Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Recommended Posts

Lollipop έγραψε:

ΕΡΩΤΗΣΗ :

Οπως λεει ο γιατρος,ο υπερηχος,εγω :P και το τικερακι ειμαι 7εβδ+4ημερων. Σωστα μεχρι εδω? Σωστααααααα.

Δηλαδη ποσων μηνων ειμαι???? :blink::blink::blink:

Καλα οι εβδομαδες....οι μηνες πως μετριουνται? :blush::blush::blush:

Λολλι για μπες εδω και δες το πινακάκι: :kiss:

http://blog.eimaimama.gr/2009/09/blog-post_19.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ρανια28 έγραψε:

οχι,νομιζει πως θα τον καλομαθω στις π..ες!!χαχα!!θα του πω πως ανακατευομαι!!χιχι

Σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

1. Nutella

2. Gioulaki διδυμακια

3. Ηλιαχτιδα28

4. Maria+Fotis

5. Dolfin διδυμακια

6. Lollipop διδυμακια

7. demie_14

8. Ρανια28

9. Sofouki

10. 523 Georgia

11. Koukida

12. Φραουλινα

13. Samantha

14. Tesh

(αν εχω γραψει κατι λαθος ή αν εχω παραλειψει κατι please διορθωστε ;) )

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Καποιες απο εσας ξερω οτι εχετε σκυλακι.

Ο γιατρος μου επεμενε να απομακρυνθει για προληπτικους λογους το σκυλακι μου απο το σπιτι την περιοδο της εγκυμοσυνης επειδη φοβαται για τοξοπλασμα!!!!

Γνωριζω οτι τα σκυλια κολλανε τοξοπλασμα οπως κ εμεις (απο απλυτα λαχανικα κ ωμα κρεατα),το δικο μου σκυλακι δεν το βγαζω βολτα (κανει την αναγκη του σε συγκεκριμενο μερος το οποιο καθαριζετε 2 φορες τη μερα) κ τρωει μονιμως ξηρα τροφη.

Δευτερον το εχω 2 χρονια κ σε αυτα τα χρονια εχω κανει εξεταση για τοξοπλασμα 3 φορες κ δεν εχω...αν ειχε το σκυλι μου δεν θα ειχα κολλησει???

Σκεφτηκα να παω το σκυλακι μου για μια αναλυση αιματος για να ειμαστε σιγουροι κ εκλεισα ραντεβου για αυριο το πρωι.

Τι λετε κ εσεις?

1. ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας συντρόφισες :kiss:

2. καλη ιδέα η λιστα με τις εγκυες!!

3. καλά, τωρα δλδ θα τρελαθω...πως θα κολλησεις τοξοπλασμα απο το σκυλακι σου ρε Λολλι αφου δεν το βγαζεις έξω????

Εγω δλδ τι να το κάνω το δικό μου?? να το δωσω για υιοθεσια??δεν κολλας μωρε τοξοπλασμα απο σκυλο- απο γατα και λαχανικα μονο.

αν το κρατας καθαρό και το ταιζεις συγκεκριμενα πραγματα και ειναι και εμβολιασμενο!!τελος!

το μονο που μου χει πει γιατρος ειναι οτι οταν ερθει το μωρο στο σπιτι θελει λιγο να μην ερχονται σε κοντινη επαφη, γιατι το μωρακι ειναι σουπερ ευαισθητο και δεν εχει αντισωματα ακομα.

αυτα για!

1. Nutella

2. Gioulaki διδυμακια

3. Ηλιαχτιδα28

4. Maria+Fotis

5. Dolfin διδυμακια

6. Lollipop διδυμακια

7. demie_14

8. Ρανια28

9. Sofouki

10. 523 Georgia

11. Koukida

12. Φραουλινα

13. Samantha

14. Tesh

15. Vasia78

Kimon έγραψε:

Γεια σαααας!!ειμαι εις τας διακοπας!!Αλλα ηθελα να δω τι κανετε!!!γεια σου tεςη!!!LOLLI!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Κιμονακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να περνατε καλα κ πολλα φιλια στο μικρουλινι!!!!! :kiss:

Lollipop έγραψε:

1. Nutella

2. Gioulaki διδυμακια

3. Ηλιαχτιδα28

4. Maria+Fotis

5. Dolfin διδυμακια

6. Lollipop διδυμακια

7. demie_14

8. Ρανια28

9. Sofouki

10. 523 Georgia

11. Koukida

12. Φραουλινα

13. Samantha

14. Tesh

Εμένα με ξέχασες κλαψ!!!

(αν εχω γραψει κατι λαθος ή αν εχω παραλειψει κατι please διορθωστε ;) )

Γεια σας κορίτσια!

Μόλις πήρα μια ακόμη χωριακή που έκανα...Είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και πετάγομαι όποτε έχω ανασφάλεια :cheer:

Το αποτέλεσμα είναι 14.617 πριν από μία εβδομάδα ήταν 2.500

Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε το αποτέλεσμα παρότι οι γιατροί λένε ότι είναι ακριβώς στα μισά αναμενόμενα...

ουφ πότε θα ξανα-πάω για υπέρηχο να ησυχάσω!!!

Γειά σας και από εμένα κορίτσια!!!

Χρόνια Πολλά κουκιδούλα να τα χιλιάσεις και με το καλό να δεχτείς το μπεμπέ σου!!!!

Γεωργιά χάρηκα πάρα πολύ που η χοριακή σου ήταν καλή αντε μπράβο κορίτσι και θα δεις όλα θα πάνε καλά, θα είμαστε όλες μαζί μέχρι το τέλος!!!!

Κι εγώ γενικώς δεν κοιμάμαι καλά καθε φορά που σηκώνομαι για τουαλέτα μετα μου παίρνει ώρα να ξανακοιμηθώ.

Εγώ κορίτσια από σειρές βλέπω CSI, NCSI οτιδήποτε δεν θυμήζει σεξ γιατί ο γιατρός μου είπε καλύτερα μετά το πρώτο τρίμηνο ξανά.

΄

Σήμερα έχω ραντεβου με το γιατρό (5μμ ώρα Αμερικής δηλαδή 12 το βράδυ ώρα Ελλάδος). Προσπαθώ να χαλαρώσω μα δεν μπορώ, αντέ να περάσει η ώρα πριν τρελαθώ.

Αντέ να πάω να φάω και εγώ το παστίτσιο μου!!!!

Φιλάκια θα σας πω μόλις γυρίσω από το γιατρό πως πήγαν τα πράγματα

Samantha γιατί δεν σου γεμισε το μάτι η χοριακή σου?μια χαρά ειναι! ξερεις γιατί στο λέω? γιατι φαντάσου οι δικες μου ήταν πάντα στο κατωτερο όριο- δλδ διπλασιαζόταν σχεδον στο 3ημερο.

μονο μια φορα διπλασιαστικε στις 2 μερες. ο γιατρος μου πάντα ηταν όμως ευχαριστημενος - και ας ανησυχούσα εγω. εξάλλου απο ενα σημειο και μετά ειναι πολύ σχετική η αύξηση της χοριακής και γιαυτο δεν κάνουμε άλλες- ποτε θα πας με το καλό για υπέρηχο???

be happy!!

Vasia σε ευχαριστω για τις ευχές σου- εύχομαι ο υπέρηχος να είναι τέλειος. κουραγιο!

!

!!

482595bp20ksiiv6.gif

γλυκειά μου koukida πάντα μου αρέσουν οι απαντήσεις σου!!!!

Απλώς στην αρχή ήταν 2.5 φορές πάνω κάθε 2 μέρες και τις περίμενα πιο πάνω! Μάλλον όμως έχεις δήκιο. Έτσι μου είπε και ο γιατρός!

Την Παρασκευή θα πάω για υπερηχο σε διαφορετικό γιατρό γιατί δεν έχω υπομονή να περιμένω να γυρίσει αυτός που έκανα τον πρώτο. Μέχρι να γυρίσε θα έχω μπει στον 3ο μήνα!!! Γιατί να το ρισκάρω κ να περιμένω??

Αλήθεια πώς θα γιορτάσεις τα γεννέθλιά σου Koukida? Ο καλός σου τι δώρο σου έκανε??? :cheer::cheer::cheer:

samantha να πας κοπέλα μου καλά το σκεφτεσαι - και γω θα πηγαινα σε άλλον- δεν ειναι να κρατιεσαι! να δεις το φασολακι σου να νιωσεις διαφορετικά!να πετάξεις στα συννεφα!το πρωτο σου ειναι??

με το καλό ολα!

χμ..επειδη όλοι σχεδον λειπουν για διακοπες θα ερθουν 2 φίλοι και θα κατσουμε ολοι μαζι στην αυλή θα σβησω και κερακια!

δωρακι παρακαλεσα τον άντρα μου να μην μου παρει γιατι ειμαστε μεσα στα έξοδα!! εξαλλου καλυτερο δωρο απ'το σημερινό δεν θα μπορουσε να μου κάνει:)

45858itkef51mr1.gif

Βρε τρελές! Λίγες ώρες έλειψα και γεμίσατε δέκα σελίδες!

Κουκκίδα, χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου και με το καλό το κουκκιδάκι!

Λόλλι, με ξέχασες στη λίστα...

Γεωργία, απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αφτί. Αγόρι θέλω!!!

Όσο για τα κιλά, εγώ είμαι 1.75 και το βάρος μου κυμαίνεται συνήθως ανάμεσα στα 55 και τα 57 κιλά. Τώρα έχω πάρει ένα με δύο κιλάκια. Το άσχημο είναι ότι το βάρος μου δεν είναι κατανεμημένο σωστά. Δηλαδή είμαι κοκκαλιάρα απ' τη μέση και πάνω και έχω περιφέρεια και ψωμάκια... Έχω και κυτταρίτιδα που είναι κληρονομική, δυστυχώς... Τώρα, βέβαια, ούτε γυμναστική, ούτε δίαιτα. Ευτυχώς τρώω ούτως ή άλλως υγιεινά, φρούτα, λαχανικά, κρέας 1-2 φορές την εβδομάδα, δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ και αναψυκτικά, γλυκά σπάνια γιατί δεν τρελαίνομαι, ελπίζω να μην πάρω καμιά τριανταριά κιλά, όπως πήρε η μάνα μου σε μένα!!!!!

Από τηλεόραση μια που ανοίχτηκε η συζήτηση με αφορμή το όνειρό μου (:P) βλέπω Αίγια Φούξια (κυπριακή σειρά σούπερ!), το σίριαλ για τη ζωή του Καρυωτάκη της ΕΤ που το προβάλλει σε μας το ΡΙΚ, χαζεύω λίγο τη σειρά Μεγάλοι Έλληνες, και ίσως και λίγο το Singles, το πρώτο που ήταν ωραίο, όχι τα υπόλοιπα που ήταν τραβηγμένα απ' τα μαλλιά!

Κουκκίδα, συμφωνώ για τα φιλαράκια και γενικά για τα γέλια στις αμερικάνικες σειρές. Μάλιστα, το κονσερβοποιημένο γέλιο χαρακτηρίστηκε ως η χειρότερη εφεύρεση του 20ου αιώνα!!!

Κορίτσια, όσες κάνατε χοριακή, μια χαρά ακούγεται! Εγώ ελπίζω ν' ακούσω καρδούλα την Τετάρτη!!!!!

ρανια28 εσένα σε ξέχασα! Πολύ άσχημο αυτό με τον αδελφό του άντρα σου... Τώρα με το μπεμπάκι θα πάρετε όλοι τα πάνω σας!

Εμείς το είπαμε σε γονείς και αδέλφια αμέσως μόλις το μάθαμε. Οι γονείς μου όταν το έμαθαν, φίλησαν και συγχάρηκαν εμένα, και τον άντρα μου που ήταν μπροστά ούτε να τον φτύσουν. Λες και μόνη μου το έκανα το παιδί! Όσο για τα πεθερικά, τους πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου και τους το ανακοίνωσε, χάρηκαν κ.λπ. αλλά εμένα ούτε που με ζήτησαν να μου μιλήσουν στο τηλέφωνο! Έχουν περάσει σχεδόν τρεις βδομάδες, και ένα τηλέφωνο δεν έχουν πάρει! Όχι ότι οι δικοί μου ήταν πιο νορμάλ (στο κάτω κάτω ο άντρας μου ήταν μπροστά τους, ένα μπράβο μπορούσαν να το πουν).

Αννα-Μαρία μην ανυσηχείς την Τετάρτη θα δεις θα ακούσεις καρδούλα και θα πετάς και εσύ στα σύννεφα.

Κουκιδούλα όντως το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά σου είναι το μπεμπέ που θα έρθει. Εύχομαι να περάσετε μια υπέροχη βραδυά.

'Θα γίνω μαμά' με το καλό και σε σενα ο υπέρηχος!! νομίζω ότι είσαι και επίσημα η ψηλή της παρέας!!και σου ευχομαι λοιπον έναν αγόραρο με το καλό και η καρδια του να χτυπάει σαν τρελη μεθαύριο!!!

έχουμε και Κυπρο λοιπόν και άν κατάλαβα και απο ακόμα πιο μακρυα εγκυούλα- απο τις Η.Π.Α??

εμένα μαρεσουν και τα ντοκυμαντερ του ΘΟΔΩΡΑΚΗ στο mega-κάθε κυριακη έπαιζαν οι 'Πρωταγωνιστες'.

1314195kbl99sg7uq.gif

Ρε συ κουκκίδα, ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Εγώ, σύμφωνα με το τικεράκι, είμαι 7 εβδομάδω και τριών ημερών ενώ εσύ είσαι οκτώ εβδομάδων και τεσσάρων ημερών. Πώς γίνεται σε μένα να μένουν 228 μέρες και σε σένα 229

xaxa, ela mou nte!!!! να σου πω εχω ακομα ενα τικερακι και μου βγάζει αλλιως τις μερες.... δεν ξερω πραγματικα και γω το χω απορια!

οπότε εγω λέω ΠΗΤ απο 10 μεχρι 25 Μαρτίου να μαι μέσα!!

Χε χε, εμένα με έβαλε 25η Μαρτίου, αλλά μπορεί και να αλλάξει με τους υπέρηχους!

Α, δεν είμαι η πιο ψηλή της παρέας. Νομίζω η Γεωργία είναι πιο ψηλή!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...