Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Recommended Posts

Αααααα βλεπω ανοιξατε "μυρωδατη" κουβεντουλα!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Πριν την εγκυμοσυνη δεν ειχα κανενα θεμα με τις επισκεψεις στην τουαλετα αλλα εδω και 4 μερες που ξεκινησα το σιδηρο....παω μερα παρα μερα...δεν το λες δυσκοιλιοτητα απλα καθυστερηση :woohoo:

Για να δουμε πως θα εξελιχθει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα κοριτσια σημερα πηγαμε στον γιατρο ειδαμε τον σακο καρδουλα δεν ακουσαμε γιατι μαλλον η συλληψη εγινε πιο μετα οποτε κ το εμβρυο ειναι μικροτερο απ οτι βγαζει το μηχανημα.εκανα κ χοριακη κ ειναι 7.ο25 κ κατι μου ειπε η κοπελα οποτε ολα καλα θα ξαναδωσω αιμα την δευτερα να δουμε πως παει κ θα ξαναπαμε στον γιατρο συμφωνα με α τελευταια αποτελεσματα

ευχαριστω πολυ νενα να σαι καλα ελπιζω ολες να ειμαστε μαζι μεχρι το τελος.ευτυχως ειμαι καλα δεν εχω εμετους μονο κατι αναγουλες το πρωι με το γαλα αλλα κ να ειχα δεν θα με πειραζε αρκει αυτο να ειναι καλα.πως κ δεν την ακουσατε πιο νωρις/μου ερχεται οτι θα κανεις κοριτσακι

δεν ξερω αν αυτο που λενε προαισθημα για το παιδι ισχυει????παντωςαπο την αρχη εχω προαισθημα οτι θα κανω μπεμπα..Τοσο που οτι κοιταζω ειναι κοριτσιστικο.. :laugh: :laugh: Ας ειναι οτι θελει ο θεος και τα αγορακια με τρελενουνε αρκει να ειναι γερο και να γεννηθει στην ωρα του...Ακουσαμε τοτε καρδια γιατι τοτε μας εκλεισε ραντεβου ο γιατρος και εγω σαν εσενα ουτε εμετους ειχα ουτε τιποτα μονο λιγο καουρες και αναγουλες καμια φορα το πρωι,μακαρι ολες ετσι μα περνανε τις εγκυμοσυνες τους,εχω μια γνωστη που στο δευτερο της δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της απο εμετους μεχρι και τον 4ο και νοσηλευτηκε 2 εβοδμαδες στο νοσοκομειο με ορους... :blush::blush:

Γεωργια μου ολα καλα θα πανε βρε!!!!!

Και η χοριακη θα ανεβει κ καρδουλα θα ακουσετε κ μια χαρα!

Κανε μια προβλεψη για τα δικα μου σπορια σχετικα με το φυλο.

Εχω βαλει με 3 ατομα στοιχημα ;)

εσεις τι λετε?χχχχχμμμμμμμμμμμ να σκεφτω λιγο ειναι κ 2 βλεπεις η 2 αγοριαη ενα κ ενα ετσι μου ρχεται κλεινω προς τα αγορια παντως πρωτη φορα κανω προβλεψη για διδυμα για να δουμε.οπως ειπε κ η νενα να ναι γερα γιατι δεν τραβηξαμε κ λιγα!παιδια μας θα ειναι θα ταγαπαμε

Γειά σας Κορίτσια.!!!

Μακάρι Άννα-Μαρία να είμασταν δάσκαλοι του σέρφινγκ τα ΄πράγματα θα ήταν πιο χαλαρά. Δουλεύουμε σε μια Ελληνική εταιρεία που άνοιξε παραρτημα στο Miami και εγώ ασχολούμε με το Marketing.

Μην το σκέφτεσαι ότι θα έρθουν τα πεθερικά σου, όταν θα έρθει η ώρα και πάρεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου δεν θα σε νοιάζει τίποτα άλλο.

Vasia!!! Μεγαλη αποφαση να φυγετε απο την Ελλαδα ε?

Δασκαλοι του σερφινγκ....τι μου θυμησες τωρα....

οτι δεν εχω κανει ποτε μου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

κοριτσια τι λεγαμε πριν για δυσκιλιοτητα????Παρε να χεις μια ωραια διαροιουλα τωρα νενα :blush::blush::blush::blush: Σας γραφω μετα απο σκληρη μαχη διαροιας.. :laugh: :laugh: :laugh: τι ηταν αυτο βρε κοριτσια μια σαλατα εφαγα το μεσημερι..τι να με πειραξε????Και πονος???Πολυ πονος στην κοιλια...Αραγε να ανησυχησω ή οχι???

Lolli δυστυχώς δεν είμαστε δάσκαλοι του σέρφινγκ μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα. Σε μια Ελληνική εταιρεία δουλεύουμε που έχει παράρτημα στο Miami.

Nena μπορεί να σε πείραξε η σαλάτα, προσπάθησε τα λαχανικα που τρως να είναι πάρα πολύ καλά πλυμένα, αν θές πέρνα τα και με λίγο ξύδι.

Πάντως σχετικά με το θέμα δυσκοιλιότητας εγώ στη αρχή είχα διάρροια και ο γιατρός μου είπε πως είναι αντίδραση του οργανισμού στο φολικό οξύ. Τώρα είμαι μια χαρά,πηγαίνω 1 φορά την ημέρα κανονικά (φαίνεται είμαι η τυχερή της υπόθεσης.

Γειά σας κορίτσια με τις φουσκοκοιλίτες!!

είπα να ρθώ και γω στη παρέα σας, αν με θέτε!με θέτε? ή δεν με θέτε??

χαχα!

Τα ιδιαίτερα συγχαρητήρια μου στην Λόλλι την γλυκειά και στην ΜΑρια+Φώτης που χτυπούσα παλαμάκια μόνη μου όταν διάβασα την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της!!

είμαι ένα φάντασμα απο τα παλιά...... :silly:

956906baa28auhic.gif

Γειά σας κορίτσια! Πήρα σήμερα τις πρώτες εξετάσεις! Ευτυχώς όοοολα καλά!!!!! Δεν έχω ούτε έιτς, ούτε ηπατίτιδα, ούτε καν τοξόπλασμα, που είχα τρελό άγχος, επειδή στην αυλή μας συχνάζουν αδέσποτα γατιά που τα ταΐζει ο άντρας μου και δε θέλει πολύ να ξεφύγει καμιά τρίχα...

vasia78 φαντάζομαι πολύ τρέξιμο η δουλειά σου... Θέλω να δω όταν ανοίξουν τα σχολεία πώς θα αντέχω, παρ' όλο που το εσπερινό λειτουργεί τις μισές ώρες από το πρωινό, δηλαδή μόνο τρεισίμιση ώρες!

Σήμερα πήγαμε και στο καινούριο μας σπίτι, όπου μας φέρανε πλυντήριο, ψυγείο και ένα τραπέζι. Όταν γύρισα σπίτι, με έπιασε ναυτία και αναγούλα. Η ζαλάδα ακόμα δε μου έχει περάσει, εδώ και 3-4 ώρες δηλαδή... Γιούπι!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Koukida έγραψε:

Γειά σας κορίτσια με τις φουσκοκοιλίτες!!

είπα να ρθώ και γω στη παρέα σας, αν με θέτε!με θέτε? ή δεν με θέτε??

χαχα!

Τα ιδιαίτερα συγχαρητήρια μου στην Λόλλι την γλυκειά και στην ΜΑρια+Φώτης που χτυπούσα παλαμάκια μόνη μου όταν διάβασα την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της!!

είμαι ένα φάντασμα απο τα παλιά...... :silly:

956906baa28auhic.gif

φαντασματάκι μου... κάπου πάει το μυαλό μου... είσαι η ... ;;;;

σου εστειλα προσωπικό μνμ... !!!!!!!!!!

και γω πήρα αποτελέσματα προγεννετικού... ολα καλά,

αλλα είναι αρκετά ανεβασμένη η TSH μου (θυροειδής) και πανικοβλήθηκα...

εν το μεταξύ τον τελευταίο χρόνο, χωρίς θεραπεία ήταν σε φυσιολογικά όρια αλλα τώρα με το καθισιό της εγκυμοσύνης, ανέβηκε !

ευτυχώς πέτυχα στο τηλέφωνο μια ενδοκρινολόγο και μου ξεκίνησε θεραπεία ... πωπωπωωωω πως φοβάμαι μη βλάψει το μικρούλι...!!!

λετε να πανε ολα καλά ;; εχετε ακούσει καμία παρόμοια περίπτωση ;;

καλε τι βλεπω εδωωω :woohoo: :woohoo: νεες και γνωριμες φατσες :P ειναι εγκυουλες?maria+fotis, Θέλω να γίνω μαμά!(αλλαξε το nickname σου τωρα ε? ) ;) :woohoo: μπραβοοοοοο συγχαρητηρια σε ολα τα κοριτσιαααα.ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσυνη και 9 τελειομηνους και υγιης μηνες!!!!αντε και στα δικα μας οι ελευθερες :laugh: :laugh:

γεια σας κοριτσακια μου γλυκα!!ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!ηταν τοοοσο ωραια!!ειδα και το μπεμπεκι,κατι κουνιοταν σαν τρελο(δεν ξερω αν ηταν οι παλμοι η το ιδιο το μωρο) και τετοιες ηλιθιες ερωτησεις ντρεπομαι να κανω στο γιατρο.μου μοιαζει!!!ειμαι πολυ χαρουμενη.του ειπα για τους εμετους και τις αναγουλες και καταχαρηκε!αυτο ειναι παρα πολυ καλο μου λεει.για σας του λεω,οχι για μενα...

θα ξαναπαω 24 του μηνα,οπου και θα με στειλει για ολες τις εξετασεις,να εχω συμπληρωσει την 8η εβδομαδα..

μαρακι κι εγω εχω θυρεοειδη και παιρνω το χαπακι μου,το πιο πιθανον να μου αλλαξει και τη δοση(να μου την αυξησει),ετσι μου ειχε πει η ενδοκρινολογος μου

maria+fotis έγραψε:

[quote

και γω πήρα αποτελέσματα προγεννετικού... ολα καλά,

αλλα είναι αρκετά ανεβασμένη η TSH μου (θυροειδής) και πανικοβλήθηκα...

εν το μεταξύ τον τελευταίο χρόνο, χωρίς θεραπεία ήταν σε φυσιολογικά όρια αλλα τώρα με το καθισιό της εγκυμοσύνης, ανέβηκε !

ευτυχώς πέτυχα στο τηλέφωνο μια ενδοκρινολόγο και μου ξεκίνησε θεραπεία ... πωπωπωωωω πως φοβάμαι μη βλάψει το μικρούλι...!!!

λετε να πανε ολα καλά ;; εχετε ακούσει καμία παρόμοια περίπτωση ;;

κοριτσια πολυ ευχαριστα νεα απο ολες σας..μπραβο τετοια να ακουμε..κουκιδα φυσικα και σε θελουμε και καλως ηρθες..ρανια τι ωραια που ακουσατε τηνκαρδουλα του δεν ειναι σαν αλογατακι που τρεχει???? :laugh: :laugh: :laugh: Αννα-μαρια ειδες που τζαμπα αγχωνοσουνα???ολα καλα...ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας και χωρις αγχος κοριτσακια..

ΥΓ.μαρια-φωτης δες εδω http://www.babyspace.gr/Article/pregnan ... 4-730.html ειναι πολυ ενδιαφερον...

ααα! Μαράκι σου έστειλα προσωπικό μηνυματάκι! :kiss:

Κορίτσια συγχαρητήρια για τις εγκυμοσύνες σας!

είμαι και γω στα ιδια επίπεδα. είμαι 8+1 και καρδούλα άκουσα μια και είδα δευτερη την περασμένη βδομάδα.

είναι η 2η εγκυμοσύνη μου- που ελπίζω να προχωρήσει μιας και η 1η ....

τελωςπαντων. με εξωσωματική -ξέχασα να το πω και μάλιστα με 3ης κατηγορίας έμβρυα :blink: !

έχω πολλά θεματάκια που με κάνουν να είμαι ακόμα επιφυλακτική για το μέλλον, μιας και ουτε ο γιατρος ο ίδιος περίμενε να προχωρήσει.

Είμαι ξάπλα- ελπίζοντας η παλλινδρόμηση του 2ου να μην δημιουργήσει πρόβλημα στο 1ο, (έχω και το ιστορικό μου με αιμάτωμα στη μητρα ) οπότε κλωσσάω!!!

έχω υπέρηχο την Δευτέρα, και να δωσω αίμα για να ανιχνεύσουμε τα αντισώματα του άντρα μου- έχω κανει εμβόλιο με το αίμα του άντρα μου -τελευταια στιγμη ανακαλυψαμε αυξημένα ΝΚ κυτταρα, έλλειψη πατρικών αντισωματων και αυξημένο ανοσοποιητικο -που έπρεπε και πρεπει να ρίξω αμεσα γιατι μαζι με οοοολα τα άλλα επιτιθεται στο έμβρυο.επίσης έχω χαμηλο σίδηρο απο τωρα, και τάση για θρομβωση του αίματος)παίρνω φαρμακα και ελπίζω το εμβρυάκι μου να επιβιώσει πριν του κάνω κακό.

Αυτό δεν ειναι εγκυμοσυνη- αγωνας δρόμου είναι!!!!!

περασα πολύ δυσκολες στιγμες μετα την 1η χοριακή, καθως η 2η άνοδος ηταν σχεδον στασιμη και οι μετέπειτα πάντα στο κατω όριο..το οτι ακουσαμε καρδια κοριτσια είανι θαυμα...

Εγω αναγουλες δεν εχω, μονο νυστάζω, το στηθος μου ειναι πρησμενο χωρις να ποναει, δυσκοιλιότητα δεν έχω -πλέον- αν και το τι τραβηξα τις πρωτες βδομαδες ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!

αντε, κοπελιές...τα'πα όλα νομιζω...

σας ευχομαι καλό βράδυ και θα τα λεμε απο δω :)

πω πω κουκιδα.....τι περνας εισαι αξια βρε κοριτσι μου...τοσο υπομονη...μπραβο πραγματικα μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα...να ειναι τελειομηνη η εγκυμοσυνη σου και απανω απο ολα χωρις προβληματα...α!ειμαστε και στην ιδια εβδομαδα...γιουπι...... :):):):)

nena όντως ακριβώς στη ίδια βδομάδα!! εγώ αλλάζω βδομαδα καθε Πέμπτη (αν και την περασμένη Πέμπτη ο γιατρός μου είπε οτι το έμβρυο ήταν +1 στην ανάπτυξη του) αλλα να μην μπερδευόμαστε με τις μέρες τόσο πολύ!

αντε με το καλό nena και σε σενα ! :kiss:

Καλημερα κοριτσακια μου ερχομαι απο τις γκαστρουλες του Μαιου και ευχομαι σε ολες σας να εχετε η καθεμια τελεια ανωδυνη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Κουκιδα να εχεις αισιοδοξια και να κανεις υπομονη κοπελα μου και ολα θα πανε καλα!

:kiss::kiss::kiss::kiss: στις κοιλιτσες σας!

καλημερα γκαστρουδιτσες μου!!!τι μου κανετε?εγω ξυπνησα,εκανα τον πρωτο "σχεδον" εμετο της ημερας,αφου δεν ειχα τπτ να βγαλω,παρα μονο σαλια...τι περιγραφη πρωι πρωι!!!

να καλως ορισω και τα καινουρια μας κοριτσακια!ολα καλα να πανε και σε σας,που θα πανε!!!!μακια!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είδατε που σας λέω ότι έχω χαζέψει; Ότι θέλω καταλαβαίνω!😅 Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί άντρες γιατροί που είναι άξιοι και τιμούν την επιστήμη τους (και όχι την τσέπη τους), αλλά λόγω άνεσης θα προτιμήσω γυναίκα. Θα ένιωθα πολύ καλύτερα σε πολλά στάδια αν είχα μια γυναίκα απέναντι μου...
    • Τι λες τώρααα...😨 Πολύ χαίρομαι που το ζουζουνάκι τα κατάφερε και η κοπέλα είναι τόσο ψύχραιμη...  😍 Δίκιο έχεις για την τσάντα μαιευτηρίου.... και πλυντήριο τα πρώτα ρουχαλάκια και σεντονάκια πρέπει!
    • Να σαι καλά που το μοιράστηκες μαζί μας.. Ντρεπόμουν να ρωτήσω, αλλά με έτρωγε. Σε βλέπω πολύ κουλ κι αυτό χαλαρώνει κι εμένα. Λογικά με την επισκληρίδειο δεν πρέπει να καταλαβαίνεις και πολλά... αλλά όπως λέει και η @Θέτις Κ.η αποκατάσταση πρέπει να είναι λίγο δύσκολη... στο πώς θα κάτσεις, αν θα τσούζει κτλ. Είχες πάρει μαζί στο μαιευτήριο αυτά τα ειδικά καθαριστικά για μετά για την τουαλέτα;
    • Εγώ στην αυχενικη ρώταγα πριν καν δει το οτιδήποτε αν υπάρχει. Της είχα πει ότι είμαι αγχωμενη γιατί έχω χάσει 4 κυήσεις  αλλά και λόγω ηλικίας καθ η γυναίκα ήταν πολύ κατατοπιστικη και μου τα εξηγούσε όλα.   
    • Κορίτσια νομίζω έχουμε μπει για τα καλά στη ζώνη των γεννήσεων 😱😱😱 Δε θέλω να αχγώσω καμία αλλά έχουμε και στο πορτογαλικό γκρουπ το πρώτο μωράκι!! Γεννήθηκε πρόωρα σήμερα με κ.τ. στις 32 εβδ ! Η κοπέλα χθες ένιωθε πόνους και πίεση χαμηλά όλη τη μέρα και κάπου το μεσημέρι έσπασαν τα νερά ξαφνικά! πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο και της έκαναν την πρώτη ένεση κορτιζόνης για να ωριμάσουν οι πνεύμονες του μωρού, καθώς και έχγυση φαρμάκου ώστε το σώμα της να συνεχίσει να παράγει αμνιακό υγρό για να παραμείνει το μωρό όσο πιο πολύ μπορεί μέσα στη μήτρα. Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό, νόμιζα ότι μόλις σπάσουν τα νερά η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά, αλλά να που της είπαν ότι μπορεί και μέχρι τις 34 εβδ να κάτσει το μωρό μέσα 🤯 υπό παρακολο΄ύθηση στο νοσοκομείο πάντα. Τελικά ενώ ήταν τώρα αργά το μεσημέρι να κάνει τη 2η δόση της κορτιζόνης το μωρό αποφάσισε να έρθει 🙏 Ευτυχώς είναι όλα καλά, το μωράκι φυσικά μπήκε στη ΜΕΝΝ αλλά είναι καλά, μικρούλης μεν, 1600 και 41 εκ, αλλά η κοπέλα φαίνεται φουλ ψυχραιμη και ήρεμη γενικά απ τα λεγόμενά της.  Νομίζω ότι τώρα το σκ θα σοβαρευτώ να φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του μαιευτηρίου μετά από τα γεγονότα της εβδομάδας 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...