Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΥΣΚΩΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Recommended Posts

• Απαντήσεις 999
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παναθεμα σε,εχεις πολυ γελιο!εγω παλι αν δεν τα πιασω τα βυζια μου οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι,πεθαινω στον πονο!!ποσο μαλιστα να τα κουνησω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο εγραψα κ πριν αλλα θα το ξαναγραψω!

Αυτες οι διακοπες θα ειναι οι καλυτερες σας!!!! Αλλα οι καλυτεροτερες θα ειναι του χρονου που θα πατε μαζι μα τα νινακια σας!!!!!!!!!!

Να περασετε τελεια κ να προσεχεις ;)

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ρανια28 έγραψε:

παναθεμα σε,εχεις πολυ γελιο!εγω παλι αν δεν τα πιασω τα βυζια μου οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι,πεθαινω στον πονο!!ποσο μαλιστα να τα κουνησω...

εγω τα πιασω δεν τα πιασω...τοσο μικρα που ειναι ΔΕΝ πανε πουθενα!!! :laugh: :):(

zaxarenia έγραψε:

ρανια28 έγραψε:

εγω τα πιασω δεν τα πιασω...τοσο μικρα που ειναι ΔΕΝ πανε πουθενα!!! :laugh: :):([/quote:3p7rgyyg]

Τα δικα μου ηταν που ηταν..........τωρα με την εγκυμοσυνη εχουν τον ασυμμαζευτο!!!!!! BOOOOOOOOOOOOOOOOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ρε κοριτσια ποσο κ μεχρι ποτε θα μεγαλωνουν.....γιατι τα σουτιεν μου εχουν αρχισει ηδη να με ζοριζουν κ σκεφτομουν να παω να αγορασω 1-2.Αλλα αν ειναι να τα παρω κ σε 1 μηνα να μην μου κανουν.....χεστα!

λιπον....

αγαπιμενι μασ lollipop

χρονια σου πολα....οτι επιτιμισ...και πανο απο ολα υγια...και λιγο καιρο.να εχισ στην αγαλια σου το {τα} παιδακι που τοσο πολι θελισ....

εκμεροσ του "ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ".....ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

γειά σε ολες σας! χρειάζομαι λίγη βοήθεια επειγοντως.. στις 6 του μήνα, μου ήρθε κανονικά περίοδος όπως το περίμενα.. συνήθως, διαρκεί 6 με 7 ημέρες.. αυτή τη φορά κράτησε 3.. και τότε είδα κάποια καφέ υγρά που δεν είχα ξαναδεί.. ο αντρας μου κ εγώ χρησιμοποιούαμε προφυλάξεις αλλά είχαμε ενα μικρούλι ατυχηματακι πριν την περιοδο μου.. ανακατευομαι πολυ και ειδικα τα πρωινα και ποναω αρκετα στη μεση... να μην αναφερω την φαγουρα χαμηλα.. Λέτε?? το κακο ειναι πως ο αντρας μου ειχε ενα ατυχημα με το μηχανακι και για 6 μηνες απο τωρα, πρεπει να τρεχουμε σε αλλους γιατρους!! παντως θελω πολυ ενα παιδακι..

maria+fotis έγραψε:

ΜΠΡΑΒΟ βρε gioulaki !!! ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ, Ε ;;;!!

ολα καλά ! ολα καλά !

ΖΑΧΑ καλημέρα ! καλέ τι θα γίνει με αυτήν την κυρία που σε ακολουθεί και βγάζει τα βυζιά της φάτσα φόρα !; το κάνει και το χειμώνα !;; ή μόνο τώρα καλοκαίρι για να μαυρίσει !;

μαράκι μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου κοριτσάρα μου!!!!!

κάτι μου είχες στείλει αλλά δε ξέρω τι ήταν...είμαι λίγο άσχετη...

άργησα να σου γράψω μου έτυχαν διάφορα και έτρεχα, έχω γράψει στο θέμα "η χρονιά είναι δική μου"

να σας πάνε όλα τέλεια και με το καλό το μωράκι σας!!!!!!!!!

Νικουλινα με πεθανες με την φωτο!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Θα κατουρηθω απο τα γελια!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Σας ευχαριστω "ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ" ειλικρινα κ μεσα απο τη καρδια μου!!!!!!!! Ο θεος να σας δωσει οτι ποθουν οι ψυχουλες σας!

GIWRGOSMARIANNA έγραψε:

γειά σε ολες σας! χρειάζομαι λίγη βοήθεια επειγοντως.. στις 6 του μήνα, μου ήρθε κανονικά περίοδος όπως το περίμενα.. συνήθως, διαρκεί 6 με 7 ημέρες.. αυτή τη φορά κράτησε 3.. και τότε είδα κάποια καφέ υγρά που δεν είχα ξαναδεί.. ο αντρας μου κ εγώ χρησιμοποιούαμε προφυλάξεις αλλά είχαμε ενα μικρούλι ατυχηματακι πριν την περιοδο μου.. ανακατευομαι πολυ και ειδικα τα πρωινα και ποναω αρκετα στη μεση... να μην αναφερω την φαγουρα χαμηλα.. Λέτε?? το κακο ειναι πως ο αντρας μου ειχε ενα ατυχημα με το μηχανακι και για 6 μηνες απο τωρα, πρεπει να τρεχουμε σε αλλους γιατρους!! παντως θελω πολυ ενα παιδακι..

Mαριαννα μου η μονη λυση ειναι η χοριακη.

πηγαινε σε ενα μικροβιολογικο κ κανε μια εξεταση για να ξερεις τι σου γινεται ;);) .

"υποπτα" ειναι αυτα που μας γραφεις.....μπορει να ειναι σπορακι αλλα μπορει να ειναι κ μια απλη διαταραχη.

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Eεεεεεεε δεν παιζεσαι ρε Νικουλινα!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Τι να πω για την σεξοτουτρα???????

Βοηθεια μας!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Όρε Nikulina…………………..

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Που τις βρίσκεις καλέ τόσο…………. μαμάτες φώτος???????????????????

Αυτό το ελεφαντάκι καλέ.....................

Τί μου θυμίζει.................

Τί μου θυμίζει........................

Την αφεντιά μου καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

λιπον λολι...επιδι ιμε καλο κοριτσι καιολα θα σκεφτουμε.... :dry::dry::blink::blink::blink: λεο να σου κανο το τελιο δωρο :blink::blink:

λιπον....μια φιλι μου πολι αγαπιμενι...μου ζιτισε την γνομι μου :blink::blink::blink: τη δορο να παρι για τον ανδρα τησ!!!!!!!{τελοσ πανδον ,μεγαλοοοοο λαθοσ να ζιτισι απο εμενα}.....και τη εδοσα μια ιδεεα....

το σκεφτουμε και νομιζο ποσ θα ινε και σε σενα πολι πρακτικο...και ιμε σιγουρι που με το εχρχομο του κριο,η σουλινα παραγογικι ,δεν θα δουλεψι{του ανδρα σου το εργαλιο καλε!!!!!!},,,να μιν το χανετε ενδελοσ.....γιατη μολισ θα γενισε θα το χριαστισ.....και πολι και ολασ...για να κερδιζισ το χρονο που εχασεσ οσο ισουν εγιοσ.... :S:S

λιπον πολα ιπα.....αλα οπουσ ιπα και στην αγαπιμενι μου φιλι...αν μου στιλετε θα μετρα ,εγο θα το χιαξο...με θα χερακια μου :blink::blink::blink::blink: αααα και μια φοτο ,για να τεριαζο τα χροματα.... :blink::blink: θα ιδια ιπα και στη φιλι μου...

λιπον κρατα γερα σου ερχετε το δορο....

Ευχαριστω μερεντακι μου!!!!!!

Νικουλινα..... μου αρεσει το τσουτσουνοσκουφακι και πιο πολυ μου αρεσει η φουντιτσα στην ακρη!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Παντως ειναι κ χρησιμο γιατι μαλλον ο γιατρος θα μας πει no sex,οποτε ας το κραταει ζεστο το συστημα του ο αντρας μου!!!!

το περασα και εγο και 8 μινεσ ιμαστα σαν μακρινα ξαδελφια...

για αφτο ιπα ινε πολι χρισιμο...

δαξι σταματαο εδο...δεν βαζο αλα...ισε και εγιμονουσα...μιν γελασ πολι....

λιπον χρονια πολλα και παλι...και κιτα να περνασ καλα....

γιρνο στο ποστ μου..πριν να με διοξετε εσισ απο εδο... ξερο που ιστε σοβαρεσ γινεκεσ{χαχαχα}.......

αααααααααααα

1η φορα κανω κοιλιακους απο γελια!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

γεια σου ρε νικουλινα καραμπουζουκλου!!!

νικουλινα να ρωτηξω κατι?

τι συμβαινει με τα ποστ σου :

1. Βιαζεσαι και τα γραφεις '' άλλα λάγια άλλα τράγια''? :laugh:

2. Εχεις ξενική καταγωγή???

3. Το κάνεις κατα λάθος?

4. Το κάνεις απο πάθος?

5. το κανεις απο σπόντα?

6. Δόύλευες σε τσόντα??? ασχετο!!!! :woohoo:

7. αυτα!!!!!

ευχαριστώ παρα πολυ για την βοήθεια.. με το ατύχημα του άντρα μου δεν είμαι σίγουρη πως είναι καλή περίοδος για εγκυμοσύνη, το θέλω πολύ όμως εδώ και καιρό..

zaxarenia έγραψε:

αααααααααααα

1η φορα κανω κοιλιακους απο γελια!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

γεια σου ρε νικουλινα καραμπουζουκλου!!!

νικουλινα να ρωτηξω κατι?

τι συμβαινει με τα ποστ σου :

1. Βιαζεσαι και τα γραφεις '' άλλα λάγια άλλα τράγια''? :laugh:

2. Εχεις ξενική καταγωγή???

3. Το κάνεις κατα λάθος?

4. Το κάνεις απο πάθος?

5. το κανεις απο σπόντα?

6. Δόύλευες σε τσόντα??? ασχετο!!!! :woohoo:

7. αυτα!!!!!

γεια σου ζαχα..

λιπον.να σου απανδισο....

1...δεν καταλαβενο... :laugh: :laugh:

2....ναι...εγο τουριστα....και ελεγα ποσ δεν μου φενετε :blink::blink::blink:

3..τη ενοεισ????? :dry::dry:

4...παθοσ οσο θεσ!!!!!! :woohoo: :woohoo:

5...οχι καλεεεε.... B)B)B)

6....μακαρι...θα ιμουν πλουσια τορα......εεεε!!!! μιν σκεφτισ κατι αλο..σαν παραγογοσ να δουλεβα....οχι "ιθοπιοσ"

7 ...αφτα????????...

σου ελισα τησ αποριεσ?

λιπον ..τορα στα σοβαρα...αν ενοισ την ορτογραφια μου...ναι ιμε ξενι...ιμε απο την ρομανια...

αλα νομιζο που η λολλι με καταλαβε μια χαρα.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...