P:P

πρωτος στο ποζαρισμα :woohoo:

και η κοιλιτσα τελεια!!!

Ευχαριστω πολυ γλυκια μου!!!

Φανταζομαι τι φωτογραφιες θα βγαλεις και εσυ με τα διδυμομωρακια σου!

:woohoo:

αναστασια τι παλαβο καιρο που εχετε εκει!!!

πριν λιγες μερες μας ελεγες ειχε πανω απο 30 και τωρα 12??? :blink::blink::blink:

εγω τωρα πια εκανα και ραγαδες στον αφαλο :blush: δεν φαινονται πολυ βεβαια γιατι δεν ειναι κοκκινες αλλα τοσο φουσκωμα...

τι να σου κανει....

ΜΑΝΝΟΥΛΑ έγραψε:

vasiliki76 έγραψε:

Ευχαριστω πολυ γλυκια μου!!!

Φανταζομαι τι φωτογραφιες θα βγαλεις και εσυ με τα διδυμομωρακια σου!

:woohoo:[/quote:37x733in]

αχ ανυπομονω... οπως ολες :silly: :silly: :silly: :silly:

Αναστασία, καλημέρα! Πάνω που σε σκεφτόμουν ήρθες. Περιμένουμε την κουνιάδα από τις 11 που είχε πει ότι θα έρθει. Είναι 1............ :angry: Αλλά εγώ είμαι η ηλίθια που την προσκάλεσα για πρωινό καφεδάκι την τελευταία μας μέρα ως 2...

Καλά είσαι εσύ καλό μου κατά τ' άλλα; Δεν σας έστησε κανείς ελπίζω :P

kuo28 έγραψε:

Άννα :kiss: Ο κορμός ήταν χάλια! Άλλαξαν τη συνταγή τα ζώα! Εσύ καλά είσαι; Σωματικά, ψυχολογικά, όλα οκ ε;

Μπέλλα είμαι σίγουρη ότι μετά το ραντεβού με τον μπεμπάκο θα ηρεμήσεις πολύ! Κι ο δικός μου γιατρός είναι εκνευριστικά επιφυλακτικός ώρες ώρες, αλλά τουλάχιστον τους έχουμε μάθει πλέον. Αφού δεν ανησυχεί όμως, γιατί να ανησυχείς; Αν είσαι ήρεμη, ξεκούραστη και παίρνεις και τα χάπια, δεν υπάρχει λόγος να μην πάνε όλα τέλεια. Λίγο έμεινε άλλωστε ;)

Κρίμα για τον κορμό. Δεν υπάρχουν σταθερές αξίες πλέον σ'αυτή την ζωή :angry: Να τις παίρνεις τις θερμίδες αλλά να τις ευχαριστίεσαι ρε παιδί μου.

Εγώ είμαι καλά κοριτσάκι μου, σε σχέση και μ'αυτά που ακούω από εσάς. Τα συμπτώματα μου είναι τα ίδια με της συνονόματης, απίστευτο πρήξιμο στα πόδια και πόνος σε πόδια και μέση.

vaster έγραψε:

καουρες εχετε;;;εγω κατι ψηλα,λετε να μου βγει οπως τον ειδα στον υπνο μου,με μαυρα μαλλια πυκνα και γκριζα ματια;;;

Αν βγει έτσι Μπέλλα μου, θα σου στείλουμε νωρίς τα προξενιά :P

μιας και μπηκαν παλι τα γλυκα στη συζητηση...

εγω περιμενω τον αντρα μου να ερθει απο το αεροδρομιο που πηγε να δει δυο ανιψιες μου και μου φερνει τσουρεκι καστανο απο τερκενλη :P:P:P

και σοκολατες milka :P:P:P

ειμαι λεμε.... πολυ λιχουδα :P:P:P:P

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...