Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΟΚΤΩΜΒΡΗ 2010 Νο 2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

stacey σε 2-3 βδομαδουλες θα αρχισεις και συ να βλεπεις τα "καρουμπαλα" δηλ ποπουδακια, γονατακια κλπ..και θα αρχιζεις να μαντευεις τι μπορει να ειναι..

εχει πλακα!

(λοιπον αν τυχον και σε ξανατσιμπησει και πιστευετε οτι ειναι ψυλλος θα παρεις το tenopa φαρμακο που πιανει και το εντομο και τα αυγα του και ειναι αοσμο)

αν και σε πολυκατοικια και χωρις ζωακια μου κανει εντυπωση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

stacey μου ε λιγο το ενα λιγο το αλλο -προβληματακια διαφορα.. χαθηκα ...αλλα μου λειπετεεεεεεε!!!! τωρα ειμαι σε φαση αναμονηςςςς ,περιμενω πως και πως να ερθει η ελενιτσα στη ζωη,να πανε ολα καλα , να τη δωωω!!!! να την ζουμπουλισω!!!

πολυ χαιρομαι που βλεπω οτι ειστε ολες καλα, ζηλεψα με τις γρανιτες που ακουσα και παω να φτιαξω και εγω τωρα!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

:kiss :kiss:

Τι κάνετε? Σήμερα λέει θα φτάσει τους 40. Κουράγιο σε όσες δεν έχουν a/c!

Εγώ πριν λίγο γύρισα από το ΙΚΑ. Με πήγε επιτέλους ο άντρας μου και πήρα τα πολυπόθητα ευρώ! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Εμένα μου έδωσαν 1.230Ε.

Άντε τώρα και στη λοχεία με το καλό!

ERI79 έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ BARBIE.ΟΝΤΩΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ.ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 41!!!ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Ευχαριστώ κοριτσάκι! Θα πας για κανένα μπανάκι σήμερα να δροσιστείς?

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ(ΗΤΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ)ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ!!!ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΚΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΑΝΤΕΧΩ.

καλημερα και απο μενα κοριτσακια!!!!!!τι κανετε???

εγω πριν λιγο ξυπνησα και δεν θελω να σηκωθω απο το κρεβατι....βαριεμαι!!!!!!!! θα αναψω και το κλιματιστικο και θα σηκωθω μονο κατα τις 2 για να μαγειρεψω!!!!!

αχ ρε ερη τυχερουλα!!!!!καλα να περασετε στην παραλια!!!!!

μπαρμπι μου καλοφαγωτα τα λεφτουδακια!!!!! οσο για την ζεστη υπομονη...απο αυριο ειπαν πτωση της θερμοκρασιας!!!

Καλημέρα κοριτσακια!!!Barbiepa μου σε καλη μερια τα λεφτακια!!!Anlou μου κατσε ξαπλα, με τοση ζεστη που εχει εξω δεν λεει να κανουμε τιποτα!!!Eri ζηλευω, θελω κι εγω μπανιοοοο!!!Φιλάκια σε ολες σας!!!

καλησπερα κοριτσακια!! το ριξατε στον υπνο ε?

εγω επειδη εχθες σκυλοβαρεθηκα σπιτι ολη μερα, αποφασισα να μην κατσω μεσα σημερα..και ως καταναλωτικο μαμουνι που ειμαι εβαλα φουλ κλιματιστικο στο αμαξι και βουρ στα μαγαζια..που επισης εχουν κλιματιστικο..και ετσι δεν καταλαβα και πολυ ζεστη..

πηρα σαγιοναρες, 1 μπιτζαμα, σερβιετες night long για 3η-4η μερα, μωρομαντηλα κλπ για μαιευτηριο, 1 ακομα σουτιεν θηλασμου, 3 φοβερα φορμακια για 1μηνος+ και 1 ζακετακι ροζ..

:woohoo:

ανλου ωραια φωτο εβαλες! :cheer:

ερη στα ρηχα παιδι μου! :P

barbiepa καλοφαγωτα τα λεφτακια! ;)

stacey γεια σου!

τα αλλα κοριτσακια θα μεινουν απο απουσιες!!! που εισαστε εεεε???? :side:

ευχαριστω μαμουνακι!!!!με γεια τα ψωνια...θελω και γω αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να βγω εξω με τετοια ζεστη...μπορει το απογευμα να παω μεχρι το σουπερ μαρκετ με την αγαπη μου αλλα μεχρι εκει!!!!απο πεμπτη απογευμα που θα πεσει λιγο η θερμοκρασια λεω να παω να κοιταξω για την βαλιτσα του μαιετηριου τι θα αγορασω!αληθεια τα σουτιεν θηλασμου τι νουμερο τα παιρνουμε??? λενε οτι το στηθος πρηζεται πριν γεννησουμε λογω γαλακτος!!!! ααααααααααααα και σχετικα με τα νυχτικακια.... μετα την γεννα δεν θα ναι φαρδια αυτα που θα χουμε διαλεξει τωρα με την κοιλια τουρλα????

ανλου μου εγω το σουτιεν το πηρα στο νουμερο που φοραω αυτη τη στιγμη και εχει περιθωριο και η τιραντα να ανοιξει και μπροστα υπαρχει λιγο ακομα χωρος. αυτο που πηρα ειναι χωρις ραφες και ειναι μαλακο..

τωρα τα νυχτικακια τα πηρα medium (εχω παρει 10 κιλα)..το πολυ πολυ κανουμε μια μικρη μεταποιηση αργοτερα..

Κοριτσάκια μου ευχαριστώ αλλά σιγά σιγά θα τα φάω γιατί έρχονται 2 μήνες που πρέπει να περάσουμε!

Ανλού μου και εγώ ήθελα να ανεβάσω μια φωτο που έβγαλα προχθές αλλά τελικά δεν μπόρεσα! Αν μπορείς να με βοηθήσεις!

Μαμουνάκι και εγώ θέλω να πάω για ψωνάκια! Θα πάω αύριο το απόγευμα με τη μαμά μου και την αδερφή μου στα Λητώ για να πάρω τελευταία πραγματάκια που θέλω για την μπέμπα! Κορίτσια μου λένε ότι είναι νωρίς να πάρω σαπουνάκια και τέτοια, αλλά εγώ θέλω να είμαι προετοιμασμένη πλήρως γιατί αν τα αφήσω για μετά να τα πάρει ο αντρούλης μου δεν είμαι σίγουρη τι θα μου φέρει :laugh: :laugh: :laugh:

Δεν τα πάει καλά με αυτά, θα μάθει βέβαια σιγά σιγά! Με άλλα μωράκια που τον έβλεπα φοβάται να τα πιάσει αγκαλιά! Αν μιλάνε και περπατάνε μπορεί να κάτσει και να ασχολείται μαζί τους με τις ώρες! Να τον καβαλάνε, να τους πηγαίνει βόλτες, αλλά άμα είναι μικρά δεν μπορεί! Είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα είναι με το δικό μας που θα είναι τόσο μικρούλη σαν μπιμπελό! :woohoo: :woohoo:

θα του βγει το πατρικο ενστικτο barbie..μια χαρα θα τα καταφερει..

και γω θελω καλυντικα για μωρακι..αλλα δεν εχω ιδεα τι να παρω..εχω ακουσει για κατι βιολογικα weleda νομιζω, που λενε οτι ειναι καλα..εχεις ιδεα απο αυτα?τι να παρουμε?

κανα αλλο κοριτσακι ξερει τι να παρουμε?

Εγώ θα πάω στο Λητώ και θα πάρω αυτά που είχε και η αδερφή μου! Ξέρεις αυτά τα κοινά, proderm, fissan θα δω. Θα μου και εκείνη γι' αυτό πηγαίνω μαζί της θα μου δώσει τα φώτα της σαν μαμά 2 παιδιών! Για τα weleda είχα ακούσει και εγώ σε κάποια συζήτηση αλλά τι να σου πω? Οι αδερφές μου χρησιμοποίησαν τα κοινά που υπάρχουν στην αγορά και μια χαρά ευχαριστημένες ήταν!

Ελπίζω να ανταπεξέλθει! Η πεθερά μου έλεγε ότι ο πεθερός μου όσο ήταν μικρά δεν τα είχε πάρει αγκαλιά γιατί φοβόταν! :dry: Του τα ακουμπούσε δίπλα του απλά για να τα προσέχει όταν εκείνη είχε κάτι άλλο να κάνει! Για να δούμε! Ελπίζω να μην ακολουθήσει τά βήματα του πατέρα του.

Κοριτσάκια από συσπασούλες πως πάτε? Εγώ έχω σταματήσει τα χάπια και κάθε μέρα έχω 4-5. Πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό! Στο στήθος έχετε ξεκινήσει να βάζετε κάτι?

mamounaki έγραψε:

πηρα σαγιοναρες, 1 μπιτζαμα, σερβιετες night long για 3η-4η μερα, μωρομαντηλα κλπ για μαιευτηριο, 1 ακομα σουτιεν θηλασμου, 3 φοβερα φορμακια για 1μηνος+ και 1 ζακετακι ροζ..

Καλησπέρα κοριτσούδια!!

Μαμουνάκι μέσα στο μυαλό μου είσαι;; Αν εξαιρέσεις το ζακετάκι και τα μωρομάντηλα, αυτά ακριβώς αγόρασα κ εγώ σήμερα.

Για τα καλλυντικά που λέτε εγώ πήρα αφρόλουρο προδερμ, κρέμα sudocream για το ποπουδάκι και μάλλον για ενυδατική θα πάρω μια βρεφική της Frezyderm (δεν ξέρω πώς τη λένε) εκτός αν ο παιδίατρος μου προτείνει άλλη. Ααα τώρα που είπα παιδίατρο..βρήκατε;; Εμείς ακόμα δεν μιλήσαμε με κάποιον. Πρέπει να πάμε να τον βρούμε από πριν ή απλά όταν έρθει η ώρα για το πρώτο ραντεβού μιλάμε στο τηλ;;

Λενίτσα και εμείς δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν παιδίατρο! Θα ρωτήσω τη φαρμακοποιό μου αν ξέρει κανέναν καλό να μου προτείνει και μάλλον για μετά από το νοσοκομείο θα επικοινωνήσω μαζί του!

Και εγώ για sudocream σκέπτομαι να πάρω γιατί τη βρίσκεις παντού πια! Οπότε δεν θα πρέπει τρέχω στα φαρμακεία!

Εμένα η αδερφή μου τη χρησιμοποιούσε και ήταν πολύ ευχαριστημένη! Τώρα καλά λόγια έχω ακούσει και για της frezyderm την οποία τη βρίσκεις μόνο στα φαρμακεία!

οχ αγχωθηκα..πρεπει να βρω παιδιατρο... :blink::blink:

λοιπον χρειαζομαστε

1.αφρολουτρο

2.κρεμμα συγκαμματα

3.κρεμουλα σωματος

κατι αλλο θελουμε? σαμπουαν?

α να παρουμε γαζουλες κ οινοπνευμα για αφαλο?

αμα θυμηθειτε κατι αλλο πειτε να τα μαζεψουμε κ αυτα σιγα σιγα..

η φιλη μου που γεννησε πριν λιγους μηνες μουπε να ξεκινησω κρεμα για θηλες..αλλα ειπα να ρωτησω γιατρο πρωτα

Μπατονέτες, σφουγγαράκι, ψαλιδάκι, κολώνια (για να μυρίζουν όμορφα), baby lotion. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο! Ας βοηθήσει και καμία άλλη πιο έμπειρη! Πάντως αύριο θα πάω στο Λητώ όπως είπα και εκεί σου λένε τι πρέπει να πάρεις, οπότε αν μου πουν τίποτα άλλο θα σας ενημερώσω!

Μαμουνάκι μην αγχώνεσαι! Θα βρεις, και αν δεν βρεις ο παιδίατρος που θα το εξετάσει στο νοσοκομείο θα μπορεί λογικά να έρθει και στο σπίτι να κάνει την πρώτη επίσκεψη!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...