Μετάβαση σε περιεχόμενο

ερωτηση για διατροφη μωρου 6,5 μηνων

Recommended Posts

• Απαντήσεις 129
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κατερινακι,εμενα τα τρωει ολα μη αλεσμενα πια...μονο το πρωι τα φρουτα αλεθω...ολα τα υπολοιπα κομματακια!!!!που να εβλεπες σημερα κατι μπουκιες που κατεβαζε μονη της!!!!!τα επιανε με τα χερακια και τα ετρωγε!!!!! :laugh: μαζευα βεβαια εγω μετα αλλα....χαλαλι της!!!!!

σοφακι,θα το παρω μια απο αυτες τις μερες!!!!!! ;) ειδα στο ιντερνετ οτι κανει γυρω στα 20ευρω περιπου...εσεις πως πατε????ακομα δεν τρωει ο μικρος????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimari έγραψε:

grousi έγραψε:

Γεια σας!!!

Έλειψαν για λίγο κ ευτυχώς βρήκατε κ την συνταγή

για τα μπισκοτάκια βρώμης! Μπράβο Σωσώ-κα!

Λίγο ηλιαιελαιο κ λίγο μπεικιν

-σύμφωνα με την παιδίατρο μου-

που απαιτεί η συνταγή, δεν βλάπτουν καθόλου!

Φρούτα , Grousi μου, εμένα ο μικρούλης μου,

τρώει όλη μέρα!!! 1 καλάθι φρούτα σου λέω...

Ακτινίδιο, καρπούζι, βερυκοκα, κεράσια, μπανανες,

ροδάκινα, ανανά, όόόόλα , οοοολη μέρα ζητάει «μαμ»

(δηλ φρούτο!).

Ρωτά τον γιατρό σου αλλά δεν νομίζω να υπάρχει

προβλημα....

Τρισευτυχισμένη,

δίνεις «ανθιυγιεινα» στο παιδί;;;

Είμαι πολύ αυστηρή στο θέμα διατροφής

κ μπριζολίτσες με ψωμάκια, με βρίσκουν παντελώς

αντίθετη! -Χωρις παρεξήγηση, έτσι;-

Τρέμω τις κακές διατροφικές συνήθειες,

τα αλάτια, τα λίποι, τα μαγειρεμενα λάδια...

Ο σποράκος πάντως ΠΟΤΕ δεν έχει «ζητιανεψει»

από το φαγητό μας , παγωτό μας, πιάτο μας...

Είχε πάντα τα δικά του παιδικά σερβίτσια

που ακόμα κ φρούτο στο χέρι να του δώσω,

του το σερβίρω σε πιατάκι του

κ έτσι οτιδήποτε δικό μας τον αφήνει αδιάφορο!

Αν όμως τύχει κ δει έστω να πλένω κάποιο μπωλάκι του

θα ζητήσει «μαμ» (φρούτο)...

Τα κιλά του πριν 1 μήνα ήταν 9.700

κ ύψος 77. Δεν πρέπει να έχει βάλει γραμμαριο

αλλά μάλλον έχει ψηλώσει...

Μεγαλώνουν τα λατρεμένα μας, τρέχουν κ όλη μέρα

πάνω κάτω....!

Σαφως κ να μην σε ανησυχεί το βάρος του,

εφόσον τρέφεται κ αναπτυσεται σωστά...

Cesi, τις κρέμες εμπορίου

κ οτιδήποτε εμπορίου, με βρίσκει κ εμένα

αντίθετη, αυστηρά αντίθετη!

Ωραίες οι ιδέες σου για σπιτικες κρεμούλες

στα μωράκια που θέλουν κρέμες...

Μπράβο κορίτσια!!![/quote:18d7ja5w]

καλε τι να σε παρεξηγησω? Κι εγω συμφωνω!!! κρεμες εμποριου δεν τρωει. Μπριζολιτσα ηταν ψητη στον φουρνο χωρις λαδι και με ελαχιστο αλατι, αλλα εγω ουτως σι αλλος του εδωσα το απο μεσα! ;) Και ψωμακι το φτιαχνω εγω με τα χερακια μου! Προσεχω κι εγω πολυ γιατι οι γονεις του ειμαστε λιγο... χμ... ευτραφης!!! :P

Απλα οταν ζητιανευει δεν μπορω να μην του δινω αλλα ειναι ενα κινητρο για να τρωμε κι εμεις υγιεινα!!!

Κοριτσια προχτες εγραψα τον μικρο στο παιδικο..η δασκαλα εμεινε αναυδη...τρωει κομματακια..τρωει μονος του...δεν παιρνει πιπιλα..ειχε σκασει.

Γεννικα εγω πιστευω πως τα παιδια μας δειχνουν μονα τους ποτε ειναι ετοιμα να φανε μονα τους..απλα πολλοι γονεις λογω ελλειψης χρονου δεν το παρατηρουν

Μη φοβαστε να τα αφισετε να πιασουν την τροφη, να γινουν χαλια..ετσι θα μαθουν.

Ε αμα γινετε χαλια..βαλτε απο κατω ενα αλιεκιαστο τραπεζομαντηλο.

Τωρα ψαξνω την συναγη του κεικ και σας τη βαζω...ειναι με χυμο πορτοκαλι αλλα εμεις λογο αλλεργια ςτο καναμε με ψυμο μηλο

ελα ρε σες...μπραβο στο μικρο..μη σου το χαλασουνε εκει...ξερεις πως πανε αυτα..

ταχινι θα ρωτησω και γω..παιδια την εφαγε τι σιμιγδαλοκρεμα με γαλα δικο της..μεχρι να παω παιδιατρο και να ρωτησω αν κανει με γαλα φρεσκο..

δε ξερω ρε παιδια..τα βιβλια αυτα δε μου πολυ αρεσουν..δε ξερω..τα θεωρω χαμενα λεφτα..αποψη μου βεβαια..

εστε ετσι γκρουσι η σκατιαρα,ε;;εγω δεν εχω τολμησει να της τα πατησω..εχει δικιο η σες που λεει ειναι ευκολια..ολο λεω να το κανω και ολο...βαριεμαι..οταν το κανω θα σας πω..

Καλα μη φανταστεις πως τρωει με μαχαιροπηρονου...με τα χερια...και μετα το πιατακι καταλυγει στο πατωμε..πολλες φορες μαζι με τοπ φαη..αλλα δεν θελλω να του το χαλασω.

καθετε και με τον μπαμπα του πολλες φορες και τρωει απο το φαγητο του..παιδια εχει απιστευτο γελιο ετσι οπως πιανει πχ το φασολακι η την πατατα και τη βαζει στο στομα του και την μασαει...με τα 6 δοντια....απολαυση ειναι.

Καλα δεν το συζητω..σηγα μη κατσουν να περιμενουν τον Χριστοφορο να φαει στον παιδικο..ΑΧΧΧΧΧΧ

Λοιπον συνταγη για κεικ

* 4 Φρουτα της αρεσκιας σας ( μηλο πορτοκαλι μπανανα αχλαδι βερικοκο κλπ κλπ οχι πολυ μεγαλα) καθαρισμένα και κομμενα σ εκομματακια μικρα

* 1 1/2 ποτήρι χυμο πορτοκαλη η μηλο

* 1/2 ποτήρι ζάχαρη(προαιρετικα)

* 1 ποτήρι λάδι

* 500 γρ. αλεύρι φαρινα

* 1 βανίλια

Ανακετψτε ολα τα υλικα μαζι και βαλτε τα σε μια φορμα .

ηστε στου; 175 βαθμου; για 45 λεπτα περιπου.

Ισος θελει λιγο παραπανω αναλογα με την αποδοτικοτητα του φουρνου.

Να ξερετε πως δεν θα γινει ουτε πολυ φουσκωτο ουτε πολυ αφρατο

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Απλα οταν ζητιανευει δεν μπορω να μην του δινω αλλα ειναι ενα κινητρο για να τρωμε κι εμεις υγιεινα!!!

Αυτο ακριβως !

Η Χριστιάννα αργησε πολυ να φαει φαγητο . Δεν εφαγε ποτε αλεσμενα και νεροβραστα , ποτε φρουτοκρεμα , ποτε σε δικο της σερβιτσιο παιδικο , ποτε με παιδικα κουταλακια -πηρουνάκια . Ηθελε παντα το δικο μας φαγητο (της εβαζα δικο της πιατο με ιδιο φαγητο και ηθελε του μπαμπα της ή να παιρνει απο το δικο μου) τρωει παντα με τα κανονικα σερβιτσια , γενικα ηθελε παντα "το ιδιο με το δικο μας" .

Καθε παιδι εχει τον χαρακτήρα του (η δικια μου ειναι τσαμπουκαλου και ανεξαρτητη απο κουνια) οποτε για να μην ζοριζομστε φτιαχνουμε ενα σωστο οικογενειακο μενου και ειμαστε ολοι ευχαριστημένοι :)

grousi έγραψε:

κατερινακι,εμενα τα τρωει ολα μη αλεσμενα πια...μονο το πρωι τα φρουτα αλεθω...ολα τα υπολοιπα κομματακια!!!!που να εβλεπες σημερα κατι μπουκιες που κατεβαζε μονη της!!!!!τα επιανε με τα χερακια και τα ετρωγε!!!!! :laugh: μαζευα βεβαια εγω μετα αλλα....χαλαλι της!!!!!

σοφακι,θα το παρω μια απο αυτες τις μερες!!!!!! ;) ειδα στο ιντερνετ οτι κανει γυρω στα 20ευρω περιπου...εσεις πως πατε????ακομα δεν τρωει ο μικρος????

ΕΥΑ ΜΟΥ ΝΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ..ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΩΣ Κ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ! ;) ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ Κ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΓΕΤΕ Η ΚΑΘΕ ΤΡΟΦΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΕΙ Κ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΥΧΘΕΙ Κ ΠΟΙΑ ΟΧΙ.

ΕΜΕΙΣ ΕΥΑΚΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ! ΣΤΑΘΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΜΕ Κ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΜΕΧΡΙ Κ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΟ..ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΣ ΗΟLΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΜΕ ΚΕΧΡΙ Κ ΚΑΡΠΟ ΒΑΝΙΛΙΑΣ,ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Κ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ,ΑΝ Κ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΠΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ...ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Κ ΟΤΑΝ ΑΝΤΛΗΣΑ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΣΕΙ :( ...

Φιρφιρικο, ισως να περιμενες λιγο ακομα να μεγαλωσει λιγο. Κι εμενα στην αρχη δεν ετρωγε αλλα τωρα τα τσακιζει! Μηπως ηταν κρυο το καρπουζακι και δεν το εφαγε; Παιζει κι αυτο...αλλα το μεταβατικο σταδιο απο το μεμε στο φαγητο και στον δικο μου ηθελε το χρονο του..

Aurore έγραψε:

Φιρφιρικο, ισως να περιμενες λιγο ακομα να μεγαλωσει λιγο. Κι εμενα στην αρχη δεν ετρωγε αλλα τωρα τα τσακιζει! Μηπως ηταν κρυο το καρπουζακι και δεν το εφαγε; Παιζει κι αυτο...αλλα το μεταβατικο σταδιο απο το μεμε στο φαγητο και στον δικο μου ηθελε το χρονο του..

:P:P ουτε κρυα τα θελει ουτε ζεστα! χι χι τα δοκιμασαμε ολα μηπως δειξει καπου ενδιαφερον αλλα τιποτα... ναι μωρε θα φαει καποια στιγμη σιγουρα απλα το μονο που ηθελα ηταν μηηηηηηηπως κ ελατωσει καθολου τον θηλασμο γιατι ακομα πινει καθε μια ωρα μερα-νυχτα! :blink: εχω κουραστει παρα πολυ... εχτες το βραδυ εσπασε ρεκορ! ειναι εξαντλητικο κ ελεγα μηπως, ξερεις χορτασει λιγο παραπανω κ το βραδυ κοιμαται καπως καλυτερα (λεμε τωρα) :laugh:

Σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον σου παντως! :kiss:

Sofaki..να σε παρηγορισω...χαχαχα

μη περιμενεις αμεση βελτιωση..χιχιχιιχχιχι

Πλακα κανω

Θα φαει μωρεεεε μετα θα τον παρακαλας να μη φαει..

Ειμαι σιγουρη Χρυσακο μου οτι θα αργησει να φαει....αχ! αλιμονο μου! χαχαχα αυτοκολλητακια ειμαστε! κ δεν πινει κ το μητρικο απο μπιμπερο ρε @#$%&* να τον κρατουσε εστω κανα βραδυ η μαμα μου να κοιμηθω λιιιιγο!!!

Ki εμεις που ειμαστε 8,5 μηνων και αρχισε να τρωει καλα απο τον 7ο και μετα, καθε 1 ωρα θελει μεμε αν ειμαστε σπιτι! Μονο εξω ξεχνιεται λιγο. Για βραδυ δεν το συζητω να βγουμε εξω... αν το κανουμε πρεπει να γυρισουμε νωρις γιατι με περιμενει ξυπνιος! Αν δεν εχει μεμε δεν εχει νανι. Ουτε στο καροτσι δεν κοιμαται πλεον εξω! Αφου στις διακοπες ουτε ενα βραδυ δεν κοιμηθηκε στο καροτσι, να πιουμε κι εμεις ενα ποτακι με την ησυχια μας βρε παιδι μου! Γερο να ειναι το γιαβρι μου!

κοριτσια,ειχαμε παιδιατρο σημερα!!!!8.800 και 68εκ. ειμαστε!!!!!πως μας βρισκετε??????χοντρουλες?????? :laugh: :P :laugh: μου ειπε απο δω και περα να της δινω τα παντα εκτος απο γιαουρτι,αυγο και ψαρι.θα αρχισω τις συνταγουλες σας τωρα!!!!!!! :laugh: θα φτιαξω κι αυτα τα μπισκοτακια για τα δοντια γιατι ποναει πολυ...ειναι φουσκωμενα τα κατω ουλα μας!!!!αντε,να δουμε κανενα δοντακι!!!!!και μετα...τρεμε μεμε της μαμααααααααααααααας!!!!! :laugh: :laugh: :P:P:S

ε που ειστε εσεις;;;τη σιμιγδαλοκρεμα την τσακισε..

χθες προσπαθησα και της τα πατησα με το πιρουνι..δυσκολα..να φανταστειλτε οτι μου εβγαλε ολα τα κομματακια στα κακα της..

το μεσημεριανο εκτος του κρεατος που το αλεσα..ειπα να το κανω για δοκινη..καρπουζι πεονι κανει τρελο...γκρουσι μας φαγατε..μπραβο το καλο μου..αντε να δειτε και κανενα δοντακι..

εμενα τα μπισκοτα ουτε να τα φυτυσει τωρα..

δε πειραζει..ψωμι του δινω απο τ δικο μας..εχω αρτοπαρακευαστη..και γινεται θρυψαλα σε ολο το σπιτι..

και το γιαουρτι μου το τρωει

grousi 8800?????????? :silly: Μωρε μπραβο!!!!! Εχεις.... καλο γαλα ;) :laugh: Εμεις μεμε ολη μερα, φαγητο ολη μερα αλλα απο βαρος... 9.500 και υψος 80εκ και ο παιδιατρος λεει να του δινω και συμπληρωμα!!!! Τι συμπληρωμα καλε? Αυτος δεν μας αφηνει να φαμε! Τρωει το φαγητο του και μετα τσακιζει κι απο τα δικα μας!!!!!!1 :blink: Απλως το κωλι του δεν στεκετε λεπτο! Που να βαλει δραμι? :P

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ,και να φανταστεις δεν τρωει πολυ στερεες....αλλα ολη μερα ειναι στο βυζι!!!!! :P τωρα που θα αρχισει να κινειται πιστευω δε θα παιρνει τοσο πολυ....!!!!! :laugh: παντως,οι παιδιατροι στο στομα το εχουν το συμπληρωμα....με το παραμικρο.....!!!!!! :angry:

σωσουκα,ποσο ειναι η δικια σου???????

καλε ανορεξικια..τρωει αλλα το κωλι που λεει η τρις...

7600...και τωρα που εχει 3 μερες πυρετο...μαλλον επεσε..αλλα 1 χαρα..

δεν εμοιασε και λιγο της μανας της..χαχαχα

χαχαχαχ γρουσι..εχεις πολυ ληπαρο γαλα..να το κοψεις...θα κανεις το παιδι παχυσαρκο!!!!!

χαχαχαχα

Μπραβο το νινι...καλε αστο να γινει τσουπωτη...τρελαινομαι για στρουμπουλα μωρακια..και ειδικα κοριτσακια..με την πανα στον πισινουλι και την φουστητα...πεθαινω!!!!!!!

Σωσωκα δοκιμασε να την κανεις λιγο πιο αραιη την κρεμα βαλε μεσα και κανενα φρουτο καμια σταφιδα η βερικοκο.

Ο δικςο μου απαρνιθηκε τις μπαναναε..μαλλον τις βαρεθηκε.

Αχ αμα θυμηθω θα σας δοσω συνταγη για ψωμακια.

Χτες ακανα του μικρου πιτσουλες- χωρισ αλλαντικα- τις τσακισε...εβαλα μεσα μπολικο λαχανικο και λιγο κημα.Βεβεια μετα ξανασφουγγαρισα αλλα χαλαλι του

kaλημερα...στη σιμιγδαλοκρεα λες σες να βαλω ροδακινα;;;για;τι;;για γευση,ε;;;ισως οτνα της την κανω με φρεσκο που δε θα εχει τα γλυκαντικα της φορμουλα..

πιτσα ,ε;;τη ζυμη την καταλανβαινω,κανω και γω..αλλα απο πανω τι εβελες ας πουμε;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...