Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.. ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟ 37.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 36 Κ 6.. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ? ΣΗΜΕΡΑ 'Η ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ?

Δημοσίευση

η διαφορα ειναι πολυ μικρη.πιστευω ομως πως δεν ειναι κ ο πιο αξιοπιστος τροπος να βεβαιωθεις για μια εγκυμοσυνη.σε'μενα δεν λειτουργησε καθολου ειχα καθημερινα 36 οσες φορες κ αν εβαλα θερμομετρο,ειχα ομως μια φιλη που το καταλαβε απο την θερμοκρασια οτι ηταν εγκυος.βεβαια αυτη ειχε 38,πυρετο δηλαδη,αλλα ηταν μια χαρα,χωρις τις κομαρες που εχεις αν εχεις πυρετο.κ ετσι το καταλαβε.ασε να περασουν δυο τρεις μερες με καθυστερηση κ κανε μια χοριακη.αν παλι δεν μπορεις να περιμενεις κανε τωρα μια χοριακη.οτι κ αν ειναι θα δειξει.

Δημοσίευση

Καλησπέρα!Ανήκω και εγώ στις γυναίκες που κατάλαβαν την εγκυμοσύνη τους απο τη θερμοκρασία.Μετρούσα καθημερινά την θερμοκρασία μου και ενώ είχα ήδη καθυστέρηση είχα 37.6 το βράδυ και 37 το πρωί.Το βράδυ με έπιανε και ρίγος.Θυμάμαι ήταν καλοκαίρι έκανε τρομερή ζέστη και εγω φορούσα ζακετούλα για να βγω το βράδυ..Έκανα τεστ την επόμενη μέρα και ήταν θετικό!Πάντως εξαρτάται και απο τον οργανισμό.Δεν είναι απαραίτητο να έχεις ανεβασμένη θερμοκρασία.

Δημοσίευση

αν η θερμοκρασια παραμεινει υψηλη 18 μερες μετατην ωορηξια ειναι σημαδι εγκυμοσυνης , οταν μας ερχεται περιοδος αρχιζει η θερμοκρασια να πεφτει ..δε θελω να σε αποθαρρυνω αλλα γενικα οσο πιο υψηλη ειναι η θερμοκρασια τοσο καλυτερος οιωνος. Οταν πεφτει η θερμοκρασια τοτε σημαινει οτι πεφτει η προγεστερονη και το ενδομητριο ξαναλεπταινει για να προετοιμαστει για επομενη ωορηξια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ κορίτσια συνεχίζω με πονόλαιμο και προς το βράδυ προστέθηκε και μπούκωμα. Είμαι πια σίγουρη ότι κάτι περνάω. Αλλά μέχρι στιγμής σκέφτομαι ότι πέρασε ήδη η πρώτη μέρα και αφού δεν έχω πυρετό, ελπίζω απλά να κάνει τον κύκλο του. 4-5 μέρες να ηρεμισω. Ελπίζω ✌🏻 Οσο φθάνει ο καιρός με αγχώνει μην είμαι άρρωστη εγώ ή ο μεγάλος μου, τις μέρες που γεννάω. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Μονο όσο μπορώ να προσέχουμε και ελπίζω. Τα κατάφερα και πρόσθεσα ένα έξτρα άγχος 😂 Το απέκτησα σήμερα!
    • Και εγώ σήμερα το σκέφτηκα να κατέβω στην περιφορά. Μου είπε ο άντρας μου αν θέλω να πάμε. Αλλά το σκέφτηκα και λέω κάτσε στα αυγά σου και του χρόνου πάτε και οι 4! Ψήθηκα για λίγο να ετοιμαστώ να πάμε αλλά είναι και μακρια η ελληνική εκκλησία από εμάς, οπότε μαζεύτηκα ξανά. @ΜαρίαΔημήτρης θα σου πω αυτό που σκέφτομαι και για μένα. Οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οποτε, αφού το ξέρει ο γιατρός και σου έδωσε οδηγίες, προχωρά όπως θέλει το μωράκι!!!    @Diwni τι ωραία που πήγατε στο χωριό και κατάφερες να ηρεμισεις έστω για λίγο! Μάζεψε δυνάμεις. Σωματικές και ψυχικές!
    • @ΜαρίαΔημήτρης Μην κοιτας εγω που παιρνω 6 χαπια την ημερα και δεν κουνιεται φυλλο, εσενα σου χει δωσει ελαφρα δοση αν θυμαμαι, επομενως αν δε σε πιασουν μπορει να επελθει τοκετος. Ελπιζω να ηρεμησει η κοιλιτσα σου. Παντως ειναι ενημερος και διαθεσιμος ο γιατρος οποτε τον χρειαστεις επομενως να εισαι ησυχη. 
    • Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό, θα το παρακολουθήσω και αν δυναμώσουν οι πονοι θα πάω στο Ρεα να με δουν.Ηπια το χάπι για τις συσπασεις,δεν πονάω τόσο αλλά έχω συνέχεια πετρώματα. Λεω στον γιατρο ε αφπυ πινω τα χαπια δεν γενναω και μου λεει φυσικα και μπορει να γεννησεις. Ελπιζω να κυλήσει ομαλά το βράδυ. 
    • Nαι μπορεί να εμποδίσει την σύλληψη ή να επηρεάζει την ωορηξια. Είναι σημαντικό να είναι ρυθμισμένος  και πριν αλλα και για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ να φανταστείς είχα 6,48 και μου είπε ο ενδοκρινολόγος που να χτυπιωσουν δεν έμενες έγκυος.. Τώρα έχει 2 μήνες που το ρύθμισα αλλά έχουμε κ άλλα θεματακια εμείς.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...