Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Recommended Posts

Την καλημερα μου στις κουκλες!!! :):):):)

Κουκιδα καλως μας ηρθες (ξανα ;) )!!!! Υπομονη,επιμονη και αισιοδοξια θελω οκ? ;) Ολα θα πανε καλα!Το ξερω οτι ταλαιπωρηθηκες παρα πολυ και γι αυτο στο χρωσταει ο Θεουλης και ολα θα πανε κατ ευχην αυτη τη φορα! :kiss:

Ρε κοριτσια βουλωνει πολυ συχνα κατα την διαρκεια της μερα η μυτη μου! :blink::blink::blink::blink: Μπουκωνω,πως το λενε?Ιδιαιτερα οταν ειναι να φαω με αποτελεσμα να παραταω το φαι στη μεση :(:(:(:(:( ...

Τι ειναι αυτο τωρα..?καινουργιο???

Νενα μου μηπως αρχισες σιδηρο,φολικο ή ασβεστειο?Σε ρωταω γιατι κ εγω την 1η μερα που τα κεκινησα ειχα διαρροια,πονο στην κοιλια κτλ αλλα μετα περασε!

Θελω να γινω μαμα καλοριζικο το νεο σπιτι κ μονο χαρουμενες στιγμες ευχομαι! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημέρα όμορφες !!!

κουκιδα σ αγαπώ !!!!!!!!!!!!!!!!!

νενα σε ευχαριστώ για το link, σε λίγο θα το μελετήσω!!!!!

ρανια μου τέλεια ! ακουσες και εσύ καρδούλα !!

πού ειναι η γεωργία !; περιμένω με αγωνία και το δικό της μικρό να ακουστεί !!!!!

αννα μαρία μια τελειοτητα η μετακόμιση....!!!! θέλω και εγώ...!!!

α! με τις εξετάσεις που είχα η γιατρός μου, μου είπε οτι προς το παρόν δεν χρειάζομαι συμπληρώματα !!!!

(σίδηρο 116 !!! αιματοκρίτη 40.8 !!!! εμ... καλά με λέει η μανα μου σαρκοφάγο...χιχιχιχιχι με τόσο κρέας που τρώω...)

αλλα εχω μετρια ανάπτυξη Candida Albicans... :(

ευτυχώς μόνο γιαουρτάκι είναι η λύση προς το παρόν !!

το πρωί... πίνετε πορτοκαλάδα (ΜΕ τα φλουδάκια) ;

και αυτο βοηθάει στο "χοντρό" μας...

και μην ξεχνάτε κλασική λύση... ΦΑΚΕΣ !!!!!

τελειος !!!!!

και με γειά το τικεράκι !!!!!!

κατι μου λέει οτι θα εχεις δίδυμα αγοράκια...

ή ενα κι ενα... δεν σε βλέπω με 2 τσούπρες παντως...

maria+fotis έγραψε:

τελειος !!!!!

και με γειά το τικεράκι !!!!!!

κατι μου λέει οτι θα εχεις δίδυμα αγοράκια...

ή ενα κι ενα... δεν σε βλέπω με 2 τσούπρες παντως...

ωωωωωωωχχχχχχχχχ...............μη μου λες τετοια!!!!!!θα παθει καταθλιψη ο αντρας μου!!!!!

τα θελει και τα 2 κοριτσια :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Γερα να ειναι....εδω δε μπορουσαμε να κανουμε κανενα κ τωρα θα στραβωσουμε στο φυλο??? :):):):)

συμφωνώ συμφωνώ !!! γερά να είναι !!!

εγώ εχω περίεργα συναισθήματα-προαισθήματα για το φύλο του δικού μας...

πάντα νόμιζα οτι πρώτα θα κάνω κορίτσι αλλα τον τελευταίο καιρό πάει συνέχεια το μυαλό μου σε αγοράκι...

μου είπε και η γεωργία μια πρόβλεψη, οτι με βλέπει για αγόρι και εχω πραγματική ανυπομονησία να δω τι ειναι !!!

δεν εχω ιδιαίτερη προτίμηση, αλλα πάντα ήμουν ανυπόμονη και τρελαινόμουν για εκπλήξεις !!!!!!

ναι ναι !! τότε φαίνεται η πρώτη υποψία !

το βλέπουν ανάλογα με το πόσο ψηλά ή χαμηλά είναι τα νεφρά τοποθετημένα (του εμβρυου) !!!

αν είναι σε καλή θέση το έμβρυο, ξέρεις ανοιχτά πόδια κλπ τότε το ποσοστό επιτυχίας της πρώτης εντύπωσης είναι μεγάλο...

σε αλλες περιπτώσεις μπορεί να μην φαινεται...

καλημερα σε όλες...πως ειστε? Εγώ χαλια...χτες ειχα όλη μερα αναγούλες...πίεσα πολυ τον εαυτο μου να μην κανω εμετο.κοιμαμαι για να μην νιωθω ετσι ασχημα.ουφ ποτε θα περασει ο καιρος?

εμενα παντως 2 ατομα μου βρηκαν πως θα κανω αγορι με κατι "μαγιολικια" που λεω εγω...θα ηθελα πολυ κοριτσακι για να το ντυνω,ξερετε και τετοια,αλλα παντα ειχα ιδιαιτερη προτιμηση στα αγορακια,ειναι πιο μαγκακια!!το καλο αν βγει αγορι ειναι πως θα βγαλουμε και το ονομα ενος πολυ αγαπημενου μας προσωπου που "εφυγε" πριν λιγους μηνες..

Καλημερούδια Tesh !!!

εγώ χθες εφαγα ψαράκι, και ήπια τρελό νερό μετά και κόντευα να σκάσω !!! τετοιες αναγούλες... αφού σκεφτομουν οτι ο πρώτος μου εμετός θα είναι με ψάρι οπως η ράνια !!!!!! χιχιχιχι !!!

ρανιααααααααααααα που είσαι καλέ ;;;!!!!

απορώ ΠΩΣ κρατιέσαι και δεν εχεις βάλει ακόμα τίκερ... εγώ νομίζω οτι οι πολλές αναγούλες δείχνουν προς αγόρι...

αλλα παίζει να κάνεις και κορίτσι ... δεν εχω ξεκάθαρο προαίσθημα για σένα... !!

αααχχ και γω υποσχέθηκα στον εαυτό μου ΟΧΙ ζώδια και μαντεψιές μέχρι να γεννηθεί το νινί... οποτε δεν μπορώ να παίξω τέτοια με μαχαίρια και ψαλίδια... :(:(:(:(

Αχ ρε κοριτσια........εγω δεν εχω τιποτα......ετσι για να γκρινιαξω λιγο....

ουτε μια τοση δα μικρη ενοχληση στο στομαχι....ουτε μια υπονοια αναγουλας....τιποτα.........

μονο λιγα τραβηγματακια κ βουλωμενη μυτη :blink:

ρανια28 έγραψε:

χαχα,και να ελεγα ωπως ειδικα εσυ ρε μαρια δεν ηξερες για το τικερ...ρε συ,αφου δεν ξερω πως!!!!χαχαχα!!!!!!!

καλε ! μήπως μου χει μείνει και καθόλου μυαλό !!;;;; δίκιο εχεις !!

επρεπε να το είχα υποψιαστεί .... χιχιχιχιχιχι...

οποτε αποφασίσεις όμως, πες μου να βοηθήσω ! :):):)

κανε τώρα και μια μαντεψιά για μενα ! αγόρι ή κορίτσι εχω ;;;

και σύ Lolli !!!

γιωτάκι, μην ανησυχείς !! θα σου κάνω εγώ παρέα ! και εγώ εχω βουλωμένη μύτη ! αλλα νόμιζα οτι είναι από το air condition ! και ούτε συμπτώματα εκτός από το στήθος που είναι πρησμένο ...

λίιιιιγες αναγούλες χωρίς εμετό όμως ...

πεφτει κ η ψυχολογια ετσι ρε γαμωτο :( φυσικα δεν συγκρινεται με την πρωτη εγκυμοσυνη που ειχα δεσει την λεκανη στον λαιμό,αλλά οσο ναναι ειμαι...καπως κ δεν μπορω να κανω κ πολλα.ζαλιζομαι οποτε μονο ξαπλες.πιαστηκα απο τις ξαπλες.

τι κριμα lollipop!δεν εχεις ιδεα τι ωραια που ηταν χτες ειδικα που εκανα τα νυχια μιας κοπελας και εκλεινα το στομα μου να μην ξερασω πανω της...και οταν τελειωσα το βραδυ ετρεχα να κανω εμετο...χανεις,χανεις!!!!

θα σας πω τι μου εκαναν εμενα για να βρουν τι παιδι θα κανω...και βαλτε καποιον να σας το κανει οταν ειστε ανυποψιαστες...

λοιπον,μου εριξαν λιιγο αλατι με το χερι τους στα μαλλια μου χωρις να το παρω χαμπαρι και περιμεναν καποια στιγμη να ξυστω.εγω μετα απο λιγο ξυστηκα στο μετωπο.λενε πως αν ξυστεις απο τη μεση και πανω,ειναι αγορι.και απο τη μεση και κατω ειναι κοριτσι...

και αλλο ενα: μια φιλη οπως καθομασταν και ειχα το χερι μου πανω στο ποδι μου,μου λεει,τι εχει το χερι σου?κι εγω κοιταξα αμεσως το χερι απτην εξωτερικη πλευρα(αγορι).αν κοιταζα απο μεσα,τη χουφτα,θα ηταν κοριτσι...λεμε τωρα!

Μαρακι δε ειμαι καλη στις μαντεψιες!!!! Δεν εχω εμπνευση!!!!

Ρανια εγω που εχω 2 πως θα δοκιμασω τα μαγικα???? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

γεια σας τι μου κανετε σημερα?δεν ειστε ολες καιπολυ καλα απο οτι διαβαζω...αναγουλιτσες και τετοια βλεπω.. :dry::dry::dry: ελπιζω η υπολοιπη μερα σας να κυλησει καλυτερα..lollipop μου περνω μονο φολλικο οξυ αλλα απο 5 εβδομαδων το περνω και ημουν καλα...Εχθες εκανα 3 φορες διαροια ελπιζω να μην κανω σημερα γιατι θα αρχισω να ανησυχω.. :blush::blush::blush:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...