Μετάβαση σε περιεχόμενο

ποτε να κανω το τεστ:


littledancer

Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι καινούργια εδώ :) ήθελα να ρωτήσω κάτι.Έχω περίοδο αλλά μου έχει μπει η ιδέα οτι μπορεί να είμαι έγκυος.Δεν έχω κανονική περιόδο και τελευταία νίωθω λίγο περίεργα με ενοχλούν απίστευτα κάποιες μυρωδιές και γενικά νιώθω αδιαθεσία και κόπωση χωρίς να έχω κάνει τίποτα :huh: .Θέλω να παρω ένα τεστ απο το φαρμακείο αλλα ποια μέρα να το κάνω ακόμα έχω λίγο αίμα....Παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ? ΣΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ. ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχω αίμα αλλά η περίοδος μου αυτή τη φορά ητάν αλλαγμένη είχα την πρώτη μέρα λίγα ροζ υγρά και μετά λιγότερο αίμα απο οτι συνήθως τώρα είμαι στα τελειώματα.Ενω η περιοδός μου κρατάει 7 μέρες τώρα φαίνεται οτι σήμερα είναι τελευταία μέρα 4 μέρες δηλαδή.Δεν προσπαθούμε πολύ καιρό περιπου 2 μήνες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.. ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΜΠΕ ΤΕΛΙΚΑ.. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Σ'ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) Θα το πάρω την δευτέρα πρωί πρωί.Σκέφτηκα οτι μπορεί να είμαι υπερβολική και έλεγα να περιμένω κι άλλο αλλα με τρώει η αγωνία...
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...