Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..


Recommended Posts

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.. ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟ 37.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 36 Κ 6.. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ? ΣΗΜΕΡΑ 'Η ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η διαφορα ειναι πολυ μικρη.πιστευω ομως πως δεν ειναι κ ο πιο αξιοπιστος τροπος να βεβαιωθεις για μια εγκυμοσυνη.σε'μενα δεν λειτουργησε καθολου ειχα καθημερινα 36 οσες φορες κ αν εβαλα θερμομετρο,ειχα ομως μια φιλη που το καταλαβε απο την θερμοκρασια οτι ηταν εγκυος.βεβαια αυτη ειχε 38,πυρετο δηλαδη,αλλα ηταν μια χαρα,χωρις τις κομαρες που εχεις αν εχεις πυρετο.κ ετσι το καταλαβε.ασε να περασουν δυο τρεις μερες με καθυστερηση κ κανε μια χοριακη.αν παλι δεν μπορεις να περιμενεις κανε τωρα μια χοριακη.οτι κ αν ειναι θα δειξει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα!Ανήκω και εγώ στις γυναίκες που κατάλαβαν την εγκυμοσύνη τους απο τη θερμοκρασία.Μετρούσα καθημερινά την θερμοκρασία μου και ενώ είχα ήδη καθυστέρηση είχα 37.6 το βράδυ και 37 το πρωί.Το βράδυ με έπιανε και ρίγος.Θυμάμαι ήταν καλοκαίρι έκανε τρομερή ζέστη και εγω φορούσα ζακετούλα για να βγω το βράδυ..Έκανα τεστ την επόμενη μέρα και ήταν θετικό!Πάντως εξαρτάται και απο τον οργανισμό.Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ανεβασμένη θερμοκρασία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν η θερμοκρασια παραμεινει υψηλη 18 μερες μετατην ωορηξια ειναι σημαδι εγκυμοσυνης , οταν μας ερχεται περιοδος αρχιζει η θερμοκρασια να πεφτει ..δε θελω να σε αποθαρρυνω αλλα γενικα οσο πιο υψηλη ειναι η θερμοκρασια τοσο καλυτερος οιωνος. Οταν πεφτει η θερμοκρασια τοτε σημαινει οτι πεφτει η προγεστερονη και το ενδομητριο ξαναλεπταινει για να προετοιμαστει για επομενη ωορηξια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...