Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Harouliniη Κυριακή του Πάσχα είναι 24 Απριλίου.

Maria+Fotis κι εγώ χτες το βράδι, όπως σκουπίστηκα, είχα δυο κλωστούλες ροζ, αλλά μιλάμε, ίσα που φαίνονταν. Χέστηκα από το φόβο μου, και κάθε λίγο έκανα έλεγχο. Ευτυχώς δε βγήκε τίποτε άλλο, αλλά με το που τις είδα, σκέφτηκα, πάει, αυτό ήταν, τελείωσε το όνειρο... Τώρα που διάβασα το ποστ σου αναθάρρησα!!!

Όσο για την κουνιάδα, όντως πάαααρα πολύ αργά το διέγνωσαν.

Ράνια28 κι εμείς είδαμε σακουλάκι, και καρδούλα 11/8. Μου φαίνεται απίστευτο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

maria+fotis έγραψε:

καλημέρα κοριτσούδια !

καλώς μας ήρθες Θέλω να γίνω μαμά !!!

Lollipop μην ανησυχείς ! και εγώ εχω τέτοια πονάκια και η γιατρός μου δεν εδωσε σημασία ! εγώ δυστυχώς είδα κι αλλο ροζάκι χθες σχεδόν ολη την ημέρα αλλα ήταν παααααρα πολύ αχνό ροζ και το βραδάκι εγινε μπεζ αχνό... αλλα ευτυχώς η γιατρός μου την Πέμπτη μου είπε να μην ανησυχήσω αν ξαναδώ αιματάκι ! συμβαίνουν αυτά λέει ! οταν δούμε ΠΟΛΥ αίμα υπάρχει πρόβλημα ! αρα καθόμουν σαν την κοτούλα και γω ολη μέρα ψες ! λείπει και ο αντρούλης μου :(

θα ερθει αυριο βραδυ ή Δευτέρα πρωί...

αφήστε τα... είχαμε μια ασχημη εξέλιξη με την κουνιάδα μου...

στον 6ο μήνα της διέγνωσαν στο μωράκι σύνδρομο down και της το πήραν χθες με τοκετό (δική της απόφαση)... μαυρα χάλια η οικογένεια...

αλήθεια βρε κορίτσια ! δεν είναι πολύ αργά για να διαγνώσουν συνδρομο down !?? πολύ πιο νωρίς δεν το βρίσκουν !!!!;;;;;;

γιατί νομίζω οτι φταίει η γιατρός της !!!;;;;;;;;;

για το σινδρομ DOWN κανισ μια εξετασι στον τετερτο μινα....αλα αν η κουνιαδα σου ινε ποι μικρι απο τα τριανδα...μπορι να τησ το σιστινε λιγο αργοτερα.....ενδοπιζετε πιο σιχνα στησ γινεκεσ μεγαλιτερα απο τα τριανδα....εγο που ιμουν 35 το εκανα στη τερτατο μινα...ινε μια εξετασι αιματοσ....κριμα ομοσ για την κοπελα...περναι πολεσ δισκολεσ στιγμεσ....

καλησπέρα εγκυούλες ! τι νέα ; την κάνατε όλες για παραλία ;;;

τελικά εμαθα περισσότερα για την κουνιάδα μου, ο μαιευτήρας που ξεγέννησε το παιδάκι (400 γραμ. βγήκε) είπε οτι δεν ήταν εμφανή στοιχεία του συνδρόμου down, αλλα θα είχε πολύ σοβαρό πρόβλημα υδρονέφρωσης και αν γινόταν η διαδικασία 40 μέρες αργότερα θα ήταν πολύ επικίνδυνο !!! οπως και να έχει ασχημη είναι η κατάσταση αλλα ενα ευχάριστο νέο είναι οτι το πολύ σε 12 εβδομάδες θα μπορούν να ξεκινήσουν τις προσπάθειες πάλι ! :):)

ερχεται και το λουλουδάκι μου το βραδάκι ... :laugh: :laugh:

ευτυχώς γιατί χθες μου κόλλησε μια ιδέα για σεισμούς και αν δεν ανέβαινα στον 4ο όροφο που μένουν οι δικοί μου, μάτι δεν θα έκλεινα ολη νύχτα ... !!! και τετοιες φοβίες δεν κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ καλό στο νινί...!

αυριο - μεθαύριο παω για αίμα, προγεννετικό έλεγχο να δω τι παίζει..!! θα κανω και 2η χοριακή, ετσι προληπτικά είπε η ντοκτόρα...

είμαι περίεργη να δω για το τοξόπλασμα γιατί εχουμε κουταβάκι σπίτι...βέβαια από τοτε που εμαθα για την εγκυμοσύνη εχουμε αραιώσει τις επαφές για καλό και για κακό και φυσικά δεν μαζεύω εγώ τα κακάκια του...! για να δούμε για να δούμε...!

σήμερα μπήκα στην 6η εβδομάδα ! αντε μισό 1ο τρίμηνο εφυγε φφφφίουυυυ!!! ;);)

πολλά φιλιά σε όλες !!

καλησπερα σε ολες τις μελλουσες μανουλες.γυρισα το μεσημερι καθαρισαμε κ σε λιγο θα παω για μπανακι,εχω την παρασκευη γιατρο για να δουμε.πεθυμησα κ το κοριτσακι μου ηταν ωραια η εκδρομη τι να σας πω τα τσιπουραδικα του βολου ειναι....κολαση

καλησπερα γκαστρουδιτσες μου!τι μου κανετε?εγω εχω το στομαχι μου απο το βραδυ...πολυ ανακατευομαι.θελω να κανω εμετο,αλλα δεν μου ερχεται..κατι πρεπει να με πειραξε..αυτα!μακια!

geia sas koritsakia!!!

epeidh eixa polu agwnia phga kai ksana ekana xwriakh...

sas grafw tis hmeromhnies kai ta apotelesmata:

27/07 : 185

29/07 : 512

01/08 :2481!!!!

a kai perimena thn periodo mou stis 27-28/07

Thn epomenh evdomada tha pao ston giatro. Ti tha mporoume na doume tote??/

Geia sas!!!

γεια σου samantha μου!καλε,με τι ρυθμους ανεβαινεις?μπραβο!

εγω την παρασκευη που πηγα(5η εβδομαδα),ειδαμε σακο και οτι δεν ειναι εξωμητριο.την αλλη παρασκευη ειπε πως θα ακουσουμε καρδουλα!!

εγω περιμενα 23/07.αρα λογικα κι εσυ αυτη τη βδομαδα θα δεις σακο,μπορει και να ακουσεις και καρδουλα!

ειναι το πρωτο μου,το παλευαμε 1,5 χρονο και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως εχω χεστει απο την αγωνια μου!φοβαμαι μη δω αιμα,μη γινει τπτ και το χασω...θα δειξει,οτι θελει ο θεος.το μονο που μπορουμε να κανουμε να προσεχουμε(βαρη και τετοια)και ο θεος και ο γιατρος βοηθος.

εγω ηρεμησα λιγο απο την παρασκευη και μετα,που ειδαμε οτι δεν ειναι εξωμητριο.δεν ξερω γιατι,αλλα το φοβομουν παρα πολυ.τωρα πιστευω πως ολα θα πανε καλα...ελπιζω

εσενα το πρωτο σου?

Γεια σας φουσκοκοιλίτσες !

Χτες πήγα για προγεννητικό κ έκανα όλες τις εξετασούλες.τελικά το κόστος μαζί με τη θρομβοφιλία είναι γύρω στα 600€.

Maria+fotis νομίζω ότι τα σκυλάκια δεν είναι επικίνδυνα.μόνο οι γάτες είναι επικίνδυνες για τοξόπλασμα.

εμένα χτες απόγευμα μου συνέβη απρόοπτο κ φοβήθηκα απίστευτα! με τσίμησε ένα περίεργο έντομο κ για να μην τα πολυλογώ βρέθηκα νοσοκομείο για να το δω προληπτικά. ευτυχώς όλα καλά, το μόνο που μου είπε ο ντόκτορ να πάρω καλού-κακού την ceclor (ελαφρια αντιβίωση για εγκυμονούσες). πήρα λαχτάρα, αλλά μακάρι όλα καλά να πάνε απο εδώ κ μπρος!!!

παρεπιπτόντως, samantha τέλεια η χοριακή σου!!! μπράβο κοριτσάκι!

κ κάτι άλλο: τα πονάκια γενικώς υπάρχουν και είναι λογικό γιατί όντως γίνονται τόσες αλλαγές μέσα μας!! κι εμένα με πιάνουν αριστερα-δεξιά-κεντρο, όπου να'ναι κ όποτε να΄ναι! ας μην τρομάζουμε, μάλλον και το μπεμπέ προσπαθεί να βολευτεί καλά-καλά! :) :)

Καλημέρα κοριτσούδια ! τι μου κάνετε ;

γειά σου samantha ! πολύ καλή αρχή !!! καλή συνέχεια να έχεις !

demi μου, και εγώ ελπίζω επειδή δεν βγαίνει ακόμα έξω το κουτάβι και δεν ερχεται σε επαφή με ανεμβολίαστα ζωακια, οτι δεν θα έχουμε πρόβλημα...!

ρανια ! γεωργία ! καλημέρα !!! ολα καλά !;

το εχετε καταλάβει οτι το μισό 1ο τρίμηνο εφυγε, ε!;

επιτέλους! αντε και στο υπόλοιπο !!!!

demi αργησανε πολύ να σου πάρουν αίμα για τις εξετάσεις ;

εννοώ, ήσουν πολύ ώρα με την βελόνα ;;;;

σε ρωτάω γιατί είμαι φοβιτσιάρα με τις βελόνες !!

σήμερα κάνει τον πρώτο υπερηχο και η lollipop !!! αντε να μας πεί και πόσα μωράκια εχει ! δίδυμα ; τρίδυμα ;! χιχιχιχιχιχιχι !!!

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε? Εγω ειμαι λιγο τρομοκρατημενη σημερα... Ειχα καποιες ανοιχτο-καφε εκκρισεις, ειναι ανησυχητικο? Δεν πηρα το γιατρο, ειπα να δω αν συνεχιστει και μετα...

καλησπερα κοριτσια τι κανετε/εγω δεν μπορεσα να κοιμηθω καλα το βραδυ γιατι δεν βολευομουν.εχω κατι πονους στην κοιλια κα καψιμο ασε που πριστηκα κ δεν μπορω να κρυφτω με τιποτα.εχω ραντεβου την παρασκευη κ τρεμω ειλικρινα δεν θελω να ζησω ασχημες καταστασεις παλι.ευχομαι να πανε ολα καλα.οταν ξυπναω το πρωι ειμαι μια χαρα μετα που θα κανω κατι αρχιζει.θα ξαπλωσω το μεσημερι αν σας πετυχω θα τα πουμε.μαρακι ρανια νουτελα ντεμι φιλακια σε ολες κ ευχομαι να τα λεμε παρεουλα μεχρι το τελος.

Γειά σας κοριτσάρες! Τι μου κάνετε; Εμείς τρέχαμε όλο το πρωί (καλά, απ' τις 11.30, αλλά αυτό είναι το πρωί για μένα!) για το καινούριο σπίτι. Πήγαμε στην Ηλεκτρική και στην Υδατοπρομήθεια (το νερό είναι αυτό:P). Τώρα ξεκουράζομαι!

καλησπερα στις γκαστρουδιτσες μου!!!τι μου κανετε?εγω ετσι κι ετσι.απο χτες ειμαι "καπως" στομαχικα.ειδικα σημερα στη δουλεια,με ζορισε πολυ.βεβαια δεν εκανα εμετο,αλλα νιωθω περιεργα.σαν να πειναω και να ειμαι φουσκωμενη ταυτοχρονα.και ζαλαδιτσες.δεν γαμ..ται,ας πανε ολα καλα και ας εχω οτι να΄ναι!

αντε,lolli,καλη επιτυχια σημερα.

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!

kalhspera ετσι λεω κ γω δε πα να εχω οτι θελει αρκει να πανε ολα καλα συμφωνω ρανια κ ειδικα αμα ην εχεις πατησει λες δεν εχω εκεινο δεν με ποναει το αλλο γιατι/οποτε οταν πονας κ λιγο η εχεις κατι λες προχωραει το πραγμα

Να μαι κ εγω!!!!!!

Θα σας πω το resume!

Υπερηχος οκ :)

2 νινακια :)

καρδουλες ακουσαμε :)

αιματολογικες καναμε κ την Πεμπτη θα παμε να δωσω ουρα κ κολπικο επιχρεισμα κ να παω τα αποτελεσματα των αιματολογικων!

Μου εδωσε ο γιατρος σιδηρο,φολικο(ή φιλικο :blink: )οξυ κ αλοιφη για την προληψη των ραγαδων σε στηθος κ κοιλιτσα!

Α!!!!!και ειμαι 6 εβδομαδων και 4 ημερων!

Αυτα.....και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!

μπράβο ! μπράβο !

ΤΕΛΕΙΑ ε !;

αντε με το καλό γλυφιντζουράκι !!!

αλήθεια το κολπικό επίχρισμα, πώς το παίρνουν ;

σαν τεστ παπ μοιάζει ;

εγώ αύριο πάω για αίμα... σιχαμένες βελόνες !!!

Το κολπικο επιχρισμα το περνουν με μπατονετα οπως το τεστ ΠΑΠ.

Μην γκρινιαζεις για τις βελονες!!!!!!!Ξερεις ποσες ενεσεις εκανα εγω (μονη μου) για να πετυχω εγκυμοσυνη? ;);););)

Ολα καλα θα πανε μην μου αγχωνεσαι!!!! :kiss:

Lollipop ta nea einai teleia!!! Me to kalo na krathseis ta mwrakia sou sthn agalia sou!!!!

Egw koritsia den exw sumptwmata fovera para mono suxnoouria...shkwnomai 3-4 fores kata thn diarkeia ths nuxtas kai meta pernaei kanena misawro mexri na koimhthw...

A exw kai elafrious ponous sta podia...alla to sththos mou ponaei molis elaxista kai h koilia mou katholou...alla genika gumazomoun polu prin meinw eguos kai genika den eixa ponous periodou kai isws paizei kai auto kapoio rolo!

methaurio tha pao ston giatro!! makari na pane ola kala :-))))

κοριτσακια καλησπερα!!τελεια lollipop!!τελεια!!μπραβο!με το καλο κοριτσαρα μου!!

κι εγω εχω αγωνια μεχρι την παρασκευη.ελπιζω να ακουσουμε καρδουλα.εμενα δεν με εχει στειλει για εξετασεις.ειναι νωρις ακομα?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...