Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 No14

Recommended Posts

Ντορακι ευχαριστω πολυ!!!!ελπιζω να μην χασουν το δρομο και να ερθουν!!!! :P :laugh: :laugh: :laugh: βλεπω οι πονοι καλα κρατουν για ολες μας!!

Θεκλα μου φατο λαχανο το παλιοκουνουπο που τολμησε να πειραξει το νινακι σου!!!αντε να ερθει η ευλογημενη η ωρα να ηρεμησω! :) η Κατρινα ειναι στο χωριο της.σημερα θα πηγαινε στην κορουλα της(στο Ναυπλιο νομιζω)και μετα θα παει στο Ξηροπηγαδο.

θα παμε για ψωνια τωρα εμεις.θελω να παρω ενα ειδικο σαμπουαν για μενα γιατι λουζομαι και την ιδια ωρα ειναι σαν να μην λουστηκα.ειναι εντελως λαδωμενα ρε κοριτσια και μου ριχνει τη διαθεση.αυτο γινεται μονο στη ριζα.οι ακρες ειναι σουπερ αλλα η ριζα αισχως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλημέρα κοριτσάκια μου. ευχαριστώ πολύ για την συμπαράστασή σας στο θέμα γιατρού :( Το κλείνω το θέμα λέγοντας ότι αφού τον έφαγα τον γαιδαρο και είναι λίγο αργά για αλλαγές τώρα, θα κάνω υπομονή μέχρι τέλους. Άλλωστε πέρα από το οικονομικό του έχω εμπιστοσύνη. Ο προηγούμενος γιατρός που είχα μέχρι και ένα μήνα πριν μείνω έγγυος δεν ξηγήθηκε πολύ καλά :( Αυτός είναι λίγο απότομος αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι τα λόγια του είναι λίγα αλλά αληθινά. Τεσπά...

Kuo μου, περιττό να πω ότι κρεμόμαστε από τα χείλη σου ή για να ακριβολογούμε από τα δάχτυλα σου. Περιμένουμε νέα. Όλα καλά να πάνε ότι κι αν γίνει σήμερα.

Σουπίτσα, καλώς ήρθες. Μας έλειψες.

Αναστασία μου :kiss: . Τα τελευταία της ναζάκια (εντός κοιλιάς) σου κάνει η καραμελίτσα. Εεερχεται!!!!!

Ντόρα, για την προσφορά συσπάσεων είμαι κι εγώ εδώ :P

an-n έγραψε:

Ντορακι ευχαριστω πολυ!!!!ελπιζω να μην χασουν το δρομο και να ερθουν!!!! :P :laugh: :laugh: :laugh: βλεπω οι πονοι καλα κρατουν για ολες μας!!

Θεκλα μου φατο λαχανο το παλιοκουνουπο που τολμησε να πειραξει το νινακι σου!!!αντε να ερθει η ευλογημενη η ωρα να ηρεμησω! :) η Κατρινα ειναι στο χωριο της.σημερα θα πηγαινε στην κορουλα της(στο Ναυπλιο νομιζω)και μετα θα παει στο Ξηροπηγαδο.

θα παμε για ψωνια τωρα εμεις.θελω να παρω ενα ειδικο σαμπουαν για μενα γιατι λουζομαι και την ιδια ωρα ειναι σαν να μην λουστηκα.ειναι εντελως λαδωμενα ρε κοριτσια και μου ριχνει τη διαθεση.αυτο γινεται μονο στη ριζα.οι ακρες ειναι σουπερ αλλα η ριζα αισχως!

μια απο τα ιδια αναστασια μου με τα μαλλια μονο με το σαμπουαν μπυρας για λυπαρα μαλλια ηρεμησα λιγο...αλλα δεν ξερω αν εχει εκει...

Ntora26 έγραψε:

an-n έγραψε:

μια απο τα ιδια αναστασια μου με τα μαλλια μονο με το σαμπουαν μπυρας για λυπαρα μαλλια ηρεμησα λιγο...αλλα δεν ξερω αν εχει εκει...[/quote:zood9r08]

Εμένα πάλι, για κάποιο λόγο, από όταν έμεινα έγγυος δε λαδώνουν καθόλου. Τα περίεργα της κάθε εγγυμοσύνης.

Καλησπέρα! Πώς είστε; Συσπασούλες με τρέλα ε; Ντοράκι υπομονή καλό μου, κάτω απ' το a/c εσύ να δίνεις διαταγές, αν δεν γίνεται αλλιώς :P Αναστασία μου, εσένα να σου ευχηθώ να πυκνώσουν οι συσπάσεις; :)

Λοιπόν, τα νέα μας εν τάχει είναι ότι τη Δευτέρα μάλλον γεννάμε. Μου είπε δηλαδή να πάω νηστική γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα με κρατήσει. Τα πράγματα, σύμφωνα με το doppler, είναι στα ίδια και λίγο χειρότερα. Ο πλακούντας παρουσιάζει απότομη γήρανση (μέσα σε 2 μέρες) και η μπέμπα είναι στάσιμη στο βάρος (περιμένει ο γιατρός ότι θα γεννηθεί γύρω στα 2350) που σημαίνει ότι δεν τρέφεται σχεδόν καθόλου :( αν και ευτυχώς αιματώνεται φυσιολογικά ο εγκέφαλος. Το μόνο παρήγορο: ότι είναι ζωηρούλα. Αν πάψει να είναι θα σημαίνει ότι ζορίζεται πολύ, οπότε και θα πάμε εκτάκτως...

Όσο για τη θερμοκοιτίδα, λέει ότι είναι οριακά τα πράγματα και πως θα εξαρτηθεί από τη γενικότερη κατάστασή της (αν αναπνέει σωστά κλπ). Γενικά ήταν ανήσυχος, αλλά αισιόδοξος ότι θα πάει καλά. Ελπίζω το κοριτσάκι μου να αποδειχθεί "παλικάρι".

Βασούλα, πες του Νεκτάριου να βιαστεί λίγο! Μην το κάνουμε τεκνατζού το παιδάκι μου :P

Σουπίτσα μου, καλά περάσατε ε; Καλώς μας ήρθες :)

Δεν σας διάβασα προσεκτικά γιατί το μυαλό είναι αλλού γι' αλλού. Αργότερα θα επανορθώσω. Μας είπε να μείνουμε μέσα στη δροσιά το σ/κ και να πάρω λέει πολλές θερμίδες (προνοώντας, σταματήσαμε στο Βάρσο για κορμό :blush: )!

Κοριτσάρες γειά σας κι από εμάς!

Εχω ταχυπαλμίες πάλι σήμερα κ δεν έχω δύναμη για τίποτα... :(

Πως ακριβώς ξεχωρίζετε τις συσπάσεις απ΄το μάζεμα που κάνουν τα μπεμπάκια? Τον τελευταίο καιρό νιώθω οτι η κοιλιά μου έχει γεμίσει τόσο πολύ από τη μπέμπα που δύσκολα καταλαβαίνω τη διαφορά.

Τα καλά νέα τώρα,χθές καθήσαμε με τον μπαμπά μας μέχρι της 2,30 τη νύχτα και βάλαμε τα αυτοκόλλητα στο δωματιάκι μας! Και σήμερα το πρωί μας έβαλαν και την ταπετσαρία!!! :woohoo: Αναμένετε φώτος αργότερα!

Ηρθε κ η γυναίκα κι έπλυνε όλες τις κουρτίνες,πάει κι αυτό!

Κι η μαμά μου είναι επι της κουζίνας!

Να πώ καλώς ήρθες στην Κατερινοσουπίτσα! :kiss:

Και στην Κυο και Αλκμήνη να πάνε όλα καλά σήμερα! Σας έχω στο μυαλό μου όλη μέρα!

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια(λογω αμνησίας) στέλνω μόνο ποοολλά ποοολλά :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: !

ΑΛΚΜΗΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Και φυσικά είναι παληκαράκι, γιατί μπορεί να σε ξέρω ελάχιστα Κατερίνα μου αλλά τέτοιος άνθρωπος μου φαίνεσαι. Και η κόρη σου δε θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο. Πολλά -αγωνιστικά-φιλιά και καλές γουρουνιές :P

Ελπίδα ελπίζω να μην έκανες τίποτα άλλο εκτός από τα αυτοκόλλητα!

Αννα μου γυμνασια μου κανει το κοριτσακι μου!ολες της οι φιλες θα βγουν και οι δικια μου εκει..

στο θεμα των μαλλιων και εγω ετσι ημουν στην αρχη σαν εσενα.πλεον ομως εχουν αλλαξει εντελως.αναγκαζομαι να τα πιανω συνεχεια κοτσιδα. :ohmy:

Ντορακι δεν εχει δυστυχως εδω σαμπουαν μπυρας.βρηκα ενα αλλο ομως και ελπιζω να κανει δουλεια.5,5 ε πληρωσα.

Κατερινακι(κυο) με το καλο κοπελα μου!!!!με κανεναν πονο και φυσικα ολα θα ειναι μια χαρα με το Αλκμηνακι σου!!!μωλε θα την παρεις αγκαλιτσα σου τη δευτερα!!!!τι καλαααααα!!!ολα να πανε τελεια-υπεροχα!!!!!!!να βαλεις κανεναν να μας ενημερωσει ναι??μη μας ξεχασεις,θα σ'εχουμε εννοια!!!! :kiss:

Ελπιδα τις συσπασεις απο το μαζεμα τις ξεχωριζεις απο:η κοιλια σκληραινει(πετρωνει),συνοδευεται απο πονο ή απο μια μικρη ενοχληση που σε δυσκολευει και στην κινηση και στην αναπνοη.αν κανεις πως σηκωνεσαι δεν ειναι ευκολο να περπατησεις και τελος στο πετρωμα συνηθως δεν μπορει να κουνηθει το μωρο.

με το καλο να βαλετε μεσα την φραουλιτσα σας!

an-n έγραψε:

Αννα μου γυμνασια μου κανει το κοριτσακι μου!ολες της οι φιλες θα βγουν και οι δικια μου εκει..

στο θεμα των μαλλιων και εγω ετσι ημουν στην αρχη σαν εσενα.πλεον ομως εχουν αλλαξει εντελως.αναγκαζομαι να τα πιανω συνεχεια κοτσιδα. :ohmy:

Ντορακι δεν εχει δυστυχως εδω σαμπουαν μπυρας.βρηκα ενα αλλο ομως και ελπιζω να κανει δουλεια.5,5 ε πληρωσα.

Κατερινακι(κυο) με το καλο κοπελα μου!!!!με κανεναν πονο και φυσικα ολα θα ειναι μια χαρα με το Αλκμηνακι σου!!!μωλε θα την παρεις αγκαλιτσα σου τη δευτερα!!!!τι καλαααααα!!!ολα να πανε τελεια-υπεροχα!!!!!!!να βαλεις κανεναν να μας ενημερωσει ναι??μη μας ξεχασεις,θα σ'εχουμε εννοια!!!! :kiss:

Ελπιδα τις συσπασεις απο το μαζεμα τις ξεχωριζεις απο:η κοιλια σκληραινει(πετρωνει),συνοδευεται απο πονο ή απο μια μικρη ενοχληση που σε δυσκολευει και στην κινηση και στην αναπνοη.αν κανεις πως σηκωνεσαι δεν ειναι ευκολο να περπατησεις και τελος στο πετρωμα συνηθως δεν μπορει να ;) κουνηθει το μωρο.

με το καλο να βαλετε μεσα την φραουλιτσα σας!

Τι να της τάξουμε πια για να τη δελεάσουμε; Μήπως τώρα που έρχεται η Αλκμήνη ζηλέψει λίγο;

Αχ Αννουλα μου ειναι μια αυτη... προβλεπω να το τραβαει μεχρι τελους το σχοινι..αλλα δεν θα γεννηθει!!θα δει αυτη!θα τη τρελανω στα φιλακια,στις αγκαλιτσες και στα δαγκωματακια!!της την φυλαω!! χαχααχαχαχαχα!

να ρωτησω κατι?πινετε καφεδακι?εγω οταν πινω τρελαινεται το μωρο μεσα.αν υπογραμμισω οτι πινω μονο ελληνικο και γαλλικο(σπανια).εννοω πινω καθαρο καφε που το κατακαθι μενει ή στον πατο ή στο φιλτρο.

an-n έγραψε:

Αχ Αννουλα μου ειναι μια αυτη... προβλεπω να το τραβαει μεχρι τελους το σχοινι..αλλα δεν θα γεννηθει!!θα δει αυτη!θα τη τρελανω στα φιλακια,στις αγκαλιτσες και στα δαγκωματακια!!της την φυλαω!! χαχααχαχαχαχα!

να ρωτησω κατι?πινετε καφεδακι?εγω οταν πινω τρελαινεται το μωρο μεσα.αν υπογραμμισω οτι πινω μονο ελληνικο και γαλλικο(σπανια).εννοω πινω καθαρο καφε που το κατακαθι μενει ή στον πατο ή στο φιλτρο.

Κι εγώ πίνω. Εμένα τρελαίνεται με οτιδήποτε πέσει μες στο στομάχι μου :P Ααααχχχ, πώς θα το χορτάσω αυτό το παιδί δεν ξέρω...Θέλω και αποκλειστικό θηλασμό τρομάρα μου :laugh: :laugh:

an-n έγραψε:

εσυ απο συσπασεις-πονακια πως πας?εχεις τπτ?

Πονάκια περιόδου, πολύ χαλαρά σπάνια. Τσιμπήματα από κάτω πιο συχνά. Πόνο στη μέση και στον αριστερό γοφό καθημερινά, συσπάσεις γιοκ :( Μιλάμε για φεεταααα, αλλά μακράς παλαίωσης.

μωλε μου....ειναι φαγανουλικο το νινι σου!!!!και εσυ θελεις αποκλειστικο θηλασμο ε???μακαρι να τα καταφερουμε γιατι το θελω τοσο πολυ κ γω!!!!!

Τι κανετε κοριτσια?

Κυο όλα καλά θα πάνε τη Δευτέρα μην ανησυχείς.Ξεκουράσου και φάε αρκετά τώρα αφου έχεις και το οκ του γιατρού...Σκέψου οτι θα την κρατας απο βδομάδα αγκαλίτσα.

Αναστασία πιστεύω οτι είναι τα τελευταία καψόνια που σου κάνει η καραμελίτσα. Κάτι μου λέει οτι αυτη την εβδομάδα θα έχουμε ευχάριστα ;)

Αχ κορίτσια και εγω πονάω ταχτικά!!Μια η μέση μου ,μια η κοιλιά σαν πόνους περιόδου, μια η ουρά μου..σαν γριά νιώθω!!!!

Σήμερα παρέλαβα και τα υπόλοιπα πράγματα της μπουμπούκας μου αλλα κάνει πολύ ζέστη για να τα καθαρίσω και να τα τακτοποιήσω..Από αυριο μάλλον :blush:

καλα πας και εσυ Αννουλα μου!κατι εχεις!πριν απο λιγο μιλησε ο αντρας μου με μια συναδελφο του η οποια γεννησε πριν απο ενα χρονο το δευτερο και ειπε πως αν εχουμε πονακια απο τωρα σημαινει πως θα ερθει στην ωρα του το μωρακι..χαρηκα πολυ!!!!και εγω πονο στη μεση εχω.ποτε δεν πονουσα στη μεση και τωρα εχω!

Κατερινακι μου με το καλο και μην ανησυχεις!!!''αντρακι''ειναι η μπουμπουκα σου,σαν εσενα!!!!Αναστασια μαλλον ηρθε η ωρα!!!τι ωραια με το καλο κουκλες!!!εμενα πρεπει να περιμενει ο βιαστικος!!!

Αννα θα θηλάσεις αποκλειστικά?Για πόσο καιρό σκέφτεσαι?Και εγώ λέω να θηλάσω αποκλειστικά για λίγο τουλάχιστον.. Έχεις αγοράσει θήλαστρο?

αχ κοριτσια δεν ξερω τι επαθα..διαβασα αυτο που ειπατε οτι πλησιαζει η ωρα και με επιασαν τα κλαμματα..σαν τη χαζη κλαιω..αν με δει ο αντρας μου την εκατσα.χαχαχαχαχαχα!!

ωραια!ολες βλεπω ποναμε!!!και γω θελω να θηλασω αποκλειστικα!ανεκαθεν αυτο ονειρευομουν!ποσο θελω να τα καταφερω!!!

Μπελλα μου δεν βγαζει καθολου γαλα το στηθος μου.το μονο που εχω παρατηρησει ειναι καποια πηγματα κιτρινα.δεν μου εχει μεγαλωσει καθολου το στηθος?εσας?

αχ αληθεια??????πωπω!!πολυ χαρηκα τωρα!!!μεγαλωσε 2 νουμερα ε?εμενα τπτ..γιατι?λες να μην εχω γαλα?

ρε κοριτσια γιατι στο ασχετο με πεταει και αν κανω προσπαθεια να μπω με ξαναβαζει?τι εχει παθει το μαμμυ?

Αναστασία μου τι έπαθες κοριτσάκι μου?Αν είναι να κλαις να σου λέμε οτι θα πας μέχρι 41+ :laugh: :laugh: :laugh:

Το στηθος μου έχει μεγαλώσει 3 νούμερα :blink::blink:

Σαν αγελαδίτσα νιώθω.... :blush: ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...