Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Recommended Posts

Γειά σου Nuτtella (γιάμ..)συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και που ακούσατε την καρδούλα!! τρέλα ε??? :silly:

Vasia σου ευχομαι την Δευτέρα με το καλό και να την δεις και να την ακούσεις!!! :cheer:

ζαλάδες δεν έχω.. και αναγούλα ούτε μια φορα! τίποτα,καθόλου! αναισθησία!!

οπότε, ισχύει το οτι κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά- what else!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γ@μω την γκαντεμια μου!!!!!

Τωρα ή συναχωθηκα ή με επιασε η αλλεργια μου κ ειμαι χαλια :(:(:(

Φτερνισμα,μπουκωμα,πονοκεφαλο κτλ,ολα τα καλα!!!!

Μιλησα με τον γιατρο κ μου ειπε να βαλω στη μυτη μονο φυσιολογικο ορο!!!Σιγα να μην ξεμπουκωσω ετσι.......

Γαμωτο :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Πιο πολυ φοβαμαι που σφιγγομαι σε καθε φτερνισμα :unsure:

Μακαρι να ειναι αλλεργικο κ αυριο να ειμαι οκ

Lollopop μην ανησυχείς, μάλλον καμιά αλλεργία θα είναι. Πάντως για καλό και για κακό προσπάθησε να αποφεύγεις τα aircondition.

όσο για το γεγονός ότι σφίγγεσαι όταν φταρνίζεσαι μην ανυσηχείς δεν επηρεάζει τα μπεμπέ.

Γειά σας κοριτσάρες! Εμείς πήγαμε βόλτα με κάποιους καινούριους φίλους και τους ανακοινώσαμε και τα ευχάριστα!

Εγώ γενικά έχω ζαλάδες, ειδικά σήμερα μόλις κατεβήκαμε απ' το αυτοκίνητο, πηγαίνοντας στο μαγαζί που είχαμε ραντεβού ζαλιζόμουν φοβερά. Επειδή, όμως, είμαι συνηθισμένη, ούτε που συγκινήθηκα! Χτες πάντως, που με έπιασε ναυτία, δε μπορούσα να σταθώ όρθια. Δηλαδή, στεκόμουν, αλλά σε ένα λεπτό ξανακαθόμουν...

Κουκκίδα, ο χαμός γίνεται με τη διατροφή, δε νομίζω να βγάλουμε άκρη... Οι ξηροί καρποί απαγορεύονται, αλλά απ' όσο διάβασα, οι πιο επικίνδυνοι είναι τα φυστίκια. Το μούσλι και τα ξερά φρούτα γενικώς, στο βιβλίο που έχω, όχι μόνο επιτρέπονται, αλλά και συστήνονται επανειλημμένα!

Λόλλι, περαστικά, μην αγχώνεσαι, δεν παθαίνουν τίποτα τα μωράκια!!!

Θελω να γινω μαμα βγηκες βολτουλα!! Τι ωραια...!!!!

Βασια μου με τα κλιματιστικα εχω τσακωθει!!!! :P:P:P

Ρε κοριτσια εχετε ανακοινωσει την εγκυμοσυνη σας στους "παραεξω"απο την οικογενεια κ τους πολυ στενους φιλους???

Θελω να βγω και να το φωναξω,αλλα δισταζω....οχι για το ματι κτλ απλα κατι με αποθαρρυνει :unsure:

Οσο για τα ααααααααψοοοοοουυυυυυυυυ καπως ξεμπουκωσα αλλα κοκκινισε η μυτη μου απο τα χαρτομαντηλα :laugh: :laugh:

γεια σας κοριτσια...τι χαμπαρια..?εμεις πηγαμε θαλσσιτσα μετα για τρεξιμο και μετα ηρθαν κατι φιλοι με μωρακι στο σπιτι..καλα περασαμε..vasia78 ακριβως το ιδιο ειχα και εγω μολις ετρωγα οι αναγουλες εφυεγαν για αυτο και μου ειχε πει ο γιατρος να εχω παντα μαζι μου λιγες φρυγανιες και γενικοτερα να τρωω στεγνα φαγητα..lollipop περστικουλια μακαρι να εισαι καλυτερα αυριο οσο αναφορα την εγκυμοσυνη εγω απο την πρωτη στιγμη το εχω ανακοινωσει..να φορας παντα ενα ματακι ή καποιο φυλακτο..ποτε δεν ξερεις... :dry:

γιούπι!!!! βγηκα βόλτα!! τωρα γυρισα- επιτέλους!!

ειδα κοσμο!

αισθανομαι άλλος άνθρωπος!!

Λολλιποπ μη φυσας τη μυτη δυνατά! απαλά όσο μπορεις- περαστικά σου!

Νενα- όταν λες πηγαμε για τρεξιμο τι εννοεις??? :blink::blink: μη μου πεις??...........τρέξιμο κανονικό?

koykida εννοω τζοκιγκ μετριο οχι πολυ γρηγορο για ενα 20λεπτο περιπου..αν σου επιτρεπει ο γιατρος σου πηγαινει..εμενα μου κανει καλο..

τυχερούλα.. :( εγω πρέπει να ειμαι πολυ προσεκτική, γυμναστική και 'ευεξία' για μενα ειναι πολύυυυ μακρυα ακόμα!!

χαλάλι του όμως, και δεμενη να μ'εχουν στο κρεβάτι- οχι δεν θα πω- αρκει να πάει καλά η κουκιδίτσα μου!!(αρρώστεια ε?? :blink::blink: )

καλημέρα εγκυούλες !!!!

νενα μου είσαι ΠΟΛΥ τυχερή με το τζόκινγκ...!!! εγώ χθες πήγα μεχρι το ζαχαροπλαστείο, 20 λεπτάκια χαλαρό περπάτημα, το απογευματάκι και μόλις γυρισα σπίτι είδα ΡΟΖ !!!!!!!!!! μαμώτο !!!!!

πωπωπωωωωω πολύ πακέτο το 1ο τρίμηνο...

εμείς δεν το εχουμε ανακοινώσει ούτε στις οικογένειές μας...

μόνο σε 2 - 3 ατομα επιλεκτικότατα... οχι για το μάτι αλλα γιατί -χτυπα ξύλο- αν πάει κατι στραβά δεν θέλω να τους στεναχωρήσω...

αλλωστε... είμαστε πολύ πολύ νωρίς... εχουμε αλλες 30+ εβδομάδες να ζήσουμε και να μοιραστούμε μαζί τους...!!!!

καλημερα σε ολες σας.αρρωστεια δεν ειναι κουκιδα εγω μπορω να σε καταλαβω απολυτως!εχω ενα κοριτσακι κ μετα απο αυτο 3 παλλινδρομες.εκανα κ γω δεν ξερω ποσες εξετασεις κ βαζω ιννοχεπ καθε μερα,παιρνω χαπι για τον θυροειδη κ πρεπει να κανω εξετασεις να βλεπει ο γιατρος που βρισκεται,να με παρακολουθει αιματολογος κ να κανω εξετασεις αιματος για την πηξη,εκανα εμβολιο αιματος που πηραν απο τον ανδρα μου γιατι ηταν τελευταια λυση κ αν χρειαζοταν μας ειπε η γιατρος.ειμενω κ περιμενω αποτελεσματα σε αυτον τον γολγοθα που περρναω.τωρα ειμαι εγκυος κ την παρασκευη που πηγα μου ειπε να κανω χοριακη γιατι δενακουσαμε καρδουλα κ πιστευει οτι η συλληψη εγινε πιο μεταοποτε ειμαι κ λιγοτερων ημερων απο αυτο που βγαζει το μηχανημα.θα δωσω παλι αυριο κ βλεπουμε.αυτα σας κουρασα συγνωμη.ελπιζω να εχω νεα συντομα ευχαριστα φιλακια

523 georgia έγραψε:

καλημερα σε ολες σας.αρρωστεια δεν ειναι κουκιδα εγω μπορω να σε καταλαβω απολυτως!εχω ενα κοριτσακι κ μετα απο αυτο 3 παλλινδρομες.εκανα κ γω δεν ξερω ποσες εξετασεις κ βαζω ιννοχεπ καθε μερα,παιρνω χαπι για τον θυροειδη κ πρεπει να κανω εξετασεις να βλεπει ο γιατρος που βρισκεται,να με παρακολουθει αιματολογος κ να κανω εξετασεις αιματος για την πηξη,εκανα εμβολιο αιματος που πηραν απο τον ανδρα μου γιατι ηταν τελευταια λυση κ αν χρειαζοταν μας ειπε η γιατρος.ειμενω κ περιμενω αποτελεσματα σε αυτον τον γολγοθα που περρναω.τωρα ειμαι εγκυος κ την παρασκευη που πηγα μου ειπε να κανω χοριακη γιατι δενακουσαμε καρδουλα κ πιστευει οτι η συλληψη εγινε πιο μεταοποτε ειμαι κ λιγοτερων ημερων απο αυτο που βγαζει το μηχανημα.θα δωσω παλι αυριο κ βλεπουμε.αυτα σας κουρασα συγνωμη.ελπιζω να εχω νεα συντομα ευχαριστα φιλακια

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ!!

georgia μου είμαστε ομοιοπαθούσες!! δεν ξερω αν διαβασες πριν μερικες σελιδες το δικό μου ιστορικό σαυτη την εγκυμοσυνη, αν ναι, θα διαπιστωσεις ότι έχουμε πολλά παρόμοια 'εμπόδια'.

σε νιωθω- δεν ξερεις πως σε νιωθω- αυτη σου την αγωνια για το τι συμβαίνει εκει κάτω κάθε λεπτό!

ευχομαι αύριο μιά χοριακή που θα σε κάνει να χαμογελάς όλη μερα απο ανακούφιση!! αχ, αυτό το μαρτύριο με τις χοριακές!!!!

φιλιά πολλά!

γεια σου κουκιδα τι κανει?/ωραιο τικερακι εβαλες!ας ειναι οτι θελει αρκει να ναι γερο προπαντως ολες αυτο ευχομαστε.καλη τυχη σου ευχομαι

μεκανες κ δακρυσα με συγκινησες.ειναι πολυ δυσκολο να το περνας κ ειναι κ αυτονοητο οτι οποιος δεν το χει περασει δεν ξερει πως ειναι.η ψυχη μου τρεμει προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι θα τρελλαθω απο αγωνια.εμενα σταματουσαν παλλινδρομουσαν 7 κ κατι κ την τελευταια φορα στην 8 εβδ κ 4 ημρες περιπου.πιστευω πως αν παω κ ακουσω καρδουλα θα ησυχασω απ τη μια οτι την ακουσα γιατι κ τις 3 φορες ακουστηκε κ δευτερο να περασει ο 3 μηνας μετα νομιζω θα περασω τον κινδυνο.εσυ εξωσωματικη εκανες?

ανακουφιση αχ βρε κουκιδα τι ωραια λεξη την διαβασα κ οντως την ενιωθα ετσι νομιζω τι καλα να την νιωσω κιολας!εχω λιγες αναγουλες οταν πινω το γαλα το πρωι κ οταν πειναω.ανησυχω οταν το στηθος μου δεν ποναει συνεχεια κ το παταω ππως η βασια κ με ποναει περισσοτερο.φτερνιζομαι κ λεω θα με πονεσει απο κατω θα αισθανθω κατι?οι ρεγες μου ερεθιζονται?πολλα ερωτηματα.συχνοουρια εχω σηκωνομαι το βραδυ λεω ολα καλα το πρωι ξανα απο την αρχη.να περασει κ αυτη η μπορα να γαληνεψει λιγο η θαλλασα να ηρεμησουμε κ μεις.βασανιστικες στιγμες.για να δουμε την χοριακη αυριο

523 georgia έγραψε:

μεκανες κ δακρυσα με συγκινησες.ειναι πολυ δυσκολο να το περνας κ ειναι κ αυτονοητο οτι οποιος δεν το χει περασει δεν ξερει πως ειναι.η ψυχη μου τρεμει προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι θα τρελλαθω απο αγωνια.εμενα σταματουσαν παλλινδρομουσαν 7 κ κατι κ την τελευταια φορα στην 8 εβδ κ 4 ημρες περιπου.πιστευω πως αν παω κ ακουσω καρδουλα θα ησυχασω απ τη μια οτι την ακουσα γιατι κ τις 3 φορες ακουστηκε κ δευτερο να περασει ο 3 μηνας μετα νομιζω θα περασω τον κινδυνο.εσυ εξωσωματικη εκανες?

είναι πολύ μεγάλη δοκιμασία για την ψυχραιμία μιας γυναίκας όλη αυτή η διαδικασία- με όλα της τα εμπόδια. όταν υπάρχει ιστορικο παλινδρόμησης η αληθεια είναι οτι δεν ησυχάζεις και τελείως ποτέ. εγώ καρδουλα άκουσα αλλά πάλι φοβάμαι.2η εξωσωματική (2μιση για την ακρίβεια)ήταν georgia.

ο γιατρός μου πάντα μου λεει 'εσυ να μην ανησυχείς και να εισαι ηρεμη, γιατί ότι περναει απο το χερι σου το κάνεις.να κοιμασαι ησυχη τα βράδυα'..δεν έχει και άδικο.

να εισαι χαλαρή κοπέλα μου- και να πιστευεις στο ότι όλα καλά θα πάνε- κι ας φοβάσαι κατα βάθος. :);)

Και εγώ κορίτσια τρέμω...είχα μια βιοχημική τα χριστούγεννα και όλα έγιναν τόσο ξαφνικά...μόλις δυο ημέρες αφού το έμαθα...απλώς ξύπνησα και είχα αιμοραγία και ... πάει...και από τότε έχω μεγάλη ανασφάλεια, όποτε πηγαίνω στην τουαλέτα νοιώθω ότι θα δω αίμα...καρδούλα δεν έχω ακούσει ακόμα, σήμερα κλείνω την 6η εβδομάδα και πάω στην 7η...

Κορίτσια διάβασα στο mammyland κάποια θέματα σχετικά με θρομβοφιλία. Μήπως ξέρετε τι είναι αυτό? Έχετε κάνει κάποιες εξετάσεις σχετικές?

Εμένα ο γιατρός μου δεν με έστειλε για εξετάσεις ακόμα...έφυγε για διακοπές και λέει καλύτερα να τις κάνω αφού γυρίσω. Σας φαίνεται σωστο αυτό? Λέω να δω άλλον γιατρό την επόμενη εβδομάδα...

Επίσης θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για έναν άλλον προβληματισμό μου: Έχω διαβάσει ότι μετά από μία αποβολή μπορούν να γίνουν κάποιες εξετάσεις για να διερευνυθεί τι φταίει. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε, άστο γιατί μπορεί να είναι τυχαίο και άμα ξανα-συμβεί τότε να το ψάξουμε. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένω να ξανα-συμβεί για να δω τι φταίει. Όπως επίσης διαφωνώ με το ότι το ζευγάρι πρέπει να προσπαθεί 1 χρόνο ολοκληρο και μετά να δει αν έχει πρόβλημα με το να κάνει παιδακι...Γιατί να μην το ψάξει από πιο πριν?

Εσείς τι λέτε ???

dolfin έγραψε:

καλη συνεχεια σε ολα τα κοριτσακια.σε οσες περιμενουν να ακουσουν καρδουλα με το καλο

Dolfin περιμένεις διδυμάκια???με το καλό σου ευχομαι μια ήρεμη εγκυμοσυνη- απολαυστική!!

samantha έγραψε:

[quote

Εμένα ο γιατρός μου δεν με έστειλε για εξετάσεις ακόμα...έφυγε για διακοπές και λέει καλύτερα να τις κάνω αφού γυρίσω. Σας φαίνεται σωστο αυτό? Λέω να δω άλλον γιατρό την επόμενη εβδομάδα...

Έχω διαβάσει ότι μετά από μία αποβολή μπορούν να γίνουν κάποιες εξετάσεις για να διερευνυθεί τι φταίει. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε, άστο γιατί μπορεί να είναι τυχαίο και άμα ξανα-συμβεί τότε να το ψάξουμε. Και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένω να ξανα-συμβεί για να δω τι φταίει. Όπως επίσης διαφωνώ με το ότι το ζευγάρι πρέπει να προσπαθεί 1 χρόνο ολοκληρο και μετά να δει αν έχει πρόβλημα με το να κάνει παιδακι...Γιατί να μην το ψάξει από πιο πριν?

Εσείς τι λέτε ???

θα σου στείλω ΠΜ καλή μου- όχι τιποτα αλλο, απλα΄δεν θελω τα υπόλοιπα φουσκοκοιλάκια που δεν εχουν ανησυχίες να τα βαζουμε να διαβαζουν τετοια πραγματα-

ηρεμια πάνω απ'ολα!! :)

523ggeorgia koukida kai samantha πραγματικα μεσα απο την καρδια μοα να σας πανε ολα καλα βρε κοριτσια..μακαρι ολα να κυλησουν υπεροχα και να σας αγχωνει μονο το ποτε θα κρατησετε τα μωρακια σας αγκαλια..Συγκινουμε πολυ με τις δυσκολιες που περασατε μακαρι να ειναι οι τελευταιες...Ευχομαι και παλι τα καλυτερα!!!!!

thank you κοριτσάκι :kiss::kiss::kiss:

βλέπω εμείς μείναμε αμανάτι στο φόρουμ μεσημεριατικα!!χαχα

εγω περιμενω ακομα να γινει το φαγητό- ξυπνησα πολύ αργα και κουτουλάω όλη μερα- οποτε κααααποια στιγμη θυμηθηκα οτι έπρεπε να φαμε κιολας!!

σε κανενα 10λεπτακι όμως ολα θαναι ετοιμα! (μοσχαρακι με λαχανικα και ρυζακι) :woohoo: :woohoo:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...