Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Recommended Posts

κοιτάξτε τώρα τι σκέφτηκα...

διάβασα σε διάφορα αρθρα (και σε αυτό της νενας, να σαι καλά!!) οτι ο υποθυροειδισμός, στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης κυρίως, ΙΣΩΣ επιρρεάσει την νοημοσύνη του εμβρύου !!

ΑΡΑ ;;;;!!!! ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΩ ΣΤΟ ΨΑΡΙ μπας και το σώσουμε !!!

γιατί υπάρχουν ερευνες που λένε οτι οι εγκυες που κατανάλωναν ψάρι είχαν παιδιά υψηλότερης νοημοσύνης !

για πείτε... τελικά ο τόνος είναι αμφιλεγόμενος, ε;

μάλλον θα πρέπει να το ρίξω στον σολωμό ...

http://www.madata.gr/33/36/27987.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

nena1988 έγραψε:

Εχθες εκανα 3 φορες διαροια ελπιζω να μην κανω σημερα γιατι θα αρχισω να ανησυχω.. :blush::blush::blush:

να μην ανησυχεις.Αφου δεν ειναι αντιδραση απο το φολικο οξυ (γιατι το γραφει κ στις παρεκνεργειες το δικο μου) το πιθανοτερο ειναι να σε πειραξε κατι που εφαγες και ολα καλα!

Φαε κανενα ρυζακι,καμια μπανανιτσα,πιες λιγο τσαγακι με φρυγανιτσες και δες πως θα παει.

κοριτσακια μου καλημερα!! πως ειστε σημερα?? εγω τα ιδια... ουτε αναγουλες... ουτε τιποτα.. δεν παραπονιεμαι παντως.. ;) ολα καλα!! μεγαλη περιεργεια για το φυλλο του μωρου εεε???? λοιπον... εμεις εχουμε πολυ πλακα... ο αντρας μου θελει οπωσδηποτε κορη... εγω παλι οπωσδηποτε γιο... οποτε εκεινος επιμενει να μην το μαθουμε καθολου!! :blink::blink::blink: αποκλειεται να αντεξω!!! εχουμε κ ενα δωματιο να φτιαξουμε πρωτα ο θεος!!! :P:P να το κανουμε λεει λαχανι με κιτρινακι που θα πηγαινει κ για τα δυο... απο τη μια με ενθουσιαζει η ιδεα της εκπληξης... κ απο την αλλη δεν κρατιεμαι!!!! αλλο ενα κολπακι που μου ειπανε για το φυλλο ειναι το εξης. ας υποθεσουμε οτι τα ονοματα του ζευγαριου ειναι ΜΑΡΙΑ + ΓΕΩΡΓΙΟΣ. προσθετουμε τΑ γραμματα των βαφτιστικων ονοματων. δηλαδη ΜΑΡΙΑ = 5 και ΓΕΩΡΓΙΟΣ = 7. οποτε 5+7=12. το 12 ειναι ζυγος αριθμος αρα κορη. οι μονοι αριθμοι ειναι γιος. δοκιμαστε το κ με ζευγαρια γνωστων σας που ηδη εχουν παιδια να δει αν συμφωνει... εμενα σε αρκετους βγαινει σωστο παντως... :):) ασε που μου βγαζει γιο κ με βολευει.. :silly: :silly:

Σοφακι αφου σε βολευει που βγαζει γιο, δεν το συζηταμε αλλο!

ΤΕΛΟΣ!!!!!!

Οτι θελει η εγκυμονουσα.

Χατηρια δεν χαλαμε!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εμενα ο μπαμπας μου δεν θελει να του πουμε τα φυλα για να ειναι εκπληξη. Εμας μας τρωει ο κωλος μας να μαθουμε :P:P:P:P

maria+fotis έγραψε:

μάλλον θα πρέπει να το ρίξω στον σολωμό ...

http://www.madata.gr/33/36/27987.html

τον Διονυσιο Σολωμο? Ειναι νοστιμουλης???

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλημέρα κι από μένα!!!

Καλά, είστε απίστευτες, μ' αυτά τα μαγικά! Εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι θα είναι αγόρι. Ως αγόρι το σκεφτόμαστε, για αγορίστικα ονόματα μιλάμε, και καθίστε να δείτε που θα είναι κορίτσι τελικά!!!

Βλέπω στις περισσότερες άρχισαν τα συμπτώματα! Αναγούλες και άγιος ο Θεός! Εγώ έχω αναγούλες, αλλά επειδή έχω όλη μου τη ζωή, μου φαίνεται φυσιολογικό, και νομίζω ότι δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Πάντως χτες η ναυτία ήταν όντως ναυτία, έτσι για να χαίρομαι κι εγώ! Πάντως χτες, με τη ναυτία είχα και έντονη αναγούλα, έφαγα λίγα πτι μπερ και με βοήθησαν!

αχ lollipop τι τελεια που θα κανεις διδυμακιαααα!!! :silly: :silly: μου λεγανε οτι επειδη ειχε κανει κ η γιαγια μου διδυμακια.. ειχα πιθανοτητες κι εγω το καημενο! σαν τρελη τα ηθελα!!!! :P:P δοξα το θεο βεβαια να λεμε!! αλλα ειναι τελειαααα!!! ειδικα οταν θα γινεις τουμπανο κ ολοι θα σου χαιδευουν την κοιλιτσααααα :blush::blush::blush::blush: απιστευτοοοοο!!! και φανταζομαι πως θα ακουγονται οι 2 καρδουλες στον υπερηχο!!!! με το καλο ζουζου ολα κατ ευχην να πανε για ολες μας!!

maria+fotis έγραψε:

βρε κορίτσια, η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΨΑΡΙ επιτρέπεται ;;;;;

δεν την εχω δει πουθενά στα απαγορευμένα μεχρι τώρα !!!

Χμμμμμμ :huh::huh::huh::huh:

για το ψαρι δεν ξερω......αλλα αν θες της πεθερας μου,πολυ ευχαριστως

:silly: :lol: :silly: :lol: :silly: :lol: :silly: :lol: :silly: :lol:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μωρε ετσι οπως φρίκαρα με την TSH μου απο χθες και της πεθεράς σου την γλώσσα τρώω...!!!!!!

παω να ριξω εναν υπνάκο... ζαλίστηκα με τόσα αρθρα στο ιντερνετ για τα ψάρια και τον υποθυροειδισμό...!!!

αν εχει καμία εμπνευση για το φύλο του μωρού μου, καλοδεχούμενη !! :):):)

τα λέμε αργότερα :kiss::kiss:

Καλη...σπέρα!!! κοπελιές δεν παίζεστε!!! χαχα

τελεια!

ΛΟΛΛΙ γειάααααα!!! τι κανεις κοπελάρα μου- με το καλό τα μωρα σου- σου εχω ενα προαισθημα..αγορι κοριτσι.. Both δλδ!

εγω δεν εχω άποψη για το τι φύλο έχει το μωρό μου, τώρα αν ασυναισθητα κλέινω προς την κόρη (λόγω του ροζ μπαρμπαδακίου που έβαλα εικονίτσα, δεν ξέρω!)

Οσον αφορα το ψάρι- ξερω ότι δεν κάνει να τρωμε πολυ λιπαρα ψαρια και ιδιαιτερα ξιφία- λόγω υδράργυρου.

όπου βλέπεις Ω-3 όρμα!!

εμένα τι θα με κανω που δεν μαρεσουν τα ψαρακια??? :dry:

καλό μεσημέρι κορίτσια- αλήθεια εσεις κυκλοφορείτε κανονικά ή είστε στο σπίτι συνήθως??

Γεια σου παλιοκουκιδα (δηλ.παλια-κουκιδα) :P:P:P:P:P:P

Ειμαι καλα...ξερω γω??? Οχι ρε μια χαρα ειμαι!!!Στα καλυτερα μου.Ελπιζω σε λιγο καιρο να μην λεω στα παχυτερα μου :laugh: :laugh: :laugh:

Ωστε 1+1 λες εσυ ε??? Για να δουμε!

Ουτε κ εγω τρελλαινομαι για τα ψαρια.... :S αλλα αν δεν εχει τιποτε αλλο να φαω ,εεεε τι να κανω ? νηστικη να μεινω? θα τα φαω.....

Για την κυκλοφορια που ρωτας....εγω προσωπικα δεν πολυβγαινω...τι δεν πολυβγαινω δηλ,μουχλιασα στο μεσα.....μονο καμια Κυριακη αν βγω τσαρκα με τον αντρα μου.Αλλιως ολη την υπολοιπη εβδομαδα δεχομαι επισκεψεις κατ οικον :P:P:P:P

Γειά σας και πάλι! Εγώ βγαίνω, αλλά όχι και πάρα πολύ. Γενικά, προσπαθώ να κάθομαι σπίτι και να ξεκουράζομαι...

Εμείς υποτίθεται θα τρώγαμε μακαρόνια με σάλτσα μανιτάρια, όπως είχε πει η μάνα μου ότι θα φτιάξει. Αλλά ξυπνάω το πρωί (κατά τις 11.30) και βλέπω ένα θεόστεγνο κριθαράκι με μανιτάρια. Έτσι, έφτιαξα εγώ μακαρόνια με σάλτσα λαχανικών (μελιτζάνα-πιπεριά-κρεμμύδι-σκόρδο).

ΑΑΑ γλυκειά μου Λολλι!! :kiss:

1+1 σεχω, δεν ξερω αυτό μου βγαίνει!! εσυ θες κάτι συγκεκριμένο, ή δεν σe νοιάζει?? αχ, καλά να ναι τα μωρακια και ας ειναι όοοοτι θέλουν!!

πάντως για την 13 βδομαδα που λενε οτι στην αυχενικη φαίνεται, εγω θυμαμαι που η αδερφή μου όταν ηταν έγκυος 3 φορες της αλλαξε ο γιατρός το φυλο!!χαχαχα τελικα ειναi μια γλυκεια καραμελίτσα η ανηψούλα μου!!

εχετε δει πως ειναi το φύλο αρχικά στο έμβρυο?:

ειναι μια τεραστια μαγεία η αναπτυξη του εμβρύου..εμένα κορίτσια με εχει συνεπάρει...

459830qyqjkq81to.gif

Ωραιο το βιντεακι κουκιδακι μου!!!!!

Εγω λεω αφου ειναι 2 ας ειναι 1+1 ή 2 κοριτσια, αν ειναι 2 μικροι Ταρζαν δυσκολα τα πραγματα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ντροπη μου που μπαινω σε τετοια διαδικασια μετα απο αυτα που περασα για να τα καταφερω :blush::blush::blush::blush::blush:

Ας ειναι οτι να ναι αλλα να ειναι γερα και αυτα και εμεις!

Γεια σας κοριτσάκια!!! Καλώς όρισαν κ τα νέα μέλη μας! Υπομονή σε όλα τα κοριτσούδια με έντονα συμπτωματάκια, πού θα πάει θα περάσουν κι αυτά!

Όσο για το φύλο του παιδιού, στην αρχή βρε παιδιά, ήμουν σίγουρη για αγόρι, αλλά τώρα... πιστεύω κ κορίτσι.τρομερή διαίσθηση, ε? ή το ένα ή το άλλο! τι λέτε, να λέμε τις διαισθήσεις μας? λοιπόν, λέω τα ακολουθα:

*για Ράνια πιστεύω αγόρι

*για lolli αγόρι+κορίτσι

*για maria+fotis κορίτσι.

αυτά προς το παρόν. θα μασήσω φυλλαράκι δάφνης τις επόμενες μέρες κ θα επανέλθω κ για τις υπόλοιπες! εσείς τι πιστεύετε?

γερά ναναι τα μαναράκια μας κορίτσια -μόνο αυτό μετράει

εμένα πραγματικα δεν με νοιάζει καθόλου το φύλο- και τα 2 θέλω το ίδιο, οπότε οτι ερθει την ίδια χαρά θα μας δώσει (βεβαια ο αντρας μου έχει μια κλίση προς τον γιό) !

πάντως λένε ότι -τουλαχιστον στην εξωσωματική- τα πιο δυνατα εμβρυα -αυτα δλδ που επιβιώνουν είναι τα θηλυκα- γιαυτο και οι περισσοτερες εξωσωματικες φερνουν κοριτσάκια.

δεν ξερω πόσο εγκυρη άποψη είναι βέβαια, αλλά η αληθεια ειναι οτι τα θηλυκα- παντα ειναι εφοδιασμενα με ενα δυνατο οργανισμο για να ανταπεξέλθουν..σ'αυτό που περνάμε και μεις τωρα που μιλάμε!!! :cheer:

κοριτσια τι γινεται?? σας γραφω για να σας πω οτι μολις τωρα χτυπησα μια απιστευτη μπαγκετα με τα χιλια μυρια μεσα! το ευχαριστηθηκα!!! βεβαια οταν δε θα μπορω να παρω τα ποδια μου απο το βαρος δεν θα το ευχαριστιεμαι μαλλον το ιδιο αλλα τελος παντων. η μαμα εχει φτιαξει γεμιστα καλαμαρακια για το μεσημερι αλλα δεν τα πολυσυμπαθω :S:S κατα τα αλλα οσον αφορα το φαγητο ο γιατρος μου εχει πει οτι μπορω να τρωω τα παντα σε μικρες ποσοτητες κ σαλατες μονο στο σπιτι. μονο να προσεξω λιγο τα γλυκα (2 σοκολατακια τη βδομαδα :unsure: ) και να αποφευγω το αλατι στο μαγειρεμα. τιποτα αλλα... :huh::huh::huh:

Σοφούκι, απ΄ όσο διάβασα, το αλάτι δεν πρέπει να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη, εκτός αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Δύο σοκολατάκια;;;;;;;;;;; Μήπως σου είπε και να τα ζυγίζεις κιόλας; Άμα είναι πάνω από 4 γραμμάρια το καθένα να τα πετάς; :P :P :P

Καλά, εμένα μου απαγόρευσε τελείως τα γλυκά, αλλά έτσι κι αλλιώς δε μου αρέσουν. Αν θελήσω να φάω, θα φάω, δε θα το στερηθώ. Την περασμένη Κυριακή έφαγα λίγο τυραμισού και χτες το βράδι ένα μεγάλο κομμάτι κορμό φουντούκι! Αλλά δεν τρελαίνομαι. Γενικά, τρώω φρούτα, φαγητό, σάντουιτς με τυριά και λαχανικά και σταφίδες που τρελαίνομαι!!!

κορίτσια εγω έχω ξετινάξει τα καρότα...! αληθεια, δεν ξέρω γιατί αλλά νιωθω μια τεραστια λαχταρα για ωμα καρότα- κα ιμια ξαφνική αντιπάθεια στην παλια μου αγαπημενη- την φέτα!!!

παγωτακια μερεντούλες τρωω..αλλά μαλλον δεν κανει οπότε θα τα περιορίσω..δεν κανουν καλό.

πολλα ροδακινα και μπανανες, ακτινιδια και τετοια τρωω. και τοστακια :P:P !!!

Κουκίδα, ένας γιατρός που πήγαινε μια φίλη μου της είχε πει ότι τα πολλά καρότα μπορεί να προκαλέσουν τεράτωμα στο μωρό ή κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ή είναι υπερβολικά σπάνιο. Θα ρωτήσω πάντως το γιατρό μου την Τετάρτη που θα πάω.

Εγώ πάλι, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς φέτα! Βάζω σε όοοολα τα φαγητά!!

Τα παγωτά είναι επικίνδυνα επειδή γίνονται με ωμά αβγά, αλλά τώρα, τα έτοιμα σιγά μην έχουν μέσα κανονικά αβγά. Αβγό σε σκόνη θα έχουν και πολύ θα είναι! Πάντως, είναι επικίνδυνα και για σαλμονέλλα και γαστρεντερίτιδες, ειδικά αν έχουν ξεπαγώσει και ξαναπαγώσει (το καταλαβαίνουμε αν έχουν μέσα παγάκια). Κι εγώ τρώω λίγο παγωτάκι, τα άλλα γλυκά δεν τα θέλω, ειδικά σοκολάτες, μπλιάχ!

για να το ψαξω...αυτο με τα καρότα- αλλά δεν θα βγάλω άκρη όπως και η Μαρία με τα ψάρια! ρε κορίτσια τι ισχύει τελικά?? στο ιντερνετ γραφει απο την μια να τρωμε σαλατες και σε άλλα site οχι ωμα λαχανικά.. :blink:

jesus!!! καλά, ας ελαττώσω τα καρότα εγω πριν μετατραπώ σε κουνέλι (ή μάλλον κουνελα ..τρομάρα μου...10-10 τα κάνω τα μωρα.. :P )

και τι θα μασουλάω τώρα...

επίσης διάβασα ότι καλό ειναι να αποφευγουμε ξηρους καρπούς..(σε ανάλατους φυσικά αναφερομαι πάντα)..δλδ αμυγδαλα ωμά που τα βάζω στο πρωινο δεν κάνει??

και εχω και μια άλλη απορία κυριε πρόεδρε. Στα δημητριακά μου βάζω καi musli (αυτό με τα αποξηραμενα κομματια φρουτου) -να το κόψω κιαυτό????

γιατι, πριν 2-3 χρονια ειχα διαβάσει για μια εταιρία 'βιολογικων' ότι τους κατασχεσαν δεν ξερω και γω ποσες ποσοτητες τετοιων προιόντων γιατι, λεει, ανιχνευσαν στοιχεία απο κόπρανα αρουραίου....(βλεπε τοξοπλασμα-λεστερια...)

τι θα τρωμε ρε γ...@@ωωωωω!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια! Τι μου κανετε? Δε μπορεσα να μπω χτες και σημερα ειχα 5 σελιδες για διαβασμα!! Δε σας προλαβαινω! Λοιπον, χτες ακουσα κι εγω καρδουλα! Τι συγκινητικο! Όσον αφορα τις τρελες αναγουλες, σημερα ειναι η πρωτη μερα που ειμαι εντελως καλα, σε σημειο που αρχισα να ανησυχω μηπως κατι δεν παει καλα, δε ξερω τι θελω τελικα! Εχω ομως κατι πονακια αριστερα, επομενως ενταξει, ειναι εκει το σπορακι. Απ'οτι βλεπω ξεκινησατε να μαντευετε το φυλο ε! Εγω δε θελω να μαθω, θα το αφησω για εκπληξη. Ο συζυγος καιγεται ομως, ειπε θα μαθει και δε θα μου πει (αν αντεξει...). Βλεπω μεγαλωνει η παρεα μας, μπραβο, πολλα πολλα μωρακια το Μαρτιο!!!

Μπράβο Nuttella πολύ χάρηκα που άκουσες καρδούλα, τι υπέροχο... Εγώ έχω ραντεβού τη Δευτέρα και πεθαίνω από την αγωνία, θα ακούσουμε καρδούλα???.

Το Μενού για σήμερα είχς μπρόκολο βραστό και σολωμό φιλέτο ψητό. Γλυκά δυστυχώς ο γιατρός μου είπε καλύτερα να μην τρώω.

Από συμπτώματα χτές έφαγα κοτόπουλο με κους-κους και μετά είχα απίστευτες αναγούλες και έκανα και 1 φορά εμετό. Το βράδυ έπρεπε να βγούμε για φαγητό και πήγα με τα χίλια ζόρια. Το περίεργο κορίτσια είναι ότι μόλις έφαγα πάλι μου έφυγε η αναγούλα, πολύ περίεργο τι να πω. Το στήθος με πονάει και συνέχεια το πιέζω για να σιγουρευτώ ότι με πονάει και συνεχίζω να είμαι έγκυος. Είμαι τρελή τι να πω...

Μέχρι να ακούσω τη καρδούλα του μπεμπέ μου θα με τρώει η αγωνία...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...