Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο λολι μηπως ειναι διδυμα?εκτος κ αν εισαι προχωρημενη στις εβδομαδες απο εμας.ναι μαρακι την ειχα ακουσει νωρις μην αγχωνεσαι τοσο αυτην την φορα μπορει να μην την ακουσεις ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙς.ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΧΤΥΠΟΥς ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟς ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΙ. θα σου ορισει μετα να πας στην 7 εβδ.τετοια να γινονται ΓΟΥΣΤΑΡΩ

Δημοσίευση

αστα Γεωργία... μετά φεύγει διακοπές και δεν ξέρω πότε θα γυρίσει... θα με αφήσει στην αγωνία μου.....................

θα μάθω ΟΤΙ περισσότερο μπορώ την Πέμπτη .... μεγάλη μέρα η Πέμπτη... εχει και το gioulaki υπέρηχο τότε ... !!

Δημοσίευση

εγω ειχα τελευταια περιοδο 22/6 οποτε θεου θελοντος θα γεννησεις γυρω στις 24 μαρτη.ποσα σου εβαλαν.ααααααααααα τα πηραν καποια φορα που εκανες εξωσωματικη ηταν καλα τα ωαρια τα φυλαξαν κ τωρα στα εβαλαν.μωρε μπραβο τι κανει η επιστημη!δεν ξερω τι γινεται αλλα υποθετω απο αυτα που ακουω.μαρακι εμεις μαζι πρεπει να ειμαστε ε?ο θεος να μας λυπηθει ρε κοριτσια τι υραβαμε οι.....εγκυες

Δημοσίευση

αααααχχχχχ καλε ξεμυαλιστηκα τελειως κ δεν σας ειπα τα κυριοτερα!!!!

Την Δευτερα το πρωι θα ειμαι Αθηνα για υπεροχο γραφημα κ τις αιματολογικες!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ευχομαι τη Δευτέρα να πακετάρω για διακοπούλες στα πεθερικά μου (Αγρίνιο) !!!! δεν αντεχω αλλο την πόλη !!! θέλω να αλλάξω παραστάσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλό φιλενάδα και ο υπέρηχος και τα αποτελέσματα των εξετάσεων !!!

Δημοσίευση

Lollipop ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ!!!!!! όλα είναι μια χαρά! τέλειααααααααα!!!!!

Μαρία+Φωτης την Πέμπτη θα δεις το σπορουλίνι σου, ε? Θα είναι μεγάλη στιγμή!!! Θα σας παω ποτε θα παω για υπερηχο, όταν πάρω αυριο τηλ τον γιατρό μου. καρδούλα δεν ξερω ακριβως ποτε ακουμε. 5η-6η νομίζω??

σας φιλώ!

Δημοσίευση

Γλυφιτζουράααααααααααακι μου είδες τα μπαρμπασταθάκια σου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: το εκαναν το θαυμα τους....

Σου ευχομαι να ειναι διδυμα(κ οχι παραπάνω)να ηρεμήσεις τωρα και να χαϊδευεις τη κοιλίτσα σου.

Εγω προς το παρων κοιτάω το υπερο γραφημα που μας εδωσαν στην μεταφορά και χαζευω τις φουσκίτσες μου.

Χθες που με πηρε απο κατω ο αντρουλης μου με ηρεμησε και μου θυμισε οτι εχουμε ακομα 6 παγωτινια να μας περιμένουν :laugh:

Καλημέρα κορίτσια σας είπα, δεν σας είπα ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΣΚΟΚΟΙΛΙΤΣΕΣ

Δημοσίευση

Καλημερα

Καλημερα

Καλημερα

Τι κανετε????

Gioulaki μου...γιατι σε πηρα απο κατω? Μηπως σε "κοροιδευουν" οι ορμονες κ εισαι ετσι? Εγω προσεξα οτι ωρες ωρες εχω τρελλα νευρα!!!! :angry::angry: Δεν ξερω ομως αν ειναι απο την εγκυμοσυνη ή επειδη ειμαι κλεισμενη μεσα :( απο την Κυριακη.

Δημοσίευση

καλή σου μέρα lollipop!!!

είναι μια όμορφη μέρα, μετά από αυτά τα ωραία αποτελέσματα! πολύ χάρηκα!

κορίτσια για διορθώστε με αν κάνω λάθος: για τον υπολογισμό αλλαγής μήνα, προσθέτουμε 7 στην τελευταία ημ/νια περιόδου κι έτσι: 19/6 τελευταια περιοδος + 7 = 26.και κάθε 26 αλλαζει ο μήνας κύησης?

Δημοσίευση

demie_14 έγραψε:

καλή σου μέρα lollipop!!!

είναι μια όμορφη μέρα, μετά από αυτά τα ωραία αποτελέσματα! πολύ χάρηκα!

κορίτσια για διορθώστε με αν κάνω λάθος: για τον υπολογισμό αλλαγής μήνα, προσθέτουμε 7 στην τελευταία ημ/νια περιόδου κι έτσι: 19/6 τελευταια περιοδος + 7 = 26.και κάθε 26 αλλαζει ο μήνας κύησης?

Ντεμακι μου εγω να δεις ποσο χαρηκα!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

τωρα για την αλλαγη του μηνα εχω μαυρα μεσανυχτα!!!!εγω δε μπορω να υπολογισω ποσων εβδομαδων ειμαι...ποσο μαλλον την αλλαγη του μηνα :woohoo:

Ολα αυτα μου φαινονται σαν συναρτησεις (που ποτε δεν τις καταλαβα ουτε στο σχολειο ουτε στο ιδιαιτερο) :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

καλημέρα τσούπρες !

ποιός εχει άγχος ;;;;;!!!!!!!

ή μάλλον... ποιός ΔΕΝ εχει άγχος...;;;;!!!!

εγώ πιστεύω μετά τα πρώτα 2 ραντεβού με τους γιατρούς μας θα ηρεμήσουμε...!!

βρε κορίτσια ... ΠΟΥ είναι η ράνια !;

είχε ραντεβού με τον δοκτορ χθες το απόγευμα ! δεν μας είπε τι έγινε!

gioulaki !!!!! μαζί αυριο το πρωί στους γιατρούς μας !!!!!

καλέ τι μετράτε... ; γιατί κουράζεστε !; και τα τικεράκια τι τα έχουμε!; γι αυτό τα βάζουμε αυτά τα μετρητήρια ! χιχιχιχι !

μόλις ολοκληρώσουμε την 8η εβδομάδα πιστεύω οτι εχουμε κλείσει τον 2ο μήνα και στην 9η μπαίνουμε στον 3ο!

Δημοσίευση

Αν ηξερα οτι στην εγκυμοσυνη χρειαζονται μαθηματικα θα διαβαζα περισσοτερο!!!! :P:P:P:P:P:P:P

Καλα μου ελεγε ο μπαμπας μου οτι τα μαθηματικα χρειαζονται ΠΑΝΤΟΥ!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

maria+fotis έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΚΕΤΟ...

είδα αιματάκι... δυο σταγόνες καφεροζ... ωχ ωχ ωωωωωωχχχχ

κακά τα μαντάταααααααααααααααα...........................

πάει... τα χω κανει πάνω μου τώρα!

μαρακι μου χαλαρωσε..δεν σημαινει απαραιτητα κατι κακο!!!καλυτερα να ξαπλωσεις και να μην κουραζεσαι!!παρε και τον γιατρο μηπως σε δει νωριτερα!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

maria+fotis έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΚΕΤΟ...

είδα αιματάκι... δυο σταγόνες καφεροζ... ωχ ωχ ωωωωωωχχχχ

κακά τα μαντάταααααααααααααααα...........................

πάει... τα χω κανει πάνω μου τώρα!

ΗΡΕΜΙΣΕ,ΞΑΠΛΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Lolli θα εχεις τουλαχιστον διδυμακια!!!αχ τι ωραια τι καλα!!!!! :kiss::kiss::kiss::):)

:):):):):):)

Κιμονακι ας ειναι 2 (κ οχι παραπανω)...παντως ο γιατρος (που επεμενα να μου πει κατι απο τις τιμες της χοριακης)δεν εκανε καμια προβλεψη :angry: .Θα δουμε στον υπερηχο ειπε.....

Δημοσίευση

Φανταζομαι ταραχη που πηρες Μαρακι μου!!!!

Ηρεμισε τωρα!!!!

Πεσε οπου βρεις (κρεβατι,καναπε) κ σηκω αυριο το πρωι για να πας στην γιατρουλενα :laugh: :laugh: :laugh:

Σημερα ακολουθησε το γνωστο ρητο ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ :P:P:P:P

Ολα καλα θα πανε κ αυριο θα τσιριζεις απο την χαρα σου!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια.δουλεια σημερα και μαλιστα στα φουλ της(ηθελα να λειψω 2 μερες,καλα να παθω).πολυ ορθοστασια και τρεξιμο.εχω και ζαλαδες ρε γμτ,αρκετα ωρες ωρες.εσεις?

μαρακι μου,μην αγχωνεσαι,σιγουρα δεν ειναι τπτ.απλα ξαπλα τελειως.να σηκωνεσαι μονο για τουαλετα.

χτες πηγα στο γιατρο,δεν ειδαμε τπτ,δυστυχως.ηταν πολυ νωρις.την παρασκευη το βραδυ θα ξαναπαω και τοτε θα δουμε σιγουρα.μου ειπε πως θα βγαλουμε την πρωτη του φωτογραφια!!!!και απο την αλλη εβδομαδα θα ακουσουμε καρδουλα!!!παντως ηταν πολυ καθησυχαστικος με τη χοριακη μου.του τα ζαλισα λιγο,αλλα εχει τοσο υπομονη και τοσο χιουμορ αυτος ο ανθρωπος...πολυ τον παω!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...