Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No14

Recommended Posts

Εδώ είμαστε κι εμείς!

Αναστασία μου και Αννα μου ευχαριστώ!

Κι εγώ θέλω αποκλειστικό θηλασμό οπωσδήποτε! Δεν έχω ιδέα πως γίνεται αλλά φαντάζομαι ότι θα έρθει από μόνο του,ειδικά εαν το θέλουμε πολύ!Κι εμένα 2 νούμερα πάνω το στήθος κι αν το πιέσω βγάζει κάτι λίγα...

Λοιπόν λέω να σας ανεβάσω καμιά φώτο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Σταυρουλα μου οχι οχι!!!μη μου λες τετοια!!!τωρα θα κλαιω και θα στεναχωριεμαι ταυτοχρονα.πριν απο συγκινηση εκλαιγα!χαχαχαχα!!

3 νουμερα???πως τα ξεστομιζετε ετσι αυτα βρε παιδια?σε καλο δρομο εισαι και εσυ βλεπω! μονο εγω εχω μεινει πισω στην αναπτυξη του στηθους.. κλαψ!

κοριτσακια μου ηρθε η ωρα του περπατηματος!!!τα λεμε παλι σε μια ωριτσα!!!σας φιλω γλυκαααα!!!!ματςςς !!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας και πάλι πονεμένα μου...

Ρόζη, διάβαζα που έλεγες για πόνους από κάτω χθες. Εγώ νιώθω και το μωρό να σπρώχνει (και κάτι τρελές τσιμπιές χώνει ώρες ώρες, όπως αυτό που λέει η madre με τη βελόνα) και σαν να ανοίγουν τα κόκκαλα στη λεκάνη. Μήπως είναι κάτι από αυτά; Σαν πίεση; Όλα φυσιολογικά πάντως είναι τώρα!

Αναστασία μου, στο πέρα δώθε σε έχει η μπεμπούλα ε; Παίρνετε τους δρόμους; Αναρωτιέμαι πώς την παλεύεις! Καλά, εδώ έχει και καύσωνα, οπότε είναι out of the question, αλλά ο πόνος μετά δεν παλεύεται όντως. Χθες πηγαινοερχόμουν όλο το πρωί και μετά είχα ακριβώς αυτό που περιγράφεις (όχι τους πόνους περιόδου, αλλά την πίεση). Υπομονή όμως. Σκέψου ότι πλέον είναι θέμα... ωρών! Ωραίος ο γιατρός σας παρεμπιπτόντως! :) Για τα μαλλιά, τσέκαρε μήπως έχουν αυτό της Pantene που λέει ότι είναι για βαθύ καθαρισμό or something. Κάνει το μαλλί... να τρίζει!

Αγγελικούλα, είσαι καλύτερα; Περάσατε καλά; Άντε, ένα μηνάκι ακόμη το πολύ! :)

Άννα! 2900; Πω πω φαγανούλα η μικρή σου, τυχερούλα :woohoo: Για το γιατρό τι να πεις... Δικαιούνται βέβαια και αυτοί να έχουν τις μαύρες τους καμια φορά (μήπως είχε καμια δύσκολη περίπτωση/γέννα πχ; ), αλλά "γιατί στη μέρα μου γαμώτο;" :P Χωρίς πλάκα όμως, και σε εμάς έτυχε μια φορά να είναι έτσι και είναι για τρελά στραβώματα η φάση :angry:

Μπέλλα μου, είδα ότι αγχώθηκες με τις συσπάσεις ε. Είσαι λίγο καλύτερα; Ντόρα, εσύ;

CrazyMummy έγραψε:

epitelous evgale kai to kaskol pou eixe :P:P ma me tetoia zesth anamenomeno xiixixixixixi!!

Έλιωσα :laugh: :laugh: Μεγάλωσε ε! Και όχι, να μη σκάσεις τζάμπα. Όλα σούπερ είναι! Όσο για την κοκκινίλα, κι εδώ τα ίδια. Λογικό ακούγεται, αφού είναι "τσίτα" το δέρμα μας. Δεν έχεις καμια δροσιστική κρεμούλα να σε ανακουφίσει;

Γιούλη! Είδα που έλεγαν οι κοπέλες ότι κέρδισες το ένα μπανάκι; Συγχαρητήρια και καλά μπανάκια στο μπουμπουκάκι σου! Πάντα τυχερή καλό μου B)

Βασιλική, κλείσατε από ψώνια; Καλά, μην αγχώνεσαι κιόλας. Σίγουρα θα έχουμε ξεχάσει διάφορα ψιλολόγια, αλλά όλο και κάποιος θα πάει να τα φέρει όταν έρθει η ώρα. Εμείς να είμαστε χαλαρές και ξεκούραστες #$%@ τη ζέστη :P

Κατερινοσουπίτσα επέστρεψες και λιώνεις; Κάνατε κανένα μπανάκι; Έχει καλή θάλασσα προς τα εκεί. Καλύτερα είσαι από συσπάσεις;

Βασούλα, μου φαίνεται είναι γραφτό μας να κυνηγάμε τους άντρες μας! Κι εμένα έχει κάνει το σπίτι... μην πω. Τώρα τον έχει πιάσει να γεμίσει τον τόπο ράφια :S

happy bebaki, το μωράκι σας είναι μεγάαααλο! Τέλεια :) Συσπάσεις δεν είναι απαραίτητο να νιώθεις.

Ελπιδάκι, στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες;! Τρελάθηκα με τις φωτογραφίες! Με τα ροζ φορμάκια :woohoo: αλλά κυρίως με τη θεϊκή ταπετσαρία! Τέλεια είναι λέμε :cheer: Το καροτσάκι είναι πανέμορφο, όντως. Καλές βόλτες σύντομα :)

Σταυρούλα, με γειες σας :) Με την ησυχία σου τα υπόλοιπα. Άλλωστε είναι τόσο απολαυστική διαδικασία που και να τραβήξει λίγο... τόσο το καλύτερο ;) Τυχερούλα για το στήθος... Εδώ τίποτα, ίδιο είναι, δηλαδή ανύπαρκτο :huh:

Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τις ευχούλες σας όλες :) Ελπίζω τη Δευτέρα να πάνε όλα κατ' ευχήν, με αισιοδοξία και λίγη τύχη :kiss:

ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ!!!

Η ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΨΩΝΑΚΙΑ.ΣΤΗΣ 22-7-10 3ΧΑ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΧΙΧΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΝΥΧΤΙΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΟΜΠΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ 29 Η ΒΔΟΜΑΔΑ 1250 ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ!!!

Να μαι και εγω, χαθηκαμε βρε κοριτσια (ατιμο μαμμυ! :silly: )

Κατερινοκουακο, τελικα για τη Δευτερα το κλεισαμε το ραντεβου με το ζουζουνι! Καλη λευτερια κοριτσακι μου, με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα σου την μπουμπουκα και ζωηρουλα Αλκμηνη σου! Θετικη σκεψη να εχεις και ευχομαι να πανε ολα καλα! Θελουμε ενημερωση μολις γεννησεις, του εδειξες του αντρουλη σου??? ;) Α, και καλες μασες! :woohoo:

Αναστασια μου πλησιαζετε και εσεις! Καλε, ανυπομονουμε να δουμε τη νυφη μας! Καλα, για το γιατρο δεν το συζητω, απλα τελειος! :)

Ελπιδακι δεν μπορω να σχολιασω ενα ενα τα πραγματακια σας, μου αρεσαν οοοοολλαααα! Τρελα ειναι, τα εχετε φτιαξει τοσο ωραια και με πολλη αγαπη! Με το καλο να τα χαρειτε!

Βασιλικη με γεια τα πραγματακια σας! Τελειωσατε ε? Μπραβο!Και εγω ετσι λεω...(αλλα ολο κατι παω και παιρνω, ειναι ολα τοσο ωραια, και αν ειναι για τα παιδακια σου, ξεμυαλιζεσαι! :silly: )

Κατερινοσουπιτσα καλα περασατε στις διακοπες σας ετσι? Ωραιααααα!!! :woohoo:

Μπελλα και Ντορα υπομονη με τις συσπασεις, οσο εχετε στην κοιλιτσα τα μωρακια σας, μην ανησυχειτε! Ευχομαι να σταματησουν οι παλιοσυσπασεις και στις δυο σας! Μωρακια υπομονη, προηγουνται αλλα τωρα, τι να κανουμε??? ;)

Μagy χρονια πολλα για τη γιορτη σου! Πολυχρονη και οτι επιθυμεις! Ωραια δωρακια πηρες (αλλα κυριως χρησιμα!) το καλυτερο ομως ειναι στο δρομο και ερχεται!

TΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ Η ΘΗΛΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΑΠΟ ΡΟΖ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΤΙ ΞΑΝΘΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΚΡΟΔΙΑΡΟΗ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΝΑΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Ελπιδακι υπεροχες οι φωτος...!!!θα το χαρει πολυ η φραουλιτσα σας οταν με το καλο ερθει!!!!μεγεια σας!!!!!

Κατερινακι(κυο μου),ασε!μολις γυρισαμε.περπατησαμε 1 και κατι ωρα.τα ποδια μου νομιζω πως θα σκασουν και θ'αρχισουν να τρεχουν υγρο.ασε που οταν περπαταω νιωθω την κοιλια μου να με τραβαει και μια αισθηση σαν να σκιζεται..προφανως δημιουργουνται ραγαδες..γμτ!!απαισιες!αρχιζω να παραπονιεμαι συνεχεια..δεν αντεχω πλεον..κουραστηκα μωρε πολυ!!αυριο γινομαι 39..θα εκραγω..

τα συμπτωματα πανω κατω σε ολες μας ειναι τα ιδια.η συχνοτητα αυτων αλλαζει..ωραια!καλα παμε!!χαχαχαχα!η συγκεκριμενη μαρκα σαμπουαν δεν υπαρχει εδω δυστυχως!πηρα ενα αλλο που ειναι για επαγγελματικη χρηση και ευχομαι να βοηθησει!ευχαριστω παντως!!!ο γιατρος ειναι αστερι,οντως!

πως νιωθεις που εφτασε η ωρα να παρεις το κοριτσακι σου αγκαλιτσα και επιτελους να δεις τη μορφη της?ολα καλα θα πανε!!!!μην ανησυχεις!!η Παναγιτσα μας τη προστατευει!!!

Καλησπέρα κόρες. Σήμερα το σύστημα δεν λειτουργούσε και πολύ καλά, όλο σε λευκή σελίδα με έβγαζε.Anyway, εγώ δεν έχω νέα, όλη μέρα μέσα στο σπίτι, και αποφάσισα να σταματήσω και τη γκρίνια. Μια το ένα μια το άλλο. Με κούρασα!!

Kuo δεν ξέρω γιατί σου λέει για θερμοκοιτίδα ο γιατρός σου. Εγώ την Τρίτη έχω προγραμματισμένη καισαρική και θα είμαι ακριβώς 37 εβδομάδων και 2 ημερών. Φαντάζομαι πως αν υπήρχε θέμα θερμοκοιτίδας θα με καθυστερούσε λίγο ακόμα. Παρ' όλα αυτά, αν θες να προλάβεις αναπνευστικά προβλήματα, κάνεις πριν τον τοκετό ενέσεις κορτιζόνης. Εγώ είχα κάνει δύο στα δίδυμα για να ενισχύσουμε τους πνεύμονες. Βοήθησαν αρκετά.

Κάτι διάβασα και για το μέγεθος του στήθους. Δεν νομίζω ότι έχει καμία σημασία, μπορεί να μεγαλώσει και να μην έχεις τελικά γάλα. Πάντως καλό είναι να μην το πειράζουμε γιατί θα ερεθιστεί. Στη προηγούμενη γέννα την πάτησα. Άφησα το γάλα να έρθει και μετά αφού τα παιδιά ήταν στην θερμοκοιτίδα δεν είχα τι να το κάνω. Ο γιατρός μου έδωσε εντολή να με φασκιώσουν, στην κυριολεξία κορίτσια σαν μούμια με έσφιξαν, και δυστυχώς το στήθος μου άδειασε και έμεινε να κρέμεται σαν να είμαι 60 χρονών. Οπότε, αν σας συμβουλέψουν κάτι τέτοιο να το αποφύγετε!

Elpidaki το δωμάτιο καταπληκτικό! Πολύ ωραίες οι νεραίδες!! άντε με το καλό!

Αυτά, ελπίζω να μην σας ζάλισα, αλλά μόνη μου όλη μέρα με ποιον να τα πω! Με το Φοίβο και τον Ορφέα???

magykal χρονια πολλα κοπελα μου για τη γιορτη σου!!!να εισαι παντα ευτυχισμενη και με το καλο το νινι σου!!!μεγαλωνει το αντρακι σου!!!!!μεγεια και τα πραγματακια σας!!!

Αννουλα μου σιγα σιγα πλησιαζουμε κει εμεις!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!το σχολιο μου αρεσε που περιμενετε να δειτε τη νυφη σας!!!χαχαχαχαχαχα!!τελειο!!!!!μολις γεννηθουμε και ερθουμε σπιτι μας θα σας δειξω πως ειναι η καραμελιτσα μας!!!!!χιχιχιχι!ο γιατρος πραγματι εκπληκτικος!!!

Αννούλα :kiss: Δεν του έδειξα του άντρα, αλλά ως πιο... wired του σπιτιού, με βλέπω με το iPhone μέσα στο χειρουργείο να σας στέλνω live εικόνα :P

Θέλω επίσης να σε ρωτήσω κάτι σε σχέση με το θηλασμό. Το κάνω εδώ μήπως ενδιαφέρει και κάποια άλλη κοπέλα. Λοιπόν, καταρχάς Δευτέρα θα είμαι 37+2 και το μπεμπάκι γύρω στα 2400 (ελπίζω δηλαδή) αν όλα πάνε καλά. Η θερμοκοιτίδα... παίζει. Το ζητούμενο πάντως θα είναι να πάρει βάρος.

Με δεδομένο ότι αυτά τα μικρούλια χάνουν στο μαιευτήριο κι ότι το γάλα κάνει 2-3 μέρες να κατέβει, να επιμείνω στον αποκλειστικό θηλασμό ή μετά θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο (υποθέτοντας βέβαια ότι θα το καταφέρω, έστω και με βοήθεια);

Πολύ προβληματίζομαι. Να θυμίσω ότι γεννάω στο Μητέρα, όπου απ' ό,τι έχω καταλάβει πρέπει να διεκδικήσεις με σθένος το δικαίωμά σου να θηλάσεις...

:dry::dry:

ΥΓ: Δεν ξέρω καν αν μπορείς να θηλάσεις μωράκι που είναι στη θερμοκοιτίδα (σφίγγεται η καρδιά μου και μόνο που το γράφω...);

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...