Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.. ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟ 37.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 36 Κ 6.. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ? ΣΗΜΕΡΑ 'Η ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ?

Δημοσίευση

η διαφορα ειναι πολυ μικρη.πιστευω ομως πως δεν ειναι κ ο πιο αξιοπιστος τροπος να βεβαιωθεις για μια εγκυμοσυνη.σε'μενα δεν λειτουργησε καθολου ειχα καθημερινα 36 οσες φορες κ αν εβαλα θερμομετρο,ειχα ομως μια φιλη που το καταλαβε απο την θερμοκρασια οτι ηταν εγκυος.βεβαια αυτη ειχε 38,πυρετο δηλαδη,αλλα ηταν μια χαρα,χωρις τις κομαρες που εχεις αν εχεις πυρετο.κ ετσι το καταλαβε.ασε να περασουν δυο τρεις μερες με καθυστερηση κ κανε μια χοριακη.αν παλι δεν μπορεις να περιμενεις κανε τωρα μια χοριακη.οτι κ αν ειναι θα δειξει.

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Ανήκω και εγώ στις γυναίκες που κατάλαβαν την εγκυμοσύνη τους απο τη θερμοκρασία.Μετρούσα καθημερινά την θερμοκρασία μου και ενώ είχα ήδη καθυστέρηση είχα 37.6 το βράδυ και 37 το πρωί.Το βράδυ με έπιανε και ρίγος.Θυμάμαι ήταν καλοκαίρι έκανε τρομερή ζέστη και εγω φορούσα ζακετούλα για να βγω το βράδυ..Έκανα τεστ την επόμενη μέρα και ήταν θετικό!Πάντως εξαρτάται και απο τον οργανισμό.Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ανεβασμένη θερμοκρασία.

Δημοσίευση

αν η θερμοκρασια παραμεινει υψηλη 18 μερες μετατην ωορηξια ειναι σημαδι εγκυμοσυνης , οταν μας ερχεται περιοδος αρχιζει η θερμοκρασια να πεφτει ..δε θελω να σε αποθαρρυνω αλλα γενικα οσο πιο υψηλη ειναι η θερμοκρασια τοσο καλυτερος οιωνος. Οταν πεφτει η θερμοκρασια τοτε σημαινει οτι πεφτει η προγεστερονη και το ενδομητριο ξαναλεπταινει για να προετοιμαστει για επομενη ωορηξια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...